Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 80 of 99

Thread: RCS&RDS dureri mari de cap,furt,prostie,nervi

 1. Back To Top | #61
  Registered User
  Join Date
  May 2008
  Location
  Bucuresti
  Pe partea tehnica n-am avut probleme majore cu ei de 9 ani de zile, dar cei de la comercial sunt jale.
  Am abonament la ei CATV si Internet din 2003 pe facturi diferite, in 2004 mi-am adaugat si telefonie pe factura de Internet. Am facut in anul 2007 un contract pentru cineva de la tara pentru un DIGITV pe ID diferit unde isi platea omu' separat la banca fara sa imi incurce serviciile mele. Acuma vad ca i s-au mutat facturile pe ID-ul meu, ba mai mult, ultima factura Internet si telefonie contine si serviciul asta DIGITV. Imi trebuie factura separata pentru Internet + telefonie, ca sunt trecute in Jurnalul de cheltuieli si plati PFA deductibile de fisc, mai ales ca pe factura nu scrie exact cat costa serviciile respective, doar suma lor si mai ales ca n-am chef sa platesc lunar din buzunarul meu 24 lei pt. persoana de la tara, ca trebuie platita toata factura odata. Ce treaba are satelitul cu Internetul si telefonul nu stiu, de au intrat pe aceeasi factura. )
  Sunat la ei, degeaba, "- Asa e trecuta in baza de date", de parca baza aia de date e piramida lui Keops, nu se poate schimba. "- Dar de ce nu mutati contractul cu satelitul pe persoana de la tara?" Pai ca sa mut, trebuie sa aduc persoana de la tara, sa stea 1 zi pe drum si la 80 de ani cat are e greu, sa se care cu echipamentele, ca RDS-ul vrea sa vada si echipamentele, nu e mai bine sa faceti decat 1 click in baza aia de date?
  Sesizare prin digicare, niciun raspuns.
  Trimis mail la ei, acelasi (non)dialog ca la Call Center.
  Daca vroiau sa reduca cheltuielile de trimitere factura pe hartie, imi trebuie numai asta de Internet + telefonie ca sa o trec in Jurnal, restul pot sa ramana numai electronice. Faceau o chestie simpla din digicare ca la Vodafone si ramanea numai cea electronica.

 2. Back To Top | #62
  Ca un om care a "beneficiat" de serviciile lor si am lucrat la comercial ceva...atat va spun....UPC.

 3. Back To Top | #63
  Registered User
  Join Date
  May 2006
  Location
  Bucuresti
  UPC? acelasi kkt cu alt miros....
  Cand ANPC-ul nu functioneaza,si in Romania nu a functionat niciodata,nu ai ce sa le faci.

 4. Back To Top | #64
  posibil sa fi avut tu experiente neplacute cu ei dar dpdv tehnic si SLA sunt net superiori. net.

 5. Back To Top | #65
  broke Flat's Avatar
  Join Date
  Feb 2004
  Location
  Underground
  upc nu are acoperire
  Quote Originally Posted by sradu View Post
  Secretul succesului nu e democratia, cat un lider luminat.

 6. Back To Top | #66

 7. Back To Top | #67
  Registered User
  Join Date
  May 2008
  Location
  Bucuresti
  Mai nou achit pe Internet prin ING homebank o factura de 25 de lei, iar in digicare apare ca "Achitat Partial", cu rest de plata de 24 lei. Deci n-ati incasat decat 1 leu??? Cum ati incasat leul ala puteati sa-i incasati pe toti 25. Le fac sesizare pe e-mail si primesc raspuns de la ei:
  from serviciu.clienti serviciu.clienti@rcs-rds.ro
  to me
  date Wed, Mar 21, 2012 at 9:51 AM
  subject Re: plata facturi
  mailed-by rcs-rds.ro
  Important mainly because it was sent directly to you.

  hide details Mar 21

  Stimate client RDS.TEL,
  Plata efectuata conform documentului atasat este actualizata in baza de date.
  Pentru reconectarea serviciilor trebuie sa mai achitati si diferenta de 24 ron.


  Va stam la dispozitie pentru a va oferi orice informatie legata de factura, la telefon 031.400.44.00 sau pe adresa de email: dovezi.plata@rcs-rds.ro.
  Pentru orice sesizare referitoare la functionalitatea serviciului RDS.TEL, puteti apela departamentul Relatii cu clientii, la numarul 031.400.44.04 sau puteti trimite un e-mail la adresa suport@rdstel.ro.
  Vizualizarea desfasuratorului se poate face cu ajutorul utilitarului Adobe Acrobat Reader, disponibil pe internet la adresa Adobe - Adobe Reader download - All versions


  Va multumim,
  Echipa RCS& RDS
  Deci au actualizat baza de date cu 1 leu.
  Nu era vorba de nicio deconectare, nu vedea ca am serviciile active? Intre timp au taiat telefonul, fara notificare, normal.
  Am facut sesizare la Protectia Consumatorilor, de unde n-am primit niciun raspuns pana acum si la ANCOM, de la care am primit:
  from ANCOM relatii_cu_publicul@ancom.org.ro
  to me
  date Thu, Mar 22, 2012 at 5:04 PM
  subject raspuns ANCOM
  mailed-by ancom.org.ro
  Important mainly because it was sent directly to you.

  hide details Mar 22 (13 days ago)  Către


  Domnul F. G.
  Subiect: răspuns sesizare nr. SC-XYZ

  Stimate domn,

  Ca urmare a adresei Dvs., înregistrată la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii cu numărul de mai sus, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

  1. În ceea ce priveşte relaţia contractuală dintre utilizatorii finali şi furnizorii de servicii de comunicaţii electronice, atribuţiile ANCOM sunt limitate la supravegherea respectării prevederilor Capitolului V - secţiunea 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.111/2011 privind comunicaţiile electronice.


  În general, în ceea ce priveşte încălcarea unor clauze contractuale, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) are competenţa generală de a supraveghea respectarea dispoziţiilor legale privind protecţia consumatorilor, referitoare la securitatea produselor şi serviciilor, indiferent de natura acestora, precum şi de a apăra drepturile legitime ale consumatorilor în relaţia acestora cu operatorii economici.

  2. În cazul Dvs. concret, având în vedere faptul că aţi reclamat aspecte ce ţin de derularea unor raporturi contractuale şi din adresa Dvs. reiese că v-aţi adresat şi Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti, considerăm că v-aţi adresat deja instituţiei competente.


  De asemenea, având în vedere faptul că, în contextul unei pieţe competitive furnizorul ar trebui să fie direct interesat de rezolvarea problemelor semnalate de clienţi, am transmis sesizarea Dvs. către S.C. RCS&RDS S.A. în vederea soluţionării acesteia.
  Cu stimă,


  Preşedinte,


  Marius Cătălin MARINESCU

 8. Back To Top | #68
  Faci Pishu pe Ancom si pe protectia cetateanului, singura solutie si cea mai frumoasa este rezilierea, le dai mumu si ai plecat, prefer oricand o firma mai mica si de bun simt, una care are permanent un om gata sa vina si la 11 noaptea sa te rezolve chit ca il scoli din somn si-i dai si tu ceva pentru efort.
  Daca citesti cu atentie ce ti-a raspuns Ancom ti-a spus voalat printre randuri ca nu e treaba lor, si sa ii lasi dracu in pace sa doarma linistit ca au birouri multe si frumoase, in rest fiecare se descurca cum poate.

 9. Back To Top | #69
  Living In The Past bogyyogy's Avatar
  Join Date
  Nov 2006
  Location
  Lujerului - Comuna Militari!
  Azi iar au facut o modificare, Acasa gold in loc de Antena 2....
  Alooooooooooo, rds-rcs, nu le mai inlocuti, alocati alta frecventa ca murim de inima!!!!!!
  FLEETWOOD MAC,JOHN MAYALL,URIAH HEEP,SIMON&GARFUNKEL,FOCUS,LOREENA McKENNITT,ERIC CLAPTON,STEELEYE SPAN,JETHRO TULL,ATOMIC ROOSTER,FOCUS,GREGORIAN,MOODY BLUES,VAN DER GRAAF,GENTLE GIANT,JANIS JOPLIN,IRON MAIDEN,PINK FLOYD,COLOSSEUM,MIKE OLDFIELD,KING CRIMSON,RENAISSANCE,AC/DC,TOM WAITS,JIMI HENDRIX,RUSH,JUDAS PRIEST,DOORS,BLACK SABBATH,BOB DYLAN,CAT STEVENS,DIRE STRAITS,STEAMHAMMER.AJUNGE CU MANELELE!!!!

 10. Back To Top | #70
  Registered User
  Join Date
  Jan 2011
  Location
  Bucuresti
  Nu stiu ce rahat au astia cu Antena 2 ca mereu e inlocuit, saptamanal. Acum vad ca e Transilvania look sau ceva de genul..
  "I always felt that I had to work harder than the next guy, just to do as well as the next guy. And to do better than the next guy, I had to just kill. And you know, to a certain extent, that's still with me in how I work, you know, I just... go in"

 11. Back To Top | #71
  Registered User
  Join Date
  May 2006
  Location
  Bucuresti
  Un jeg de firma RCS RDS astia,nu se dezmint deloc,nu stiu cum sa mai fure de la clienti.
  Cand am facut contract cu ei am intrebat ce pachet sa aleg astfel incat sa beneficiez de toata gama de programe Discovery,National Geographic,etc .
  Astia imi zic ca trebuie sa aleg BAZA+ ca ala cuprinde ce vreau eu si am mai luat un pachet de filme HBO,Cinemax si Digifilm.
  Buuun!
  Dupa 2 ani ma trezesc ca nu mai am programele Discovery in grila,decat Discovery Romania si atat,pentru restul "acces neautorizat".
  Sun la cretini si intreb ce se intampla?!
  Raspuns: Noi facem contracte in care va oferim un NR de canale (nu o grila de programe).Platiti 80 de programe noi va dam 80 de canale,ce vrem noi.Suita discovery a fost mutata in pachetul Extra,daca vreti,trebuie sa mai platiti 10ron/luna in plus.
  Pai cum draq,ca platesc ca prostul sa-mi da-ti voi taraf tv,otv,etno si alte kkturi.
  Ma duc sa reinnoiesc contractul si surpriza: Pe anexa scria asa "6 canale in plus".Il intreb pe agariciul ala de ce nu e mentionata grila Discovery ca eu pentru aia platesc,ca ma trezesc maine ca o bagati in pachetul SuperExtraNemaivazut ?!
  Raspunsul a fost sec: cand se vor muta iar pot sa renunt la optiunea asta!
  Sper sa dea faliment!

 12. Back To Top | #72
  Registered User ciocoflenderul's Avatar
  Join Date
  Jan 2010
  Location
  pretutindeni
  Da,sunt aiurea chestiile pe care le fac dar isi permit pt. ca au cei mai multi abonati si..si eu mi am facut de curand un abonament digital la ei si pt. reciver tre sa sun zilnic sau sa astept sa ma sune ei cand il au undeva in stoc.
  wagadugu-pretutindeni si nicaieri

 13. Back To Top | #73
  Registered User akos's Avatar
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  bucuresti
  Aseara am observat ca au realocat frecventele tuturor programelor de nu mai gaseam nimic din ce stiam eu.
  Am dat o cautare automata si le-a asezat automat cumva pe categorii.
  Ce ma deranjeaza enorm este ca nu am mai gasit History, un post la care eu ma uitam foarte des.
  Au bagat rahaturile lor de digi world si life.
  Nu stiu daca s-a intaplat asta la nivel national dar eu stau in sectorul 3.
  Ma gandesc foarte serios sa renunt la serviciile lor pentru ca nesimtirea este dusa la extrem.

 14. Back To Top | #74
  Registered User robotul's Avatar
  Join Date
  Jul 2012
  Location
  Bucuresti
  Cel putin au avut bunul simt sa ma notifice pe telefon prin SMS si cu un fluturas in plic cu ultima factura despre aceasta ultima schimbare.
  Sincer, doar pentru free HD si tot cred ca sunt singurii din Buc. care merita.

 15. Back To Top | #75
  Paladin Sir Andrew's Avatar
  Join Date
  May 2005
  Location
  Galați, Covurlui
  Desi deschid rar TVul, lunar rearanjez posturile. E jenant.
  Eu am incheiat un contract pentru un anumit pachet. Ei mi-au scos 3 posturi Discovery, unul de investigatii, Ntional Wild. Nu mi se pare normal. Ar fi trebuit sa fiu anuntat ca din data de nu mai beneficiez de acele posturi, daca doriti acele posturi trebuie platit suplimentar. Merita niste picioare in coco. Eu am in gand o plecare de la ei. Insa din comoditate si ca ajung tarziu pe acasa o las moale. Dar imi incordez muschii si am sa o fac la un moment dat.
  Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață!

 16. Back To Top | #76
  1:72 AdyAero's Avatar
  Join Date
  Nov 2006
  Location
  Bucuresti
  Nu stiu ce patiti voi dar eu am rearanjat posturile o singura data de cand am pus cablu acum 4 ani. Ca au mai umblat ei la 1-2 posturi, de acord, dar nu in stil mare cum ziceti voi. Am dat aseara autoarange si posturile principale sunt ep undeva pe la mijloc, ar trebui sa le rearanjez eu manual.

 17. Back To Top | #77
  Paladin Sir Andrew's Avatar
  Join Date
  May 2005
  Location
  Galați, Covurlui
  Vino la Galati si ai sa te lamuresti.
  Ești prost și vrei să te remarci?Aprinde proiectoarele!Ești cel mai prost?Aprinde și stopul de ceață!

 18. Back To Top | #78
  1:72 AdyAero's Avatar
  Join Date
  Nov 2006
  Location
  Bucuresti
  Rectific, Acasa era pe undeva pe la mijloc, il cauta nevasta-mea si nu il gasea.
  Posturile principale sunt la inceputul grilei (TVR, ProTV, A1), urmeaza alea de stiri (iRealitatea), cele de sport si apoi cele de documentare (inclusiv NationalGeografic Wild) si apoi nu ma mai intereseaza, oricum ma uit rar la televizor.

 19. Back To Top | #79
  In Constanta (cel putin in zona mea) au venit cu niste cutii cu card, iar acum prind peste 100 de posturi. A fost moca, pe sistemul "in custodie". Se vede bine, se aude bine, n-am ce zice. Treaba e ca au scos HBO (pe care il prindeam inainte la ambele televizoare), iar acum il vad doar la televizorul cu cutie. Hmm... Si da, posturile sunt vraiste puse, adica pe criterii tematice n shit.
  Legat de ei, am povesti bune de tot. Departamentul tehnic sau comercial, ca la ei nu conteaza, fiind multitalentati, este crema. Ultima experienta a fost ieri. Una foarte lejera, tipica lor. Ieri ajung dupa-amiaza acasa si constat X-ul rosu pe bara de start. Dupa 40 de minute decid sa-i sun. Trec peste intrebarile " Cablul la unitate e bagat ? Aveti o cutiuta la telefon de unde ies 2 fire ? E bagat firul acolo?" Pana la urma, tipul de la telefon decide ca merge de-o sesizare si ma intreaba de-un numar de telefon si o ora in care pot fi gasit. Ii specific clar: dupa 16:00-16:30, sunt acasa.
  Azi dimineata pe la 11, cine suna la interfon? Exact. Netul se reparase peste noapte, deci functiona. Ma gandesc cu groaza la urmatoarea ploaie, ca o iau de la capat. Infrastructura lor este ghini di tat.

 20. Back To Top | #80
  VY Canis Majoris punisher's Avatar
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  In NGC 7023: The Iris Nebula
  dar este legal sa iei un anumit pachet cu anumite posturi si sa te trezesti ca nu mai gasesti o parte din ele ?

 1.  
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •