Results 1 to 7 of 7

Thread: Credit Europe Bank - tutele de la Unirii

 1. Back To Top | #1
  shadow of dust
  Join Date
  Oct 2006
  Location
  Bucuresti

  Credit Europe Bank - tutele de la Unirii

  Am avut nefericita inspiratie prin 2007 sa ma aleg cu un credit de la banca sus numita.
  Probabil si alti nefericiti ca si mine, au primit la inceputul acestei luni urmatorul SMS:
  "Din 07.09.2009, Credit Europe Bank va modifica dobanzile, taxele si comisioanele aferente contului curent. Detalii puteti obtine intr-o sucursala CEB."

  Dat fiind programul incarcat la munca singura sucursala la care pot ajunge e cea de la Unirii care se inchide abia la ora 20:00
  Functionara de acolo de la credite s-a uitat foarte mirata la mine, cand m-am dus sa aflu care sunt noile comisioane si dobanzi. Si mi-a raspuns foarte contrariata, ca si cum eu eram prostul, ca din moment ce dobanzile se modifica de la 7 septembrie, sa vin pe 7 septembrie sa le aflu.

  E cineva in situatia de a da peste o persoana de la ei mai rasarita si a aflat care sunt comisioanele?
  Se modifica comisionul de administrare la un credit (il aveam la 7.5 EUR pe luna dar am vazut unele banci care in ziua de azi practica valori de 4 ori mai mari)? Dobanda cu cat creste?

  La ei pe site evident nu gasesti nimic.

  Avand in vedere alte escrocherii pe care le-au facut ma gandesc serios sa-mi "mut creditul" la alta banca, dar daca rata nu mi se mareste cu cel putin 40% in urma majorarii facute de ei, nu renteaza.
  The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story.

 2. Back To Top | #2
  Registered User
  Join Date
  Dec 2010
  Location
  Pitesti

  despre aceasta banka

  In cateva cuvinte sunteti o banca de cacao!sa va spun povestea mea!am facut o cerere online pentru card avantaj,am fost sunat de catre un agent in legatura cu actele.In cateva zile am facut rost de adeverinta de salariu completata de la firma care lucrez,m-am dus la banca am depus actele si mi s-a zis ca in 2-3 zile primesc un raspuns.Peste 2 zile primesc un telefon de o cucoana proasta ca noaptea ca trebuie sa aduc alta adeverinta pentru ca semnaturile de pe ea seamana.La firma mea directorul firmei si directorul de resurse umane sunt sot si sotie.I-am explicat situatia patronului la care lucrez si s-a oferit sa mearga cu mine la banca sa lamurim.Acolo el explica situatia cu numele si semnaturile si ii cere lui inca o semnatura pe spatele adeverintei si ii spune ca totul e in regula acum.La nici 5 minute dupa ce ies din banca sunt sunat de aceeasi cucoana ca trebuie sa aduc alta adeverinta cu semnaturi in regula ca sa fie totul in regula.Ma intorc cu patronul care se ofera sa completeze adeverinta pe loc si le zice ca o sa dea decat semnatura lui,tampita de acolo insista ca trebuie sa semneze si sotia,el zice ca nu se mai ocupa de resurse umane sotia.Dupa niste discutii tampite cu acea cucoana sunt chemat in biroul directorului de agentie si mi se spune ca nu mai pot face card din cauza acestei tentative de frauda.AUZITI LA EL!!!!!TENTATIVA DE FRAUDA!!!Vin cu persoana la care lucrez si el ma acuza de asa ceva.Agentia este cea din Pitesti!Am un salariu net de 750 RON pe luna variabil,dar nu scad sub 700 niciodata,am un an si ceva la firma respectiva,nu am avut niciodata rate.Ce sa cred domnilor de la Credit Europe bank?faceti o reclama falsa ca daca ai un venit de min 500 si 3 luni la locul de munca ai cardul!!!!asta cred eu!!!si o sa am grija sa afle cat mai multa lume cat de neseriosi sunteti!Puneti omul pe drumuri degeaba.De ce nu puteti spune clar ca nu dati credite la cei cu venituri sub vreo 2000 ron,sa aibe propietati si sa aiba vreo 30 de ani????Daca vroiam sa fac o frauda nu puneam sume pana in 800 ron pe cartea de munca...puneam si eu vreo 5000,ca doar faceam o "frauda".Oameni buni trageti si voi concluziile!Si domnii de la Credit Europe Bank o sa postez acest comentariu pe cat mai multe site-uri,ca am tot timpul la dispozitie.Adio!

 3. Back To Top | #3
  daca eu as lucra la o banca si mi-ai veni cu o adeverinta cu 2 semnaturi asemanatoare, iar dupa 2 zile una din persoanele care a semnat adeverinta mi-ar declara ca cealalta persoana semnatara de fapt nu se mai ocupa de resurse umane, si eu te-as suspecta de frauda.

 4. Back To Top | #4
  GW IGN Nico Cute derbedea's Avatar
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  ardeal
  Eu ma mir ca nu a respins din start cererea pentru tentativa de frauda, tinand cont ca apareau doua nume diferite si semnatura facuta de aceeasi persoana (daca sunt sot si sotie nu inseamna ca semneaza la fel). Orice banca, daca iti cere pe adeverinta de venit doua semnaturi, are pretentia sa fie semnaturi distincte. Eu cred ca administratorul a semnat in ambele locuri si cand a vazut ca e prins cu matza-n sac a incercat sa se scoata prin faptul ca nevasta nu mai lucreaza. (e doar o parere, pentru ca stiu ca acel card se acorda relativ usor)
  "noi ne închinăm la ce cunoaştem, căci Mântuirea vine de la Evrei" Ioan, 4:22
  Guild Wars IGN: Nico Cute, Zapacita Mica

 5. Back To Top | #5
  Ce situatie kafkiana, sa te duci cu patronul dupa tine pentru a obtine un card bancar...
  forþon ne mæg weorþan wis wer, ær he age wintra dæl in woruldrice

 6. Back To Top | #6
  Apeleaza la concurenta, Garanti Bank cu al lor BonusCard. Ia vezi ce iti zic si acolo, sunt curios .

 7. Back To Top | #7
  Registered User Kidu's Avatar
  Join Date
  Feb 2000
  Location
  Gradinitza nr.666
  sa fim seriosi, sper ca realizati ca patronu a semnat in ambele locuri,nu?

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •