![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Frauda - Marius Leontiuc, Europlan
De recent s-a anuntat in Cluj-Napoca construirea unui bloc de locuinte de 10 etaje cu structura metalica, blocul Banat, pe strada Pasteur. Firma de imobiliare prin care se vand apartamentele e Cristal Group. De la ei am aflat ca firma de care apartine proiectul cladirii EuroPlan, iar arhitectul e un anume Marius Leontiuc. Am cautat pe google atat informatii despre firma cat si despre arhitect si am gasit: Pagina lui: http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/ Articol in Buna Ziua Ardeal despre el: http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/ Aruncati o privire pe pagina principala si o sa vedeti o gramada de lucruri dubioase. Ce arhitect isi face reclama cu sintagma "preot Arhitect" si "printul naiului din Banat" ? De asemenea, el este seful companiei EuroPlan. Nu am gasit informatii despre EuroPlan nici in pagini aurii, iar site-ul companiei e acelasi site ca si site-ul arhitectului. 2 comentarii de pe Buna Ziua Ardeal, in legatura cu articolul Quote:
Quote:
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
eu vorbeam serios, fiind interesat de achizitionarea unui apartament in respectivul spatiu. Chestia e ca trebuie dat 30% din suma avans, inainte ca sa inceapa constructia cladirii. La fata locului pare totul ok, se practica. Din ce am citit pe internet.. hmm :/ | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
hirotonisit si ordinat PREOT REVEREND si Pastor Capelan pentru : CONSILIERE - in prezent a impacat 41 de cupluri si a salvat de la sinucidere 3 oameni PREDICARE - disponibil Ciclul de predici pe CD "Ziua Cea REA" la Cluj EXORCISM - a eliberat in prezent oameni de dorinte obscure RESURSE UMANE - stadiu inca practic lol ![]() Eu zic sa nu te bagi fara sa ai garantii serioase cu privire la proiect sa nu ajungi - Stupid & Sad! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Bloc Banat
Mai stie cineva de blocu asta? Am fost la agentie si cica s-au vandut toate apartamentele, mai sunt vreo 3 la etajul 10.Eu as vrea sa iau o grasoniera,dat nu stiu ce sa fac, am fost la locul unde ar trebui sa se construiasca, si nu e nimic, 3 copaci taiati... Nici macar fundatia. Alta chestie ciudata, arhitectul asta nu accepta banii decat cash. Am intrebat-o pe doamna de la agentie de ce si raspunsu ei a fost ca daca tre sa plateasca macaraua, sa mearga pana la banca sa scoata banii? Acuma io ma gandesc 1 - chiar asa, a strans banii de avans de la toti oamenii si ii tine in casa? 2 - ce macara ca omu asta nu o facut nici o lucrare acolo ... Daca aveti vreo informatie cu privire la proiect v-as ruga sa ma anuntati . Va multumesc. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | ne e frauda
am vazut despre ce e vorba. Inca nu a obtinut servitutea de acces. Terenul pe care se face accesul catre lotul cu blocul, apartine consiliului judetean, dar pe terenul asta niste tipi au construit garaje si nu vor sa le darame. Asa ca se asteapta sentunta de daramare, petru ca servitutea a fost acceptata, dar unul din proprietarii garajului e un fost judecator - mos batran si nebun la cap. Ce stiu e ca in August e data inceperii santierului, termenul maxim de executie - 2 ani si 6 luni. Eu am cmparat un apartament cu 2 camere. Si voi obtine mai multe detalii daca vreti. Ce stiu e ca nu mai sunt de vanzare. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/hobbies.html ![]() woo` the hell??? Imaginea aia a aparut acolo de cand desena el in copilarie? Cred ca mai are de lucru la prezentare ![]() La ce preturi se dau astfel de apartamente? | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
omul Leontiuc: PREOT REVEREND Episcopia Lutherana Libera VENEZIA Free LUTHERAN CRUCH la Cluj MAI 2005 BISERICA BAPTISTA MARANATA la TIMISOARA CONSULTANTA PENTRU: CONSILIERE - in prezent a impacat 41 de cupluri si a salvat de la sinucidere 3 oameni PREDICARE - disponibil Ciclul de predici pe CD "Ziua Cea REA" la Cluj, "MANGAIEREA" la Caransebes-Borlova LIBERTATE - a eliberat in prezent oameni de dorinte obscure RESURSE UMANE - stadiu inca practic
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Daca va trebuie bloc nou vedeti ca mai sunt in Cluj si altii , poate mai siguri. Doua de cite 10 etaje sunt in constructie dupa Billa cel din Manastur , unul tot de 10 etaje e in constructie in Gradini Manastur linga viitorul supermarket Kaufland etc. Aveti alternative.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Nu sunt clona nimanui si nu stiu de unde a reiesit asta din mesaj? M-am inscris pe forumu asta tocmai pentru ca am dat peste acest thread si vroiams a stiu daca se mai stie ceva de proiect ... Blocuri noi se fac multe, problema e alta, o gramada cer banii jos, ochii la usa, asta are o modalitate de plata care pentru mine e mai convanabila, si anume leasingu ala pe jumate din suma . mersi de inf! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ d*L*b | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Inf
Rog pe oricine mai are informatii despre acest proiect sa imi scrie pe marocanu2001@lycos.com. Orice in legatura cu proiectul ma intereseaza . Dupa cum spunema , maine ma intalnesc cu vanzatorul sa semnam contractul pt. o garsoniera si inca mai am indoieli. Multumesc. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | re:
Cred ca si eu, desi m-am inscris numai azi pe forum, am niste drepturi pe forumul asta, asa ca v-as ruga sa nu mai postati offtopic, daca nu aveti niste inf depre proiectu asta, fie ca sunt de bine, fie ca sunt de rau ... Si un admin ar putea(trebui) sa si reglementeze chestia asta. Dati o cautare dupa marius leontiuc si o sa vedeti ca putinele linkuri care apar in legatura cu el sunt discutia asta, situ ala jenant si ceva despre parintii lui ... Nu am vrut decat sa-i cer lui SF niste informatii in cazul in care ar fi contractat totusi un ap in bl resp (asa cum zice in primu mesaj ca avea de gand sa faca) ... . PS: ma intreb de ce ar intra Leontiuc pe forum sa se indoiasca de proiectu lui... | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Nu te mai ascunde după deget, ai fost ginit. Capu' sus şi respiră.Aquashark, bună şi observaţia ta. Toate drumurile duc la Roma, vorb-aia
__________________ d*L*b | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|