Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Thread Introduction

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-02-2006, 16:25   #1 (permalink)
SF

Frauda - Marius Leontiuc, Europlan

De recent s-a anuntat in Cluj-Napoca construirea unui bloc de locuinte de 10 etaje cu structura metalica, blocul Banat, pe strada Pasteur.

Firma de imobiliare prin care se vand apartamentele e Cristal Group.
De la ei am aflat ca firma de care apartine proiectul cladirii EuroPlan, iar arhitectul e un anume Marius Leontiuc.

Am cautat pe google atat informatii despre firma cat si despre arhitect si am gasit:

Pagina lui: http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/

Articol in Buna Ziua Ardeal despre el: http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/

Aruncati o privire pe pagina principala si o sa vedeti o gramada de lucruri dubioase. Ce arhitect isi face reclama cu sintagma "preot Arhitect" si "printul naiului din Banat" ?

De asemenea, el este seful companiei EuroPlan. Nu am gasit informatii despre EuroPlan nici in pagini aurii, iar site-ul companiei e acelasi site ca si site-ul arhitectului.

2 comentarii de pe Buna Ziua Ardeal, in legatura cu articolul

Quote:
Inainte de a publica un articol facand publicitate unui fals v-as sugera investigarea si substantierea unora din afirmatiile facute. Singurul scop al acestui articol e pentru a fi folosit ca o unealta in escrocarea unor oameni de buna credinta, va garnantez ca veti avea o serie de articole picante daca veti lua urma acestui infractor.
Quote:
Un articol slab, un tip incoerent caruia din cate imi dau seama, ii place sa se creada salvatorul lumii si un ziar care e gata sa accepte bani pentru a publica articole de 2 lei.
Ce credeti, este frauda ? Presupun ca compania totusi a semnat contract cu firma de imobiliare, cum se poate ?

SF is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2006, 17:23   #2 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

si ce ? nu ai mai auzit de academician doctor inginer ?

daca omu a facut numai biserici inainte ... s-o considera si preot !

Bisti is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2006, 18:27   #3 (permalink)
SF

eu vorbeam serios, fiind interesat de achizitionarea unui apartament in respectivul spatiu.

Chestia e ca trebuie dat 30% din suma avans, inainte ca sa inceapa constructia cladirii.

La fata locului pare totul ok, se practica. Din ce am citit pe internet.. hmm :/

Old 04-02-2006, 18:45   #4 (permalink)
Registered User

Bisti's Avatar

heh ... asa au dat si vreo 100 persoane la o antrepriza in pipera. si a fugit patronul cu banii. daca il garanteaza vreo banca ... merita. altfel nu.

Bisti is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2006, 20:09   #5 (permalink)
Banned

Schatten's Avatar

Daca nu risti...nu castigi. Pe de alta parte aici nu-i vba de un castig ci e o simpla cumparare de apartament. Mai bine iti iei in alta parte decat sa risti fara sa ai nimic de castigat!

Schatten is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2006, 14:23   #6 (permalink)
Registered User

luckylu's Avatar

hirotonisit si ordinat PREOT REVEREND si Pastor Capelan pentru :
CONSILIERE - in prezent a impacat 41 de cupluri si a salvat de la sinucidere 3 oameni
PREDICARE - disponibil Ciclul de predici pe CD "Ziua Cea REA" la Cluj
EXORCISM - a eliberat in prezent oameni de dorinte obscure
RESURSE UMANE - stadiu inca practic

lol

Eu zic sa nu te bagi fara sa ai garantii serioase cu privire la proiect sa nu ajungi - Stupid & Sad!

luckylu is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2006, 14:55   #7 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Am avut noi un dobitoc ca Nastase prim ministru, iar cel dupa el nu sare departe, astia conduc o tara intreaga, ce sa ne mai miram si la un Petrache Lupu ca asta...

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 12:45   #8 (permalink)
Registered User

Bloc Banat

Mai stie cineva de blocu asta?
Am fost la agentie si cica s-au vandut toate apartamentele, mai sunt vreo 3 la etajul 10.Eu as vrea sa iau o grasoniera,dat nu stiu ce sa fac, am fost la locul unde ar trebui sa se construiasca, si nu e nimic, 3 copaci taiati...
Nici macar fundatia.
Alta chestie ciudata, arhitectul asta nu accepta banii decat cash.
Am intrebat-o pe doamna de la agentie de ce si raspunsu ei a fost ca daca tre sa plateasca macaraua, sa mearga pana la banca sa scoata banii?
Acuma io ma gandesc 1 - chiar asa, a strans banii de avans de la toti oamenii si ii tine in casa? 2 - ce macara ca omu asta nu o facut nici o lucrare acolo ...
Daca aveti vreo informatie cu privire la proiect v-as ruga sa ma anuntati .
Va multumesc.

marocanu2001 is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 13:16   #9 (permalink)
Registered User

ne e frauda

am vazut despre ce e vorba.
Inca nu a obtinut servitutea de acces. Terenul pe care se face accesul catre lotul cu blocul, apartine consiliului judetean, dar pe terenul asta niste tipi au construit garaje si nu vor sa le darame. Asa ca se asteapta sentunta de daramare, petru ca servitutea a fost acceptata, dar unul din proprietarii garajului e un fost judecator - mos batran si nebun la cap. Ce stiu e ca in August e data inceperii santierului, termenul maxim de executie - 2 ani si 6 luni.

Eu am cmparat un apartament cu 2 camere. Si voi obtine mai multe detalii daca vreti. Ce stiu e ca nu mai sunt de vanzare.

global FUN is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 14:53   #10 (permalink)
Registered User

http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/hobbies.html

woo` the hell???
Imaginea aia a aparut acolo de cand desena el in copilarie?
Cred ca mai are de lucru la prezentare

La ce preturi se dau astfel de apartamente?

Traker is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 16:37   #11 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

omul Leontiuc:
PREOT REVEREND
Episcopia Lutherana Libera VENEZIA
Free LUTHERAN CRUCH la Cluj MAI 2005
BISERICA BAPTISTA MARANATA la TIMISOARA

CONSULTANTA PENTRU:
CONSILIERE - in prezent a impacat 41 de cupluri si a salvat de la sinucidere 3 oameni
PREDICARE - disponibil Ciclul de predici pe CD "Ziua Cea REA" la Cluj, "MANGAIEREA" la Caransebes-Borlova
LIBERTATE - a eliberat in prezent oameni de dorinte obscure
RESURSE UMANE - stadiu inca practic

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2006, 20:36   #12 (permalink)
SF

marocanu2001 si global FUN = clone ale preotului arhitect?

Old 22-05-2006, 20:54   #13 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Daca va trebuie bloc nou vedeti ca mai sunt in Cluj si altii , poate mai siguri. Doua de cite 10 etaje sunt in constructie dupa Billa cel din Manastur , unul tot de 10 etaje e in constructie in Gradini Manastur linga viitorul supermarket Kaufland etc. Aveti alternative.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 02:55   #14 (permalink)
SF

Se fac o gramada Unchiu-meu si-a luat langa Kaufland. Eu am gasit la marginea satului dar o sa fie gata numai pe cand termin si eu facultatea

Oricum, un apartament nu-i o investitie proasta niciodata.

Old 23-05-2006, 12:51   #15 (permalink)
Registered User

Nu sunt clona nimanui si nu stiu de unde a reiesit asta din mesaj? M-am inscris pe forumu asta tocmai pentru ca am dat peste acest thread si vroiams a stiu daca se mai stie ceva de proiect ...
Blocuri noi se fac multe, problema e alta, o gramada cer banii jos, ochii la usa, asta are o modalitate de plata care pentru mine e mai convanabila, si anume leasingu ala pe jumate din suma .
mersi de inf!

Old 23-05-2006, 12:56   #16 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by SF
marocanu2001 si global FUN = clone ale preotului arhitect?
Clone în mod sigur! Care sunt şansele ca în interval de 30 de minute să posteze pe acelaşi thread vechi de 4 luni doi useri la primul post (!!!), înregistraţi în aceeaşi (acea) zi, în acelaşi scop, şi aceştia să fie diferiţi? 0, 0 barat! Dacă sunt chiar preotul arhitect e discutabil, deşi... my money is on "yes they are".

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 14:35   #17 (permalink)
Registered User

Inf

Rog pe oricine mai are informatii despre acest proiect sa imi scrie pe marocanu2001@lycos.com.
Orice in legatura cu proiectul ma intereseaza .
Dupa cum spunema , maine ma intalnesc cu vanzatorul sa semnam contractul pt. o garsoniera si inca mai am indoieli.
Multumesc.

Old 23-05-2006, 14:50   #18 (permalink)

Aquashark's Avatar

si-a facut adresa de mail si la lycos, acelasi domeniu cu site-ul lui

lame!

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2006, 15:29   #19 (permalink)
Registered User

re:

Cred ca si eu, desi m-am inscris numai azi pe forum, am niste drepturi pe forumul asta, asa ca v-as ruga sa nu mai postati offtopic, daca nu aveti niste inf depre proiectu asta, fie ca sunt de bine, fie ca sunt de rau ...
Si un admin ar putea(trebui) sa si reglementeze chestia asta.
Dati o cautare dupa marius leontiuc si o sa vedeti ca putinele linkuri care apar in legatura cu el sunt discutia asta, situ ala jenant si ceva despre parintii lui ...
Nu am vrut decat sa-i cer lui SF niste informatii in cazul in care ar fi contractat totusi un ap in bl resp (asa cum zice in primu mesaj ca avea de gand sa faca) ... .

PS: ma intreb de ce ar intra Leontiuc pe forum sa se indoiasca de proiectu lui...

Old 23-05-2006, 15:32   #20 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by marocanu2001
PS: ma intreb de ce ar intra Leontiuc pe forum sa se indoiasca de proiectu lui...
Ca să vina apoi cu alt username înregistrat în aceeaşi zi şi aproape concomitent cu precendentul, şi să facă un post de kkt cu titlul "nu e fraudă", risipind astfel, vai!, orice urmă de îndoială Nu te mai ascunde după deget, ai fost ginit. Capu' sus şi respiră.

Aquashark, bună şi observaţia ta. Toate drumurile duc la Roma, vorb-aia

Comanche is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules