![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2006 |
apel la rugaciune! pentru fr. preot misionar Marius Leontiuc, rugaciune ca Dumnezeu sa-l ajute sa treaca biruitor si constructiile de aici de la Cluj sa aduca cinste forului nostru lutheran independent, si sa faca Domnul sa ajutam pe cei nevoiasi si sa mergem cu cinste si arhitectura modernista inainte! Rudolph Ralph | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Preoti care ridica blesteme ? Da' ce-i aici frate biserica satangioaica ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2006 | Adevarul
Episcopia Romana FREE LUTHERAN CRUCH Arhiepiscopia Venezia Biserica Protestanta Lutherana Libera ELOGIUS DOMINI Cluj Napoca Biserica Protestanta Lutherana Libera Corpus Christi Caransebes In urma murdariilor adresate preotului si arhitectului Marius Leontiuc chemam pe data de 9 Iunie 2006 pe toti protestantii la post negru, vom face o slujba la Biserica protestanta independenta din A. Muresanu, Cluj napoca, unde vom lega cu blestem pe toti care au aruncat cu noroi in preotul nostru. pedeapsa lui Dumnezeu sa cada peste toti care au aruncat cu murdarie, ii legam de boli si suferinta in numele lui Isus!!! R. Ralph preot episcopal Cluj Napoca[/QUOTE] | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Jet, canta la alta masa, si tu si clona! Bleah, astia ne cred chiar idioti
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2006 | pentru administrator
rog sa lasati si alt canal pentru opinile bisericesti nu ne mutati discutile din canalul nostru aici! oricum va voi afla identitatea si voi trimite cavaleria amintiti-va cum a facut Calvin reforma! asa am sa am grija eu de toti copii mei de suflet | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Am auzit ca vor astia sa continue pana la Bucuresti Canalu' Dunare-Marea Neagra
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2006 | hna
]De recent s-a anuntat in Cluj-Napoca construirea unui bloc de locuinte de 10 etaje cu structura metalica, blocul Banat, pe strada Pasteur. Firma de imobiliare prin care se vand apartamentele e Cristal Group. De la ei am aflat ca firma de care apartine proiectul cladirii EuroPlan, iar arhitectul e un anume Marius Leontiuc. Am cautat pe google atat informatii despre firma cat si despre arhitect si am gasit: Pagina lui: http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/ Articol in Buna Ziua Ardeal despre el: http://members.lycos.co.uk/mariusleontiuc/ Aruncati o privire pe pagina principala si o sa vedeti o gramada de lucruri dubioase. Ce arhitect isi face reclama cu sintagma "preot Arhitect" si "printul naiului din Banat" ? De asemenea, el este seful companiei EuroPlan. Nu am gasit informatii despre EuroPlan nici in pagini aurii, iar site-ul companiei e acelasi site ca si site-ul arhitectului. 2 comentarii de pe Buna Ziua Ardeal, in legatura cu articolul Ce credeti, este frauda ? Presupun ca compania totusi a semnat contract cu firma de imobiliare, cum se poate ?[/QUOTE] | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
cum sa inteleaga lumea ca e teapa? nu se poate convinge publicu ca este in regula si normal decat cu probe fizice cum ar fi autorizatia de constructie, planul arhitectural inregistrat la primarie, actul normativ din parte primariei ce acorda diverse drepturi speciale si particularitatile acestei constructii, contractu de demarare a lucrarilor si firma care o construieste, precum si alte chestii picante.. certificat de inregistrare al firmei care se ocupa de administrarea acestei lucrari.. nu s-a vazut nimic sau poate miginea publica de pe net nu conteaza.. fraieri sunt destui si multi n-au net sa dea un search sumar pe gugal. eu personal nu am treaba cu blocul nustiucare.. intrucat nu stau in cluj, si nici nu intentionez sa ma mut.. oricum sugerez oricarei persoane pe cale sa ia teapa cu blocu fantoma, sa ceara sa vada TOATE actele in original si pentru a nu risca.. luati acele acte si de la primarie.. daca nu corespund.. e problema.. nu a dumneavoastra si a escrocului care vrea sa va tepuiasca intrand la INFRACTIUNE si DOSAR PENAL .. unde sincer nu mai conteaza nici un fel de forum. un telefon scurt la 112 verificam situatia sii inchidem sau (probably not) confirmam tarlaua acestui preot arhitect zidar, smecher de cartier, si ESCROC printre altele.. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Nu am nimic cu M.L. de ce as avea? nici nu-l cunosc. ![]() Pur si simplu aveam niste intrebari despre afacerea lui si le-am adresat pe un forum public. Later Edit: Quote:
![]() Hai Marius, cred ne poti lamuri odata pentru totdeauna: 1) De ce crezi ca are toata lumea treaba cu tine? Peste tot unde cautam pe internet, numele tau apare legat de ceva scandal. De ce? E cumva o conspiratie, ai dusmani? 2) Esti de acord cu cel care a postat deasupra (PAROHUL), care face amenintari cu blesteme? Il cunosti macar? Zi tu, care zici ca esti preot. E permis in crestinism asa ceva? "Nu lua numele Domnului in desert".3) De blocul din Pasteur nu mai intreb ca mi-am luat altul Last edited by SF; 09-06-2006 at 04:03.. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
Ce am gasit de dimineata pe blogul meu. Quote:
Nu am timp/rabdare de pierdut cu certuri inutile cu oameni pe care nu ii cunosc. Ma leşi? | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Marius Leontiuc Frauda!
| ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Dar asta este doar parerea mea... e vreunu mai curajos decat mine pe aici? | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
Ba Marius, tata lumea urla aici "Marius Leontiuc Frauda" si tu tot de MINE te legi, imi poluezi blogul cu injurii si ma ameninti cu blesteme? De ce? Vezi sa nu se prinda Biserica Ortodoxa sau presa ce slobod esti la gura pe internet ca astia abia asteapta sa iti faca anti-reclama. Nu cred ca ai vrea sa te pui cu Bartolomeu Anania, Teoctist si Libertatea! Ei ti-ar dedica show special pe Radio Vocea Evangheliei si numele tau o sa fie pomenit la orele de religie la capitolul "Amenintarea Sectarilor" Daca insisti sa imi aplici dansul ploii, pune si tu niste filme sau niste poze de la ceremonie. Nu uita de papusile voodoo. Sper ca m-am facut inteles. Daca insisti sa continui cearta asta cu mine, o faci pe raspunderea ta, ca persoana publica. Nu aveam nimic cu tine si nu am nici acum, insa vad ca persisti in acest ranting obositor. Iti repet - daca vrei sa se schimbe threadul asta, NU veni la mine. Nu am putere de decizie. - daca vrei sa nu mai aiba lumea treaba cu tine, NU veni la mine. Nu ma intereseaza. Pe scurt: NU veni la mine pentru nimic. Daca vreau odata un proiect, daca vreau sa ma impac cu consoarta sau sa fiu salvat de la suicid, atunci o sa fii in lista mea de prioritati. Pana atunci... Ma lesi? ![]() P.S.: Sper ca esti suficient de matur sa nu iei ironiile mele si tonul tendentios ca pe ceva personal, insa observ ca atunci cand am vorbit frumos, ai venit si m-ai amenintat. Last edited by SF; 09-06-2006 at 11:33.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |