![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
Site-ul lui insa este un monument Citez selectiv: 1.Marius Leontiuc restaurator de case si familii 2.Primul zgarie nori din Banat Hobby name Description of the hobby and location ... 3.RESURSE UMANE - stadiu inca practic 4. linkul "catre un nou concept despre om" este demential.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ d*L*b | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Oare trateaza si proiectele cu aceeasi atentie pt detalii?
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
chiar, chestia cu CRUCH am observat-o peste tot, in semnaturi, in site, pe blog. am crezut ca o fi o denumire speciala a lor. am dat acuma dupa Cruch in google si in dictionary.com si nimic. nada, nothing, rien, nichts, nema, niet, nem, nay. sa fie oare un typo? o fi vrut sa zica "CHURCH"? nu vom afla niciodata ![]() pe situl lui, la proiecte realizate, apar urmatoarele, din Timisoara: TIMISOARA: BANATUL TOWER - Sportivilor Bovist HOTEL 1. nu exista nici un Banatul Tower pe sportivilor, nici macar nu exista un loc liber ptr o constructie in zona. 2. Bovist Hotel nu exista. exista Boavista Hotel, a unui fotbalist roman (nu le am cu fotbalu, nu-i stiu numele, dar tipu e celebru), si tare ma indoiesc ca marius leontiuc a realizat proiectul. sper sa ma contrazica cu un scan dupa contract
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Dosar Penal pentru Computer Games Quote:
| ||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Se da rotund degeaba. Extras din Regulamentul CG Forum: c) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra. LE: Ce ma oftic in juma de ora plec in wkd si pana dum seara nu mai am net sa vad ce se mai intampla.Misto ar fi sa facem o gramada de blog-uri cu subiectul asta ca sa aiba lumea cu ce sa se distreze. Sa vad cate procese are de gand sa intenteze (desi sunt aproape convins ca faza e la misto )
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" Last edited by H2H; 09-06-2006 at 15:14.. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
| ||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
te dau in judecata piciule, ce stii tu. Cerinte judiciare: sechestru preventiv pentru suma de prejudiciu 20000000000000000000000000 ron si arest preventiv pentru wilma & betty dupa autentificarea probelor. Pentru a treia infatisare Curtea va trimite dosarul la inalta Curte de casatie si justitie. Conditia de retragere in actiune este radierea subiectului SF din circulatie de pe site sau forum pentru 2 ani. Quote:
| ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
mariuse, daca erai dejtept lasai threadu sa moara. daca lasai threadu sa moara, disparea si "marius leontiuc frauda" ca prim rezultat la google search. acuma ti i-ai ridicat pe astia de pe CG in cap, si astia de pe CG e baieti dejtepti. vezi sa nu te trezesti cu vreo 2-3 plangeri penale in plus sau cu vreun forumist clujean care a fost in 9 iunie 2006 la "Biserica protestanta independenta din A. Muresanu, Cluj napoca" unde nu a fost nici o slujba si nici un Leontiuc, unde nu a auzit nimeni de Leontiuc. si nu in ultimul rand, Marius Leontiuc frauda.
__________________ master of dudes. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Vand amuleta magica contra blestemelor : raza de protectie varsta cuprinsa intre 1-150 ani , protectie impotriva vrajilor de tip : protestant , voddoo,islamic. 500 mana . Pretz total 100.000 tva inclus. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |