Vreau sa va cer sfatul despre cum se comporta cei de la pcgarage la garantie pentru ca vreau sa-mi cumpar o placa video de la ei si in caz de vreo problema sa stiu daca am cu cine vorbi pe acolo..desi sper sa nu fie cazul...![]()
Vreau sa va cer sfatul despre cum se comporta cei de la pcgarage la garantie pentru ca vreau sa-mi cumpar o placa video de la ei si in caz de vreo problema sa stiu daca am cu cine vorbi pe acolo..desi sper sa nu fie cazul...![]()
eu le-am lasat o sursa sa mi-o repare acum 1 sapt, au zis ca ma contacteaza in maxim 10 zile lucratoare. daca nu dau nici un semn de viata o sa le dau eu un telefon, ca doar suntem in romania...
Rog userii care nu au ce face sa se abtina din a posta in thread-urile mele...
Mama ce titlu reusit ai pus, ma gandeam ca e vreunul cu probleme la garantie...
Cat despre intrebarea ta, daca esti din Bucuresti e usor cu garantia, ca te duci la ei, si se rezolva in principiu; din provincie e mai greu, trebuie sa o trimiti prin posta etc....
daca vrei sa iti iei galaxy 7300gt`ul 128 mb pe pciex dupa care s-a aruncat toata lumea in cap zilele astea te-as sfatui mai bine sa ii intrebi pe nenorociti daca au in stoc 7300gt cu specificatiile de pe site , placa continand memorii DDR3!! si nu ddr1 cum se pare ca au venit acuma acasa la cumparatori. eu unul am dat comanda si in caz ca maine nu mi se va anula aceasta comanda o sa iasa putin scandal.. sper sa nu fie neseriosi oamenii. maine voi intra si voi posta aici sa vada lumea daca sunt intr-adevar niste profesionisti adevarati sau daca sunt niste hotzi ordinari. take care little guy , succes la comenzi..![]()
speram sa posteze cineva care a incheiat de efectuat o garantie la ei ca sa imi spuna cum ii se par cei de la pcgarage....
Nu depinde de PC Garage cat dureaza garantia la o piesa ci mai mult ca sigur de service-urile firmelor furnizoare
blank space
MPLS-TE
stie cineva cat costa taxele postale la PC Garage ? incerc sa sun dar suna ocupat mereu![]()
Vrea al meu var sa-si comande proc+placa de baza+ram = 279 lei si as vrea sa stiu cat l-ar ajunge cu tot cu taxe postale (el e din Bacau)...
are cineva idee ?
mersi
Nu te mai chinui cu sunatul la ei - nu o sa sune decat ocupat (nu stiu de ce) oricum o politica foarte ciudata de ceva timp (si eu am sunat acum cateva saptamani - de multe ori si - ... nimic). Incearca mai bine cu un mail.
Depinde cand suni.Eu am sunat si mi-a raspuns.De aseamenea mi-au raspuns si la un mail legat de garantie,dupa o zi e cand l-am trimis.
pana la urma au raspuns la tel... tre sa incerci de multe ori sa prinzi linia libera nu stiu de cela mailuri nu raspund neam
taxele sunt 19 lei daca platesti ramburs si 0 lei daca platesti cu cardul sau la sediu
taxele de transport sunt 16 lei
deci m-a ajuns cu 35 lei in plus![]()
@RevoLverZ din cate stiu eu Galaxy 7300GT pe AGP are DDR3, iar cea pe PCI-X are DDR. Daca ai comandat PCI, sigur vei primi ce ai comandat
Si pentru a fi ontopic: cum a spus si ianMa, cu garantia mai depinde si de importator. legal, au nu au dreptul sa iti tina produsul mai mult de 10 zile lucratoare. in medie se rezolva in 3-4 zile.
Last edited by rebutatul; 23-12-2006 at 17:05.
Aia cu 10 zile de unde e? Ca in legea privind drepturile consumatorilor zice ca un produs se schimba sau se resittuie contravalaorarea acestuia daca: se defecteaza de 3 ori in perioada de garantie, produsul inlocuit s-a defectat si el, sau petrece mai mult de 10% din perioada de garantie in service. Ca exista firme carora le place sa se faleasca cu politici de tipul "10 zile" e altceva. Ce te faci daca respectivul produs trebuie adus la comanda (si asta dureaza, te asigur), pentru ca nu se mai produce, chit ca este in garantie... De exemplu 1GB PC133 Reg ECC, ca pe asta nu il gasesti chiar peste tot.
Daca scrie in contract 10 zile lucratoare, pai atatea trebuie sa fie nu mai multe; prevederea legala se aplica doar cand nu e specificat un termen in contract (certif. de garantie) sau daca acesta ar prevdea un termen mai mare.
Si eu m-am incantat pentru ca au preturi mai mici decat altii ,totul a fost Ok pana la garantie.Am cumparat un calculator luni si a marti s-a stricat....Am fost inapoi la PcGarage cu el in brate , iar concluzia : placa video dusa.Ok si cum facem am intrebat?!Raspunsul : cumpara alta....garantia nu acopera defectul (sic ).....Adica cum am zis ....un lucru nou de o zi NU e acoperit garantie ????
Nu am rezolvat nimic...ramane probabil doar varianta OPC sa vedem ce si cum...asta e tara si astia sunt oamenii.
Sfatul meu pentru altii : mai bine cumparati de la o firma mare ,ADEVARATA ,mai scump putin , NU nu fac sugestii sa nu credeti ca am vre-un interes , dar macar beneficiati de o reala garantie......
Cam atat ,
Vega
Si cand ma gandesc ca 75 % din calculator il am cumparat de la ei...........![]()
vega,detaliaza
nu cred ca ti-au zis asa doar pt placa video defecta
pensionar...ciocu' mic
COSMOTE: 0765485461
Ba da , exact asa s-a intamplat.Nici mai mult nici mai putin.Nu-mi place sa exagerez , iar acum chiar nu a fost cazul.Istoria este urmatoarea , cu riscul sa ma repet: am cumparat un sistem de la ei , iar dupa 1 ( una ) zi s-a stricat.Adica nu mai mergea pur si simplu.M-am dus cu el inapoi , s-au uitat , si mi-au spus ca e placa video defecta, mai exact se arsese ceva la ea.( un fel de scurtcircuit pe place ) Aberant sa cred ca exista vre-o posibilitate ca eu sa iau calculatorul acasa si sa ard placile de nebun... nici macar nu l-am atins..in fine...
Concluzia lor a fost ca este un defect imputabil mie...adica ce sa mai la deal la vale , eu intr-o zi l-am ars !!! Asa patesti daca cumperi de la o firma cu un site frumos si magazinul intr-un apartament de bloc.....
Asta am patit asta spun....
vega
Se mai uita si la fata omului probabil.Oricum,ciudat sa-ti faci cont doar pentru a ne impartasi neplacerea cu pcgarage
La mine treaba cu garantia nu a durat mai mult de 10 zile...si am primit una noua in schimb.
Bookmarks