brat Pareri www.pcfun.ro
Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 91

Thread: Pareri www.pcfun.ro

Registered User brinco218's Avatar

Pareri www.pcfun.ro

Sunt seriosi baietii astia si ca t de adevarata e faza cu Money Back in 10 zile lucratoare ?
    Vreau sa iau un Samsung 215tw si sunt singuri cu el pe stoc la 18mil. Nu ma lasa sa il testez,dar cica il pot da inapoi in 10 zile si primesc banii kiar daca are 1 pixel blocat.
    Ceva pareri .

http://www.pcfun.ro/Monitoare-LCD/Mo...-SAMSUNG-215TW
    i7 920 D0 @ 3,6 Ghz (1,17V), Gigabyte X58-UD5, 6x4GB Exceleram 1440Mhz, Saphire 5870@2D clocks, Corsair F60 2xSamsung F3 1TB Raid 0 + 1xWD 2TB Green, Sirtec 1kW
    Dell 2407WFP-HC Case : Antec Twelve Hundred

Administrator Johnny's Avatar
    Nu cumpara produse pe care nu poti sa le testezi.

Amyd's Avatar
    Pai "faza" e la fel de adevarata ca orice alta lege in Romania.
    Now is the winter of our discount tent.

Unde il pot testa inainte de achitare costa cu 1 mil in +....Nu a avut nimeni experiente cu aceasta firma ?! Nu ma zgarcesc de inca 1 milion, dar si asa pretul de distributie este de 17,5mil.

Registered User GRABBER's Avatar
    Eu tot zic sa gasesti o cale sa il testezi inainte .
    ╔═══════════════════════╗
    VODAFONE : 0726732866
    YM ID : grabber_22

╚═══════════════════════╝

Registered User rob_zzz's Avatar
    Sunt obligati sa il testeze la cerera clientuilui

Registered User mascotzel's Avatar
    eu mi-am luat placa de baza de la ei,un amic si-a luat un samsung 940n...i l-au adus ei...de testat nush cum a fost,el l-a nimerit fara pixeli morti
    pensionar...ciocu' mic
    COSMOTE: 0765485461

Registered User lucky_may_be's Avatar
    Nu stiu care-i problema...ei cand iti iau banii se uita nu? dak sunt reali sau dak nu cumva-s facuti la imprimanta...deci nu iau banii la nimereala,daca ai o bancnota rupta sau ciupita fii sigur k n-o primesc...de ce ai lua tu produsul lor cu ochii inchisi,esti cumva in categoria nevazatori...fa-i o proba,acolo,la ei...fa galagie sa ti se faca proba...unde scrie ca nu trebuie sa probezi un LCD,sa-ti arate un Regulament intern,un blocnotes ceva...oricum,ce fac ei e complet ilegal,mai ales acum k suntem si in UE,nu in Africa bananiera,orice contract din tara asta trebuie sa respecte niste norme...chitante,facturi,drepturi ale cumparatorului etc.etc...testarea produsului e una dintre ele,la monitoare,ai dreptul sa o ceri...ei nu au dreptul sa refuze sa ti-l vanda,din moment ce le ceri un lucru absolut normal si ei pt asta s-au infiintat,asta e scopul lor,sa vanda produsele din oferta lor cui solicita acest lucru,nu sa faca fitze si caterinci...de genu' nu testam domne,fugi d-aici!...
    E5200@2.80 GHz, abit IP35-E, 4x 2 GB DDR2 G.Skill 2GBPQ@900 MHz, HIS HD 4650 - 512MB DDR2,
    Seagate 7200.10 160GB, Samsung SH-S223L, Creative SB Audigy SE, Thermaltake W0089RE TR2 470W, Samsung 931C.

Registered User sellermn's Avatar
    Eu lucrez cu FIT Distribution (www.pcfun.ro e facut pentru vanzari online pentru persoane fizice, ei au ca principala activitatea distributia, nu au ei prea multe, mai iau si de la altii si pun 1$ in plus dar o fac bine) de 2 ani si nu am avut nici cea mai mica problema cu ei, ca firma...
    Cu persoanele fizice s-ar putea sa stea altfel treaba..
    Oricum, sunt o firma serioasa, daca pot sa zic asa...

PM: lucky_may_be@ asta numesti tu comert online? Sa te duci sa testezi produsul la ei? Pentru asta iti trebuie magazin mare, chirie, lumina, personal, etc... D-aia se cheama vanzare online: comanzi online, platesti online cu cardul sau la ridicarea produsului cu numerar
    Cum dreaq vrei sa le testeze newegg produsele celor care comanda de la ei de pe site? Daca vrei sa testezi te duci in magazin, unde e cu 1 mil mai scump, cum zice brinco...
    Oricum, daca scrie ca primesti banii inapoi in 10 zile nu vad de ce esti nelinistit, brinco218
    be another number / at least you'd be alive

sellermn...normal,este comert on-line si knd testezi produsul...am vb de o anumita ipoteza de asemenea comert...cu newegg,tigerdirect,etc,stiu cum e treaba,aia iti dau banii inapoi sau iti inlocuiesc produsul knd vrea muschiu' tau,sunt superseriosi...am cumparat si de cate ori pot cumpar din USA(prin cineva d-acolo)...nu compara Romania cu comertul din State k suntem la ani-lumina de ei...un newegg nu si-ar da cu firma-n cap sa nu-ti inlocuiasca un produs,la noi se gasesc insa chichitze sa te lase cu ochii-n soare...
    E5200@2.80 GHz, abit IP35-E, 4x 2 GB DDR2 G.Skill 2GBPQ@900 MHz, HIS HD 4650 - 512MB DDR2,
    Seagate 7200.10 160GB, Samsung SH-S223L, Creative SB Audigy SE, Thermaltake W0089RE TR2 470W, Samsung 931C.

Nu ma lasa sa il testez acolo ptr ca asta implica desigilarea si kipurile daca se intampla sa il refuz ei trebuie sa il vanda ca pe un produs SH ca nu mai are sigiliu. Eu i-am intrebat : Daca il refuz se intampla ptr ca nu e 100% in conformitate cu standardele unui produs, astfel nu poate fi vandut SH ci trimis inapoi la importator drept rebut sau aruncat pe geam. Corect ?! Daca eu nu l-am vrt ca are un pixel mort, dc alta pers l-ar cumpara la aceiasi bani dar cu defect ?
    i7 920 D0 @ 3,6 Ghz (1,17V), Gigabyte X58-UD5, 6x4GB Exceleram 1440Mhz, Saphire 5870@2D clocks, Corsair F60 2xSamsung F3 1TB Raid 0 + 1xWD 2TB Green, Sirtec 1kW
    Dell 2407WFP-HC Case : Antec Twelve Hundred

kos
    kos is offline
    Registered User kos's Avatar
    Un pixel mort nu inseamna ca produsul este rebut dupa standardele Samsung. Ei sunt constienti ca unele monitoare au pixeli morti si tocmai de aceea nu te lasa sa testezi.
    You can run, but you will die tired.

Reiau ideea...kestii k le trebuie spatiu,personal,sa plateasca si chirie sau mai stiu eu ce...sau k trebuie sa-l vanda SH dak il desigileaza sunt colaterale,nu te privesc pe tine k si client si nu au legatura cu ceea ce o firma(sunt si la noi cateva) ar trebui sa ofere unui client...respect,serviabilitate,incredere k nu arunci banii aiurea...
    Insa in Romania,unele firme sunt "pe invers"..."se ofera" sa-ti toace nervii pe banii tai...Eu n-as putea sa am incredere in pcfun k ei chiar dau banii inapoi,pt ca evita un lucru mult mai simplu si pt ei si pt client...e mai usor sa testezi un produs pe loc decat sa returnezi ulterior bani,produs etc.,mi se pare mult mai complicat sa nu-l testezi...iar pt client e un cosmar,el este in "pom",sta fara monitor pt nshpe zile...knd de fapt se putea preveni asta de la bun inceput,printr-un test de 5 min...

Registered User cezzzarica's Avatar
    cel mai bine cauti un magazin unde sa ii faci proba ca nu stiu care ar fi prostu sa accepte un monitor cu un pixel mort...eu unul le-as da in cap cu el daca ar avea un pixel mort si nu ar vrea sa mi-l schimbe ... poate asa face cel putin 4 sau cat zic ei ca trebuie si mi-l si schimba...nu vrea nici asa? le dam foc la magazin si la masini =))))

Samsung nu acorda garantie decat pt 4 pixeli...si voi ganditi numai dupa ingustimea asta si va legati numai de magazin
    pensionar...ciocu' mic

Registered User
    Scuza-ma da la 18 mil ce mai conteaza asa mult 1 mil in plus ?

mascotzel,nu e nimeni ingust...in nici un caz clientul al carui "avocat" imi place sa fiu si care doreste un banal test,nu stresarea monitorului nshpe ore pana la scoaterea sa din uz...ar trebui insa sa observi altceva....knd ceri sa testezi un produs,nu te afli in nici o perioada de garantie,garantia curge din secunda in care ai scos banul si ai platit,asa ca daca samsung acorda garantie doar la 4 pixeli,asta mi se pare tocmai un motiv in plus,foarte serios k eu sa cer si ei sa fie 100% de acord sa mi-l testeze,inainte de a plati...

Quote Originally Posted by lucky_may_be View Post
    [COLOR="Red"]asa ca daca samsung acorda garantie doar la 4 pixeli,asta mi se pare tocmai un motiv in plus,foarte serios k eu sa cer si ei sa fie 100% de acord sa mi-l testeze,inainte de a plati...
    tocmai ca esti absurd
    pt producator e defect doar daca are acei 4 pixeli,iar magazinul e doar un intermediar
    asta nu-i "trial& error"...nu-ti place,te uiti dupa monitoare cu alta politica
    aaa...faptul ca unii te lasa sa probezi monitoarele...treaba lor...
    pensionar...ciocu' mic

Astept de 2 luni si nimeni nu voia sa imi aduca monitorul (acolo unde se testeaza si e cu 1 mil in + = vezi *******) asa ca am comandat acum, dar tot am obtinut ceva : il aduc acasa, dar trebuie sa il bag in priza ca asa scrie in Garantie (trebuie pus in functiune) si daca are 1 pixel mort il pot returna fara a plati, deci singura diferenta este ca nu ma duc pana la firma sa testez ci acasa.
    Voi reveni cu impresii.

Nu cred ca Samsung are tratament preferential pt ca e Samsung...ei nu sunt in masura sa impuna nici o "politica" a monitoarelor lor,alta decat cea ceruta de legile romane(poate ai auzit mascotzel de expresia drepturile consumatorului ),iar daca vor sa vanda aici mai nou trebuie sa respecte si celelalte drepturi suplimentare pe care le are un consumator in UE,in aceeasi masura...
    Orice monitor se testeaza la dorinta clientului,asta e regula generala pt toti producatorii,nu conteaza ca e Samsung sau Philips,nu intereseaza sub acest aspect nici ce bolmojesc ei acolo despre 4 pixeli...cei ce nu doresc pre-testarea pot parasi rapid piata europeana si sa vanda monitoarele pe coclaurile Africii,acolo unde pot impune lejer "politica" dorita...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 5 1234 ... LastLast