![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ati avut probleme cu ei? | |||
| Da, cu garantia. | | 14 | 11.57% |
| Da, cu vanzarea, transportul sau timpul de rezolvare ale altor prob - neseriozitate (non-garantie). | | 17 | 14.05% |
| Da, mai multe probleme, de mai multe feluri. | | 13 | 10.74% |
| Nu. | | 77 | 63.64% |
| Voters: 121. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| PCGARAGE.ro - ati avut probleme cu ei?
Inainte sa sara cineva cu ban-ul sau cu avertismente gratuite, ori cu gura cum ca mai era deja un thread dedicat, ei bine, threadul asta trateaza o alta problema, ce nu tine de garantie (in prima faza). So, sit down and read, please. am luat 2 sisteme de la pc garage, asemanatoare, pe data de 14 si 24 august. se vede in poze. e drept, nu pentru mine, ci pentru cineva cunoscut, care are o firma. apoi, de curand am facut comanda pt inca un sistem asemanator, iar in comanda precizez la "mesaj" ca mai doresc unul identic cu celelalte doua. (daca citit pe poze se vad exact detaliile). Ok, bun. primesc telefon ca nu mai au dvdrw-ul si l-am schimbat, si mi se spune ca o sa fie gata maine. in discutia avuta cu Dl. Valentin Spataru, am precizat clar ca e vorba de un SISTEM, nu de componente. in fine, a doua zi vine si aproape trece, se apropie ora 5. sun si mi se spune ca nu e gata comanda pt ca lipseste tastatura (o chinezarie ieftina) . o prostie, pt ca mi se spusese anterior ca au toate componentele disponibile si ca doar dvd-rw-ul n-ar mai fi. ii comunic atunci agentului de vanzari ca vreau sa-mi dea alta tastatura, ca nu conteaza. moment in care il si intreb cand e gata sistemul, cand pot sa-l iau iar el imi spune ca intre 4 si 7 seara. bun.ajung acolo cu omul care trebuia sa ridice sistemul (observati ca am mentionat doar cuvantul sistem, nu am vorbit de COMPONENTE. ![]() ajungand la sediu, mi se aduc componentele, le verific ca-s ce am cerut si apoi, dupa plata, mi se spune: -luati niste pungi. -adica? pai asamblare? -pai nu e bifat. -pai am spus si asamblare. -pai nu e. -e o greseala. am si scris in comanda ca vreau sa fie identic cu sistemele x si y. atentie, am zis sisteme, nu componente. moment in care ia telefonul mobil si-l suna pe dl valentin spataru, care evident, plecase. noi am ajuns pe la 6 si 20 la sediu. dupa ce ma tin asteptand vreo 10 minute cautandu-l pe tip la telefon, in final mi-l dau sa vorbesc cu el. vorbim si isi cere scuze si spune ca se rezolva, sa achitam un avans, si sa-l luam maine. eu ii spun ca l-am achitat integral si ca nu avem ce avans sa lasam. in fine una, alta, ramane ca ma suna ziua urmatoare, cum ajunge la serviciu (10:30) sa stabilim cu asamblarea, pentru ca in ziua respectiva, la o adica era deja prea tarziu... desi mi s-a spus ca ora 7 e maxima. ![]() bun, luam componentele, eu m-am facut de rahat in fata omului cu care am venit, bine ca totusi a fost intelegator. a doua zi, astept telefon, nimic. sun la 11:15 la ei, cer cu valentin. moment in care mi se spune ca-l vor anunta sa ma sune, dupa ce am sunat timp de 10 minute sa prind o linie in final i-am zis ca nu conteaza ca face omul 2 drumuri ca vreau sa mi se faca asamblarea si sa terminam ce am inceput. moment in care dl valentin spataru a cam schimbat tonul in unul ostil, spunand ca nu se mai poate face nimic. chestia asta m-a iritat, adica de ce? de ce nu se poate face asamblarea? ca doar componentele sunt de la ei luate, sunt sigilate, asa au ramas. explicatia a fost una miseleasca citez: "pai, da, dar nu se mai poate. una e garantia pe sistem cand il asamblam noi si alta e cand veniti cu componentele". pardon? garantia e pe componente, nu pe sistem, ce garantie se da pe sistem? ca "nu si nu. si de ce ati luat componentele cand v-am zis sa platiti un avans?"... daca am platit integral componentele, ce avans mai trebuia? si mai ales ca trebuia sa fie atent de la bun inceput si sa bifeze acolo asamblarea, nu sa lanseze acuzatii.in fine, a continuat cu "nu si nu", desi eu incercam sa-i explic ca nu conteaza nimic altceva decat sa o rezolvam civilizat si sa se faca asamblarea, el mi-a raspuns pe acelasi ton ostil ca nu se poate, nu si nu. moment in care am spus ca m-au pierdut ca si client si ca se va face o sesizare la anpc pe firma lor. "e dreptul dvs" si a inchis. ![]() ok, deci asa lucreaza pcgarage, nu? o data ce se vede cu banul in buzunar, isi manifesta o profunda durere in cot. ma dezgusta acum, inainte ii laudam ca-s prompti si seriosi, dar acum au fost magari. dupa ce le-am adus tot felul de clienti si comenzi in valoare de vreo 7200 de lei. si o ultima chestie, cand am fost la garantie cu placa de baza a unui coleg, pe langa faptul ca s-au scarpinat in cap 2 saptamani, dar serialul de pe placa de baza nu corespunde cu cel din comanda. mai mult, nici macar nu aparuse vreodata in stocul lor. e incredibil. va asigur eu ca omul asta pt care l-am luat nu are habar de componente, ii da drumul si sta pe net si asculta muzica, si asta e, deci n-a umblat nimeni in el. (avea sunetul on board busit, din prima zi). cum a ajuns placa aia la mine daca nu era in stoc? sunt foarte neatenti, si foarte, foarte lenesi. daca nu ne tineam de ei cu telefoanele si cu vizitele la sediu si acum era in service placa. alta chestie... nu-i mai promovati, nu mai acorda cei 2% discount. eu am mai auzit si altele despre ei si m-am saturat. pe langa faptul ca m-am facut de ras in fata omului cu sistemul, m-au si tratat cu spatele imediat ce s-au vazut cu banul in buzunar.
__________________ ©MYSTIK 2005-2009 Last edited by Bossman; 19-10-2007 at 12:48.. Reason: Editat pentru tag-uri | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
nu lucrez la pcgarage, sunt doar clientul lor, insa nu pot sa nu observ ca a devenit la moda sa strigati "frauda" si "tzeapa" imediat, chiar si cand nu e cazul. tu ai avut o incurcatura cu ei si v-ati certat un pic. daca tu consideri ca ai dreptate, fa ce au zis ei ca poti face, du-te la anpc si fa reclamatie. chiar asa, e dreptul tau azi am ridicat o comanda de la ei (a 2-a de cand cumpar de la ei) si am primit discount-ul ala.
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
MYSTIK sant de acord cu tine , e o firma de cacao : Am luat un z5500 de la ei prin comanda on-line , comand , ma suna , si imi zic ca vine a 2-a zi , okie dokie pana aici , dar din pacate nu am fost acasa cand a venit coletul ( prin curier ) , insa era mama ( careia i-am zis in momentul cand plateste sa ceara factura si garantie ) care a platit , a intrebat daca nu elibereaza factura si prostii dastea si ei zic ca sa stea linistitia ca e prinsa pe interiorul cutiei garantia. Ajung acasa ma uit , nu era nimic , in fine nu m-am gandit ca e o problema ptr ca aveam comanda on-line care se inregistreaza . Acum 1 sapt mi s-au ars 3 sateliti , ma duc la garantie , bineneteles ca tipu ma ia la bani marunti cu garantie factura etc ... ii explic politicos situatia si tipu vorbea cu mine de parca eram vreun cersetor ; atunci mi-am enervat si am schimbat foaia , pana la urma a avut incredibila bunavointa sa verifice in baza de date ca intradevat am facut comanda on-line . Am lasat sistemul la garantie si nici acum n-au dat nici un semn . Daca nu se rezolva o sa iasa mare scandal , deja m-am saturat de toti cocalarii , ma duc peste ei cu cativa baieti si le fac firma praf , cu vorba buna nu mai rezolvi nimic in ziua de azi | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Eu mi-am luat o placa video de la ei in Iunie ( X1950Pro 256MB DDR3 256-bit AGP ) deci mare lucru nu pot sa zic dar un prieten ia de la ei de multa vreme componente si recent un sistem foarte bun, luat pe componente la alegerea sa. Pot sa zic ca la sediul lor de langa Foisorul de Foc, intradevar, dis de dimineata la 10:30-11 intr-o zi ce se anunta foarte calda, era o nepasare totala printre angajati. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| totusi...
Mie nu mi se pare cine stie ce faptul ca MYSTIC a patit chestia aia... mare lucru?!? totusi nu cred ca trebuie sa apelezi la chestii de genul FRAUDA etc etc...este prea exagerat eu am cumparat de la ei de zeci si zeci de roni si nu am avut nici o problema niciodata,nici cu garantia etc. faptul ca ai patit tu chestia aia se mai intampla asta este...si daca tot i-ai vazut asa incompetenti de ce ai mai stat sa-ti asambleze ei sistemul?!? daca citesti manualele si ai 1 surubelnita in casa in 2 ore esti in windows... deci eu zic ca te-ai aprins prea tare...cand am vazut threadul tau am zis...mamaaa ce lung este,hai sa vad ce-au facut astia...cand`colo tu esti suparat si faci atat tam-tam pt ca nu ti-au asamblat aia pc-ul...
__________________ Y! bogdan_c1983 tel 0721.282.732 I`m the best fuck the rest... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Eu ma abtin de ai categorisi ca tzepari. Insa le dau un avertisment. Sa iasa din starea de euforie in care se afla patronii PC Garage, in momentul asta, deoarece astfel de cazuri se vor inmulti, iar nemultumitii nu numai ca nu vor cumpara de la ei, dar vor convinge si pe altii, iar potentialii clienti se vor pierde. Nici mie nu mi-a convenit ca rezolvarea garantiei sa dureze 1 luna, insa pe viitor nu voi mai accepta. Deocamdata nu ma pierd ca si client insa daca mi s-ar intampla ce a patit mystik, mai mult ca sigur nu as mai cumpara de la ei si nu i-as mai recomanda. Mystik cred ca era mai bine sa scrii mai clar in observatii ca vrei componentele sa fie asamblate, iar apoi sa-i sun de mai multe ori si sa vezi daca au inteles ce au de facut. E posibil sa apara o clipa de neatentie si lucrurile sa o ia razna, aiurea, fara o baza clara.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
mai mult, faptul ca acea placa de baza de care vorbeam ca a ajuns la garantie, NICI MACAR NU TRECUSE prin stocul lor. aparea pe factura cu un alt serial, total altceva de ceea ce aparea pe cutie si implicit pe placa de baza. sa inteleg ca tipul de la service e magician si face el placi de baza din palarie? cine stie ce manarii mai sunt prin culise legate de chestiile astea. plus ca discount-ul nu mai apare pe factura. daca nu e pe factura, nu e deloc. oh, trust me, FRAUDA is the right term.
__________________ ©MYSTIK 2005-2009 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu-i frauda ci doar lipsa de tact. Acum am vazut ca in contul meu figureaza ca anulat sau refuzat de client o serie de produse pe care le-am cumparat sau pe care nu le aveau in stoc la data la care am facut comanda. Sper sa nu creeze probleme "scorul" negativ.
__________________ You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| lipsa de tact? lipsa de respect. dezinteres, bataie de joc, poate. s-au vazut cu banul in buzunar si nu le mai pasa de client, sau daca acesta se va intoarce. eu nu mai cumpar de la ei, asta-i clar, si nu o fac din ambitie, ci pentru ca m-au tratat aiurea, de parca nici n-as fi fost clientul lor. am o placa de baza de la ei, daca s-o strica, ma duc sa-mi iau alta si pe asta o las la ei sa zaca intentionat sa depaseasca termenul ca sa-i pot reclama. initial erau oameni de treaba, acum de cand au castigat un nume se poarta aiurea cu clientul. sa le amintesc ca si UltraPro / Flamingo erau mari si tari candva, ia sa vedem, ce parere au "calculatoristii" acum despre ei? reputatia nu se tine doar cu vorbe. o sa-mi rezolv treaba la emag si gata, mai ales ca acum nu mai vad discount, ma doare-n basca de ei. sunt aceleasi preturi.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Salut, Din cate stiu eu un destept a uitat sa bifeze "asamblare". Desteptul a fost rugat sa clarifice lucrurile si sa isi ceara scuze public, daca este cazul. (Desteptul = Vali Spataru). De data asta nu vreau sa tin partea nimanui, dar totusi... FRAUDA? Erau potriviti termenii: PROSTIE, INCOMPETENTA, NEATENTIE etc. Dar nu FRAUDA, TEAPA, MANELE si restul... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
burebista, problema nu e ca a gresit. ci ca a refuzat sa indrepte greseala. a spus ca nu si nu se mai poate face. in tot acest timp i-am vorbit frumos si nu i-am vb urat nicio clipa. pe mine ma interesa doar sa asambleze calculatorul ala sa terminam treaba, pt ca nu eram nici eu, nici clientul multumiti de serviciile lor. dar ei m-au refuzat categoric, ca nu se mai poate. de ce? explicatia lor (lui) cum ca garantia se da daca imi asambleaza ei sistemul, ca daca l-am ridicat, nu-mi mai pot da garantie pe sistem si pe asamblare. pardon? de unde asta? componentele au garantie individuala. incerca sa ma abureasca. da, e frauda, pt ca am platit si nu mi s-au oferit serviciile pt care am platit. chiar daca asamblarea e gratuita. pai e gratuita daca ai CUMPARAT un sistem, deci nu mai e chiar asa de gratuita, ca doar n-am venit cu componente luate de la flamingo... ![]() cand ai dat bani si nu ti se ofera ce ai cerut, da, e frauda, inselatorie, minciuna (manele ) whatever it's called. la fel si cu reducerea inexistenta. ajunsesem sa ma rog de ei sa mi-l asambleze... wtf... ma umilesc pe "banii mei", nu?nu au fost deloc cooperanti. iar tonul dlui V. Spataru a fost unul similar cu "nu-ti convine? hai basti!". de parca veneam la pomana, sau nush ce.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
update. am vorbit cu dl valentin spataru la telefon, si-a cerut scuze. ideea e ca nu mai am ce face acum, nu scuzele sunt esenta aici, faptul e consumat m-am facut de rusine in fata persoanei pt care am luat sistemul care, in final, a apelat la o alta firma sa faca asamblarea. (mai multi bani, mai multe drumuri). trebuia sa se rezolve atunci cu asamblarea, fara tam-tam si fara eschivari, civilizat, asa cum am precizat de mai multe ori la telefon, in repetate ocazii. in fine, asta a fost ultima patanie pe care mi-o mai incasez si nu mai fac sisteme pt niciun prieten sau cunoscut, pt ca tot eu mi-o iau pe spate si ma fac de rusine. o mica lectie de viata. ca idee, faptul e consumat, nu doresc ca dl. Valentin sa aiba probleme la serviciu, nu asta e ideea esentiala. sper ca s-a invatat ceva din toate astea si ca se vor evita problemele de genul asta pe viitor. cat despre client pcgarage nu cred ca voi mai fi, pt ca in mod sigur as fi tratat ca un client "special". so, that's that. nu stiu ce se va intampla cand va fi nevoie sa apelez la garantie, sper sa nu fie cazul vreodata.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |