![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ati avut probleme cu ei? | |||
| Da, cu garantia. | | 14 | 11.57% |
| Da, cu vanzarea, transportul sau timpul de rezolvare ale altor prob - neseriozitate (non-garantie). | | 17 | 14.05% |
| Da, mai multe probleme, de mai multe feluri. | | 13 | 10.74% |
| Nu. | | 77 | 63.64% |
| Voters: 121. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
Nu-mi place deloc atitudinea aceasta de "vechi forumist" prieten cu administratorii care urla frauda. S-a ajuns in asemenea hal incat si pe forumul monomarca unde am masina administratorii fac afaceri cu partea concurenta sau folosesc clone. Departe de mine sa acuz administratorii acestui forum dar fiecare Frauda ar putea inlocuita cu tentativa de frauda , pana la proba contrarie. Si inca un thread cade in derizoriu. ( ca si cel cu carduri memorie). Thread-ul lui SF este o exceptie , ca si cel cu autopress. ( unde conform dex-ului este frauda). Oricum o sa existe o diferenta intre userii vechi care vor urla frauda si cei noi. Il cunoastem..., este extraordinar,..., un mare talent. Banuiesc ca o sa fiu suspendata desi nu am nicio legatura cu aceste firme decat cu emagul : un videoproiector, un pda si atat in .ro. Userii sunt la fel indiferent de numarul de posturi si data cand au intrat. OT: Pentru Mistik: Extraordinara prezentarea problemei numai in limba romana fara niciun cuvant in engleza. Si uite asa in loc ca magazinile online sa creasca multumita acuzatiilor de frauda ma voi duce saptamana viitoare sa cumpar un Wii pentru un pusti de 8 ani ( chiar doream sa fac un thread : ce consola recomandati pentru o anumita varsta) de la un magazin din Mall. Pai daca toate magazinile on-line sunt frauda ce mai fac cu cardul ? Last edited by stefanap; 21-10-2007 at 19:01.. Reason: o editare | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
aia care-s din 99 ce-s? useri arhaici? ![]() ce prieten cu adminii? o da, me and Assassin go way back... 2 banuri numai in ultimele 2 luni. pentru offtopic, nu pt injurii. e la moda, se dau si astea preferential. unii iau 0 puncte si scapa cu cartonas galben, altii iau rosu. so the f**k what?
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Dar daca tot voiai neaparat sa ti-l si asambleze, de ce ai mai luat componentele cu tine? Ca sa le duci a doua zi inapoi sau cum?
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Stii ce e ciudat? Ca nimeni nu se gandeste la procentul ala de 20-25% dintre clienti care dau comenzi doar de dragul de a se afla in treaba (adica teapa). Daca toata lumea ar fi de cuvant nu s-ar mai cere banii inainte ca la c***e... Dadeai telefon, ziceai ca vrei sistem asamblat, se desigilau componentele, se asamblau, veneai si il luai in cutie, gata de bagat in priza. Dar ce se intampla cu produsele clientilor care "nu mai vin"? Le bagi iar in stoc? Nu ai cum... Cine ar cumpara o componenta desigilata? Eu unul nu... Si uite asa intri intr-un cerc vicios si ceri banii inainte, miseleste ![]() Cine e vinovat aici? Probabil obiceiul prost al romanului de a se sti cu fundul in doua luntre... | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
de fapt, nu cred ca ai comandat online un sistem vreodata. pe ce baza desigileaza ei produsele ca sa le asambleze? daca te razgandesti? daca nu mai poti ajunge deloc? ei raman cu produse desigilate. si ce fac cu ele? ![]() eu ziceam de altceva, intai sa faca treaba, si la final cand totu-i montat si asamblat sa dau banu', nu inainte. adica acolo la sediu, in timp ce astept. ca doar n-o sa fug.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
din ce stiu eu, rebutatul are legaturi stranse cu PcGarage si vrea sa-ti spuna ca exista posibilitatea ca un client sa ceara telefonic un sistem, agajatul sa-l asambleze (desigiland toate componentele, evident) si apoi clientul sa nu mai vina sa ridice sistemul (poate s-a razgandit, poate a gasit in alta parte etc). In urma acestui proces, magazinul ramane cu piese desigilate care nu prea mai pot fi vandute usor(procesorul plin de pasta termoconductoare, de exemplu)
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Banuiesc ca asta se aplica la sisteme (si e normal, acolo se desigileaza componentele). Eu am avut comanda maricica (peste 2000 de lei) si n-am dat nici un sfant avans.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Ca sa nu mai fie confuzie , "rebutatul" lucreaza la pc-garage si este chiar intr-o functie de conducere ..daca nu ma insel : .Anyway , nasoala treaba cu componentele neansamblate , ce sa zic dura 10-15 minute sa lege niste componente intr-o carcasa, orice baiat mai priceput o rezolva foarte repede si nu mai era mare scandal . Ca sa nu se mai zica ca sunt criticati tot timpul , am cumparat de multe ori de la pc-garage si am adus si clienti , mai scartaie si ei sometimes dar in final o scot la capat cu bine , vreau sa punctez o mare bulina alba pentru raspunsurile lui "rebutatul" si ca incearca sa culeaga feedback de la cumparatorul de rand, cu probleme de la o placa de retea pana la un sistem de milioane. Trebuie sa se observer si scuzele adresate in mod public, care si asta este un pas catre "bine". Ia mai stati 2 secunde si va ganditi cati angajati de la firmele injurate pe "Valea Plangerii" si-au cerut scuze pentru problema cauzata consumatorului. In general nu prea am avut probleme la comenzi , ci mai toti se vaita de garantii , marea problema a magazinelor online . Ar trebui sa va povestesc cum am dus la garantie la emag un laptop si tipa din "fata" era cam afona , inafara de printat niste foi nu prea le avea cu hardware-ul sub nici o forma , nici nu am mai rugat sa vorbesc cu cineva de la service pentru ca citisem forumul lor cu o seara inainte , si eram pregatit psihic si moral pentru orice raspuns ...asa ca am plecat si am lasat sa isi vada de treaba , cand o sa il repare...o sa il repare ... cam asa e politica lor Revenind la subiect , pcgarage sunt OKe din punctul meu de vedere , am avut si comenzi fara probleme ( 4 sisteme si alte cateva componente cumparate fara nici o problema ) , si am avut si altercatii, care din observatiile mele , imi dau seama ca mai intai tipi pe toate forumurile din RO si porma se uita de 2 ori la tine , intrebarea mea este de ce nu se pot evita astfel de situatii penibile , sa ne injuram pe forumuri , cand totul se poate rezolva la fel de frumos si cu vorba buna din prima secunda. Cu ocazia asta daca tot e vorba despre pcgarage, as vrea sa il intreb pe domnul rebutatul , ceva ce ii framanta pe multi cumparatori ai magazinelor online , ca el ne poate lamurii cel mai bine : Am de gand sa cumpar un sistem soon , in valoare ~30-40 mil ( am specificat pretul pentru a sublinia transportul gratuit ) , desigur pe componente care sa le ansamblez cu mana mea , dar imi este mult mai comod sa vin sa iau piesele de la sediu , ca deh e la 10 minute de mine , daca ma duc si ridic singur piesele mai profit de cele 10 day's money back ? Sau este valabila treaba doar pentru comenzile care vin prin curier ? ![]() Apropo , chestia cu banii in avans chiar nu am inteles , eu absolut toate componentele care am avut placerea sa le achiziotinez, nu am platit nimica in avans , banu jos cand am obiectu in mana si imi satisface dorintele. ( suna cam pervers dar asa e treaba )Per total +1 PC GARAGE ( client multumit ...pana acuma )
__________________ VAND memorie server 4GB SDRAM ECC, Reg | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Deja-vu
Deja-Vu..Mai trece o luna, mai apare un thread cu oameni nemultumiti de PcGarage.Grupusorul de aparatori apare si el... si iar deja-vu..sunt aceiasi.. Grupusorul il ataca pe nemultumitul client.Grupusorul repeta psihedelic ca el n-a avut probleme cu firma respectiva.Apare si entitatea firmei respective,dupa ce grupusorul isi facuse treaba. Deja-vu grotesc si jenant care are evident acelasi final: Clientul nemultumit nu are dreptate. Tine-o tot asa ...PcGarage! Asta-i calea succesului! Amin!
__________________ NO MORE MR.NICE GUY Rampage Gene ll socket 1366 I7 920 OC 3,5 GHZ:6xCorsair 1600:Gainward GTX 295:Noctua UH CP12 Last edited by cosmodeadmeat; 25-10-2007 at 10:19.. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 | Traiasca si la mai mare PC GARAGE !!! tot asa si chiar mai mult daca se poate ......
Caut ceva la ei pa site, gasesc, scrie " disponibil la comanda " - si era un banal mouse pad - sun, incerc sa aflu daca este si in cate " n " zile pot sa il iau si stupoare DOAR DACA FACETI COMANDA PE SITE ???? sa ce ? sa stau sa butonez, sa comand, si sa aflu peste alte doua zile cand catadicsiti sa raspundeti ca nu-i in stoc ???? Va cauta lumea sa va dea bani, voi ii trimiteti pe site !!!, am ajuns, da pe site' la altii ..... | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ce sa testeze? le asambleaza, ii dau drumul, te cheama sa-l vezi, si te uiti p'acolo prin bios, si pa. nu ca ar fi nevoie de mai mult, la urma urmei. ce testare?
|
| | #58 (permalink) | ||
| Ai dreptate daca si-a permis asa ceva, insemna ca e mai mult decat angajat. Quote:
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
mmm tocmai mi-am luat componente de la pc garage, si in timp ce asteptam sa mi le aduca din depozit, am vazut urmatoarele doua cazuri: 1) o persoana care voia asamblare dar nu ceruse (sau nu era trecut in comanda) - i-au facut programare la asamblare pentru a doua zi, componentele au ramas la ei dar i-au dat o hartie care spunea ca a platit tot 2) o persoana care voia asamblare - a venit, a platit, si-a dat acordul pentru componente si apoi acestea au plecat la asamblare (i-au spus sa revina in 20 de minute) Deci teapa lor nu e, pentru ca omul vine sa isi dea acordul cu ce intra in calculatorul ala.
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
cumparator pcgarage. din pacate am cam anulat comanda. facusem un sistem complet+ lcd horizon la promotie. cum era destul de urgent ii sun sa-i intreb daca pot veni atunci sa le iau. un tip imi spune ca sa vin a 2-a zi ca vor fi piesele. zic ok. a 2-a zi nici un semn. sun eu .... alt tip imi spune k sa vin iar a 2-a zi. ii zic ca ceva nu e bine si ca renunt la comanda. iau doar monitorul+mouse+tastatura. apoi am luat de la shopit care sunt si mai ieftini si s-au miscat si mai bine. ideea e ca daca imi ziceau din prima ca dureaza 2 zile era ok. dar nu prea accept aceasta bataie de joc. uite piesa....nu e piesa. unii isi fac programul special ca sa poata sa vina sa ia piesele. era si cazul meu. in rest nu am ce sa le reprosez. frumos sediu ![]() v-am completat si chestionarul de pe mail
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |