Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

View Poll Results: Ati avut probleme cu ei?
Da, cu garantia. 14 11.57%
Da, cu vanzarea, transportul sau timpul de rezolvare ale altor prob - neseriozitate (non-garantie). 17 14.05%
Da, mai multe probleme, de mai multe feluri. 13 10.74%
Nu. 77 63.64%
Voters: 121. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-03-2008, 08:22   #101 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

O sugestie am eu: data viitoare sa nu te mai "tzaranesti" tu la 500.000 diferenta de bani pe care ai fi dat-o sa iei de la un magazin serios. Dar din moment ce afirmi "stiam ca este posibil sa-mi iau o tzeapa"...

jmf is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2008, 10:02   #102 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

si acuma multimea aclama in cor si cere prezenta lu' Rebutatu sa dezamorseze problema

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 27-03-2008, 10:28   #103 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

^yeah, kinda lame.

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2008, 12:26   #104 (permalink)
dark passenger

dod0's Avatar

Azi ma duc si eu cu un ATI x1950pro la garantie, sper sa nu am probleme.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2008, 13:10   #105 (permalink)
Manic Miner

burebista's Avatar

Quote:
Originally Posted by ovideo View Post
nu inteleg de ce s-ar tzarani la un mouse dintr-o comanda de 2700 ron...
Greseala e la furnizor. garajul n-are hama pe site, a venit bulibasit de la Proca.
Se rezolva.

burebista is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2008, 12:05   #106 (permalink)
Registered User

ovideo's Avatar

Thumbs up

se pare ca baietii citesc thread-ul asta si se pare ca problema o sa se rezolve.

cum toate celelalte componente sunt ok, au venit repede si am fost anuntat prin sms, o sa mai cumpar de la ei.

@jmf: ce vrei sa spui prin "magazin serios"? dc-shop?

ovideo is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2008, 12:53   #107 (permalink)
obey me

Fritz's Avatar

Am comandat si eu acum 2-3 saptamani un Office Basic 2007 OEM. Fiind primul software OEM cumparat, nu stiam cum se procedeaza cu instalarea lui, asa ca a mers pe mana beietilor ca-mi dau ei kit-ul de instalare.

Mai jos sunt comentariile care le-am trimis in urma chestonarului venit automat pentru, cica, imbunatatirea serviciilor
Trageti singuri concluziile

Quote:
Halal departament de vanzari, in frunte cu Dir. de Vanzari - am vorbit la telefon cu dansul si n-a fost in stare sa-mi rezolve problema, promitandu-mi ca ma va contacta cineva de la Dept Tehnic. Bineinteles ca nu m-a contactat nimeni.

Nimeni din tot departamentul dvs de vanzari n-a fost in stare sa-mi spuna ca pentru a instala un kit de Office 2007 Basic OEM trebuie sa sun la Microsoft pentru a intra in posesia unui kit de instalare valid. Daca erau bine instruiti, nu trebuia sa ma plimbe 3 zile cu telefoane si furnizandu-mi kit-uri care nu erau bune.

In prima zi cand am fost contactat pentru aceasta comanda, am intrebat: "Este nevoie sa vin cu sistemul la dvs pentru preinstalare?" Mi s-a spus ca nu, ca voi putea lua kit-ul de pe internet si il voi instala singur.
Avand nevoie urgenta de produs, comanda a fost ridicata de la sediul dvs in loc sa fie livrata gratuit a 2a zi, in ideea ca voi putea sa folosesc produsul pe care il platisem, mergand pe increderea consultantului de vanzari ca-mi va trimite pe email link-uri pentru a downloada kit-ul (email primit a 2a zi, desi vorbisem in prealabil cu dansul si mi-a spus ca-mi trimite in cateva minute...). Kit-ul nu a fost bun, pentru ca nici macar nu era kit pentru Office Basic 2007.

Dupa 3 zile de bataie de joc (telefoane date, mail-uri, etc) mi se spune ca trebuie sa ajung la sediul dvs cu sistemul pentru a mi se instala produsul. Dupa conversatia telefonica cu Dir. de vanzari care-mi promite ca ma va suna cineva de la dept tehnic in aceeasi zi pentru a rezolva problema, sun eu la a 2a zi la dept service/tehnic/whatever ca sa-mi fac programare, si de acolo imi spune cineva ca ei nu se ocupa cu instalari de software si imi spune sa sun la Microsoft. IN SFARSIT cineva din toata firma imi da un raspuns care m-a indrumat CORECT in a face rost de kit-ul de instalare si de a benefica de produsul cumparat.

Mai aveti multe de invatat in relatiile cu clientii...

p.s. ar mai trebui sa existe o optiune la intrebari, si anume "execrabil" - cu siguranta as fi ales-o pentru intrabarile 3 si 4

Fritz is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2008, 18:23   #108 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Cred ca nu citeste nimeni chestionarul ala, ori li se rupe... Mai probabil ambele . Le-am dat feedback pe aceeasi cale la problema expusa de Daremyth putin mai sus, cu consecinte nule. Am terminat-o si cu PCGarbage, ce sa mai... In ultima vreme parca s-au timpit toti, ori nu-s capabili sa-si tina angajatii sub control ori sint dobitoci de sus pina jos. Respectul pentru client, un concept strain de ei.
Nu-i nimic, mergem la altii, avem de unde alege.

Korn is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2008, 18:27   #109 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Ca o paranteza, ieri am comandat de la o firma locala un produs care nu-l aveau pe stoc. Am dat nume si telefon. Nu date, nu avans nu nimic. A doua zi dimineata m-au sunat sa ma duc dupa el (e la 1 min de mine firma), in aprox 2 minute l-am luat si am plecat. Voie buna, se poate!

jmf is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 12:14   #110 (permalink)
Registered User

ice_grandpa's Avatar

@DODO multa bafta cu x1950 pro mie dupa o luna de cand sta la ei nu mi-au inlocuit-o.

V-as ruga daca are cineva un numar de la un director de acolo ca m-am saturat sa ma minta astia de la tehnic.

Am placa la ei de pe data de 15.04.2008 si nici acum cand s-a constatat ca trebuie inlocuita nu au facut acest lucru. Asteapta factura de stornare de la producator (de ce ma intereaseaza pe mine lucru asta nu stiu din moment ce eu de la ei am luat placa video nu la importator).

Si de unde aberatia ca trebuie sa treaca 20% din timpu alocat garantiei? Daca am un produs cu garantie for life cum se procedeaza domnilor de la PC GARAGE?

Si o rugaminte catre adminii de forum daca ati reface poolul nu ar mai iesi la fel.

ice_grandpa is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2008, 12:40   #111 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

incearca sa vorbesti cu Rebutatu , e de al casei :P

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru Reply With Quote
Old 16-05-2008, 12:45   #112 (permalink)
Registered User

ice_grandpa's Avatar

Cred ca am sa vb direct cu ANPC-ul ca m-am saturat sa ma rog de niste baieti sa-si faca treaba.

Old 22-05-2008, 09:06   #113 (permalink)
Registered User

ice_grandpa's Avatar

S-a rezolvat. Mi-au facut stornare pe placa si mi-am achizitionat un Palit Sonic si culmea mi-au mai ramas si cincizeci de lei
Multa bafta pentru cine are produse in service.

Old 27-05-2008, 23:28   #114 (permalink)
Registered User

Am avut si eu ceva probleme cu ei si anume: Am primit o sursa Spire 380W DESIGILATA ( timbrul rupt ), probabil sursa a fost reparata si mi-au bagat-o mie pe gat si ultima oara printre alte componente am comandat si un modul Kingston de 1 GB pt ca mai aveam unu si voiam sa-l pun dual channel si surpriza mi-au trimis un kit 2x512 MB. Le-am trimis un mesaj sa le semnalez greseala care au facut-o si mi-au raspuns ca nu se mai poate face nimic. Asta a pus capac si m-am hotarat sa nu mai cumpar de la ei.

Florinbv is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 15:29   #115 (permalink)
Registered User

Intrucat am primit un PM de la punisher1 in care ma face mincinos am venit si cu dovezile ca ce am zis mai sus e adevarat. Era fair play sa-mi zici ce ai de zis aici nu pe privat dar ma rog...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	PM.jpg
Views:	98
Size:	72.7 KB
ID:	349477   Click image for larger version

Name:	Dovada 1.jpg
Views:	94
Size:	97.5 KB
ID:	349478   Click image for larger version

Name:	Dovada 2.jpg
Views:	93
Size:	91.3 KB
ID:	349479   Click image for larger version

Name:	Dovada 3.jpg
Views:	89
Size:	51.6 KB
ID:	349480  

Florinbv is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 15:44   #116 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

bad post !

punisher is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2008, 08:38   #117 (permalink)
Nick anterior: Varzmaster

Radu Mihail's Avatar

Din screenshot eu vad ca tu ai comandat fix ce ti-au dat ei (kit de 1 GB).

Radu Mihail is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2008, 10:42   #118 (permalink)
Registered User

Nu chiar. Din ce vad eu el a comandat 1 modul (adaug la comanda, bla bla, KVR800D2N5/1G), iar ala de la PCGarage i-a adaugat la comanda varianta DualChannel (in comanda a fost adaugat, bla bla, KVR800D2N5K2/1G ). Era bine daca observai atunci ca a gresit, si nu cand ti-a adus comanda. Totusi, mie mi se pare greseala lor.

AndyRo is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2008, 13:20   #119 (permalink)
Junior Moderator

Nekrataal's Avatar

Quote:
Originally Posted by Florinbv View Post
Intrucat am primit un PM de la punisher1 in care ma face mincinos am venit si cu dovezile ca ce am zis mai sus e adevarat. Era fair play sa-mi zici ce ai de zis aici nu pe privat dar ma rog...
Foarte ciudata atitudinea reprezentantului de vanzari. A gresi e omenesc, se intelege dar nici macar un "ne pare rau, vom remedia eroarea", in schimb clientul este luat la misto. Romania...

PS: punisher1 ce a patit? Cat primeste de la garaj pentru a arunca cu cacao in stanga si in dreapta ?

Nekrataal is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2008, 15:59   #120 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nekrataal View Post
Foarte ciudata atitudinea reprezentantului de vanzari. A gresi e omenesc, se intelege dar nici macar un "ne pare rau, vom remedia eroarea", in schimb clientul este luat la misto. Romania...

PS: punisher1 ce a patit? Cat primeste de la garaj pentru a arunca cu cacao in stanga si in dreapta ?
foarte ciudata? pai in primul post scris de mine, la inceput, tot atitudinea vanzatorului a fost de rasu-plansu. nu s-a schimbat nimic. n-am mai luat nimic de la ei de atunci, asa cum am promis. si nici nu i-am mai recomandat nimanui. prefer sa-mi fac treaba cu emag, care mai nou s-a mutat la 5 minute de casa, in Crangasi. Cititind pe aici, parerea ramane, ca PCGarbage a mucegait mult.

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules