![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ati avut probleme cu ei? | |||
| Da, cu garantia. | | 14 | 11.57% |
| Da, cu vanzarea, transportul sau timpul de rezolvare ale altor prob - neseriozitate (non-garantie). | | 17 | 14.05% |
| Da, mai multe probleme, de mai multe feluri. | | 13 | 10.74% |
| Nu. | | 77 | 63.64% |
| Voters: 121. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
|
O sugestie am eu: data viitoare sa nu te mai "tzaranesti" tu la 500.000 diferenta de bani pe care ai fi dat-o sa iei de la un magazin serios. Dar din moment ce afirmi "stiam ca este posibil sa-mi iau o tzeapa"...
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Am comandat si eu acum 2-3 saptamani un Office Basic 2007 OEM. Fiind primul software OEM cumparat, nu stiam cum se procedeaza cu instalarea lui, asa ca a mers pe mana beietilor ca-mi dau ei kit-ul de instalare. Mai jos sunt comentariile care le-am trimis in urma chestonarului venit automat pentru, cica, imbunatatirea serviciilor ![]() Trageti singuri concluziile Quote:
__________________ live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Cred ca nu citeste nimeni chestionarul ala, ori li se rupe... Mai probabil ambele . Le-am dat feedback pe aceeasi cale la problema expusa de Daremyth putin mai sus, cu consecinte nule. Am terminat-o si cu PCGarbage, ce sa mai... In ultima vreme parca s-au timpit toti, ori nu-s capabili sa-si tina angajatii sub control ori sint dobitoci de sus pina jos. Respectul pentru client, un concept strain de ei.Nu-i nimic, mergem la altii, avem de unde alege.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Ca o paranteza, ieri am comandat de la o firma locala un produs care nu-l aveau pe stoc. Am dat nume si telefon. Nu date, nu avans nu nimic. A doua zi dimineata m-au sunat sa ma duc dupa el (e la 1 min de mine firma), in aprox 2 minute l-am luat si am plecat. Voie buna, se poate!
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
@DODO multa bafta cu x1950 pro mie dupa o luna de cand sta la ei nu mi-au inlocuit-o. V-as ruga daca are cineva un numar de la un director de acolo ca m-am saturat sa ma minta astia de la tehnic. Am placa la ei de pe data de 15.04.2008 si nici acum cand s-a constatat ca trebuie inlocuita nu au facut acest lucru. Asteapta factura de stornare de la producator (de ce ma intereaseaza pe mine lucru asta nu stiu din moment ce eu de la ei am luat placa video nu la importator). Si de unde aberatia ca trebuie sa treaca 20% din timpu alocat garantiei? Daca am un produs cu garantie for life cum se procedeaza domnilor de la PC GARAGE? Si o rugaminte catre adminii de forum daca ati reface poolul nu ar mai iesi la fel. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Brasov |
Am avut si eu ceva probleme cu ei si anume: Am primit o sursa Spire 380W DESIGILATA ( timbrul rupt ), probabil sursa a fost reparata si mi-au bagat-o mie pe gat si ultima oara printre alte componente am comandat si un modul Kingston de 1 GB pt ca mai aveam unu si voiam sa-l pun dual channel si surpriza mi-au trimis un kit 2x512 MB. Le-am trimis un mesaj sa le semnalez greseala care au facut-o si mi-au raspuns ca nu se mai poate face nimic. Asta a pus capac si m-am hotarat sa nu mai cumpar de la ei.
| ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Hell |
Nu chiar. Din ce vad eu el a comandat 1 modul (adaug la comanda, bla bla, KVR800D2N5/1G), iar ala de la PCGarage i-a adaugat la comanda varianta DualChannel (in comanda a fost adaugat, bla bla, KVR800D2N5K2/1G ). Era bine daca observai atunci ca a gresit, si nu cand ti-a adus comanda. Totusi, mie mi se pare greseala lor.
__________________ Never let your sense of morals prevent you from doing what is right Salvador Hardin, "Foundation" | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
Romania...PS: punisher1 ce a patit? Cat primeste de la garaj pentru a arunca cu cacao in stanga si in dreapta ? | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |