![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Despre sell-buy
Am si eu o intrebare: Tocmai am facut un offtopic, care posibil se poate termina cu un "bad post". as vrea sa stiu daca e normal. Un tip deschide un threae. pune niste articole vestimentare la vanzare si specifica in urma unei intrebari ca produsele sunt originale. acum daca eu vad ca nu sunt, e aiurea sa mentionez? in regulament se cere sa fie pus un pret, starea produsului nou/sh etc. mi se pare normal sa se ceara si treaba asta. nu am nimic cu omul respectiv, fiecare vinde ce vrea si cui vrea sa cumpere. dar nu cred ca e normal sa fie teapa. adica daca omul apreciaza produsul si considera ca face banii ceruti, ok, dar macar sa stie ce cumpara.
__________________ Petreceri private. - pm pt detalii | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
e vb de treaba asta in general. nu vreau sa ii fac omului publicitate negativa. am specificat pe threadul lui si consider ca e de ajuns. eu eram curios cum vedeti voi, restul userilor, treaba asta. nu ar fi normal sa se specifice in thread si ceva legat de autenticitatea produselor? ps: am vazut cu ceva timp in urma un thread foarte amuzat: un user vindea un produs "aproape original"
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
eu cred ca orice inexactitate dintr-un anunt trebuie semnalata. Si la inexactitate intra si ce spui tu (vezi, de exemplu, vanzarile de masini, taote sunt "full option" in anunt dar apar repede cei care semnaleaza ca n-are trapa, jante aliaj etc si prim urmare n-ar trebui sa foloseasca expresia "full option")
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| http://forum.computergames.ro/115-in...l#post37616048 ![]() ai facut bine, nu-ti da nimeni nicio penalizare daca ai scos in evidenta o chestie dubioasa.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
e clara situatia ca alea sunt falseturi. uitati-va la eticheta asteia. e falsa http://forum.computergames.ro/attach...6&d=1192921126
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ar tb inchise pe motivul asta muuulte topicuri ![]() Mai sunt si baietii care vand second handuri spalate bine si pe care au aruncat o eticheta la misto...cand le arati urmele de purtare iti arunca cum frate uite ca acum am vazut si eu...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
E foarte bine ca se atrage atentia, cu conditia sa se faca cu anumite limite, nu cum sar unii cu bardita la vanzator. Oricui i se poate intampla sa cumpere ceva fara sa se informeze inainte si mai apoi sa se dea cu capul de pereti.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | O idee buna, dar din pacate greu de pus in practica ..
Cam 90 % din haine, ochelari, parfumuri, carduri memorie, adidasi, ceasuri, chargere, acumulatori , lista e lungaaaa.... ce sunt ofertate aici sau aiurea ( okazii, bursa, etc .. ) sunt false . Normal, vanzatorul incerca .. daca tine bine, daca nu .. nu am stiut frate ... ramane priceperea fiecaruia de a deosebi autenticul de copie . Fenomenul nu este " made in ro " , este prezent si afara - vezi ebay-ul . Cereti detalii, documente de provenienta, cautati pe googla, megeti la magazinul oficial si pipaiti produsul bun. Apoi cumparati sau nu . Succes | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
intradevar se intampla si afara. acolo insa nu e direct treaba noastra. insa aici se poate face ceva. apreciez ca unii useri mentioneaza in thread, chiar in titlul ca produsele sunt "replici". mi se pare ok. mai ales ca nimeni nu e tampit sa creada ca cineva vinde un produs, care in magazin ajunge la 400 euro, cu 250 ron.
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Sunt vanzatori si vanzatori...ce e trist e ca s-au inmultit al naibii tzeparii - deci le merge din plin..
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
exista o expresie " nu e prost cine cere...". eu de ex am adus numai articole originale. dar daca as gasi ceva care sa consider ca se merita sa aduc si sa vand as preciza ca sunt facaturi. tin sa spun ca am avut un lot de haine de firme cu renume si cand i-am spus cuiva pe messenger ca e 50 de euro un tricou, mi-a zis "inseamna ca sunt facaturi" pt ca i se parea prea putin. deci cred totusi ca e de datoria clientului sa stie macar pe ce da banii. adica nu doar daca sunt articole originale sau nu, pt ca exista tricouri versace si la 60 de euro, dar si la 200.
|
| | #15 (permalink) | ||
| Nick anterior: ionut_xx Join Date: Apr 2007 |
S-a umplut internetul de haine puma, nike, adidas etc., nici in obor nu gasesti atatea. Eu cred ca cei care cumpara sunt constienti ca ce cumpara nu e original, da decat sa se duca in in piata mai bine le iau de pe net. Daca vreau sa-mi iau o bluza Nike, o sapca Adidas, ma duc si cumpar din magazin, macar stiu ca dau banii pe ceva original. Sunt constient ca sunt si persoane care vand lucruri originale, dar se pierd printre gainari. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Alt exemplu de facaturi. cred ca o sa tot postez aici: mixodu vinde pe threadul lui bluze de la firme "scumpe", dar NU precizeaza ca sunt facaturi (chit ca sunt facaturi cu holograme-facaturi si etichete-facaturi - aprope impresionant) Vand bluze Gucci,D&G,Versace,Armani bluza nr.5 din primul post o vinde si suferintza nr.1, dar in varianta autentica vand bluza versace originala cu certificat de autenticitate ca sa puteti face diferenta dati zoom pe poza nr 5 ni prostul lui mixodu si alaturat pe poza nr 2 din postul lui suferintza nr.1 pt lenesi: FAKE http://forum.computergames.ro/attach...8&d=1194819839 Autentic http://forum.computergames.ro/attach...3&d=1192984929
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eh aici te inseli...si bluza vanduta de suferintza nr1 este FAKE. In primul rand Versace nu face astfel de modele cu scrisul pe tot pieptul, nr2 aia nu e holograma, e pur si simplu un abtipild lipit pe eticheta, nr3 omul a scazut de la 400ron la 200ron: e imposibil sa castige ceva la bluza...o bluza AUTENTICA Versace costa peste 100eur afara, la noi e cel putin 600ron una(in magazin la reprezentanta din Bucuresti).....deci omul nu are cum sa castige la 200ron nici un leu, mai ales ca genul ala de bluza pleaca de la 100eur afara, deci ambele sunt fake, se vede de la o posta. suferintza nr1 si-a incercat norocul sa fraiereasca pe cineva, de aceea a pus-o initial la 400ron, o bluza de genul ala costa maxim 15$ in Istambul si maxim 10$ in China(unde sunt produse). Va recomand sa cumparati asa ceva numai si numai de la reprezentante(sau de pe internet, de pe niste site-uri cu tzoale originale, de ex: www.yoox.de sau www.dressforless.de, www.armaniexchange.com etc) Tot ce gasiti in RO e fake, absolut TOT. Eu cand vreau sa imi iau ceva autentic numai de pe siteurile alea cumpar. Cand vine vorba de ceasuri sau de parfumuri e mai greu sa le falsifici, la parfumuri se vede de la o posta care este original si care e facatura, la ceasuri trebuie sa cunosti putin ca sa iti dai seama ce fel de materiale sunt folosite etc, TOATE replicile la ceasuri se vand fara cutie, fara certificat de autenticitate etc...deci cine vinde un seas "original" si nu are nici macar o cutie la el, o carticica, nimic...merita un scuipat de la un om cunoscator. Un ceas original trebuie sa fie obligatoriu din otel inoxidabil 316L, obligatoriu sa aiba geam din safir-cristal sau mineral-cristal, etc.... Unii nu au cum sa deosebeasca o carcasa de tabla ordinara fata de una din otel inoxidabil, unii nu au cum sa deosebeasca un ciob ordinar fata de un safir-cristal sau mineral-cristal....deci la ceasuri este cel mai mare risc, de aceea recomand atunci cand cumparati un ceas "original" sa cereti neaparat o cutie la el, un certificat de autenticitate si o carte cu instructiuni(bineinteles vorbim aici de ceasuri de marca, nu bashini gen Timex, Fossil sau alte abureli de ceasuri).
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong Last edited by P@TRYK; 19-11-2007 at 04:12.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |