Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-09-2009, 16:06   #541 (permalink)

Pics or it didn't happen.

86C415 is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2009, 17:04   #542 (permalink)
Registered User

Eu am cumparat de 2 ori de la EMag - placa video + memorii si mai recent un NOD32. N-am avut probleme - au ajuns la timp, sigilate, toate componentele, CD-Keyul a mers, etc. Ce e drept n-am interactionat mai mult decat atat (n-am avut nimic de dus in garantie, etc), deci despre partea aia nu prea am ce sa zic.

AndyRo is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2009, 13:58   #543 (permalink)
Lost & Found

mihai_89's Avatar

Eu am luat acum 2 luni un X360 Elite de la ei si totul a decurs fara probleme, mi s-au parut amabili si s-au miscat repede. Sper sa nu am alte probleme cu ei.

mihai_89 is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2009, 17:38   #544 (permalink)
Nick anterior: moonspell

klaus's Avatar

Chestia cu amabili si totul a fost ok se intampla cam la toata lumea cand vine vorba de cumparat ceva.
Problema in general apare cand se strica ce-ai luat mai devreme de la ei si atunci o sa vedem ca nu mai sunt atat de amabili si cu zambetul pe buze.

klaus is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2009, 21:03   #545 (permalink)
Registered User

razvantt's Avatar

mie mi s-a stricat un mouse... mi l-au reparat .. s-a mai stricat o data si mi-au dat banii inapoi. Pentru ca s-au miscat cat de cat ok am comandat alt mouse tot de la ei, dar de la o firma mai de doamne ajuta.

Nici ei nu sunt fraieri...

razvantt is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 11:45   #546 (permalink)
Registered User

masatoshi's Avatar

eu am cumparat de la EMAG de 10 ori!!
dar intotdeauna m-a sunat o duduie cu replici gen "nepareraunuavemprodusulpestocpoatevaputemoferiuntelefonmaiscumpcu1000ron"
asa ca nu am ajuns in stadiul in care sa am probleme de garantie

m-am dus la pc garbage

masatoshi is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 19:46   #547 (permalink)
Let The Music Play DJ

DJ Flavio's Avatar

De la emag am luat multe. Ultimul laptop mi l-au trimis urgent, in mai putin de 24 de ore a ajuns in Ploiesti, asa cum ii rugasem cand am facut comanda. Prima mea comanda la emag (in urma cu niste ani) mi-au trimis-o dupa 3 zile si a mai facut 8 pe drum. Se pare ca au mai evoluat de atunci...
Primul laptop luat de la ei s-a stricat si am ajuns cu el la garantie, dar n-am avut nimic de reprosat.
Faza cu "nuavemprodusulpestocdarvaoferimcevamaiscump" am intalnit-o des, dar nu doar la emag, cred ca e o boala generala.

DJ Flavio is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 10:21   #548 (permalink)
[RO]

cartus's Avatar

a primit cineva banii inapoi de la emag pe un produs luat de la ei?
am ceva in garantie, ei sustin ca daca sta mai mult de 15 zile pot lua banii inapoi.
ma intereseaza procedura ( cerere , etc ) ca am o banuiala ca va sta cel putin 16 zile si in a 16 zi vreau sa fiu la ei dar trebuie sa stiu din timp cu ce sa ma prezint ca sa nu ii las sa ma abureasca.

cartus is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 11:31   #549 (permalink)
Registered User

Licaon_Kter's Avatar

Quote:
Originally Posted by cartus View Post
a primit cineva banii inapoi de la emag pe un produs luat de la ei?
am ceva in garantie, ei sustin ca daca sta mai mult de 15 zile pot lua banii inapoi.
ma intereseaza procedura ( cerere , etc ) ca am o banuiala ca va sta cel putin 16 zile si in a 16 zi vreau sa fiu la ei dar trebuie sa stiu din timp cu ce sa ma prezint ca sa nu ii las sa ma abureasca.
ti-am raspuns si pe celalalt thread
15 zile sigur? stiam ca tre sa stea 30% din timpul de garantie sau sa nu poata sa ti-l inlocuiasca cu unul exact la fel
1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux
2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux

Licaon_Kter is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:03   #550 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

S-a schimbat legislatia de la inceputul anului, 15 zile este termenul limita, in ziua 16 poti cere banii inapoi.

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 12:19   #551 (permalink)
Registered User

SirAndrew's Avatar

de doua ori am avut probleme si de fiecare data mi-au returnat banii care erau pe factura...

cu banii de pe factura unui hdd de 1tb luat la vremea aia mi-am luat ulterior doua hdd tot de 1tb

mereu au fost amabili.

SirAndrew is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 20:28   #552 (permalink)
Banned

Am si eu o intrebare firma cel.ro e firma serioasa daca a mai comandat cineva?
Ms

FeRdYy is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2009, 22:09   #553 (permalink)

klaus's Avatar

Da este firma serioasa dar ca toate celelalte are si neajunsuri(cu siguranta nu o sa gasesti o firma despre care sa fie toata lumea multumita)

Old 27-10-2009, 23:23   #554 (permalink)
Registered User

emag? din ce stiu au fost preluati de Asesoft din cauza datoriilor?! sau nu?

oricum,am luat o placa video de pe forum,un 8600GT 256mb leadtek cu ceva garantie ramasa la emag.
nu stiu din ce motive placa a cedat dupa o luna,am dus-o la emag si doamna de acolo mi-a spus clar: termen 15 zile pt rezolvare.
Dupa 15 zile am dat telefon,raspuns: placa d-voastra a fost inlocuita de furnizor va rugam sa veniti sa o ridicati.
A fost inlocuita intradevar dar cu leadtek 9600GT 512MB pt ca 8600 nu mai exista.

Au crescut un pic in ochii mei! asa ca le dau un "+"

cristi_tnt is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2009, 20:07   #555 (permalink)
Banned

Klaus ms!Ca doresc sa fac o comanda oricum MS

FeRdYy is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2009, 17:14   #556 (permalink)
[RO]

cartus's Avatar

jos palaria pt emag....in ziua a 16 am fost la ei, bineinteles ca nu si-au facut datoria sa ma anunte ca produsul e reparat in cele 15 zile legale si mi-am luat banii inapoi.
a trebuit sa intru putin in ei dar s-a rezolvat.
deci cele "15 zile" functioneaza la emag.

cartus is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2009, 22:16   #557 (permalink)
Registered User

matizul87's Avatar

eu mi`am cumparat un Hdd de 500 Gb d`la ei si sunt foarte multumit.! nimic de zis . a fost ok. bafta !

matizul87 is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 17:07   #558 (permalink)
Registered User

unckle_s's Avatar

povestea fericita:
am un prieten cariua i-a crapat o placa video ( 8600 nvidia ) luata de la e-mag ( i-am construit eu calculatorul ). a mers cu ea la service a prezentat-o , le-a dat garantia ( desi era pe numele meu ) si au primit placa pt verificari ... evident era moarta.. si dupa cam o saptamana i-au dat o placa 9600 ( 8600 nu se mai produce de ceva vreme ) care merge foarte frumos.

povestea nefericita :
am construit un calculator pt un coleg de birou - a cedat placa de baza dupa o saptamana ( asta este 1 la o mie cedeaza .. mai era si asus.. ) - am dus-o la service... si a durat aproape o luna pana i-au dat alta... ca cica ca nu a fost pe stoc - poate era mai bine sa le cer banii inapoi.

per total, aste bine sa nu ai probleme - si daca ai probleme este bine sa iti cunosti drepturile ( cum ar fi returnarea in termen de 10 zile , obligatia lor de a-ti da banii inapoi sau un produs similar dupa 15 zile de stat in service al unui produs..etc.. nu le stiu exact, dar sunt scrise in certificatul de garantie)

unckle_s is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 17:28   #559 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Sunt obligati sa-ti returneze banii sau sa-ti ofere un produs similar daca sunt depasite 15zile (lucratoare presupun) de stat in service ?

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 10-11-2009, 17:50   #560 (permalink)

klaus's Avatar

Asa s-ar parea si mi se pare una din putinele chestii care este in favoarea clientului si forteaza mana magazinelor sa se tina de cuvant cu garantiile or else...money back

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules