Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 03-09-2008, 15:57   #461 (permalink)
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kh`Ru3l View Post
Si apoi mi-a trimis mail peste cateva zile sa ma intrebe daca coletul a ajuns cum trebuie.
Si ce, adica indraznesti sa spui ca la noi nu este la fel?!

Stiti cum se spune? TIMPUL LE TRIAZA PE TOATE!
O rasari soarele o data si-o data pe plaiurile mioritice, speranta sa fie. Si pana atunci atentie sporita la ce si de unde cumparati.

R/\ZV/\N is offline   
Old 03-09-2008, 18:57   #462 (permalink)
Registered User

walterescu's Avatar

1 zi intarziere, raspuns si vorbit frumos, sunat pentru confirmarea plecarii si reapelat de catre vanzator, probabil vina URGENT CURIER.
Problemele constau in comunicare si mai ales cu lipsa de seriozitate/profesionalism care mai apare uneori.
Inca mai sper la un pachet in bune conditii

walterescu is offline   
Old 03-09-2008, 19:35   #463 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

Quote:
Originally Posted by walterescu View Post
1 zi intarziere, raspuns si vorbit frumos, sunat pentru confirmarea plecarii si reapelat de catre vanzator, probabil vina URGENT CURIER.
Problemele constau in comunicare si mai ales cu lipsa de seriozitate/profesionalism care mai apare uneori.
Inca mai sper la un pachet in bune conditii
spera
ca daca nu e in bune conditii , tu esti de vina :P

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru
Old 03-09-2008, 20:00   #464 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Ai uitat "idiotule!"

jmf is offline   
Old 03-09-2008, 20:35   #465 (permalink)
Registered User

N-a uitat, da' mai are de facut [la FF] cei 7 ani de acasa, ceva scoli de PR si de'abea dupa aia o sa poata si el sa spuna cit sint de idioti clientii

Sunt acuzarea la procesele lor de constiinta / Privindu-i tacut, facandu-i sa se teama de sentinta [Cedry2k]

laur26 is offline   
Old 03-09-2008, 22:56   #466 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Slasher View Post
Eu am o placa de baza in service si sambata se fac 30 de zile de cand am dus-o. Sa inteleg ca sambata ma prezint frumos, cer contravaloarea produsului si plec linistit cu banii la alt magazin, da? Cel putin asa ar trebui sa decurga lucrurile conform certificatului de garantie.
Sa va povestesc ce am patit legat de ce am scris mai sus.

Am lasat in service o placa de baza defecta pe data de 2 august, sun peste o saptamana si mi se spune ca nu au nicio veste de la furnizorul lor (acolo ar fi trimis placa). Dupa alte doua saptamani si ceva mai dau un telefon, imi raspunde un alt baiat, ii spun despre ce e vorba si-mi spune: "stiti, baietii de dinainte au fost dati afara si eu nu mai am niciun fel de date despre placa dvs ca nu mai gasesc hartiile". Ma roaga sa vin din nou la sediu sa le aduc hartiile si ii propun sa i le trimit scanate pe mail, a fost de acord. A doua zi sun si intreb daca a primit mail-ul, a spus ca da si ca voi primi un telefon in cel mai scurt timp. Evident, au trecut cele 30 de zile calendaristice (de cand am dus placa in service) si niciun telefon.

Ma duc la mediadot cu bonul de service, certificatul de garantie si factura, in a 31-a zi de cand am lasat placa de baza la ei in service, cu dorinta de a obtine contravaloarea produsului, repet, conform certificatului de garantie in care scrie (la obligatiile vanzatorului) ca dupa 30 de zile de la intrarea in service, daca nu se poate remedia problema sau nu e inlocuit produsul, clientul poate cere contravaloarea produsului sau inlocuirea cu un produs asemanator.

Doamna de la receptie ma directioneaza catre service, vorbesc cu un baiat de acolo si ii spun ca doresc contravaloarea produsului lasat in service deoarece problema nu a fost solutionata in termenii prevazuti in certificatul de garantie. Va reproduc dialogul ce a urmat:

El: Pai nu putem sa-ti dam banii
Eu: Pai cum adica? Uite ce scrie pe certificatul de garantie
El: Da dar nu se poate
Eu: In cazul asta eu ce fac?
El: Astepti sa te contactam cand se rezolva
Eu: Deja am asteptat, au trecut cele 30 de zile, conform certificatului de garantie pot cere contravaloarea produsului dupa acest termen
El: Da, te inteleg dar nu se poate
Eu: Vreau sa vorbesc cu managerul/superiorul
El: Nu poti vorbi cu nimeni acum
Eu: Dar cand?
El: Maine in cursul zilei revino
Eu: De ce sa revin daca sunt aici, acum? Da-mi numarul de telefon al managerului
El: Nu pot sa-ti dau

Intre timp intervine un alt client, cu o problema de service (evident), aude conversatia mea cu el, il repede pe baiat putin, spunandu-i pe un ton mai taios sa ma rezolve si apoi sa se ocupe de el. Baiatul de la service se apuca si suna pe cineva: "coboara putin ca e un client care vrea banii pe placa de baza". Coboara un alt baiat, ii explic si lui problema si-mi raspunde la fel:

El (dupa ce verifica si vede mail-ul pe care l-am trimis cu scan-urile atasate): Imi pare rau dar nu se poate
Eu: De ce? Uite ce scrie aici (ii arat certificatul de garantie)
El: Pai da, aici scrie "clientul POATE cere contravaloarea" dar asta nu inseamna ca i se si va acorda
Eu: Pai ce facem ne jucam de-a semantica? Sa inteleg ca ce scrie aici e interpretabil?
El (zambind): Pai orice este interpretabil, chiar si legile statului roman
Eu: OK si mie ce-mi ramane de facut? OPC/instanta?
El (zambind): Da, cum doresti. Da-mi hartiile sa le scanez. Voi trimite un mail persoanei care poate sa ia o decizie in aceasta privinta si te voi contacta cat de repede, cred ca pana maine imi da un raspuns. Da-mi si un numar de telefon la care te pot gasi.
Eu: OK, poti sa-mi spui te rog cu cine am vorbit? Numele complet te rog, si al colegului
El: Da, nicio problema (imi scrie numele pe o hartie)
Eu: OK, puteti sa-mi aratati o legitimatie sau sa-mi dovediti intr-un fel ca reprezentati mediadot?
El (zambind): Nu avem legitimatie si nici cum sa dovedim
Eu: Atunci doresc sa vorbesc cu un reprezentant mediadot, cu managerul
El: Nu se poate, imi pare rau, te inteleg dar am primit instructiuni sa nu dau numar de telefon sau alte date
Eu: Multumesc, salut.

Din pacate nu m-am putut adresa OPC deoarece este luata pe firma. Am povestit unui avocat toata intamplarea si a trimis deja o notificare catre mediadot. Intre timp m-am inregistrat la mediadot pe forum, am deschis un thread "problema garantie" si in 3-4 randuri am descris situatia, la sfarsit intreband: "Sa inteleg ca aceasta este procedura normala in astfel de cazuri?" Acel thread nu a rezistat mai mult de 24 de ore, verificand cu cateva minute inainte de a scrie acest post am observat ca a fost sters.

Last edited by Slasher; 03-09-2008 at 23:25..

Slasher is offline   
Old 04-09-2008, 00:08   #467 (permalink)
DG

Daca este adevarat, at ce dracu sa mai zic, te lasa perplex o asemenea intamplare. De fapt nici nu ar trebui sa ma mai mir, date fiind raspunsurile reprezentantului firmei, aici pe thread.

Last edited by Dead Ghost; 04-09-2008 at 02:00..

Dead Ghost is offline   
Old 04-09-2008, 00:38   #468 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Fa un thread si pe Softpedia cu cea ai scris mai sus. CG si Softpedia sunt cele mai mari forumuri de discutie din RO. Cu cati stiu mai multi partile negative cu atat este mai bine caci se gandeste omul de 2x inainte sa dea cu banul.
Nici nu stii ce sentiment te incearca dupa ce citesti asa ceva: de nervi, de sila, de turbare, de ras, de plans, de luat grenada in mana si dat cu ea sub tejgheaua lor...

R/\ZV/\N is offline   
Old 04-09-2008, 01:18   #469 (permalink)
Registered User

TinuPeter's Avatar

E foarte simpla solutia....alternative la Mediadot sunt destule....pur si simplu evitam magazinul...pe principiul, mai bine pierd 50 RON la un alt shop online decat toata achizitia la mediadot
Strangers of the past walking in the present, just shadows?

TinuPeter is offline   
Old 04-09-2008, 08:35   #470 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Fa un thread si pe Softpedia cu cea ai scris mai sus. CG si Softpedia sunt cele mai mari forumuri de discutie din RO. Cu cati stiu mai multi partile negative cu atat este mai bine caci se gandeste omul de 2x inainte sa dea cu banul.
Nici nu stii ce sentiment te incearca dupa ce citesti asa ceva: de nervi, de sila, de turbare, de ras, de plans, de luat grenada in mana si dat cu ea sub tejgheaua lor...
Nu am cont pe Softpedia si nici nu as vrea sa fac special pentru chestia asta. Dar tu sau altcineva poate sa faca acolo un copy-paste la post-ul meu de aici

Quote:
Originally Posted by TinuPeter View Post
E foarte simpla solutia....alternative la Mediadot sunt destule....pur si simplu evitam magazinul...pe principiul, mai bine pierd 50 RON la un alt shop online decat toata achizitia la mediadot
Pai de ce crezi ca vreau banii inapoi? Nu mai cumpar in viata mea de la ei.

Slasher is offline   
Old 04-09-2008, 09:13   #471 (permalink)
Registered User

slasher nu asa se rezolva problema,trebuia sa nu pleci fara sa distrugi in sediul lor echipamente de 10 ori mai scumpe decat placa ta,ceva monitoare,pc-uri,telefoane,faxuri,geamuri,etc si o luai linistit spre casa...
unii asa merita!

cristi_tnt is offline   
Old 04-09-2008, 12:31   #472 (permalink)
The seller

satiriadis's Avatar

Quote:
Originally Posted by Slasher View Post
Sa va povestesc ce am patit legat de ce am scris mai sus.

Am lasat in service o placa de baza defecta pe data de 2 august, sun peste o saptamana si mi se spune ca nu au nicio veste de la furnizorul lor (acolo ar fi trimis placa). Dupa alte doua saptamani si ceva mai dau un telefon, imi raspunde un alt baiat, ii spun despre ce e vorba si-mi spune: "stiti, baietii de dinainte au fost dati afara si eu nu mai am niciun fel de date despre placa dvs ca nu mai gasesc hartiile". Ma roaga sa vin din nou la sediu sa le aduc hartiile si ii propun sa i le trimit scanate pe mail, a fost de acord. A doua zi sun si intreb daca a primit mail-ul, a spus ca da si ca voi primi un telefon in cel mai scurt timp. Evident, au trecut cele 30 de zile calendaristice (de cand am dus placa in service) si niciun telefon.

Ma duc la mediadot cu bonul de service, certificatul de garantie si factura, in a 31-a zi de cand am lasat placa de baza la ei in service, cu dorinta de a obtine contravaloarea produsului, repet, conform certificatului de garantie in care scrie (la obligatiile vanzatorului) ca dupa 30 de zile de la intrarea in service, daca nu se poate remedia problema sau nu e inlocuit produsul, clientul poate cere contravaloarea produsului sau inlocuirea cu un produs asemanator.

Doamna de la receptie ma directioneaza catre service, vorbesc cu un baiat de acolo si ii spun ca doresc contravaloarea produsului lasat in service deoarece problema nu a fost solutionata in termenii prevazuti in certificatul de garantie. Va reproduc dialogul ce a urmat:

El: Pai nu putem sa-ti dam banii
Eu: Pai cum adica? Uite ce scrie pe certificatul de garantie
El: Da dar nu se poate
Eu: In cazul asta eu ce fac?
El: Astepti sa te contactam cand se rezolva
Eu: Deja am asteptat, au trecut cele 30 de zile, conform certificatului de garantie pot cere contravaloarea produsului dupa acest termen
El: Da, te inteleg dar nu se poate
Eu: Vreau sa vorbesc cu managerul/superiorul
El: Nu poti vorbi cu nimeni acum
Eu: Dar cand?
El: Maine in cursul zilei revino
Eu: De ce sa revin daca sunt aici, acum? Da-mi numarul de telefon al managerului
El: Nu pot sa-ti dau

Intre timp intervine un alt client, cu o problema de service (evident), aude conversatia mea cu el, il repede pe baiat putin, spunandu-i pe un ton mai taios sa ma rezolve si apoi sa se ocupe de el. Baiatul de la service se apuca si suna pe cineva: "coboara putin ca e un client care vrea banii pe placa de baza". Coboara un alt baiat, ii explic si lui problema si-mi raspunde la fel:

El (dupa ce verifica si vede mail-ul pe care l-am trimis cu scan-urile atasate): Imi pare rau dar nu se poate
Eu: De ce? Uite ce scrie aici (ii arat certificatul de garantie)
El: Pai da, aici scrie "clientul POATE cere contravaloarea" dar asta nu inseamna ca i se si va acorda
Eu: Pai ce facem ne jucam de-a semantica? Sa inteleg ca ce scrie aici e interpretabil?
El (zambind): Pai orice este interpretabil, chiar si legile statului roman
Eu: OK si mie ce-mi ramane de facut? OPC/instanta?
El (zambind): Da, cum doresti. Da-mi hartiile sa le scanez. Voi trimite un mail persoanei care poate sa ia o decizie in aceasta privinta si te voi contacta cat de repede, cred ca pana maine imi da un raspuns. Da-mi si un numar de telefon la care te pot gasi.
Eu: OK, poti sa-mi spui te rog cu cine am vorbit? Numele complet te rog, si al colegului
El: Da, nicio problema (imi scrie numele pe o hartie)
Eu: OK, puteti sa-mi aratati o legitimatie sau sa-mi dovediti intr-un fel ca reprezentati mediadot?
El (zambind): Nu avem legitimatie si nici cum sa dovedim
Eu: Atunci doresc sa vorbesc cu un reprezentant mediadot, cu managerul
El: Nu se poate, imi pare rau, te inteleg dar am primit instructiuni sa nu dau numar de telefon sau alte date
Eu: Multumesc, salut.

Din pacate nu m-am putut adresa OPC deoarece este luata pe firma. Am povestit unui avocat toata intamplarea si a trimis deja o notificare catre mediadot. Intre timp m-am inregistrat la mediadot pe forum, am deschis un thread "problema garantie" si in 3-4 randuri am descris situatia, la sfarsit intreband: "Sa inteleg ca aceasta este procedura normala in astfel de cazuri?" Acel thread nu a rezistat mai mult de 24 de ore, verificand cu cateva minute inainte de a scrie acest post am observat ca a fost sters.

Modul in care au mediat ce 2 angajati conflictul cu un cumparator mi se pare de toata jena.Nu e de mirare ca sunt angajati la saptamana .Printr-o experienta asemanatoare am trecut si eu cu un produs,nu la ei ce e drept.Pana nu am inceput sa scot si bag in personalul prezent, nu mi-au schimbat produsul

The world will look up and shout "save us" and I'll whisper...no

satiriadis is offline   
Old 04-09-2008, 13:21   #473 (permalink)
Registered User

In cazul in care cumparatorii (potentiali sau existenti) sau patitii s-au intrebat vreodata cine/ce este in spatele mediadot:

ALKO GRUP SRL

Judet :Municipiul Bucuresti, Localitate UCURESTI SECTORUL 6
Numar de ordine in Registrul Comertului sub nr. J40/2901/2004 din 26.2.2004
Stare firma :
- functiune
- certificat de inmatriculare preschimbat
Durata societatii: nelimitata.
Sediu :STR. FURTUNEI nr. 21 sector 6 cod postal 70000
Cod unic de inregistrare :16180234
Telefon :0730352951
Fax :
Data ultimei inregistrari la RC :23-07-2008

Date despre capitalul social

Capital social subscris (total RON) :200.00
din care :
- 200.00 RON;
Capital varsat (total RON):200.00
din care :
- 200.00 RON
Numar parti sociale: 20. Valoarea unei parti sociale: 10.00 RON.

Participare straina la capital

din care :
- 200.00 RON

Obiecte de activitate declarate:

- principale:
4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

Date despre asociati:

- persoane fizice

1) Nume:MORAD W. AHMED
Act identitate:-
Domiciliu :-
Adresa :-
Cetatenie :irakiana
Data nasterii :05-07-1983
Locul nasterii :-
Total aport :100.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :10
Procent beneficii si pierderi :50 %

2) Nume:KIANZAD BEHRANG
Act identitate: -
Adresa :-
Cetatenie :suedeza
Data nasterii :08-08-1979
Locul nasterii :TEHERAN
Total aport :100.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :10
Procent beneficii si pierderi :50 %

Nu are asociati persoane juridice

Nu are asociati tip lista

Date despre administratori / lichidatori / cenzori

1) Nume: KIANZAD BEHRANG
Adresa: nr. 2
Cetatenie :suedeza
Puteri: DEPLINE
Calitate / Functie:administrator / nespecificata
Data nasterii: 08-08-1979
Locul nasterii:TEHERAN
Data numirii: 15-07-2008
Data expirarii mandatului: 15-07-2012

Nu are administratori / cenzori persoane juridice

Nu are sucursale / subunitati

Date despre sedii secundare

1) Denumire:PUNCT DE LUCRU
Dovada sediu :Contract de inchiriere din data 22.02.2008
Perioada valabilitate :2 ani
Domiciliu :ROMANIA
Judet :Municipiul Bucuresti
LocalitateUCURESTI SECTORUL 1
Adresa:Str. ING PISONI nr. 20

Va las pe voi sa gasiti elementele "interesante", "curioase" din datele de mai sus. Apropo, mi s-a spus ca unele date nu le pot face publice, astfel in locul lor am pus o liniuta.

Slasher is offline   
Old 04-09-2008, 13:53   #474 (permalink)
Registered User

TinuPeter's Avatar

iranieni teroristi!!!, astia pun tara la cale prin mediadot, gata, nu mai cumpar de la ei
Strangers of the past walking in the present, just shadows?

TinuPeter is offline   
Old 05-09-2008, 10:15   #475 (permalink)
Registered User

walterescu's Avatar

Dragii mei, lipsa de profesionalim crasa.
Cu exceptia vocilor blonde din spatele telefoanelor, care sa-u straduit sa vorbeasca frumos am un gust puternic amar. .

pasul 1 comanda pe data de 01.09 -
Ati efectuat o comanda la Mediadot la 2008-09-01 13:32:12, care contine
urmatoarele produse:

1 HDD Western Digital Caviar Blue 640GB SATA2 16MB (WD6400AAKS): 1 buc. X 225.08 = 225.08

pasul 2 -dupa 2 zile si un apel primesc date despre AWB respectiv:

Ati primit un mesaj de la operatorul comenzii #1001173 la Mediadot

Awb 00194**** 03.09.2008
deci a plecat dupa 2 zile de la efectuarea comenzii. Dicutiile placute au fost si cu cei de la URGENT CURIER care au spus ca sunt obisnuiti cu livrari intarziate.

Punctul 4 - Pe data de 04.09 sunt contacta de un curier cariua i-am explicat ca nu platesc decat daa desfac pachetul. STUPOARE a venit cu un pachet foarte mare, si greu de asemenea. In pachet era
- un antivirus
- o tastatura
- un nmouse logitech - nu am defacut tot pachetul dar era o alegere buna )
- o factura pe numele unei firme din ORADEA sau ARAD al carei nume ma feresc sa il scriu cat si datele facturii.
Dragut si inocent a fost curierul care insista sa desfac tot poate am primit ceva cadou pe langa comanda mea dar s-a lamurit cand a vazut factura de 455 ron in comparatie cu rambursul de 250

pasul 4 - am sunat la ora 10 sa fac reclamatia de rigoare, repetata in jurul orei 14. Pana la ora 15 si am asteptat si destul de surprins am constat ca am fost luat in evidentza. NU am fost pe deplin lamurit daca produsul va mai ajunge la mine.

INTREBARE - un HDD care a calatori pe traseul Bucuresti-Oradea-Bucuresti-Iasi mai prezinta garantie din punct de vedere al functionarii ?

Insist sa primesc un punct de vedere al misteriosului mediadot.

Am mai facut comenzi on line de-a lungul timpului la ITDIRECT, CARO si nu am avut neplaceri de genul asta. Ar mai fi o varianta , speculativa, demna de conspiratii marunte, in care cei care livreaza pachetele vor sa scoata din circuit numele MEDIADOT.

walterescu is offline   
Old 05-09-2008, 12:00   #476 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Chiar nu pot pricepe in ruptul capului: dupa ce ai citit pe aici vrute si nevrute, ce to-e fi impins sa faci comanda la Mediadot?!
Ai vrut sa testezi pe pielea ta, gandindu-te ca nu ti se poate intampla tocmai tie. Nu?...

R/\ZV/\N is offline   
Old 05-09-2008, 12:14   #477 (permalink)
Registered User

thomasdivx's Avatar

Quote:
Am mai facut comenzi on line de-a lungul timpului la ITDIRECT, CARO si nu am avut neplaceri de genul asta. Ar mai fi o varianta , speculativa, demna de conspiratii marunte, in care cei care livreaza pachetele vor sa scoata din circuit numele MEDIADOT.
Oricum isi taie craca singuri. Eu sunt convins sa nu comand nimic la ei. Le doresc succes.

thomasdivx is offline   
Old 05-09-2008, 12:24   #478 (permalink)
Registered User

walterescu's Avatar

fantastic, dupa ce a scris userul de mai sus cu stergerea postului pe siteul lor aveam dubii.
Ce am scris mai sus am postat si pe siteul mediadot si a fost STERS in mai putin de 1 -2 ore. Mai mult am fost contactat de catre domnisoara de la mediadot care raspundea de comanda mea si am fost intrebat de ce am postat. I-am spus ca e o expierentza care trebuie impartasita si daca o sa fe cazul voi avea si aprecieri pozitive.
Datoria faptului ca am postat datele de indetificare are comenzii si AWB-ul mi-au sters postul.
E pacat ca acest tip de comert a devenit o mica ciupeala din partea unor comericanti fara etica profesionala. A mai avut de comentat la o replica privind garantia. Ei nu isi mai asuma repsonabilitatea fata de produsele cumparata inainte de 8 august pentru ca s-a schimbat firma care patroneaza brandul mediadot.
(

walterescu is offline   
Old 05-09-2008, 12:29   #479 (permalink)

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Ei nu isi mai asuma repsonabilitatea fata de produsele cumparata inainte de 8 august pentru ca s-a schimbat firma care patroneaza brandul mediadot.
(
A se nota ca aceasta cugetare poate trece usor ca fiind culmea garantiei.
Nu sunt normali!!!...

R/\ZV/\N is offline   
Old 05-09-2008, 12:54   #480 (permalink)
Junior Moderator

Monstru's Avatar

Quote:
Acest Sticky este adresat clientilor Mediadot din perioada precedenta lunii August 08

Dupa cum majoritatea clientilor au aflat deja, incepand cu data de 1 august 2008, magazinul online Mediadot nu mai apartine companiei Alko Grup, fiind detinut si operat de Grifon Group.

Legal si contractual, Grifon Group nu are nici o obligatie fata de garantile restante emise de Alko Grup. Cu toate acestea, in mod voluntar si pentru a ne servi clientii, am acceptat sa solutionam benevol toate garantile Alko mai vechi sau mai noi.

Este un adevar trist ca, inainte de preluare, echipa de service (care nu mai lucreaza acum la noi) a tinut o rodine precara si a efectuat un RMA dezorganizat. Toate produsele pe care noi le-am gasit in service la sediu sau la furnizori si au putut fi identificate dupa serie sau bon de intrare in service au ajuns sau vor ajunge la proprietari cu garantia solutionata (ne-am cerut scuze pentru intaziere, dar avand in vedere ca o facem benevol si nu din obligatie, credem ca e de inteles).

Pentru cei care nu au toate documentele si nici noi nu le putem gasi, pentru produsele care nu se mai gasesc fizic sau pentru clientii care nu inteleg motivele intarzierii si doresc restituirea banilor, va recomandam sa va adresati cu pretentii pentru aceste produse/sume de bani catre societatea care de fapt are obligatii fata de Dumneavoastra, Alko Grup.

Dorinta noastra de a fi alaturi de clientii este sincera si reala, speram insa ca si Dumneavoastra sa percepeti aceasta dorinta si sa ne ajutati.
Last edited by mediadot; Today at 09:23 AM
luat de pe situl lor

Monstru is offline    Send Message via Google Talk to Monstru
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules