Deunazi am vrut sa-mi cumpar un telefon mobil nu foarte pretentios. Si cum fac de obicei ma uit pe site-uri, verific preturi si detalii tehnice ca sa stiu ce cumpar si cat face.
Uite-asa m-am decis sa iau de la vodafone telefonul respectiv ca tot mai aveam niste puncte de loialitate ramase pe-acolo.
Ma uit pe site-ul vodafone si vad ca telefonul respectiv costa 54 euro cu tot cu tva si 4500 de puncte loialitate daca este cumparat fara prelungire la abonament.
Buuuun.
Ma duc intr-o reprezentanta si dau peste o domnisoara cam plictisita si incruntata. Ii explic ce vreau, verifica pe lista cu preturi pe care o aveau im magazin si-mi spune sec "telefonul costa 54 euro sau 5400 de puncte".
Raman stupefiat... pe site erau alte informatii... o rog pe domnisoara sa verifice pe site informatiile pe care tocmai mi le spusese.... verifica...si face la mine "probabil ca e o greseala pe site. pretul in magazin si in sistemul informatic e cel pe care vi l-am spus".
Bine zic, pai atunci hai sa sunam si sa verificam la relatii cu clientii.
(trec peste amanantul minor ca nu trebuia sa sun eu ci domnisoara angajata pentru a-si verifica informatiile gresite pe care mi le daduse).
Sun la relatii cu clientii, explic problema mea, se uita pe site, imi da dreptate in prima faza, dar ma roaga sa asptept sa verifice si ea mai departe. Ma lasa pe hold cam 10-15 minute, revine si-mi spune: am verificat, pretul corect este cel de pe site 4500 puncte iar la diferenta se adauga tva... corect zic eu... exact asta spuneam si eu, deci vreu sa-l cumpar. Ma roaga sa i-o dau la telefon pe domnisoara incruntata din magazin, vorbesc cam 5-10 minute si pe urma revin la telefon sa ma lamureasca ca de fapt eu am pierdut cam 30 de minute din timpul meu si ca ei nu pot sa-mi vanda telefonul ca au o eroare in sistem si ca imi factureaza de doua ori tva-ul (odata imi ia mai mute puncte 5400=4500+tva si o data imi aplica tva-ul la suma de plata care deja include tva).
Ma roaga daca mai pot sa astept in magazin sa dea problema mai departe poate se rezolva dar nu imi garanteaza ca o rezolva in timp util sau ca o rezolva.
Normal ca eu nu puteam sa astept aiurea in magazin asa ca o rog sa rezolve problema si sa ma anunte despre aceasta ca sa pot sa-mi iau telefonul la pretul corect.
Asa ca sunt acum in situatia de a astepta un telefon de la vodafone ca sa mi se spuna ca s-a rezolvat, dar nu pot sa nu stau si sa ma gandesc cati alti abonati ai aceste companii de telefonie mobila au platit in plus pentru un telefon luat pe puncte de loialitate si diferenta cash.
link-ul telefonului cu preturile : http://www.vodafone.ro/personal/tele...60.html#prices

Reply With Quote

Bookmarks