Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2007, 12:38   #1 (permalink)
Registered User

Angry Despre ********.ro

Voi ce experienta ati avut cu ********.ro? Eu am comandat la ei un joc care a venit fix dupa o saptamana, ceea ce mi se pare inadmisibil (avand in vedere ca anunta maxim 48 de ore pe site). Ceea ce e si mai inadmisibil e ca m-au mintit in fata la telefon de cateva ori, ca l-ar fi trimis, si de fapt nu au facut-o (am aflat pe de o parte de la curier, pe de alta parte de pe factura, unde data era cu 4 zile dupa data la care am facut eu comanda!!!!). Curierul lor (TCE) are si el o viteza nemaipomenita, a preluat luni pachetul si mi-a ajuns abia joi.
Am scris si aici, daca vreti mai multe detalii...
M-au luat pe mine de fraier sau asa se lucreaza la ********?

mtx.pazea.ro is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 12:48   #2 (permalink)
Registered User

eu sunt cat de cat multumit cu ei...

sincer imi pare rau ca a trebuit sa astepti o saptamana pentru colectul respectiv, dar probabil ca au avut si ei probleme..

am comandat de multe ori de la ei, si in 2-3 zile mi-a ajuns mereu coletul.

nu e nimeni perfect, si mai greseste toata lumea... trebuie sa accepti acest lucru

djxhouse is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 17:04   #3 (permalink)
Registered User

Mai greseste lumea, dar nu ii pune nimeni sa minta clientul cu nerusinare. In plus, aproape aceeasi experienta a avut-o o prietena - doar ca ea a fost mai insistenta si a primit coletul in cateva zile.

Old 07-12-2007, 17:19   #4 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Cred ca vina cea mai mare o au TCE, dar cum ******** are un proprietar nou, probabil ca vor scapa de ei pentru ca nu o sa le mai bage trustul pe gat un serviciu de curierat interior.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 17:20   #5 (permalink)
Registered User

Draga djxhouse ,

"Mai greseste lumea" spui cand e vorba de un prieten care a uitat ca ti-a zis ca ajunge la intalnire la 7 si a ajuns la 8 sau deloc, aici vorbim de niste "profesionisti" care mint cu nerusinare la telefon/pe mail clientul. Asta nu se cheama o mica greseara, ci rea vointa, lipsa de profesionalism, nesimtire, etc. Nu suntem ultimii prosti, suntem CLIENTI!

flo.bleu.ro is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 17:23   #6 (permalink)
Registered User

mihaif27's Avatar

http://forum.computergames.ro/18-con...p-incotro.html

Uite un thread unde activeaza si un angajat al lor => RvsS. O sa te lamureasca el mai mult, ca e un baiat cu mult bun simt.

mihaif27 is online now    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 17:34   #7 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

mtx.pazea.ro - salut, din pacate a fost o problema in acea perioada si depozitul pur si simplu nu a facut fata, erau prea multe comenzi. Noi am dat comanda, depozitul zicea ca o face, a doua zi observam ca nu ajunsesera la ea si tot asa.

flo.bleu.ro - cred ca ai facut comanda in aceeasi perioada, imi pare rau. Nu am avut niciodata intentia sa oferim informatii gresite, ne-am bazat pe cuvantul unor oameni care nu au reusit sa-si termine treaba la timp.

Daca va incalzeste cu ceva au fost dati afara cativa oameni si s-au angajat altii. Problemele sunt amplificate de curierat pentru ca nu reuseste sa livreze foarte repede in aceasta perioada si aici nu e doar TCE-ul, am avut probleme si cu altii, atat din extern cat si intern.

Dupa cum a scris un mihaif27, threadul se poate lega de cel de la console.

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 17:41   #8 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by RvsS View Post
Daca va incalzeste cu ceva au fost dati afara cativa oameni si s-au angajat altii. Problemele sunt amplificate de curierat pentru ca nu reuseste sa livreze foarte repede in aceasta perioada si aici nu e doar TCE-ul, am avut probleme si cu altii, atat din extern cat si intern.
Nu trebuie sa imi fie caldut din cauza unor explicatii a caror veridicitate nu am cum sa o verific, imi trebuie tratament profesionist in pozitia mea de client.

Old 07-12-2007, 17:46   #9 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Exista doua solutii, una pe termen scurt si una pe termen lung:
1.Sa nu mai trecem pe site un timp de livrare nerealist in aceasta perioada.

Sunt si eu client al mai multor magazine online si stiu ca nu se respecta timpul de livrare in noiembrie-decembrie si o accept ca o realitate, asa cum este si traficul din Bucuresti cand ninge sau cum este aglomeratia din Mall pe 4-5 respectiv 23-24 decembrie.

Cred ca ar trebui mai multe zile trecute pe site, voi analiza sa vad cat dureaza livrarea in general. Desi multe se onoreaza in 48 h, exista si exceptiile prezentate aici.

2. Sa imbunatatim serviciile, sa angajam personal pe sezon, sa folosim curieri mai buni.
Toate acestea se vor intampla pana la urmatorul sezon de toamna-iarna 2008.

Multumesc pentru intelegere.

Old 07-12-2007, 17:52   #10 (permalink)
Registered User

Quote:
Exista doua solutii, una pe termen scurt si una pe termen lung:
1.Sa nu mai trecem pe site un timp de livrare nerealist in aceasta perioada.

Sunt si eu client al mai multor magazine online si stiu ca nu se respecta timpul de livrare in noiembrie-decembrie si o accept ca o realitate, asa cum este si traficul din Bucuresti cand ninge sau cum este aglomeratia din Mall pe 4-5 respectiv 23-24 decembrie.

Cred ca ar trebui mai multe zile trecute pe site, voi analiza sa vad cat dureaza livrarea in general. Desi multe se onoreaza in 48 h, exista si exceptiile prezentate aici.

2. Sa imbunatatim serviciile, sa angajam personal pe sezon, sa folosim curieri mai buni.
Toate acestea se vor intampla pana la urmatorul sezon de toamna-iarna 2008.

Multumesc pentru intelegere.
Ce nu intelegeti dvs, draga angajat al ********, este ca nu imi pasa care sunt masurile pe care aveti de gand sa le luati, ci vreau ca nu fiu mintita de oameni care se presupune ca trebuie sa faca lucrurile asa cum au spus.

Minciuna nu are nici o scuza.(punct) De acum e vorba de principiu nu de nevoia mea de produsul dvs.

Old 07-12-2007, 17:53   #11 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Sunt singurul caruia ii miroase a reclama?
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 17:54   #12 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by .indie. View Post
Sunt singurul caruia ii miroase a reclama?
da, reclama negativa.

Old 07-12-2007, 17:58   #13 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Repet, nu am mintit pe nimeni - mi s-au dat estimari de la depozit si nu s-au respectat. Imi pare rau, dar minciuna nu are nicio legatura cu asta. Doar comenzile prea multe si unii oameni care nu au putut sta decat pana la 10 seara, nu si pana la 11.

Old 07-12-2007, 18:59   #14 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

flo.bleu.ro, fara nici o suparate, dar si eu am asteptat cam mult dupa niste chestii la ********, si singuri draci i-am avut atunci, dupa mi-au trecut. De ce?
Easy as pie, perioada aia de 48 de ore de pe site nu este obligatie contractuala, daca ma deranjeaza intarzierile nu am decat sa iau din alta parte.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 19:27   #15 (permalink)
Registered User

Kh`Ru3l's Avatar

Singura data cand am asteptat f. mult a fost atunci cand s-a lansat WoW prima data in Romania. Un repros valid la adresa GS ar fi faptul ca mai niciodata nu au jocurile pe stoc.

Kh`Ru3l is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 20:24   #16 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kh`Ru3l View Post
Singura data cand am asteptat f. mult a fost atunci cand s-a lansat WoW prima data in Romania. Un repros valid la adresa GS ar fi faptul ca mai niciodata nu au jocurile pe stoc.
Asta era in trecut, acum exista indicator pe site care arata daca e in stoc sau nu si se face update aproape in timp real. Desigur, mai sunt si exceptii din cauza update-urilor care nu sunt mereu la timp, dar s-a imbunatatit mult fata de trecut.

Old 07-12-2007, 21:57   #17 (permalink)
Registered User

Quote:
Repet, nu am mintit pe nimeni - mi s-au dat estimari de la depozit si nu s-au respectat. Imi pare rau, dar minciuna nu are nicio legatura cu asta. Doar comenzile prea multe si unii oameni care nu au putut sta decat pana la 10 seara, nu si pana la 11.
RvsS - nu stiu daca cu tine am vorbit la telefon, dar fata cu care am vorbit m-a mintit (nu stiu cum o cheama, fetele care raspund la telefon nu e prezinta - alt semn de neprofesionalism).. Mi-a zis o data ca pleaca in ziua in care am facut comanda - ok, a estimat gresit. Dar a doua zi a zis ca a fost aglomerat ieri, si coletul a plecat azi. Aveam sa aflu de la TCE ca de fapt coletul a plecat luni - fapt confirmat si de data scrisa pe factura de la ********. Am mai sunat si luni la ******** de curiozitate sa vad ce-mi zice, si sustinea ca a plecat joi sau vineri coletul si ca e undeva la transportator... nu poti sa negi ca am fost mintit.

Old 07-12-2007, 22:23   #18 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

1. Se prezinta cu numele firmei, cand raspund la telefon. Cand suna ele, se prezinta si cu numele.
2. Din datele pe care le avea ea - chiar plecase in ziua in care a spus. Din pacate cei de la depozit nu au dat datele corecte. Deci ea nu te-a mintit, doar ca a avut date eronate.

Desigur, fiind tot in firma este tot vina noastra, nu neaga nimeni.

Ceea ce vreau totusi sa arat este ca niciodata nu a fost rea-vointa sau minciuna, doar o dezinformare pe lantul informatiei.

Ce doresc totusi sa subliniez - aceasta aglomerare s-a intamplat doar in 29 si 30.11, deci doua zile dintr-un an. Desigur, ar fi bine sa nu se intample niciodata, dar eu nu cunosc inca perfectiunea in logistica, desi am comandat si de la amazon si de la newegg. Regret incidentul, dar o generalizare ar fi complet nedreapta.

Old 11-12-2007, 22:17   #19 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Ciudat cu transportul in Bucuresti . Mie in Bacau mi-a ajuns Xbox 360-ul a doua zi .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 11-12-2007, 22:45   #20 (permalink)
Banned

Assassin's Creed nu este de vanzare. Aveti bunul simt sa-l scoateti din lista. Faceti o sectiune dedicata pt pre-ordere sa stie omul cand e pe stoc si cand nu e. Diverta il are la sfarsitul saptamanii in magazine, aproximativ cam 200 buc si voi peste 1 luna...minim.

Last edited by bebemic; 20-12-2007 at 09:37..

Luciddd is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules