![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Au fost dati afara oameni....Naspa....dar ce au facut oamenii aia? Si eu am comandat de vreo 3 ori de la ******** si in cel mult 2 zile aveam comanda la usa. Deocamdata niciun repros...
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Luciddd - nu este corecta informatia ta. Este vorba acolo de versiunea de PS3 si nu de cea de Xbox 360, care este deja in stoc. Nu are nicio legatura cu topicul oricum. Minim ![]() Exista deja parte dedicata preorder. Sir Andrew - nu au facut la timp ce au spus. Ma bucur ca ai primit, sper ca va fi la fel si de acum inainte. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Minciuni, neprofesionalism, vor bani fara sa se gandeasca o clipa la cumparator. Probabil ca ar mai fi de adaugat insa sunt sigur ca vor gasi scuze pentru tot, de aia sunt platiti sa minta cumparatorii ca sa faca profit. Doua incercari esuate cu World of Warcraft. Am zis ca prima data a fost o greseala dar a doua oara a fost si mai lata asa ca nu am mai comandat nimic de la ei. Am un prieten in ghilda care a fost intrebat daca vrea si tricoul special odata cu WOW si el a zis ca da. Pana in ziua de azi nu a primit nimic, a trecut un an. Probabil iar date eronate de la un nivel inferior. Ca tot vin sarbatorile, le urez La Multi Bani! Asa se lucreaza, oricum nu au vazut nici un ban de la mine pentru ca m-am orientat spre un alt distribuitor mult mai serios, cel putin din experienta personala. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
ceva opinii mai recente despre ei?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |