![]() |
| | #2 | ||
| L-au schimbat acum mai mult de un an, linkul corect este http://www.mersultrenurilorcfr.ro/ Asta e linkul la care se ajunge de pe site-ul lor, www.cfr.ro
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #3 | ||
| Cele 2 linkuri duc fix spre acelasi site. E un fel de mirror daca vreti. | |||
|
| | #4 | ||
| Nu, infofer.ro nu functioneaza corect... cam de un an si ceva
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #5 | ||
| Singura disfunctionalitate era ca pe site scria un pret de 14 lei, sa zicem, si la casa plateai 20. ![]()
__________________ Jesus says to John come forth i'll give you eternal life. John came fifth he won a toaster... | |||
|
| | #6 | ||
| M-am ars si eu la faza asta... M-am dus cu cateva zeci de mii peste suma calculata de pe site si tot nu imi ajungeau. Noroc ca acolo un tip m-a imprumutat (nu mai stiu cat aveam nevoie 1 sau 2 lei) Da oricum ![]() | |||
|
| | #7 | ||
| Las' ca vad ca ambele site-uri au nevoie de 5-6 refresh-uri ca sa afiseze rutele pentru o cautare oarecare. Primele rezultate sunt mesaje variate de eroare (DB, server etc.).
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 | ||
| Quote:
p.s.: eram acu vreo 2 ani pe partie. trebuia sa stiu ce tren e mai incolo asa ca de pe un 3650 am intrat pe cfr.ro prin gprs. totul bine, numai ca siteul ma detecta ca fiind mobile device si nu ma lasa sa-l accesez. mda..... super . ar trebui sa rezolve asta.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | N-am mai vazut un site atat de penal. De fiecare data cand am vrut sa merg undeva cu trenul ori nu functiona deloc ori imi dadea un raspuns chinuit dupa vreo 10 mesaje de eroare, de incepeam sa cred ca sunt intr-o sesiune de debugging la mine la servici. Evident si azi vreau sa me interesez de un tren si nu merge. Niste *%^&$% au luat probabil o caruta de bani pe rahatul asta. | ||
|
| | #10 | ||
| Umm... la mine merge.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #11 | ||
| Tip no. 1: try Internet Explorer Tip no. 2: Nu te baza niciodata pe situ ala de cacat. Suna la agentie. Chiar daca e mai scump te scuteste de nervi. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|