Cineva din familie astepta un pachet trimis din Spania. Concret era vorba de un calculator - o unitate centrala intr-o cutie si un monitor in cutia proprie. Au fost puse in acelasi timp cu rugamintea sa fie tratate ca un singur pachet.
Asta se intampla pe 21 decembrie. Pe 26 decembrie au fost sunati destinatarii ca a venit o parte din pachet. Cum eu am mai avut o experienta cu acesti nenorociti i-am sfatuit sa nu il ia daca are semne ca ar fi fost umblat la continut, ba chiar sa nu-l ia deloc pentru ca nu are nici un motiv sa nu fi ajuns ambele in aceasi zi. Nu am fost insa ascultat si a fost ridicat, despre celalalt pachet mentionandu-se ca "soseste cel tarziu maine".
Imediat mi-am dat seama ca nu o sa mai vada pachetul asta, cel putin nu dupa scandaluri cu OPC si Politia.
Pe 28 decembrie dupa insistente am fost anuntati ca pachetul nici nu figureaza ca ar fi la Sibiu - sediul lor central. Raspunsul lor este ca pachetul a plecat din Sibiu catre Ramincu Valcea (destinatia pachetului) de multe zile si ca ar trebuie sa fie in magazie. La Ramnicu Valcea nu exista insa nici urma de pachet, in mica lor magazie.
Azi, 3 ianuarie ei tot neaga existenta pachetului in gestiuniea lor. Probabil ca unul din angajati se bucura de un calculator nou sau sufera "operatii" majore...
Experienta mea : Vara asta am trimis in antepenultima zi de vacanta in Spania un pachet catre parintii mei, in Ramnicu Valcea. Pachetul avea diferite alimente, lucru pe care l-am decalrat la sediul lor din Spania.
In Romania am fost chemat sa iau pachetul si imprudent cum am fost nu am observat ca este lovit serios pe o parte si are o gaura imensa. Bun, il iau, il desfac si constat ca imi lipseste cate ceva din toate alimentele. Dupa nervi multi fac o plangere la ei, mi se spune ca vor face tot posibilul sa afle ce s-a intamplat (ca sa scape de mine), dar evident nu am mai fost contactat de atunci nici macar sa-si ceara scuze oficial.
Si acum incep si intreb lumea in stanga si in dreapta despre pachetele trimise prin ATLASSIB catre Ramnicu Valcea si relatarile ma ingrozesc pur si simplu.
Coleg de-al tatalui meu care e la al 3-lea pachet consecutiv umblat in el si cu produse lipsa. Altcineva care trebuia sa primeasca 800 de euro din Spania de la o ruda, dar i-au fost inmanati de sofer 600 de euro. Dupa scandaluri indelungate i-au fost inapoiati 100 de euro...adica jumatate din paguba.
Peste tot aud numai de pachete desfacute si bani furati dar NIMENI nu face nimic.
Cred ca e momentul sa doboram aceasta organizatie de hoti care se bazeaza pe derutarea si domolirea clientilor prin raspunsuri rastite si ansamblul de minciuni preconcepute.
Nu stiu cum e in alte orase, dar cel putin in Ramnicu Valcea ATLASSIB sunt niste hoti ordinari.

Reply With Quote

Maserati Quatroportte Cento Collezione Rosso Maranello 

Bookmarks