Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-09-2008, 22:15   #21 (permalink)
Registered User

Salut! Acum 8 zile lucratoare am luat un sistem pe componente de la dc. Ei mi l-au asamblat , si nu am nici o problema cu el. Insa eu nu sunt multumita de performante, avand in vedere ca este quad. Timpul de gandire este mai mare decat in cazul unui intel core 2 duo, si am si freezuri. ceea ce nu mi se pare tocmai bine pentru un calculator de 2000 RON. As putea ca sa benefciez de aceasta lege si in acest caz? Adica sa il returnez si sa imi primesc banii inapoi, chiar daca nu are nici o defectiune " fizica"? astept raspunul vostru rapid caci ma preseaza timpul. Va multumesc anticipat!

justmemiha is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2008, 09:39   #22 (permalink)
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

Quote:
Originally Posted by justmemiha View Post
Salut! Acum 8 zile lucratoare am luat un sistem pe componente de la dc. Ei mi l-au asamblat , si nu am nici o problema cu el. Insa eu nu sunt multumita de performante, avand in vedere ca este quad. Timpul de gandire este mai mare decat in cazul unui intel core 2 duo, si am si freezuri. ceea ce nu mi se pare tocmai bine pentru un calculator de 2000 RON. As putea ca sa benefciez de aceasta lege si in acest caz? Adica sa il returnez si sa imi primesc banii inapoi, chiar daca nu are nici o defectiune " fizica"? astept raspunul vostru rapid caci ma preseaza timpul. Va multumesc anticipat!
Totul este o problema de windows, mai mult ca sigur.
Cauta un priceput, adica nu un angajat al DC, ca sa-ti regleze masinaria.
Pa, Miha

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules