![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 | Ce inselaciuni mai fac romanii si nu numai
1. Fraiere cumpara-mi cartele de reincarcare, da' sa te misti repede. Cum functioneaza: Ai castigat un premiu, ca sa-l activezi cumpara dumneata cartele de reincarcare si da-mi datele de pe ele. Multam frumos, acum du-te si ridica-ti premiul de la banca. 2. Nu stii sa-ti cheltuiesti banii? las' ca stim noi - fraude cu carti de credit. http://www.latimes.com/business/prin...0.story?page=2 Cum functioneaza: Faci cumparaturi pe e-bay cu datele de pe card-ul altuia. 3. Pe principiul "aduna 10 fraieri si prefate ca le faci minuni" - jocurile piramidale gen delfinii, fni, caritas si din pacate lista este foarte lunga. Cum functioneaza: Da-mi bani ca-i primesti tu inapoi...inzecit. 4. Fraiere ai castigat un fleac - transportul te costa dublu Cum functioneaza: Jmecheru iti aduce la usa tot felul de prostii in valoare de 50 ron si-ti cere sa platesti taxe de transport de 150 ron. Lista o las deschisa pentru tepuiti si tepari deopotriva. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 |
Stateam si ma gandeam... "nostalgic" ca sa zic asa la smenarii din fata caselor de schimb valutar din perioada '90-'95 care-ti dadeau ziare pe dolari si a "fratiorilor" lor de prin piete (obor si multe altele) cu alba neagra care te jumuleau de tot ce aveai pe tine - ce vremuri frumoase . Mai exista specimenele astea pe undeva sau ii regasim printre cei de mai sus?Cred ca meritam si un mic istoric, ca vorba inteleptilor "istoria este repetitiva". | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 |
Din categoria " si nu numai " nu pot sa nu trec pe lista una din cele mai mari magarii din ultima vreme cu autor bine identificat : STATUL 5. Pe principiul "vrei masina? Eu inventez o taxa" - care nu are nici o legatura cu realitatea. Cum functioneaza: Aude un nea ministru cum ca e la moda o taxa auto de prima inmatriculare - nestiind despre ce e vorba si la ce nivel se practica prin europa, baga o suma umflata ca burta dumnealui. Dupa ce se face scandal se aduce taxa, la un nivel "european". Cei care au avut ghinionul sa tina comertul cu masini in picioare in perioada respectiva, acum isi cer diferenta inapoi. Si-o vor primi? Statul zice .Va rog sa nu postati idei cu taxe. Nu uitati ca o minte odihnita a inventat taxa pe scaun in restaurante (idee care sigur a plecat din gura unui votant obisnuit). | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
dar tu ai idee "la ce nivel se practica prin europa"? la danezi taxa de inmatriculare este 180% din pretul masinii. uite aici, daca nu-ti vine a crede: http://www.homeofsbc.com/Misc__Text/...car_taxes.html
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
cred ca te inseli . aia au un nivel de trai foarte ridicat, printre cele mai mari din lume.oricum, ala de se plange acolo isi permite totusi un bmw seria 7. in ciuda taxei de inmatriculare
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Degeaba au nivelul de trai ridicat cand trebuie sa plateasca 200000 euro pt o masina care costa maxim 60000-70000.
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Sa revenim la "tepe", ce am patit acum vreo 6 ani: Nu eu am fost pagubitul ci niste amarati. 1)Am dat un apartament la inchiriat. 2)A venit o tipa care a zis ca vrea sa-l inchirieze. Banii a zis ca ii aduce intr-o zi sau doua dar sa o las cat mai repede ca vrea sa isi duca bagajele ca nu are unde sta. 3)Tipa da anunt ca inchiriaza apartament si avand cheia de la parintii mei ii cheama acolo si le "inchiriaza" apartamentul ieftin dar cu bani in avans(le-a luat pe 4 sau 6 luni in avans...). 4)Tipa primeste banii si dispare ca magarul in ceata cu banii amaratilor. Noi dam in final peste "chiriasii" intepati si incepe circul... Sa aveti mare grija cand inchiriati, cereti date clare de la cel ce va inchiriaza ! Stiu ca o sa se uite "chioras" dar le puteti spune care e motivul, teapa asta este destul de "clasica". ---- 5) Si pt ca traim in Romania, politia reuseste sa o prinda pe tipa ce dadea tepe dintr-astea la greu dar pt ca este gravida cu dovada de la doctor o elibereaza in aceeasi zi. Nu stiu daca legea mai este la fel si acum. Sa nu-ti vina sa o strangi de gat ? Da nu stiu pe cine: pe ea sau pe ala de a dat asemenea legi idioate ? Nu stiu dar tare sunt curios ce s-a intamplat in final cu tipa. Chiriasii aceia au stat la noi vreo 6 luni platind si din mila i-am lasat o luna(prima) gratis. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Si culmea e ca inca mai pica oameni in plasa lor. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 | Quote:
Discutia e lunga in ceea ce priveste taxa auto si cred ca sunt thread-uri dedicate pentru asa ceva. Daca nu e poate il face cineva ca pe la concurenta sunt. Nu vreau sa intru in polemica dar personal cred ca e una din tepele care ni se trag noua de catre stat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- sa revenim la tepe... Last edited by Tavi; 29-01-2008 at 19:33.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Atunci nu erau case de schimb. Dar de tepele din Vitan nu zice nimeni ? ![]() Alea cu telefoane care erau odata.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Probabil ca stiti si de faza cu "arabul". Se ia o masina murdara, cu numere "straine", probabil expirate/masina iradiata. Se merge lejer pe "bulevard" si cu un accent arabesc iti spune ca prietenul lui a facut accident/e in vama la giurgiu sau vrea sa'si sune prietena/nevasta bla-bla si nu are credit si iti da 20Ron sa dea un bip. Dar nu sa dai tu, sa formeze el..iti da 20Ron, ii dai telefonul si soferul demareaza.. no phone ! In locul celor 20ROn poate fi un ghiul de "aur" si ti-l ofera in schimbul telefonului, ca al lui s'a stricat sau diverse motive. Urmeaza episodul "8800 - macheta !" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Pai si banii i-a dat sau nu? Ca n-am inteles. In mod normal cine e nebun sa dea cei 450 euro cand defapt erau cartofi ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |