![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Lovitura pt CG? Neah
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Am eu unul de vinzare, nou, sigilat, adus in decembrie 2007. Pret 450 Euro. Sint din Sibiu, dar daca vrei ti-l pot trimite printr-o firma de curierat. Daca te intereseaza da-mi PM sau mail la razavanm80@yahoo.com Nu-l gaseste nimeni. Oricum administratorii trebuie sa ofere toate informatiile IP ( chiar proxy), etc, etc,... | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 |
Teapa cu aia care subinchiria si asta cu i-phone-ul sunt incredibil de ciobanesti. Nu-mi vine sa cred ca cineva este atat de dornic sa se duca-n puscarie. Asta cu i-phonu macar n-a scris pe cartofi "i-phone made in ro", ca poate un avocat bun se agata de asta . Eu am patit-o la o casa de schimb valutar visavis de biserica armeneasca: un curs leu dolar atragator si jos pe pancarda cu litere de 10 scria ca au un comision de 10%. Pentru ca aveau scrisa nota aceea nu am avut ce face, am ramas cu teapa. Ulterior au dat o lege cum ca trebuiesc afisate la vedere si cu scris mare eventualele comisioane.Uite una finuta din imobiliare de la un cioban. Nu mai pun obisnuitul... "cum se face:" ca daca as sti poate m-as baga si eu.... ![]() http://www.romanialibera.ro/a89763/c...li-averea.html | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
In "dosarul Vitan" cele mai frecvente sunt substituirea telefonului real cu o macheta sau inlocuirea telefonului cu carcasa plina cu chit de geamuri.De regula se pune in practica intr-un loc ferit si se folosesc saculeti,adica telefonul bun il vezi,il mangai ,vanzatorul ti-l ia innapoi si il pune intr-un saculet sub pretextul de "stai ca vine garda".Tu esti atent in jur moment in care dai banii primesti un saculet fie cu ce am mentionat mai sus ,fie cu deja varianta clasica,o bucata de sapun(faza pe care un coleg a patit-o in Grecia ,tzeapa fiind data de iubitii nostri conationali )
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Ascultati una noua, originala. Se face ca acum 15 min imi suna interfonul unde un gigel imi spune balbait ca "nenicu de jos sau de la parter" ceva stalcit oricum. Neavand cum sa-i inchid decat sa-i deschid sau sa-i vorbesc am preferat sa-i deschid. Partea interesanta vine acum 5 min cand bate cineva la usa. Surpriza ! - o cioara care vorbea repede si stalcit spune ca un anume X (iarasi stalcit) a murit si ca el este de la administratie si face cheta pt bietul om. In mana aveam vreo 4-6 hartii de 10 lei (sa para ca oamenii au dat pana atunci calumea) pe care mi le tot baga in nas spunandu-mi ca n-am suflet cand il tot refuzam. ![]() Inventivi mai sunt domne.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Ultima varianta am auzit-o acum 2 zile: cica furtul cu piticul. se ia una bucata pitic [om din ala mic], se baga in valiza si se pleaca in Spania, Italia, etc cu autocarul. Pe drum piticul cauta prin valizele altora, alege ce ii place, se baga la loc in valiza, etc... | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | In mana aveam vreo 4-6 hartii de 10 lei (sa para ca oamenii au dat pana atunci calumea) pe care mi le tot baga in nas probabil erau toti banii pe care-i avea. e un truc ieftin, ca sa te zgarie un pic la psihic si sa-i dai ceva. mai mult ca sigur sutele alea de mii nu erau de la oamenii din bloc, insa dintr-un numar x de usi incercate... poate ii iese ceva.
| ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 | Quote:
![]() Nu cred, am vazut odata un compartiment de bagaje la autocar, cand a plecat mama in italia. Vreau sa sa-ti spun ca e mare arta sa potrivesti bagajele ca sa incapa toate. Nu ramane cm cub de spatiu. Mai este un aspect: compartimentul de bagaje se inchide pe toata durata calatoriei... unde-si face piticu nevoile?!?!. Apoi fiecare... ca romanu isi face semn la bagaj sau si-l inchide cu lacatu', la destinatie se poate observa usor daca cineva a umblat prin ele. Probabil ca s-a incercat si asta, dar au ramas fara pitic dupa prima incercare. Scuza-ma, dar e cusuta cu ata alba povestioara ta. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Oricum omul se baza prea mult pe detaliul asta ajungand la sfarsit sa intinda mana mult de tot ca si cum "uite tu esti singurul bulagiu din bloc care nu a dat" .. chiar ma gandesc cat se scoate cu dracia asta, trebuie sa recunosc, destul de inventiva.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Revenim cu metoda "8800 - macheta". Te abordeaza coloratul si'ti ofera un 8800 (sau alt telefon tentant) tocmai furat. Te ia cu textele cunoscute "hai sefule", "ocazie", "pret bun", "hai repede ca vine garda" si iti baga pe gat telefonul adevarat, in husa. Te uiti la el, poze, muzica, baterie, tot.. in tot timpul asta tine mana dreapta in geaca/hanorac, mana pe care nu o foloseste deloc. Daca te convinge sa faceti schimbul, iti cere inapoi telefonul sa'si scoata cartela, moment in care tu scoti cartela din telefonul tau iar el schimba repede telefonul(cel bun) cu o macheta. Iti da macheta in husa, tu dai telefonul/banii/lantul de aur si pleaca, sa nu vina garda.. Acum ~2 luni iar ne'am intalnit hotul cu prostul, pe la Domino. Hai sefule, uite acuma l'am furat si eu, facem si noi schimbul asta? Hai da'te intr'o parte asa sa nu ne vada lumea.. Imi da telefonul ( 8800) sa ma uit la el, era impecabil. Aveam un LG Chocolate alb. Ii arat telefonul meu, zice ca ii convine, sa'i dau telefonul sa'si scoata cartela. Scot spatele de la 8800, il bag in buzunarul de la spate si ii intind telefonul sa'si scoata cartela. A ramas coloratu' "piatra", nu mai stia ce sa faca, cum sa'i dau bateria ca altfel nu putea sa faca schimbul cu macheta.. Se uita la ciocolata mea, se invarte, zice sa'mi iau telefonul inapoi ca nu mai vrea sa facem schimbul. Pai stai frate asa, te'ai uitat la el, ti'a palcut, scoate cartela din telefonul tau si gata, schimbul ramane schimb. Mi'am luat telefonul inapoi, i'am dat spatele si a fugit coloratu meu.."vine garda fratioare !" | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 | http://curierulnational.ro/Eveniment...ci+de+mureseni http://www.event365.ro/Protopopul_ie...I-n213184.html http://www.monitorulsv.ro/Local/2008...ani-si-la-Cluj http://www.monitorulbt.ro/index.php?...46758&a=&email= http://www.stirilocale.ro/salaj/Aten...IDN272889.html cuvintele sunt de prisos... -------------------- Editare ulterioară -------------------- si "controlorii" din ratb, cum de i-am uitat!!! Last edited by Tavi; 01-02-2008 at 21:46.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Eu m-am trezit la usa cu o duduie, care avea o carţulie imensa in mana. Aceasta conţinea poze, acte, copii xerox, legitimaţii, semnături, chitanţier, ce mai o grămadă de maculatură. Toate voiau să-i arate apartenenţa la o asociaţie care se ocupă cu protecţia copiilor. A inceput sa turuie povestioara, pe care o intrerup privind-o fix in ochi "dar ce dotată sunteţi domnişoară" Incredibil de antrenaţi, nici nu a clipit! Nici nu şi-a luat ochii de la mine, n-a zbătut un muşchi. O sa ma pregatesc si o sa-l filmez pe urmatorul care imi cere bani prin diverse metode. Nu m-am orientat sa-i fi cerut contul bancar, ca sa-i donez o suma mai consistenta | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| cR1 pe cuvantul meu daca nu plecam cu ambele telefoane .sa-l fii auzit pe tigan "sariti ca mi-a furat telefonul" =)))
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Inventivi....
Pe vreme urata .. ceata .. ninsoare.. se fura una bucata placuta inmatriculare masina banala.... adica cat mai des intalnita .. preferabil logan... se merge se pune la alta masina .. aceasi culoare ... se face plinul apoi la o benzinarie la care se stiu cum sunt camerele.. se pune sapca pe cap.. ochelari... numarul din fata cat mai jegos... se merge spre casa de marcat se pipaie dupa portofel se face ca nu se gaseste.. se intoarce la masina si pe aici ti-e drumul.... Efectele: Tu nu reclami numarul disparut imediat ca e weekend...si esti in bucuresti dar masina inmatriculata in alt judet...apoi in schimb cateva zile ... te cauta politia.. ca de ce furi ma baiatule... ti se arata filmarea... nu esti tu dar nu se vede dacat masina ca a ta jegoasa si cu numarul tau de inamtriculare.. platesti benzina aluia sa scapi de politie .. dosar cu petrom... si asa mai departe ... Consecintele: paguba 2 mil lei vechi... bataie de cap cu numerele.... si esti fericit ca ai scapat fara dosar penal... Asa incepe un an nou bun.... Inventie patentata de un smecheras prin crangasi
__________________ Dell GX 280 SMT, P4 3Ghz HT, 512 DDR2 Samung @400 Mhz, CD-rw Lite-on, 200Gb Western Pata+ HP NX9010 P4 2.8 Ghz, 512 DDR Nanya pc 2100,Combo Sony,40 Gb Fujitzu 5400 rpm. | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| c4t4l1n ai si patit-o ??Intreb ca vad ca stii prea bine ce si cum
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Ce se practica acum 2-3 ani : Cumparai sigilii ( daca aveai de unde ) pentru contoarul de gaze.Rupeai sigiliul , dadeai contoarul inapoi , il puneai pe al tau si plateai 1 mil in loc de 4-5 mil. Si kilometrajul dat inapoi la masini? Sau cu asigurarile la masini? -Cautai client rrom , ii explicai ce ai de gand , i-o vindeai la 30% din pret , o dadeai furata si recuperai banii. Un caz de japca destul de interesant , se intampla prin '98: -se duce un prieten de-al lu' tata sa cumpere o masina furata de la niste tigani pe care ii cunoastea oarecum. -cumpara masina , la 40% din pret , toate bune si frumoase , lasa banii la tigani si pleaca cu masina. -tiganii aveau cheia de rezerva a masinii , se duc la el in fata blocului si pleaca cu masina.Omu a ramas si fara bani si fara masina. -se duce peste ei , se cearta , tiganii il ameninta ca-l omoara , el pleaca repede de-acolo. -n-avea cum sa se duca la politie , masina era furata. -intr-o zi , la vreo 2 saptamani de la incident , mergea pe strada si vede masina respectiva parcata in fata unui restaurant , moment in care se duce acasa , ia cheia masinii care ii ramasese , se intoarce , se urca in masina si pleaca in alt judet cu ea. -scandal maxim , s-au prins tiganii , il cautau sa-l omoare bla bla. -incidentul a fost stins pana la urma cu un individ capitan la nu stiu ce trupe de interventie ale politiei romane. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |