![]() |
| | #564 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | E prostie sau neatentie, de care Provident abuzeaza cu nesimtire... Contractele alea sunt in legaleza si cine are nevoie de bani, nu are bani pentru a plati un notar sa le traduca intr-o limba pe intelesul tuturor. Aici sta inselaciunea!
| ||
|
| | #565 (permalink) | ||
| Quote:
250 RONi! Astept esemesul.
| |||
|
| | #566 (permalink) | ||
|
"Castigi zilnic 250 RON zilnic" "te rugam sa completezi formularul si sa selectati" "sms de confirmare a activari" "suma de 250 RON va fi debitata pe cardul dumneavostra Raiffeisen"
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #567 (permalink) | ||
|
Un SMS primit de la Vodafone: Quote:
| |||
|
| | #568 (permalink) | ||
|
La fel primesti si pe orange, doar ca unul corect gramatical
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #570 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De 3 ani membru pe ComputerGames... | |||
|
| | #571 (permalink) | ||
|
Am primit si eu sms ca am castigat nu stiu ce. N-am avut timp sa sun inapoi in momentul respectiv, am sunat la 12 noaptea . Pe urma la 1, pe urma la 1.30. Prima data au raspuns si au inchis imediat, dupa aia n-au mai raspuns .N-am apucat sa sun si a doua zi sa-i cert ca n-au vrut sa-mi de premiul din noaptea respectiva.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #573 (permalink) | ||
| shadow of dust Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Am facut odata asa, si a raspuns colegul de camera al inculpatului, dupa care l-a trezit pe ala din somn, si ala a inceput sa-mi bage placa cu "am castigat la Flanco". ![]() Pe mine puzderia asta de tepe date de talhari imbracati in politisti incepe sa ma sperie. Mai ales ca n-am vazut nici un fel de reactie a Politiei Romane.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #575 (permalink) | ||
| Atentie in aeroport !
Din Aeroportul Otopeni ca sa ajungi in Bucuresti ai urmatoarele variante : 1. masina personala 2. un taxi 3. autobuzul 783 care merge pana la Piata Unirii 4. autobuzul 780 care merge pana la Gara de Nord 5. microbuze speciale ( gratis cred ) care daca am inteles bine merg pana in Balotesti de unde se poate lua trenul pana la Gara de Nord. Ultima varianta pare atractiva daca ne gandim cum se circula pe DN1 intre Otopeni si Bucuresti. Deci stai in Aeroport si te gandesti cu ce sa pleci .... la care auzi ..,, Aeroportul Otopeni va pune la dispozitie microbuze speciale care fac legatura cu linia de tren pt. Gara de Nord '' ( ceva de genu ) Si ca omu te gandesti ; ,, aaa imi iau microbuzul pt. gara... '' Si ies eu din aeroport, in gandul meu sa iau microbuzul care ma duce la tren sa ajung la gara.... si asteptam linistit sa vina microbuzul... Vine un tip la mine, imbracat decent in pantaloni de stofa si camasa , si ma intreaba : ,, pentru microbuz la gara ? '' Eu bineinteles ca am raspuns ,,DA '' si el ,, haideti atunci ! '' la care eu trebuia sa ma duc dupa el cu pasi repezi, si sincer am si facut cativa pasi. Probabil ca urma sa urc intr-un microbuz... si ma ducea la gara... Fac eu cativa pasi si il intreb : ,,dar cat costa domne ?'' El mergea foarte repede in continuare si raspunde : , in jur de sase ,sapte sute '' Eu : ,, ce inseamna domne' sase sapte sute ? '' El a continuat sa raspunda doar : ,, sase sapte sute '' ...pana la urma a zis si ,, 15 euro '' ... eu m-am intors in fata aeroportului ... nu am mai asteptat nici un microbuz special si am plecat pana la urma cu 780 , a durat vreo ora pana am ajuns la Aeroportul Baneasa... si am incalecat pe o sa si v-am spus povestea mea
__________________ Cumpar timp liber ! | |||
|
| | #576 (permalink) | ||
|
Am primit un esemes care spune (exact asa e scris): Ofer spre vanzare nr Vip din reteaua Vodafone. 072x.111.111 073x.999.999 073x.555.555 072x.889.889 072x.500.000. Pt detalii contactati-ma. Edy. Cod: Ax112. O fi pe bune? Nu ca m-ar interesa, in fond e doar un numar... dar?
__________________ bla bla | |||
|
| | #577 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | uite aici detalii despre modalitatea de transport cu trenul: Orar tren aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si aici ai orarul (si trenuri si autobuze)http://www.mt.ro/evenimente/temporar...en_otopeni.pdf costa 6 lei (tren+autobuz).
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #578 (permalink) | ||
|
"Felicitari, ai castigat un autoturism Dacia Logan MCV bla bla bla... " primit de la 0755.354.503. Se mai dadea o adresa web care bineinteles nu exista, si daciarenault02@gmail.com. Oamenii astia chiar nu mai au imaginatie... | |||
|
| | #579 (permalink) | ||
|
Expeditor: Antena 1@ Astazi in promotia "Verde Stop"ANTENA1 v-a premiat cu 10.000 euro.IREVOCABIL. Info-Line 0766.7576.54 www.antena1. observ ca acest scam cu tot felul de promotii inca continua iar operatorii nu fac nimic. | |||
|
| | #580 (permalink) | ||
|
17 Noiembrie 2009 ora 09:51 de la 0763875037 Quote:
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |