![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 | Prietene, mare tupeu ai!!!. Traiesti in romania si nu poti acuza pe altul ca este tepar ordinar. Tu nu ai furat cablu tv de la vecinu?. Sau nu ai mers niciodata fara bilet in tramvai?. Sub o forma sau alta te faci vinovat de inselaciune. Asa ca te rog frumos...gandestete bine ce pui de lele esti tu inainte sa razi de altul. Mai este o forma de inselaciune cu care sunt complet de acord si anume sa nu platesti toate taxele tampite ca ti se baga pe gat, vezi taxa radio. Last edited by Tavi; 03-02-2008 at 17:57.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
impozitul este 48%, din care 8% pt sanatate, o mare parte pt invatamant (iei 1000E pe luna ca sa te duci la facultate), si restu... daca s-ar duce si la noi banii unde ar trebui as da si eu 48% din salariu la stat numai sa vad ca as putea trai intr-o tara civilizata si unde as putea sa fiu sigur de ziua de maine si de o batranete linistita, fara grija platii scolii copiilor mei. dar la noi se duc in buzunarele celor mari... asta se poate numi tzeapa, ca sa fiu si eu on-topic
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
sustin ce zice apciu2006 si ca tot veni vorba de danezi... tot respectul: nivel de trai e ff ridicat, siguranta si nici nu prea stiu ce e aia tzeapa... ink nu au ajuns prea multi romani inventivi pe planul asta pe acolo
__________________ Daca realitatea-i cruda, pune-o pe gratar ! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2008 |
Sa va spun ce facea fosta mea prietena... Intra pe mirc,messenger,etc. si se imprietenea cu diversi straini pe acolo. Le trimitea poze, una, alta dupa cateva saptamani le spunea ceva de genul: ca i s-a stricat ceva la calculator, sau ca e ziua ei in curand, sau ca i s-a imbolnavit sora-sa,etc. Si aia se ofereau sa ii trimita bani. Scotea de la fiecare cateva sute de dolari lejer in felul asta dar mi-a zis de alte fete care reuseau sa stoarca de la strainii naivi chiar si mii! | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 |
Tare rau stau si taximetristii. Nu stiu cum taxeaza aparatu' ala da' zici ca-i roata lui Schumi. Tocmai ce mi-am furato. Parca sunt vorbiti cu ratb-ul, dupa 22:30 daca mai prinzi ceva ... e parfum. Cu ocazia asta imi retrag cuvintele la adresa controlorilor falsi... Am ramas socat ca nu mai exista abonamentele din carton ordinar... iar controlorii au agatat un hidos aparat de gat - usor de recunoscut. Le dau un +. Un "-" ii dau mentosanului batut in cap, cu tot cu loganu lui alb care statea dupa curba... si mi-a saltat permisul - huuuuuuuuuooo :fuckoff:. | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Metoda 'DEZINFECTIA' Se iau cateva halate si o pompa de zugravit cu apa chioara, o legitimatie falsa si uzata cu ceva stampile de primarie. Se suna la usa apartamentelor si cu tupeu se intra in casa pentru 'dezinfectie de la primarie contra 20-30 RON'. Daca fraieru te lasa inauntru se mai si fura ce e pe la vedere. Nu eram acasa cand au venit ca nu plecau fara catuse de acolo. | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
mda, asta cu dezinfectia e o metoda veche de tot. idee e ca trebuie afisat anunt la intrarea in bloc cu cateva zile inainte, cum ca va avea loc dezinfectie, semnat de admin, etc. atunci e legal totul. daca nu e anunt, prefer sa ma manance gandacii:P
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
pe mine m-au scapat de niste bani cu metoda dezinsectiei, in studentie. nu era o suma mare insa retin ca m-a enervat ideea de a fi prostit asa usor. ![]() culmea e ca au venit iar, dupa aproximativ un an. cand i-am intrebat civilizat cum de fac asa ceva, au spus si ei la fel de civilizat ca iese un ban. ne-am salutat aproape cordial si asta a fost ultima intalnire cu ei. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Am primit in cursul zilei de azi un mesaj de la 8333 care suna cam asa... "Va invitam in sucursala Credit Europe Bank - Cartierul in care locuiesc pentru a va ridica cardul dvs. CardAvantaj si a va activa codul PIN. TelVerde 0800.800.700 " Ideea e ca nu am solicitat niciun card de la aceasta banca iar in trecut am avut doar niste bani la ei ... Inselatorie nu prea are cum sa fie ,ma gandesc,avand in vedere ca nu au cerut nimic Dar...De ce mi-au facut un card fara ca eu sa cer acest lucru ?
| |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
" murmura ala. Au venit si aia cu dezinsectia, la fel nu i-am primit. Mai vine si popa ala cu cersitu' dar acum s-a invatat sa nu mai bata la mine la usa.
| |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Da,am patit-o eu ![]() Vine un tip imbracat ok, nu era jegos `frate, am nevoie de 20 de mii sa imi iau o cartela de metrou ca trebuie sa ajung nustiu unde urgent` bla bla bla La care eu scot din buzunar o cartela de 10 calatorii care mai avea destule pe ea (oricum >2) si ii zic `poftim, ia-o` la care el `nu,ca nu stiu ce pe aici si pe dincolo` ![]() Lame ass idiot
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Sunt altii care iti zic pe fata ca vor bani de bere Vezi vara in jurul statiilor de metrou Piata Romana . Toata vara cand treceam pe acolo veneau si imi cereau si ziceau simplu si la obiect " Nu am de bere ! " Altii nu aveau sa mai se intoarca acasa Saracii mi-e o mila de ei... NOT ! )
| |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Aveti grija cu astia mai "masivi" si imbracati bine care cer si ei bani de o cartela... Usually ideea e sa vada ce scoti din buzunar (portofel or something). Sau daca esti pe o straduta laturalnica in secunda doi scoate o mica brisca si din tonul de plangacios trece la tonul "scoata mancatziash lantzishorul de la gat si ceasul ca infig cutzitu' in tine"... Si uite asa, nici macar o fapta buna nu trece nepedepsita | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Apropo de cersetorii stilati: acum vreo cativa ani ma abordeaza un tip zdrentaros, si intr-o limba romana perfecta imi spune "Buna seara! Ma scuzati ca va deranjez... eu sunt boschetar si v-as ruga respectuos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Daca nu, nu e nici o problema si va doresc o seara frumoasa!". Am ramas masca si i-am dat (destul de multi) bani
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |