Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-02-2008, 23:32   #61 (permalink)
Nick anterior: tavihasieganu

Mit sau adevar?

1. Nevasta care-si insala barbatu' in noaptea nuntii.

2. Tzeapa reciproca - intr-o afacere (ilegala sau cu aroma de legalitate) furnizorul cere un pret mai mare decat cel normal iar beneficiarul nu plateste tot. Cel care vinde produsul sau serviciul e multumit ca a scos mai mult decat trebuia iar celalat ca nu a platit cat a cerut "fraieru". Amandoi sunt fericiti si la urmatoarea vor face la fel.

Tavi is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 00:21   #62 (permalink)
Registered User

uite ce mai fac romanii
http://anunturi.3x.ro/index.php?page=out&id=80657
http://www2.autovit.ro/html/0/9/2/3/760923.php

daca nu se vinde masina, se mai scade un pic numarul de km, mai creste anul de fabricatie, mai scade si pretul...pana la urma o sa o cumpere cineva, nu?

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 11:32   #63 (permalink)
dcg
Registered User

dcg's Avatar

Jenant

dcg is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 15:16   #64 (permalink)
rex
Registered User

rex's Avatar

Quote:
Originally Posted by Smiley View Post
uite ce mai fac romanii
http://anunturi.3x.ro/index.php?page=out&id=80657
http://www2.autovit.ro/html/0/9/2/3/760923.php

daca nu se vinde masina, se mai scade un pic numarul de km, mai creste anul de fabricatie, mai scade si pretul...pana la urma o sa o cumpere cineva, nu?
email-ul vanzatorului este: george.iorgulescu@realitatea.net
a invatat de la cel mai bun. ia ganditi-va cine este seful lui, adica cine detine televiziunea Realitatea tv

rex is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 15:33   #65 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

parca e greu sa pui un email aiurea
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2008, 15:37   #66 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

Ma mir ca ati uitat de ciorile de la semafor care iti vand deodorante si sampoane ambalate in celofan cate 2-3 bucati, astfel incat sa nu le poti testa. Desfacerea "ambalajului" este stricti interzisa, marfa nu se poate proba. Ajungi acasa si te trezesti cu spray-uri pline cu apa sau cu sticle de sampon tot pline cu apa.

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2008, 11:07   #67 (permalink)
Registered User

tzek1's Avatar

http://www.jurnalul.ro/articole/1179...ara-de-vanzare

http://www.jurnalul.ro/articole/1180...a-crucea-rosie!

tzek1 is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2008, 14:25   #68 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

Am o intrebare, a mai primit cineva telefon de la astia:

www.stockmarket.cz (dar se prezinta de la Capital Partners, una dintre marile corporatii internationale). Poate sunt unii care se dau aia... nu stiu, dar mi se pare suspect sa nu aiba o adresa pe .ro cel putin.

Mi se pare teapa, ma dispera de vreo luna si nu mai reusesc sa scap de ei. Sau in cel mai bun caz telemarketing la cel mai inalt nivel.

Quote:
Suntem o companie specializata in investitii, si va oferim oportunitatea sa va investiti banii in cele mai mari companii internationale
si dupa aia incep cu GP Morgan, Visa, si alte prostii d-astea...

lasa-ma nene cu investitiile tale!

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 11:57   #69 (permalink)
Registered User

in iarna am luat si eu teapa cu 8800 sirocco....mi-a aratat tiganul telefonul...i l-am dat pe al meu si bani...l-a pus in saculet(cel putin asa credeam) si dus a fost....culmea era ca eram cu un prieten care stia faza.....dupa 10 minute de mers sa scot telefonul sa bag cartela mea in el....era un chit invelit intr-o carcasa metalica subtire....si prietenul meu imi zicea ...altfel nu te inveti minte(ma mai inselase unul inainte cu un an ..si eram tot cu asta pe drum)

Marduk1988 is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 00:28   #70 (permalink)
shadow of dust

peste juma' de an vor fi liberi romanii nostrii.

Seamana cu punga plina de chit a lui Marduk1988 dar 2 prieteni si-au luat o teapa asemanatoare in Italia la o benzinarie. Aveau oamenii si factura si tot la ele si ziceau ca le vand ca au nevoie de bani. Prietenii au ajuns sa cumpere 2 machete de Motorola (ce era la vremea aia ca din 2005 e teapa) undeva pe la 50 Euro bucata.

Si nu pot sa uit de teapa pe care a luat-o taicamio de la niste tigani acu 1 an intr-o benzinarie cu un handy-cam "Sony". Are cel mai probabil un webcam in loc de camera, un meniu foarte limitat, e facuta dintr-un plastic care zici ca se rupe daca pui pana pe el. Partea si mai tare e ca ai cica un card SD de 1 GB, care e de fapt de 27 MB dar nu stiu cum de filmezi aproximativ 10 minute cu cardul ala.
Toate astea la mirificul pret de 300 RON. Acum s-a invatat minte i-am zis sa se uite dupa holograme.

Camerele astea sunt ca alea de te iau aia pe strada ca le vand? Ca m-au luat unii (de obicei prin apropierea hipermarket-urilor) pe la Cora cu o camera Olympus cica. Aveau si eticheta de la produs cu pretu pe ea si cica a fost proaspat furata din magazin. Nu m-am uitat atent la ea ca a deschis foarte putin punga dar se vedea plasticul de proasta calitate din care era facut. Si bineinteles ca mergea combinatie si cu un telefon ceva, numai sa scape de marfa cu "heat" pe ea.

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:07   #71 (permalink)
Citronaut

bezz's Avatar

1. "alo sunteti firma pabibabum SRL ? suntem firma CEPU parca ... din Tg Mures si va oferim consultanta pentru obtinerea de fonduri europene, avem rata de approval 99,9999999999% eu va trimit documentatia necesara pentru intocmirea dosarului, repede, si asteptam raspuns de la dumneavostra bla bla bla"
in fine, trebuie sa platesti inainte, poti sa ai nenorocul sa nu se aprobe "proiectul" si daca printr-o minune obtii finantarea, mai lasi un comision la firma de consultanta.
intrebarea mea este, de unde au toti hotii si nemernicii acces la datele societatilor din romania?

2. "alo? domnul icsulescu? aveti un dosar de retrocedare teren intravilan in Bucuresti?
sunt ......., avocat la firma de consultanta si vrem sa va oferim sprijinul nostru in solutionarea problemei dumneavoastra... sa va facem si o propunere/oferta pentru terenul in litigiu, sa va scapam de alergatura si efort bla bla bla"

idem, de unde au toti snapanii, toti costandeii telefonul meu personal si date pe care eu le credeam confidentiale, din diverse dosare?

bezz is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 02:11   #72 (permalink)
shadow of dust

@bezz stiu de la un prieten care lucreaza la o agentie de publicitate ca astfel de baze de date costa cateva mii de Euro. Ei nu lucreaza direct cu baza respectiva de date dar firma care face publicitatea (spam-ul) cumpara baza respectiva de date si trimite la toata lumea.
Acuma daca zici ca e informatie din anumite dosare si nu datele firmei gen nume, adresa, persoana de contact si numar de telefon, ma depaseste problema dar practic asta face teapa sa fie mai credibila si interesanta nu? Sau poate ca exista si astfel de baze de date pentru avocati fara ocupatie.

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Old 12-03-2008, 08:14   #73 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

"intrebarea mea este, de unde au toti hotii si nemernicii acces la datele societatilor din romania?"

De pe recom.ro si mfinante.ro?

jmf is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 10:44   #74 (permalink)

weeppi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
peste juma' de an vor fi liberi romanii nostrii.

Seamana cu punga plina de chit a lui Marduk1988 dar 2 prieteni si-au luat o teapa asemanatoare in Italia la o benzinarie. Aveau oamenii si factura si tot la ele si ziceau ca le vand ca au nevoie de bani. Prietenii au ajuns sa cumpere 2 machete de Motorola (ce era la vremea aia ca din 2005 e teapa) undeva pe la 50 Euro bucata.

Si nu pot sa uit de teapa pe care a luat-o taicamio de la niste tigani acu 1 an intr-o benzinarie cu un handy-cam "Sony". Are cel mai probabil un webcam in loc de camera, un meniu foarte limitat, e facuta dintr-un plastic care zici ca se rupe daca pui pana pe el. Partea si mai tare e ca ai cica un card SD de 1 GB, care e de fapt de 27 MB dar nu stiu cum de filmezi aproximativ 10 minute cu cardul ala.
Toate astea la mirificul pret de 300 RON. Acum s-a invatat minte i-am zis sa se uite dupa holograme.

Camerele astea sunt ca alea de te iau aia pe strada ca le vand? Ca m-au luat unii (de obicei prin apropierea hipermarket-urilor) pe la Cora cu o camera Olympus cica. Aveau si eticheta de la produs cu pretu pe ea si cica a fost proaspat furata din magazin. Nu m-am uitat atent la ea ca a deschis foarte putin punga dar se vedea plasticul de proasta calitate din care era facut. Si bineinteles ca mergea combinatie si cu un telefon ceva, numai sa scape de marfa cu "heat" pe ea.
Confirm, chiar vineri era un tip cu o camera la Bila Dr. Taberei . Si era FOARTE incapatanat!

weeppi is online now    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 22:36   #75 (permalink)
Registered User

apciu2006's Avatar

Quote:
Originally Posted by weeppi View Post
Confirm, chiar vineri era un tip cu o camera la Bila Dr. Taberei . Si era FOARTE incapatanat!
Acu 3-4 ani lucram intr-o parcare pe litoral, Saturn de fapt, tax. parcare. Am fost de fatza la 3 inselatori cu Camera Digitala. AM fost abordat de vreo 10 ori de diversi indivizi. Faza cea mai cool a fost cu un amic caruia i-am zis sa nu ia cand am fost abordati, dar a trebuit 2 minutele sa imi fac meseria (tax parcare) timp in care negociase deja vreo 200 RON si wow a dat 110 RON pe o camera de 15 RON., ))) Saracu.

apciu2006 is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 23:39   #76 (permalink)

weeppi's Avatar

Sunt insistenti pana peste limita nesimtirii, le spui clar si raspicat NU SUNT INTERESAT! si tot continua..

weeppi is online now    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 15:36   #77 (permalink)
proud member

always's Avatar

http://www2.autovit.ro/html/3/2/8/2/833282.php
http://mall.neogen.ro/auto/fiat-punt...1628_1/details

altul!

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 15:40   #78 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

care-i problema cu asta ca nu m-am prins?

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 15:44   #79 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Pai uita-te mai bine.
Anuntul e postat de acelasi tip, e aceasi masina.

In 1 link

Pret: 4,700 EURO An fabricatie: 2001 rulaj 100.000

in al 2lea link: An fabricatie: 2000 Kilometri parcursi: 99000
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 15:51   #80 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

.indie. in afara de an nu este nici o problema, anuntul este pus dupa 2 saptamani si e normal sa faca 1000 km cu ea in intervalul asta. Si anul nu cred ca l-a gresit intentionat pentru ca e ste inclus in seria de la caroserie si este inscriptionat pe talon si pe cartea de identitate.

murfisor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules