![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 | Mit sau adevar? 1. Nevasta care-si insala barbatu' in noaptea nuntii. 2. Tzeapa reciproca - intr-o afacere (ilegala sau cu aroma de legalitate) furnizorul cere un pret mai mare decat cel normal iar beneficiarul nu plateste tot. Cel care vinde produsul sau serviciul e multumit ca a scos mai mult decat trebuia iar celalat ca nu a platit cat a cerut "fraieru". Amandoi sunt fericiti si la urmatoarea vor face la fel. | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
uite ce mai fac romanii ![]() http://anunturi.3x.ro/index.php?page=out&id=80657 http://www2.autovit.ro/html/0/9/2/3/760923.php daca nu se vinde masina, se mai scade un pic numarul de km, mai creste anul de fabricatie, mai scade si pretul...pana la urma o sa o cumpere cineva, nu?
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
a invatat de la cel mai bun. ia ganditi-va cine este seful lui, adica cine detine televiziunea Realitatea tv | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Ma mir ca ati uitat de ciorile de la semafor care iti vand deodorante si sampoane ambalate in celofan cate 2-3 bucati, astfel incat sa nu le poti testa. Desfacerea "ambalajului" este stricti interzisa, marfa nu se poate proba. Ajungi acasa si te trezesti cu spray-uri pline cu apa sau cu sticle de sampon tot pline cu apa.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| http://www.jurnalul.ro/articole/1179...ara-de-vanzare http://www.jurnalul.ro/articole/1180...a-crucea-rosie!
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Am o intrebare, a mai primit cineva telefon de la astia: www.stockmarket.cz (dar se prezinta de la Capital Partners, una dintre marile corporatii internationale). Poate sunt unii care se dau aia... nu stiu, dar mi se pare suspect sa nu aiba o adresa pe .ro cel putin. Mi se pare teapa, ma dispera de vreo luna si nu mai reusesc sa scap de ei. Sau in cel mai bun caz telemarketing la cel mai inalt nivel. Quote:
lasa-ma nene cu investitiile tale! | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
in iarna am luat si eu teapa cu 8800 sirocco....mi-a aratat tiganul telefonul...i l-am dat pe al meu si bani...l-a pus in saculet(cel putin asa credeam) si dus a fost....culmea era ca eram cu un prieten care stia faza.....dupa 10 minute de mers sa scot telefonul sa bag cartela mea in el....era un chit invelit intr-o carcasa metalica subtire....si prietenul meu imi zicea ...altfel nu te inveti minte(ma mai inselase unul inainte cu un an ..si eram tot cu asta pe drum)
| ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| shadow of dust Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | peste juma' de an vor fi liberi romanii nostrii.Seamana cu punga plina de chit a lui Marduk1988 dar 2 prieteni si-au luat o teapa asemanatoare in Italia la o benzinarie. Aveau oamenii si factura si tot la ele si ziceau ca le vand ca au nevoie de bani. Prietenii au ajuns sa cumpere 2 machete de Motorola (ce era la vremea aia ca din 2005 e teapa) undeva pe la 50 Euro bucata. Si nu pot sa uit de teapa pe care a luat-o taicamio de la niste tigani acu 1 an intr-o benzinarie cu un handy-cam "Sony". Are cel mai probabil un webcam in loc de camera, un meniu foarte limitat, e facuta dintr-un plastic care zici ca se rupe daca pui pana pe el. Partea si mai tare e ca ai cica un card SD de 1 GB, care e de fapt de 27 MB dar nu stiu cum de filmezi aproximativ 10 minute cu cardul ala. Toate astea la mirificul pret de 300 RON. Acum s-a invatat minte i-am zis sa se uite dupa holograme. Camerele astea sunt ca alea de te iau aia pe strada ca le vand? Ca m-au luat unii (de obicei prin apropierea hipermarket-urilor) pe la Cora cu o camera Olympus cica. Aveau si eticheta de la produs cu pretu pe ea si cica a fost proaspat furata din magazin. Nu m-am uitat atent la ea ca a deschis foarte putin punga dar se vedea plasticul de proasta calitate din care era facut. Si bineinteles ca mergea combinatie si cu un telefon ceva, numai sa scape de marfa cu "heat" pe ea.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
1. "alo sunteti firma pabibabum SRL ? suntem firma CEPU parca ... din Tg Mures si va oferim consultanta pentru obtinerea de fonduri europene, avem rata de approval 99,9999999999% eu va trimit documentatia necesara pentru intocmirea dosarului, repede, si asteptam raspuns de la dumneavostra bla bla bla"in fine, trebuie sa platesti inainte, poti sa ai nenorocul sa nu se aprobe "proiectul" si daca printr-o minune obtii finantarea, mai lasi un comision la firma de consultanta. intrebarea mea este, de unde au toti hotii si nemernicii acces la datele societatilor din romania? 2. "alo? domnul icsulescu? aveti un dosar de retrocedare teren intravilan in Bucuresti? sunt ......., avocat la firma de consultanta si vrem sa va oferim sprijinul nostru in solutionarea problemei dumneavoastra... sa va facem si o propunere/oferta pentru terenul in litigiu, sa va scapam de alergatura si efort bla bla bla" idem, de unde au toti snapanii, toti costandeii telefonul meu personal si date pe care eu le credeam confidentiale, din diverse dosare? | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| shadow of dust Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
@bezz stiu de la un prieten care lucreaza la o agentie de publicitate ca astfel de baze de date costa cateva mii de Euro. Ei nu lucreaza direct cu baza respectiva de date dar firma care face publicitatea (spam-ul) cumpara baza respectiva de date si trimite la toata lumea. Acuma daca zici ca e informatie din anumite dosare si nu datele firmei gen nume, adresa, persoana de contact si numar de telefon, ma depaseste problema dar practic asta face teapa sa fie mai credibila si interesanta nu? Sau poate ca exista si astfel de baze de date pentru avocati fara ocupatie.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
. Si era FOARTE incapatanat!
| |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
))) Saracu.
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| http://www2.autovit.ro/html/3/2/8/2/833282.php http://mall.neogen.ro/auto/fiat-punt...1628_1/details altul!
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Pai uita-te mai bine. Anuntul e postat de acelasi tip, e aceasi masina. In 1 link Pret: 4,700 EURO An fabricatie: 2001 rulaj 100.000 in al 2lea link: An fabricatie: 2000 Kilometri parcursi: 99000
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
.indie. in afara de an nu este nici o problema, anuntul este pus dupa 2 saptamani si e normal sa faca 1000 km cu ea in intervalul asta. Si anul nu cred ca l-a gresit intentionat pentru ca e ste inclus in seria de la caroserie si este inscriptionat pe talon si pe cartea de identitate.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |