![]() |
| | #82 (permalink) | ||
|
Acum 2 ani era o firma care dadea credite fara garantie, doar cu buletinul. Firma isi desfasura activitatea intr-un apartament pe Magheru. Acolo te intimpinau 2 tipi la costum, care stateau la 2 birouri cu laptop-uri in fata. Faza era urmatoarea: daca vroiai, de exemplu, credit 10.000 euro, trebuia sa platesti 5% comision de analizare al dosarului. Dupa care trebuia sa astepti sa-ti "analizeze" dosarul si aflai daca ai luat sau nu creditul. Cei 5% ii dadeai oricum, era stipulat in contractul pe care il semnai cind depuneai dosarul. Evident ca nimeni nu se califica pentru a lua creditul si lor le ramanea mereu suma de 5%, perfect legal.
| |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
Lol?Gen daca aveai salariu de 1000E / luna fara alte imprumuturi si cereai un credit de 5000E pe 4 ani sa zicem nu ti-l dadeau nu ? | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2005 |
Ii mai stiti pe indivizii din Piata Universitatii care vindeau adidasi si camere video? Parca vara trecuta se intampla chestia asta. Ma bufnea rasul cand incercau sa imi vanda ceva. "Sefu, iti dau niste adidasi? Sunt piele. 200 de mii. Hai ca ti-i dau cu 100. Sunt piele, uita-te. Ti-i dau cu 50 de mii sa ma scapi de ei". Aia cu camerele erau si mai penali. Le aveau in pungi negre, dar nu le scoteau. Doar te intrebau. "Sefu, o camera video, SONY?"
| ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Se vand si anul asta, nu stiu daca la piata universitatii, insa pe mine chiar acum cateva luni m-a luat unul pe cheiul dambovitei, in fata palatului justitiei (nush ce aveau, parca tot niste camere video)
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 |
camerele au si garantie la ele? alea poate merg mai bine in gara de nord, ca pe acolo vin mai multi naivi. oare sunt importate cu acte in regula? clar sunt chinezesti si au fost vandute pe post de jucarii, cred ca sursa este maretul angros europa... pe care eu l-as muta in nagasaki si l-as intoarce in timp vreo 50 de ani .
| ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Mda, in ultima perioada confratii rromi umblau si cu o eticheta de metro la ei si jurau pe luna si pe stele ca doar ce au furato de acolo si au nevoie de bani.
__________________ Making the impossible possible; making the possible easy; and making the easy, elegant. | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
la 15 lei banuiesc ca e de unica folosinta vacheronul
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
chestia cu camere video si telefoane se practica si pe acilea..iti arata camera din plasa sau cutie..o eticheta cu pretul, etichete de prin carrefour etc.. si sta pe capul tau juma de ora ca vine garda ca e acum juma' de ora furata (in focsani nu e carrefour)..si sunt stupid de amuzanti..mi-a oferit unul nush ce camera sony la 7mil apoi la 3..iar dupa ce i-am arata ca am doar 300 de mii la mine a zis 300 si telefonu..dobitocism curat.
| |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Vineri am primit un telefon: Quote:
El (vizibil incurcat): ahm, mda, sigur, la revedere.
__________________ bla bla | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
S-a ajuns la schimbatul etichetelor in supermarket (schimbare gramaj /pret): http://www.newz.ro/stiri/furturi-din...or_n60894.html | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Asta este penibila. Clientii daca vor sa fure niciodata nu o sa puna o eticheta cu un pret mare pe un produs ieftin. De obicei se pune un pret mai mic pe un produs mai scump. Nici cei mai penali hoti nu-s intr-atat de prosti sa se fraiereasca singuri. Oricum faza asta o stiu de cand s-a deschis Metro in Galati in 2002. Se fura la greu cu inlocuirea etichetelor pana sa se prinda conducerea.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Saptamina trecuta 77 de romani au fost arestati in Dublin pentru ca furau banii oamenilor de la bancomate. Schema e simpla. Actioneaza cite doi. Mai intii asteapta sa-ti bagi PIN-ul de la card si unul din figuranti se baga in fata ta cu tot felul de intrebari si celalalt iti extrage banii de pe cont. Pe urma ei pleaca si tu te trezesti cu mesajul "Transaction completed. Please take your card".
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
sau ca pe aici lumea e cinstita. stiu ca e greu sa-ti imaginezi cum e sa traiesti intr-o societate unde nu trebuie sa-ti pazesti buzunarele tot timpul si nici geanta. unde poti avea incredere in cel de linga tine ca nu vrea sa te fure. eu tot mai sper ca poate intr-o zi o sa fie la fel si in Romania. sper ca societatea de aici sa-i schimbe pe hotii care vin din Romania si nu invers.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |