![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Dincolo de toate aceste polemici, ideea este simpla : toti amatorii vor disparea mai devreme sau mai tarziu din peisaj. Eu nu fac decat sa le demonstrez celor de la marketonline ca sunt niste amatori... Mai vorbim dupa ce se incheie procesul. | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Yep, e clar, nu o sa mai cumpere nimeni de la ei pentru ca i-ai dat in judecata si ai spalat rufele in public, pe forum.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Clienti o sa aiba in continuare dar nu uita ca multi de pe acest forum sunt potentiali clienti. Un procent majoritar de pe acest forum au cumparat ceva de pe internet. Una din cele mai puternice reclame/anti-reclame e cea facuta din gura in gura. Mie imi place sa cred ca romanii in ansamblu sunt un popor destept, si cei destepti invata din greselile altora.
__________________ Drive defensively; buy a tank. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Ca sa fim intelesi: nu fac reclama sau antireclama niciunei firme dar orice firma are minusirile ei. Nu exista una perfecta. Asa cum tu zici ca marketonline e de kko, asa vin eu si spun ca n-am avut nicio problema cu ei. Poate singura problema e ca, au multe produse la care ca scrie ca sunt in stoc, comanzi, te suna si iti zice ca a verificat la producator si nu mai e in stoc. Dar asta la se intampla, daca nu la majoritatea magazinelor on line, oricum la foarte multe. Am cumparat o gramada de produse de la marketonline si doar o data am avut un HDD defect. L-am dus la ei la garantie si in vreo 3 zile mi l-a schimbat deci foarte ok din pct meu de vedere. Oricum, nu poti sa blamezi niciun magazin dintr-asta cand iti vinde un produs defect. La fel si cu emag (un alt mag online destul de blamat). Am luat de cateva ori de la ei si n-a fost nicio problema. Deci hadeti sa nu generalizam si sa spunem ca daca eu am avut o problema cu magazinul X inseamna ca e de kko si nu trebuie sa mai cumpere nimeni de la el. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
De ce? Pai eu am aplicat si invers si se compenseaza oarecum! Am comandat de cateva ori, cu tupeu, produse care erau stoc zero. De 2 ori am avut surpriza sa le primesc! Au ei site-urile varza.
| |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
CInd am comandat la emag sau upshop cind erau produsele trecute pe stoc, atunci asa a fost. La f64 scria ca e pe stoc si nu era, mi-au promis ca va veni aparatul foto respectiv. A venit, dar prea tirziu. Am cumparat de la emag. Altadata nu avea emag pe stoc, am comandat totusi, a durat prea mult si am cumparat de la carrefour. Asta fiind o alta problema a magazinelor online, preturile mai mari decit in magazinele clasice la unele produse, fara un motiv logic. De mai multe ori am preferat magazinele clasice celor online pt ca pretul cu tot cu transport era prea mare in cazul magazinului online! | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Arunca-ti ochii pe aici, poate acorzi o relevanta celor spuse de altii, unele informatii au un iz mai vag, altele sunt mai concludente.... Prima varianta... A doua varianta... A treia varianta, mai putin concisa... Si mai tot ce vezi pe Valea Plangerii despre ei...ideea e sa nu te pripesti, mai ales la aceste magazine....mai de anvergura...incearca spre itdirect sau pc coolers, sunt mai ok...nu-ti recomand emag sau pcgarage...finalmente tu decizi, cantareste bine concluzia si gata . Bafta .
__________________ Strangers of the past walking in the present, just shadows? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |