![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ILINK este cel mai prost furnizor de internet ..nu va bagati !!!!
Daca aveti in zona mai multe retele de internet sub nici un caz sa nu alegeti ILINK.Sunt cei mai jalnici la capitolul asta.Inainte eram la o retea de cartier si mergea netul bine...Imediat cum au achizitionat reteaua a inceput sa mearga prost,mi-am marit abonamentul dar la fel nicio schimbare.Merge mai prost decit la prima retea ..unde aveam un abonament mai mic.Oamenii se lauda ca au suport non stop 24 din 24 dar cind suni la ei nu te ajuta cu nimic si numai prostii zic (completeaza un tichet ,vorbeste cu sefu sa vada care e problema...)M-am saturat de ei ...dau banii degeaba.
__________________ ![]() | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
La capitolul download au o viteza acceptabila insa serviciile sunt de nota 1/10 . Intr-adevar au un program care nu este nici pe departe non-stop ,este ceva gen L-V intre 10 si 19 . Am sunat de nenumarate ori la ei ,la telefon foarte politicosi si amabili insa cand e vorba de practica... :fuckoff: De n-shpe mii de ori mi-au zis ca trimit pe cineva sa vada care este problema cu internetul meu ,si niciodata nu a venit nimeni . Una peste alta nu recomand
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova |
Sunt si eu tot la ilink si nu am net de 24 de ore ....am platit pe 3 luni inainte ca prostu' . Saptamana viitoare daca am timp ma mut la concurenta !!!!!!! si fac ceva pe bombonele de pe coliva mamei lor de servicii | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
eu am ales czone chit ca platesc 45 de ron pe luna ,fata de 17 ron cat e oferta la mine in cartier de la ilink .Nu am probleme,mai mult baietii sunt super amabili la telefon si mai ales in persoana,cand ma duc la ei cand nu-mi merge netul
__________________ YM satiriadis1 0733.054.451 0765.054.451 Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Fiberlink a tras cablul pana la mine la usa Incearca sa ma ademeneasca dar inca nu stiu ce sa fac ... Daca tu stii ceva noutati te rog sa le spui si noua ilincilor
__________________ In general evit ispitele, cu exceptia cazurilor cand nu le pot rezista. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Si eu am internet de la ILink , inainte eram la C-Net . Merge destul de OK , singura problema este ca se strica cate ceva destul de des , aproape saptamanal . Totusi am observat ca sunt destul de prompti in remedierea defectiunii , astfel ca de cele mai multe ori se rezolva treaba in mai putin de 24 ore .
__________________ Tacuri de biliard de vanzare mcdermott , predator , viking , lucasi , schon , pechauer etc . tel. : 0723230049 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
seven: Daca locuiesti in zona Berceni, probabil ca-i stii pe cei de la ITZ, eu unde am stat initial aveam net de la ei, se misca impecabil. Exact in perioada cand imi vindeam locuinta, astia fusesera cumparati de ILINK. Am avut de la inceput o presimtire ca astia vor avea servicii mult mai proaste, multumesc de informatie, o sa am grija sa afle si altii.
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
si eu am ILINK.... in niciun caz nu e reteaua perfecta dar nici varza nu sunt. Problema e ca ceva de genul o data pe saptamana mai pica netul/merge extrem de prost cateva ore, apoi isi revine fara sa fac reclamatie. Reclamatie fac doar cand n-am net timp de mai mult de 12 ore... si asta mi s-a intamplat rar pana acum. Ma rog, in zona in care stau (bd marasesti/fostul restaurant budapesta) nici nu prea am alte optiuni.
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Imi pare asa de rau ca Mada a vandut itz-ul celor de la ilink ( mergea asa de bine ...itz si acum
__________________ In general evit ispitele, cu exceptia cazurilor cand nu le pot rezista. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Si eu tot la Cobalt IT sunt, nu am avut probleme cu ei deloc, au un uptime de invidiat (de fapt asta se datoreaza retelei de dinainte). Promit ei un 10Mbit extern dar deocamdata nimic la orizont, tot astept de vreo luna sa se intample minunea, momentan am doar 768.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |