Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-06-2009, 21:29   #201 (permalink)
Registered User

ButchX's Avatar

sunt abonat czone,mai nou rds,am avut abonament junior care teoretic ar fi trebuit sa fie transformat in fiberlink2...dar e 1
am fost azi sa platesc netul si se pare ca sunt restant pe luna iulie la o adresa la care am stat in urma cu un an jumate...partea interesanta este ca sunt dator pe iulie 2009
am refuzat sa mai platesc factura curenta cu toate ca imi emisese factura,i-am spus casierei sa anuleze factura deoarece am sa o platesc dupa ce rezolv problema ,iar respectiva a inceput sa tipe si sa ma injure. ciudat nu?!

ButchX is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 02:00   #202 (permalink)
Nick anterior: Kokolino

criminal.mind's Avatar

cum de nu am vazut eu topicul asta pana cum.daca stati prin pantelimon cea mai proasta alegere e iLink.eu acum incerc sa scap de ei ca nu mai pot...daca trece un porumbel si face un ganiat pe echipamente care le au pe bloc, pica netul.cum ploua putin (2 picaturi) pica netul si apoi astepti o zi cel putin pana vin aia de la tehnic sa repare.parca sunt la tara, ploua putin si se ia curentul.viteza pe extern la zile mari in ultimu timp este http://www.speedtest.net/result/501168757.png , cam la 0.5 sta in timpul zilei.pierderi, daca dau ping la serverul lor am intre 25%-100% pierderi mai mereu.am sunat de nenumarate ori si le-am explicat despre ce e vorba si primesc acelasi raspuns de la operatorii aia care oricum nu stiu sa zica doar "v-am facut o sesizare la tehnic".am cerut sa vorbesc cu un superior si ala mi-a zis ca o sa trimita pe cineva sa schimbe echipamentul si va dati seama ca nu a venit nimeni.sa aiba vreunu curaju sa-mi zica ca i-am facut antireclama ca fac ceva pe ei si pe netul lor de 2 lei.cat am avut net la Fornix, firma care era aici, a mers minunat...cand a cumparat iLink s-a ales prafu de tot.cea mai mare prostie faceti daca va abonati la astia...

Last edited by criminal.mind; 30-06-2009 at 02:20..

criminal.mind is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2009, 23:41   #203 (permalink)
Registered User

myhayy's Avatar

Sunt jalnici cel putin la mine asa e retea de 2 lei mai ales seara tb sa ai noroc sati merag decent,pierderi de pachete cateo data fara conexiune nu recomand la nimeni asa cva.

myhayy is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2009, 00:22   #204 (permalink)

criminal.mind's Avatar

m-am gandit sa mai scriu de iLink putin.nu imi merge netul de duminica si am sunat si ieri si astazi si raspunsul a fost ca "o sa vina cineva sa remedieze" .cand i-am spus domnisoarei de protectia consumatorului deja s-a suparat si mi-a inchis...wtf?!cica sunt ironic?!asa mi-a zis.sa nu ziceti ca nu ati fost avertizati....

PS: ii astept pe cei de la RDS sa-mi bage net si sa scap de nenorocitii astia de la iLink
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
in cautare de informatii si de forumuri unde sa pot sa scriu despre cel mai prost provider de internet din lume, dau peste un articol putin mai vechi: Gardianul - Afacerea iLink: o cutie postala din Cipru ofera Internet cu “noduri” pentru tot sudul tarii .am inteles ca iLink ar fi blocat accesul la siteul Gardianul la vremea respectiva.as fi verificat eu sa vad daca merge Gardianul dar v-am spus ca nu am net de 3 zile?din fericire pentru mine maine dimineata sosesc baietii de RDS sa-mi traga net...nu stiu cat de grozavi sunt si astia dar am inteles ca nu pica de 20 de ori pe saptamana cum pica la ilink...

Last edited by criminal.mind; 15-07-2009 at 00:44.. Reason: Automerged Doublepost

Old 21-07-2009, 23:30   #205 (permalink)
Registered User

scotianu's Avatar

Astazi am observat si restrictia catre site-ul File Hosting | fisier.ro .
Incercati din orice retea si apoi din ilink.

Mai multe detalii pe :
dinculescu.net

scotianu is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 22:25   #206 (permalink)
Registered User

scotianu's Avatar

Ilink restrictioneaza accesul catre fisier.ro

Ilink a restrictionat accesul ilegal catre fisier.ro. Ce parere aveti?
Este posibil asa ceva in anul 2009?

Mai multe detalii aici.

Ce parere aveti?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	728.gif
Views:	41
Size:	7.6 KB
ID:	503547   Click image for larger version

Name:	300.gif
Views:	114
Size:	7.4 KB
ID:	503548  

Old 23-07-2009, 00:22   #207 (permalink)

criminal.mind's Avatar

e blocat si linkul care il dai tu dinculescu.net ...

Old 23-07-2009, 00:30   #208 (permalink)
Registered User

scotianu's Avatar

Daca nu merge mai sus incercati acest link prin proxy.
Quote:
Originally Posted by criminal.mind View Post
e blocat si linkul care il dai tu dinculescu.net ...

Old 23-07-2009, 10:12   #209 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by scotianu View Post
Astazi am observat si restrictia catre site-ul File Hosting | fisier.ro .
Incercati din orice retea si apoi din ilink.
Mie imi merge fisier.ro din ilink. Esti sigur ca n-a fost o problema tehnica, routare, ceva temporar?

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2009, 13:50   #210 (permalink)
Registered User

scotianu's Avatar

Am schimbat eu ip-ul insa se pare ca a fost temporar.
Pe serverul respectiv mai sunt edomeniu.ro/inksect.ro ... nu merg nici ele.
Nu stiu cum e posibil sa faca asa ceva cineva insa daca nu luam atitudine nu avem ce face.

Quote:
Originally Posted by Silenti View Post
Mie imi merge fisier.ro din ilink. Esti sigur ca n-a fost o problema tehnica, routare, ceva temporar?

Old 23-07-2009, 15:11   #211 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Mda, nu merge acum.
mtr fisier.ro
Host Loss% Snt Last Avg Best Wrst StDev
............
4. bbUnr-ten22-v41-bbNx.b.ipv4ilink 35.4% 189 0.8 0.9 0.5 29.7 2.9
5. ???

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 19:26   #212 (permalink)
Registered User

AlexGP's Avatar

Nu ii mai suport pe idiotii de la iLink!
De sambata nu am net, la serviciul cu clientii sunt informat ca cica e o problema la mine in zona si ca baietii lucreaza... pe naiba! Azi am fost sa depun o sesizare scrisa la sediu si cand i-am intreabat pe aia de acolo, au zis ca nu stiu de niciun defect in zona!

Dupa vreo 7 apeluri la relatii cu clientii nu s-a intamplat absolut nimic!
As pleca de la ei imediat daca as avea o alternativa viabila (in ferentari e greu cu netu!)... Acum postez cu ajutorul unui modem de la Zapp...

AlexGP is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 19:46   #213 (permalink)
Registered User

mateis's Avatar

alexgp - Stardesign incearca, poate au acoperire

mateis is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2009, 20:12   #214 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

nici mie nu imi merge netu de 3 zile. pe bulevardul unirii aproape de piata alba iulia.
stie cineva ce alternative am in zona pt internet ? aka mai sunt alte retzele de genu asta?

e a nush cata oara cand platesc internetul in avans pe 4 luni si imi pica in halul asta.
sunt niste nenorociti; sun in fiecare zi, si primesc acelasi raspuns : maine, o sa se ocupe cineva.
daca as avea timp si nervi, i-as suna non stop, dar raspund niste retarzi, incat imi vine sa ma cac pe gura 3 zile.

noroc cu un wireless cu o liniutza, al unui vecin binevoitor ..care nu stie ce bine imi face de cateva zile. imi mai merge cat de cat asa...

klaxhu is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2009, 19:07   #215 (permalink)
Registered User

AlexGP's Avatar

Quote:
Originally Posted by mateis View Post
alexgp - Stardesign incearca, poate au acoperire
Stiu de ei, auzisem "din vecini" ca cica sunt sub aripa camatarilor.. nu stiu ce sa cred!

Si oricum... au preturi ceva mai mari decat ilink din cate vad.

AlexGP is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2009, 11:45   #216 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

inca tot nu imi merge. sun in fiecare zi si nesimtitii astia nu misca un deget. doar imi confirma in fiecare zi ca nu s-a rezolvat...
daca ii dau la opc rezolv ceva?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
imi poate spune cineva daca mai exista alte retele de cartier in zona piata alba iulia ?
thx

Last edited by klaxhu; 02-08-2009 at 11:45.. Reason: Automerged Doublepost

Old 03-08-2009, 08:30   #217 (permalink)
Nick anterior: saif0809

Saif's Avatar

Quote:
Originally Posted by klaxhu View Post
inca tot nu imi merge. sun in fiecare zi si nesimtitii astia nu misca un deget. doar imi confirma in fiecare zi ca nu s-a rezolvat...
daca ii dau la opc rezolv ceva?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
imi poate spune cineva daca mai exista alte retele de cartier in zona piata alba iulia ?
thx
Incearca la Interconnect si Titannet.

Edit: Xandranet, i-net ( comtel ), teentelecom

Bafta.

Saif is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2009, 08:44   #218 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Saif View Post
Incearca la Interconnect si Titannet.

Edit: Xandranet, i-net ( comtel ), teentelecom

Bafta.
mersi! - chiar am sa inerc.

ieri cumva cu greu au reusit sa il faca, si asta tot pentru ca in romanica trebe sa faci totul singur.

dupa 1 saptamana le-a trecut prin cap sa ma sune si sa imi spuna ca le trebuie acces la terasa, si cica de 3 zile de asta nu l-au facut ca nu au avut acces. am facut cumva rost de chei, au schimbat un switch trendnet ..un jeg, cu un alt jeg : 3nush cum (nu 3 com !) o alta chinezarie care va tine probabil tot 2-3 saptamani pana se va bloca ...

asa ca aia 5-10 abonati din blocul G1 si G2 pe blvd unirii, aveti net din nou datorita mie

nici nu scriu mai multe detalii ca imi vine sa ma ca* deja pe gura de atata scarba

Old 04-08-2009, 10:41   #219 (permalink)
Registered User

mateis's Avatar

alexgp - te intereseaza daca e cu camatari sau nu? tu te-ai super plans de ilink, ca ii mai suporti, etc, dar cand iti dau o alternativa vii cu tot felul de motive. referitor la bani, sa inteleg ca tu ai abonamentul de 20 lei de la ilink? ca atunci da, e o diferenta maricica (tot nesesizabila din punctul meu de vedere), dar daca ai alt abonament....pt 5lei in plus sa te plangi...., eu zic sa incerci, obtii un contract care sa nu fie pe 12 luni, si testezi, vezi care ti se pare mai bun.

mateis is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2009, 23:23   #220 (permalink)
Registered User

shukar_luxos's Avatar

salut ! si eu am net de la ilink si vreo 2 saptamani nici nu mia mers deloc !! ieri cand ma duc la casierie aici la mine pe petre ispirescu fata care lucreaza acolo la casierie este vecina mea de bloc si culmea ei ii mergea netul si mie nu !! platesc 45 ron pe luna si ma chinui sa descarc un amarat de joc de pe odc in 2-3 zile si fara exagerare si nu folosesc un laptop praf sau vreo janghina de calculator !! ce pot sa zic regret amarnic uneori ca sunt la jegosi astia de la ilink care mau tinut o gramada cu netu oprit de trebuia sa ma duc pe la vecini care aveau de la czone !!! detest ilinku ....

shukar_luxos is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules