Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-03-2008, 20:57   #21 (permalink)
Registered User

SuperM@rio's Avatar

FiberNet Ines rulzzzz

Evolva ilink sucks hard

SuperM@rio is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 21:32   #22 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

Suspect sa aud lume sa se planga de extern, eu chiar am 1.2 MB cat ar veni acolo 10 mbit, metro nu mai zic. Eh, am eu noroc inseamna.

Fuzz is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 23:22   #23 (permalink)
Registered User

Foarte tare. Upload cat ai ? Si ce uptime (la banda externa) ?

Mark.One is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 23:29   #24 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

Upload extern tot atat, metro e 100 mbit, dar peste 9 mB nu am mai vaz.

Old 10-03-2008, 23:39   #25 (permalink)
Nick anterior: bussinesman

flashdesign's Avatar

ilink da net in valuri .... si binenteles cu hopuri de ore sau chiar zile ...

flashdesign is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2008, 23:41   #26 (permalink)
Registered User

10 mbps la 5 sute de mii ? Ce-ati facut, i-ati asteptat seara pe admini ?
Dar cu uptime-ul cum stati ? Adica externul asta potent mai pica regulat sau sta sus non-stop ?

Old 10-03-2008, 23:46   #27 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

45 ron mai exact. Uptime am foarte bun, adica am avut radio conectat si o saptamana juma` fara probleme. Au avut o perioada acum pana pe 15 cand au anuntat dinainte ca o sa lucreze, a picat de 2 ori parca 5 minute, si cam atat. Ziceti ce vreti, eu sunt sustinator.

Old 11-03-2008, 00:10   #28 (permalink)
Registered User

Gata domnule, daca ne mutam vreodata in Rahova ne-am scos Cum insa nu toti avem norocul asta ramane de vazut de ce cei din alte zone se plang in cor de diverse probleme constante. Multi spun chiar ca au aparut dupa ce i-au preluat Ilink / Cobalt / Rodiu sau cum ii mai cheama.

Old 11-03-2008, 00:28   #29 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

ILink simplu. Numai ca a cumparat foarte multe retele din Bucuresti, printre care si Cobalt parca.

Old 11-03-2008, 00:41   #30 (permalink)
Registered User

Doggfather's Avatar

ILINK este cel mai prost furnizor de internet ..nu va bagati !!!!

+1

Doggfather is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2008, 08:23   #31 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Fuzz View Post
Suspect sa aud lume sa se planga de extern, eu chiar am 1.2 MB cat ar veni acolo 10 mbit, metro nu mai zic. Eh, am eu noroc inseamna.
Eu zic sa masori viteza reala dupa ce faci un test lung de extern pentru ca dupa umila mea parere daca un provider ar da cate 10 MB la fiecare abonat se duce draqu de rapa,asta inseamna ca un bloc ar consuma cat ? 200 MB de extern ? si atunci ce face furnizorul ala ? Cumpara un canal de 2MB garantat cu 170 de euro si ti-l da tie cu 500 de mii sa fim seriosi mon cher ,tu ai prins canalul gol pentru ca sutn sigur ca pe canalul ala mai sunt inca 100 de insi

kolonelu is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2008, 10:36   #32 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

Folosesc torrentele intens, crede`ma ca atata am. Eu nu folosesc mereu canalul asta, la fel cum nici ceilalti nu il folosesc mereu la capacitate maxima. Asa ca there`s plenty to go around.

Old 13-03-2008, 22:11   #33 (permalink)
Registered User

Quote:
Folosesc torrentele intens, crede`ma ca atata am. Eu nu folosesc mereu canalul asta, la fel cum nici ceilalti nu il folosesc mereu la capacitate maxima. Asa ca there`s plenty to go around.
Tati ...nu confunda metropolitanul si torentele tale de la czone si de la bittorents ca alea merg in o suta basca tati ,eu ma refer de extern ziceam, ia uite mata pe la provideri cat costa un canal garantat de 2mb de extern cu metro de 100 si dupa aia stai de vorba cu mine tati,incerca la GTS si apoi o iei pe rand si apoi te duci la icoana si te rogi pentru ilink ca iti da 20 mega de extern pe 500 de mii deci rezulta ca ilinku are tot internetu din lume si e al lui nu ?

Old 13-03-2008, 23:17   #34 (permalink)

s_e_v_e_n's Avatar

Quote:
Originally Posted by kolonelu View Post
Tati ...nu confunda metropolitanul si torentele tale de la czone si de la bittorents ca alea merg in o suta basca tati ,eu ma refer de extern ziceam, ia uite mata pe la provideri cat costa un canal garantat de 2mb de extern cu metro de 100 si dupa aia stai de vorba cu mine tati,incerca la GTS si apoi o iei pe rand si apoi te duci la icoana si te rogi pentru ilink ca iti da 20 mega de extern pe 500 de mii deci rezulta ca ilinku are tot internetu din lume si e al lui nu ?
Bine zis ...metropolitan care merge bine are orice retea de cartier...sau cel putin ar trebui sa aiba.Ce nu inteleg saracii astia de la Ilink este ca netu nu inseamna doar metropolitan...mai e nevoie si de banda pt extern.Nu vreau sa se inteleaga ca vreau pt un abonament de 45 ron cine stie ce banda pe extern...vreau cum era inainte la veche retea de cartier unde aveam abonament mai mic si mergea de 2 ori mai bine externul.

s_e_v_e_n is offline    Reply With Quote
Old 13-03-2008, 23:57   #35 (permalink)

TheVipeR's Avatar

Location: In intunericul in care m-am nascut, traiesc si voi muri...bucuresti
Extern exista si chiar bun, dar conteaza cum ajunge la end user unde mai apar probleme. Probleme de la retele achizitionate intr`o stare deplorabila, switch`uri sau PC`uri mai batrane decat mamaie, windows`uri pline de virusi programe, etc.
Lucrul care face cel mai mult diferenta este infrastructura caci altfel ii merge netul unui utilizator care e in spatele a 10 switch`uri cascadate care peste juma sunt alimantate printr`un POE rudmientar si altfel ii merge unui utilizator care e la max 3 switch`uri de nodul de fibra.
Exemplu de retea pusa bine la punct este rahova (ex. pronet) care nu am auzit 1 din 10 oameni sa zica ceva de rau. Pentru ca a fost facuta de la inceput pe interior ordonata si cu cap.
Mai jos e un print cu trace in yahoo si web yahoo care arata de ce zic ca banda pentru extern exista.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	trace.jpg
Views:	180
Size:	196.9 KB
ID:	321036  

TheVipeR is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2008, 00:07   #36 (permalink)

s_e_v_e_n's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheVipeR View Post
Extern exista si chiar bun, dar conteaza cum ajunge la end user unde mai apar probleme. Probleme de la retele achizitionate intr`o stare deplorabila, switch`uri sau PC`uri mai batrane decat mamaie, windows`uri pline de virusi programe, etc.
Lucrul care face cel mai mult diferenta este infrastructura caci altfel ii merge netul unui utilizator care e in spatele a 10 switch`uri cascadate care peste juma sunt alimantate printr`un POE rudmientar si altfel ii merge unui utilizator care e la max 3 switch`uri de nodul de fibra.
Corect...in cazul meu netul a mers bine pina au preluat astia de la Ilink.Am marit si abonamentul si nicio imbunatatire...

Old 14-03-2008, 07:25   #37 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

Lol, ma invatati voi pe mine torrente ?

Nu sunt numai .ro si nu folosesc metropolitanul la ip`uri de Suedia, Germania, Grecia, etc. Dar daca voi numai alea le stiti, numai bine

Eu unul plateam la fel si inainte, 45 ron, dar aveam 2 mbit extern. Acum am 10 si merge corespunzator.

Old 14-03-2008, 07:41   #38 (permalink)
Registered User

Quote:
Lol, ma invatati voi pe mine torrente ?

Nu sunt numai .ro si nu folosesc metropolitanul la ip`uri de Suedia, Germania, Grecia, etc. Dar daca voi numai alea le stiti, numai bine

Eu unul plateam la fel si inainte, 45 ron, dar aveam 2 mbit extern. Acum am 10 si merge corespunzator.
Fuzz tu esti prea destept si prea bun pentru noi si noi nu avem pretentia sa te invatam pe tine eu unul consider ca nu mai am ce sa te invat noi doar vorbim aici de una de alta,eu zic asa la ore de varf fa si tu un test de extern si nu te mai lua dupa torentii aia externi pentru ca spre surpriza ta ai sa vezi ca pe torentii externi ai sa gasesti alti romani si atunci tu vei trage de la ei dar nu vei trage din extern tot de pe metro ai sa tragi sa stii

Old 14-03-2008, 07:44   #39 (permalink)
Registered User

Fuzz's Avatar

Ahaha, da man, numai romani peste tot. Mi`am cam dat seama ce stii tu despre torrentele externe. Spre surpriza ta, poti sa vezi de la ce ip tragi mai bine, poti sa vezi din ce tara e, poti etc...daca nu stii, ata ete. Am testat ce poate net`ul meu ca si eu ma miram cum dintr`o data am 10 mbit, pana cand am fost sa platesc si am vazut lipit pe foile alea pe acolo ca ne` cumparase Ilinku si ne`au marit banda. De torrente te`as ruga sa nu mai discuti ca nu esti pe acelasi fir.

In rest, sunt un utilizator normal, nu ma dau mai destept sau mai bun, dar stiu ce cablu intra la mine in pc si ce poate.

Old 14-03-2008, 12:53   #40 (permalink)

s_e_v_e_n's Avatar

Quote:
Ahaha, da man, numai romani peste tot. Mi`am cam dat seama ce stii tu despre torrentele externe. Spre surpriza ta, poti sa vezi de la ce ip tragi mai bine, poti sa vezi din ce tara e, poti etc...daca nu stii, ata ete. Am testat ce poate net`ul meu ca si eu ma miram cum dintr`o data am 10 mbit, pana cand am fost sa platesc si am vazut lipit pe foile alea pe acolo ca ne` cumparase Ilinku si ne`au marit banda. De torrente te`as ruga sa nu mai discuti ca nu esti pe acelasi fir.

In rest, sunt un utilizator normal, nu ma dau mai destept sau mai bun, dar stiu ce cablu intra la mine in pc si ce poate.
Ceva saminta de adevar e la mijloc...Am copiat si eu aseara(dupa ora 2) ceva de pe un torrent extern si imi arata 2-3 mb ...Nu stiu care e treaba dar browsing tot naspa merge (am facut testul dupa ce am inchis torrentul)

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules