![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Browsing`ul are un mic lag ce e drept, fata de o conexiune cum e Astral`ul sau RDS`ul cand merg normal. Depinde si cat de departe de server esti. Si 2-3 mB extern e cam greu, depinde si ce abonament ai. Eu doar cu peers` din extern am prins 1.2. Daca au si ei banda, tu o poti folosi pe a ta la maxim. Mai mult prinzi doar cu .ro sau cand mai gresesc ei limitarile, de am avut si eu la viata mea 5 mB extern , vreo 2 zile
__________________ ...u biciz :shifty: | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Asta ar insemna ca sw in care esti bagat la trafic mare cedeaza si incepe sa faca da salvarea (se desincronizeaza) si cand e mai liber totu e ok. Am patito si eu intr`o zona cand dp ora 19 pana pe la 23 pur si simplu murea netu in rest era totu super ok. Da un PM cu zona in care esti abonat si poate rezolvam ceva.
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
mda..citeam..posturile voastre..am fost la Hertza telecom fostul berceni net, care de cand l au cumparat aia..merge ca dracu..ma mut din berceni si binenteles urmeaza sa ma mut si la alt provider...adik.. Ilink...Cred k am dat`o din lac in putz.. ( chiar sunt curios..cat dureaza ...instalarea...cum o sa mearga..ce figuri o sa mi mai faca...Pentru ca e ultima seara..cand stau aici..si-n acelasi timp conectat..la Hertza ...Va urez bafta..si ne vedem..cand o sa am net de Ilink...sper cat mai curand!Si o sa va spun si noiile impresii!
__________________ Wisdom.Universe.Truth.Allah.Nation.God | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
io am depuse cateva sesizari la Ilink sa mi schimbe cablu si ****. Cablu meu e inadin in 2 sau 3 locuri.. iar ei ma intreaba d unde stiu ca i inadit. Intr o zi au sunat sa spuna sa fie cineva acasa intre anumite ore ca vin sa schimbe cablu...oha n a venit nimeni. Netul mai este platit luna asta..apoi le spun adio..si o sa am grija sa mai plec cu ceva prieteni ![]() In ritmul asta le prevad un viitor foarte sumbru.
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Eu am o conexiune ILINK din decembrie si sint multumit. Inainte eram conectat la NETGLOBE (preluat de ILINK in decembrie). La abonament de 75 RON am 15 Mbps extern si 100 Mbps metropolitan. Serverele pe care am banda mai mica sint cele din Asia (~2 Mbps) si USA (~7 Mbps). Inca nu am vazut o scadere semnificativa a benzii nici in orele "de virf". Ar trebui totusi sa spun ca de vreo 2 luni a aparut o problema cu aceasta conexiune. In unele momente, creste foarte mult timpul de raspuns al gateway-ului (100-400 ms reply). In ciuda nenumaratelor sesizari, problema nu s-a rezolvat si, sincer, nici nu cred ca se va rezolva. Aceste probleme sint destul de scurte maxim 3 minute. Quote:
Este pacat pentru ca abonamentele sint OK, benzile la fel, dar se impiedica de niste investitii mici in infrastructura si de aici apar probleme. In concluzie pentru cei care se vor conecta la ILINK, depinde foarte mult de infrastructura din zona respectiva, asta fiind de fapt problema cea mai mare la orice provider. "Parerea mea" | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
asta este moda acum ??? iar ilink chiar merge prost nu conteaza ca se numeai haiduci.net srl itz, vip, etc acum sunt ilink si sunt prastie ...
__________________ In general evit ispitele, cu exceptia cazurilor cand nu le pot rezista. Last edited by eu; 28-03-2008 at 17:00.. Reason: adaugiri | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Daca asa reiese din postul meu, imi pare rau. Nu am avut intentia sa ii laud. Repet : Quote:
Paris Frankfurt New York Tokyo Primul torent gasit pe pagina Si pe mine ma deranjeaza faza cu ping-ul, dar parca nu as trece pe Cablelink. Nu exista Fiberlink in zona, iar Cablelink are max 4Mbps cu extern de ~1 Mbps si in zona la mine "cade de tot" intre orele 19-23. Astral nu este in zona. iar Romtelecom este scos din discutie pentru ca imi trebuie upload mare in metropolitan. Deci din punctul meu de vedere este OK conexiunea. | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Ti se pare tie ca in astea 3 pagini clientii sunt multumiti?Asta nu se cheama sa faci afaceri...asta e amatorism .Au cumparat toate retelele din Bucuresti si acum nu mai fac fata la problemele de la fiecare retea in parte.Ii sun le spun de problema mea cu netul ...imi dau dreptate ca asa e ,imi spun ca a mai sunat lume din zona --> problema era cunoscuta ....si ei se anunta ca o sa faca ticket !!! Dar cu ticketele de la persoanele care au sunat inainte ce s-a intimplat?...In concluzie niste AMATORI care habar n-au sa faca afaceri.
__________________ ![]() | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Hehe, daca e sa o luam simplist, sa ai o afacere buna, inseamna sa ai profit. Ca sa mentii acest profit, trebuie sa iti mentii si clientii multumitit. Atata timp cat in general isi rezolva problemele, sunt o firma relativ buna, ca mai sunt si zone cu probleme, asta e, eu zic ca e din cauza retelelor care le`au cumparat, si integrarii lor, nu stiu prea multe detalii. Ca sunt 3 pagini cu 3 insi nemultumiti, nu inseamna ca ei nu stiu sa faca afaceri
__________________ ...u biciz :shifty: | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ![]() | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Bucuresti |
Problema mare e alta: cand o sa se repare infrastructura, poate mai primesc si reclamatii pe la oficii ca unii n-au banda si ping cat au altii si atunci cand incep sa imparta democratic banda sa vedem cu cat ramane fiecare (media nu limita) si daca mai sunt la fel de entuziasti cu ce-au avut si ce-au pierdut ![]() Dar se pare ca mai e pana atunci | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Nu stiu ce zic unii despre ILINK dar NU MERITA SA VA BAGATI LA EI! De ANUL TRECUT am o problema ca imi pica internetul intermitent ZILNIC aproape, pentru cate 5-10 minute la intervale de cam 1 ora dupa orele 19:00(nu am router, ci doar un cablu de retea catre switchul lor de pe bloc). Saptamana trecuta am sunat la ei si au zis ca vineri(28-03-2008) trimit pe cineva. MINCIUNI! Am sunat si ieri si azi(31-03), tot nimic! IN CONTRACT SCRIE CA INTERVENTIILE SE FAC IN MAXIM 48 DE ORE! Ca sa nu mai vorbesc ca se mai incalca o alta clauza contractuala si anume faptul ca SE ANGAJEAZA SA OFERE O CONEXIUNE CONSTANTA LA INTERNET! Se pare ca cei de la ILINK vor cu mare ardoare SA FIE DATI IN JUDECATA. De asemenea din moment ce altora li se fac interventiile in 48 de ore este si un caz de DISCRIMINARE(eu locuiesc in Berceni si pana prin vara anului trecut am fost la o retea de cartier care a fost cumpara ulterior de ILINK). VA ROG, CEI CARE DORITI SA FACETI DEMERSURI IMPOTRIVA CELOR DE LA ILINK ADUNATI DOVEZI CAT MAI CLARE(screenshot-uri etc) SI HAIDETI NE LUAM BANII INAPOI INSUTIT PE SERVICIILE LOR "DE CALITATE"! Daca nu va intereseaza de aceste lucruri si aveti probleme cu cei de la ILINK, atunci VA MERITATI SOARTA dragi romani! CONCLUZIE: Renuntati la ILINK CAT MAI REPEDE! Gasiti ORICE alt provider! | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Daca o tin tot asa iLinkul in curand o sa zic si eu ca merita . Acum cateva zile spuneam ca si-au mutat caseriile si nu m-am obosit sa ma duc sa ii caut. Nici n-am facut-o pana acum,ieri insa aprind si eu calculatorul la care am internet de la iLink si ce sa vad? Merge netul ! Multumesc iLink daca veti continua asa va voi ramane cu client fidel !
| |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Bucuresti |
eu nu stiu ce draq sa mai zic de ei de vreo 3 zile in extern nu mai depasesc 1-200kbps desi pana acum era OK sa nu ziceti infrastructura pt ca: fibra optica pana la mine in casa+mediaconvertor+placa retea pt ca asa am facut inainte,am platit eu tot din banii mei la vechea retea (nu dau nume dar ii regret) a mers cea mers si acum...oha sun la ei si n-au putut rezolva nimic,degeaba le-am spus ca am testat cu vreo 3 pc-uri si 2 laptopuri+un Mac si degeaba raspunsul a fost sec: fa un test de banda la tennet telecom si trimite pe mail la info@ilink.ro ce test sa fac ca nici macar nu se conecta la serverul ala de test,eu fiind cu ei la telefon intr-un final am intrat pe serverul ala si erau vreo 4 linkuri de test,la 3 nu am putut intra iar 4 aveam 30-35 kbps download,jenant nu mi-am imaginat ca voi plange dupa vechea retea de cartier lagul mentionat la browsing exista si la mine si e jenant bine ca mai am clicknet express 3Mb backup si vodafone mobile
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |