![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ar putea un moderator sa faca topicul un versus intre iLink si C-Zone? Ca degeaba toata lumea zice ca iLink e bou daca nu ofera si argumente favorabile concurentei. E clar ca iLink suge, in special la relatia cu clientii pe partea tehnica, dar de vreme ce majoritatea ar putea trece de maine la C-Zone si iLink inca n-a dat falimet e si mai clar ca nu suge la toata lumea.
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
care masini jmechere? eu vad numai dacia logan, si daca le vezi fetele alora de ies din ele te sperii.. Melteni veiniti de la tara, sa lucreze la oras care se bucura la un 5 mil pe luna
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ![]() | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Mereu cand aveam nevoie de internet urgent, binenteles ca nu mergea ... Sunt multi abonati si au fost care aveau intradevar nevoie de net si nu pt tras filme, muzica si altele, ci pt a tine legatura cu persoane din strainatate la anumite ore, pt a trimite lucrari clientilor pe mail sau ftp, si chici ce? din cauza celor de la ilink nu se puteau face acestea pt ca atunci cand aveai nevoie de net desi plateai la zi, netu nu mergea, sau pica zilnic exact cand aveai nevoie... Tin minte ca mi au taiat netu la cateva ore dupa ce nu am platit, pt ca nu aveam cum sa ajung, desi 2 zile netu nu a mers ... era normal ca acele 2 zile platite sa se adauge la urmatoare luna, dar ii doare unde altundeva decat in C U R .... Concluziile raman la voi ...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
.aa, si recunosc, intra in mess f greu, dar am o multime de lucruri instalate, la doar in 1gb ram, lucruri gen oracle designer, apache... etc. deci nush din ce cauza nu se incarca messul... dar cand se incarca nu mai pica. cum pateam in camin, ce vremuri... | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Si eu unul sunt multumit, desi recunosc ca am inceput sa am dubiile mele referitoare la iLink, pastrez C-zone in stand`by, si asa o sa am SI o conexiune de la ei pt pachetul cu TV. Si folosesc cred k destul de intens netu`. ( sper sa nu mai apara oameni sa ma invete cu torrentele ) ktnx
__________________ ...u biciz :shifty: | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Pai si mie imi merge, a cazut doar atunci cu summit-ul NATO, si-a mers prost vreo 2 zile, in rest nu dureaza mai mult de cateva minute cand mai cade. Totusi, m-ar interesa si optiunea C-Zone, ca si-au instalat deja liniile in bloc, am vazut ca dau si cablu si telefonie. Asa ca hai, sa va vad de ce e C-Zone mai cu motz!
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Dar cand am facut contract cu ei ne-au garantat in schimbul sumei de xx ron unele servicii . Avand in vedere ca nu merg in toate zilele aceste servicii sau ca nu merg asa cum se precizeaza in contract nu avem dreptul la un proces impotriva lor ? Si in alta ordine de idei azi am fost si eu sa platesc netul , prima data dupa ce s-au mutat de la Prosper. Intru in cladirea lor,de pe Petre Ispirescu si timpanele imi sunt asaltate de Vali Vijelie,Copilu` de Aur sau cine o fi fost . Ascultau oamenii manele de nu se mai putea,tipa de la caserie era singura intelectuala de acolo,facea integrame . In cladire se tipa de parca vroiau sa astupe sunetul produs de boxe si certurile ajunsesera in strada,cu ajutorul unei alte don`soare care vorbea la telefon cu iubitul probabil ,si pe care o auzea toata strada ,si stiau toti ce suparari are...Profund scarbit
| |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Eu stau în zona Kogălniceanu. Am internet de la o firmă care se numeşte Romscot, reseller de Evolva. E o situaţie mai ciudată aici. Romscot a vândut către AirBites, iar Evolva, cum se ştie, către iLink. AirBites încă nu a ajuns cu fibra în centru, deci am net de la iLink prin AirBites. Pingul e super, download-ul la fel, doar că la o oră sau o oră şi jumătate am 5 request time-out-uri consecutive de la iLink. Destul cât să mă deconecteze de la orice joc online. Eu joc DotA pe dota-league.com iar pentru fiecare disconnect, pierd 10 puncte. Având în vedere că un joc durează în medie o oră, trebuie să am super noroc şi sincronizare ca cele 5 request time-out-uri să nu mă prindă în joc. Mai aştept o lună să ajungă AirBites cu fibra în centru. Daca nu ajung in timpul ăsta, o să schimb providerul asap. iLink - fraudă - bătaie de joc.
__________________ Another megabytes the dust | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Vorbeste cu adminul de retea , prea pica la intervale regulate, e ceva in neregula cu serverul. Nu te astepta sa vina airbites prea repede cu fibra pentru voi, e mai facil sa mearga lucrurile in continuare asa practic evolva e responsabila daca va pica voua netul, nu ei. Toti sunt o apa si un pamant de la rds/upc in jos catre airbites, evolva, ilink si ce retele de cartier au mai ramas. Stiti care e unicul scop? Sa faca bani cat se poate clienti cat mai multi si sa vanda. Lamuriti? Sa vanda sa scoata bani si mai multi. Estimez o "stabilizare" a retelei de internet la nivel de Bucuresti la modul cum e cea electrica/de telefoane fixe/gsm in minim-minim 5 ani. Pana nu termina cu fibrele alea ingropate sa ai o baza SOLIDA de trafic nu poti face nimic. Cand primaria elimina stalpi/pune stalpi noi prin toate colturile orasului nu poti sa ai pretentia sa mearga BRICI. Au ajuns baietii sa lucreze cu prevederea taierilor de fibra pe care le vor face astia cu lucrarile, se du dinainte si estimeaza unde vor fi noi stalpi si lungimile de fibre necesare.
__________________ At my signal, unleash hell ! Vand miere naturala produsa de albinele mele: http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html Livrare gratuita in Bucuresti. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Ilink si la mine ce sa zic sunt multumit pica foarte rar(extern ok metro cat tine placa de retea ) in fine poate la mine este ok treaba fac parte din fosta retea evolva doar un sw intre mine si mediaconvertor . Acum nu stiu care e treaba cu retelele achizitionate de ei care sunt bazate pe sw aruncate prin scari de blocuri si alea pica in draci... mai dispare un sw mai taie vro baba utp-ul care trece prin fata geamului .
| |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Si eu am aceeasi problema cu Ilink. Mai mult nu merge decat merge si problema pare sa se agraveze in timp. Am sunat sa fac reclamatie dar de fiecare data ma trimitea la alta adresa de mail, ca la ei nu vad nimic in neregula cu reteaua la mine si alte scuze. Le spuneam ca platesc Ilinku mai mult decat abonamentul Vodafone, iar daca pica 5 minute Vodafone cred ca ar fi isterie nationala, in schimb la Ilink e normal ca netu sa nu mearga 3-4-5 zile pe saptamana.Sincer, ca viteza mi se pare perfect netul faci treaba cu el,dar e doar ocazional. Din pacate in zona mea (circa 13) nu prea mai am alt furnizor (am fost 3 ani la PNZ, dar sunt slabuti) inafara de Rdslink (vreau FIberLINK de 45 ron ) si mi-e cam frica sa nu ma tepuiesc.Cum se prezinta Rds fata de Ilink ? | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Am ajuns acasa si spre "uimirea" mea netul tot nu merge de la Ilink cred ca e cam a treia zi consecutiva in care nu am net.Dar sunt obisnuit .Am fost sa ma abonez la RDS insa din pacate la mine nu e trasa retea de fibra optica.Deci ma pot abona doar la CableLink. Spre surprindere, pe site scrie "NOU:CableLink 45 RON are viteza de 4 Mb/s", adica cat FiberLink de 45 RON. Chiar o fi adevarat asa ceva ? Daca este, atunci m-as baga.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Acesta este mailul care l-am trimis catre Ilink: Buna Ziua, Sunt abonat la Ilink ( alias COBALT IT etc etc ) Vreau sa stiu si eu de ce nu merge netul de 3 zile deloc (iar in gluma presupun, cand sun la numarul de asistenta tehnica mi se spune sa scriu o adresa pe e-mail) ? Vreau sa stiu si eu de ce cand merge , merge 5 minute, 10 minute pica, si tot asa ? Vreau sa stiu de ce in general 2-3-4 zile pe saptamana nu functioneaza deloc ? Vreau sa stiu de ce sunt obligat sa platesc in avans abonamentul pentru un serviciu neprestat cand in articolul de lege scrie clar ca o firma care presteaza astfel de servicii trebuie sa incaseze banii dupa ce a prestat serviciul ? Cine imi inapoiaza mie banii pentru perioada in care internetul nu a functionat ? Mi se pare inadmisibil ca pentru un abonament de net mai scump decat abonamentul de telefon mobil sa pice netul in halul asta. Daca pica reteaua de telefonie mobila 5 minute ar crea isterie nationala, insa cand pica internetul de la Ilink 3 zile pe saptamana este ceva normal. Am sunat la numarul de telefon de asistenta tehnica insa niciodata nimeni nu stie nimic, toata lumea ma paseaza de la o adresa de mail la alta. Consider acest e-mail catre dumneavoastra sesizare pentru pentru lipsa serviciului. Conform contract va rog in maxim 48 de ore sa se remedieze situatia, altfel fac plangere la OPC sa amendeze aceasta firma. Va multumesc. Last edited by fantomel00; 24-04-2008 at 09:08.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Bucuresti, Romania |
Na ca sunt nou aici, sincer sa fiu mi-am facut cont numai ca sa postez aici si sa vad niste lamuriri. Deci, acuma am net de la C-zone, abonamentul de 45 RON. Cand l-am luat, acuma 1 an aproximativ, multi ziceau exact cum ziceti si voi acuma, ca mere ca dracu, ca nu mere chiar, etc. Eh uite ca il am de 1 an si n-am avut deloc probleme. Dar probabil ca depinde si de zona in care te afli... Sunt la Piata 1 Mai, Bld. Ion Mihalache. Aveti cumva niste informatii de vechile retele de aici preluate de iLink ? Sau e infrastructura noua aici prin zona ? PS: Am vazut ca multi dintre voi vreti net de la C-zone. Eh, daca tot am, sa va spun ca cel putin aici, in cartierul acesta, merge foarte bine. 1-1,5 mb/s extern si 5-30 mb/s intern, din teste, nu din torrente sau mai stiu eu ce. Upload-ul cam la fel, poate chiar mai mult un pic. In principiu pe torrente intern prind 6-9 MB/s atat download, cat si upload. PS2: Observati diferenta intre MB/s si mb/s, asta ca sa intelegeti ca stiu la ce ma refer, deci nu sunt date din burta. Deci daca e cineva de prin zona cumva... sa ma anuntati. Mercy !LE: Auleo am si uitat sa spun: ma intereseaza sa trec pe iLink, in ciuda ideilor voastre despre firma :P ! DE aceea ma si interesez... | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Pai daca merge bine netul la tine de ce vrei sa treci pe iLink? Stii proverbul ala ... daca ceva nu e stricat, nu incerca sa il repari. Si tot ca e vorba de proverbe: Ceva e putred in Danemarca ... cu postul tau. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |