Asta e atitudinea care nu duce nicaieri: nu fa nimic, doar plange-te
Chiar nu e nimeni pe aici care sa compuna o petitie ok, un avocat ceva?
Asta e atitudinea care nu duce nicaieri: nu fa nimic, doar plange-te
Chiar nu e nimeni pe aici care sa compuna o petitie ok, un avocat ceva?
Lantul trofic e Importator - magazin - cumparator. Noi facem petitii si cerem servicii decente de la magazine, magazinele la randul lor sa faca ceva in legatura cu cei de la care cumpara.
Am ajuns si eu la garbage cu un Mio 720b,probleme cu BT-ul,cu microfonul,terbuia sa tip sa ma auda ,ecranul incepea sa raspunda din ce in ce mai greu la comenzi...mdea...se trimite in Cehia,va dura cel putin 3 saptamini...sper ca doar atitea...
ps,era acolo..."una"...vb de parca avea prune-n gura...ori se facea ca nu pricepe,ori chiar era (...),a trebuit sa repet de 2 ori aproape fiecare fraza...
NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE
Contact:0722.833.643, Mihai, Vand ochelari de soare, Wayfarer, Aviator,Retro, Sport, Polarizati., Vand ochelari rotunzi, John Lennon style
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
dude, eu am asa: o sesizare, o reclamatie, ambele la ANPC, am cearta cu PCGARAGE si pe forum, si pe mail si la sediu, articol in curs de aparitie intr-un ziar... nu e chiar nimic. si in conditiile in care ANPC-ul nu face dreptate, voi reface reclamatia, si o voi tot reface, si voi trimite si mai multe mailuri la toate ziarele mai des citite. asta pana cand se face dreptate. iar banii aia ii recuperez, in 3 feluri: pc garage mi-i da civilizat, pc garage isi ia amenda si mi-i da legal, sau le fac imaginea varza, in valoare de 330 de lei, cat m-a costat pe mine procesorul.
anyways, cu petitiile online nu rezolvi nimic. pt moment am incredere in ANPC.
Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.
Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta
Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior
Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...
Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.
Eu ma gandesc sa strangem peste 100.000![]()
good luck, ce pot sa spun?
e foarte greu sa mobilizezi multimea fara un castig. si cu cat castigul e sub forma de "promisiune de posibilitate ca se va schimba ceva", cu atat va fi mai greu. daca aduni macar cifra spusa de mine, meriti o bere.
Primesc mesaj de la ei ca este gata ,sa reparat.Cica au schimbat bateria,antena si sa resoftat.Il ridic ,semnez si plec...este mai stricat ca inainte.NU mai prinde sateliti ,ii dau cautare ,dar nu reuseste sa ma localizeze...nu se poate folosi.Sa il las in service sa vada ce sa intimplat...
NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE
Contact:0722.833.643, Mihai, Vand ochelari de soare, Wayfarer, Aviator,Retro, Sport, Polarizati., Vand ochelari rotunzi, John Lennon style
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
mai nou pe forumul la pisi-garage sunt oameni care se plang de faptul ca a trecut o luna de zile de cand au lasat produsule in service si nimic .
unul din ei le-a dat copy+paste la legea noua cu 15 zile si cei de la pisi garage ca ,domne nu , ca nu e asa ...pai wtf ?!!? pai legea aia e doar la misto sau care e faza ?
º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„
in perioada de criza economica, sa te joci cu clientii inseamna pierderi. mari, daca devine o politica a firmei.
ANPC, taica. a functionat pt mine
retrospectiv privind, am de facut adaugari:
acum, stiind ca posta de pe un IP al market online & shit, capata noi dimensiuni.
retrospectiva no. 2:
daaaaaaimmmmnnnn, se pare ca oficialitatea voastra e mai putin oficiala decat oficialitatea ANPC-ului.
yeah, that's right, I said it!![]()
nu exista legea aia de 15 zile, a sunat un prieten de-al meu la anpc si au zis aia ca fiecare firma cu politica ei si ca max zile ar fi 30..si tot asa are placa la garantie de nu stiu cate saptamani
ce naiba, mai oamenilor... ia documentati-va. si in plus, aia de acolo de la anpc poate are rol de relatii cu publicul, nu e obligata sa cunoasca legile cu modificarile de ultima secunda. este vorba de Ordonanta de Urgenta 174/2008: Legi Internet din noiembrie, si intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2009. nu-i de mirare ca astia joaca fotbal cu voi, credeti toate prostiile de pe site-uri.
nu exista legea, dar uite ca exista cu desavarsire.![]()
E posibil ca [url=http://apti.ro[/url] să fie dispusă să susţină o asemenea petiţie. Cu condiţia să fie redactată de cineva şi susţinută, probabil că ei o pot aduce în atenţia cui trebuie.
Doar că mi se pare ciudat să vină o asemenea iniţiativă de la consumatori, care-s afectaţi indirect, în loc să vină de la comercianţi, care-s afectaţi direct, că pe ei îi obligă legea la nişte chestii şi pe furnizori nu.
If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry.
Singura propunere viabila e asocierea catorva dintre cei care au fost pagubiti de catre MediaDot sau PcGarage sau orice alte firma de comert online si angajarea unui avocat urmat de un proces
E mult mai greu sa dovedesti de unul singur ca ai dreptate dar cand deja sunt 4-5 sansele cresc destul de mult!
Cine are ocazia sa vorbeasca cu un avocat ar putea cere o estimare a costurilor si apoi putem vorbi mai multe :-)
S-ar putea ca d-soara care detine acest blog sa ne poata ajuta: http://www.cyberlaw.ro :s
o alta neregula :
Cum cumpar? - PC Garage
Valoarea minima a comenzii este de 10 RON.
parca nu era voie cu , comenzi "minime" nu ?
º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„
sau de incercat asistentapentruconsumatori.ro
mai ales daca ANPC nu da nici un semn de viata...
Bookmarks