brat Pc garage : Hotie la drumu mare !!! - Page 19
Page 19 of 29 FirstFirst ... 916171819202122 ... LastLast
Results 361 to 380 of 569

Thread: Pc garage : Hotie la drumu mare !!!

Registered User
    Asta e atitudinea care nu duce nicaieri: nu fa nimic, doar plange-te

Chiar nu e nimeni pe aici care sa compuna o petitie ok, un avocat ceva?

mns
    mns is offline
    3-7-8 mns's Avatar
    Lantul trofic e Importator - magazin - cumparator. Noi facem petitii si cerem servicii decente de la magazine, magazinele la randul lor sa faca ceva in legatura cu cei de la care cumpara.

Registered User Blondu's Avatar
    Am ajuns si eu la garbage cu un Mio 720b,probleme cu BT-ul,cu microfonul,terbuia sa tip sa ma auda ,ecranul incepea sa raspunda din ce in ce mai greu la comenzi...mdea...se trimite in Cehia,va dura cel putin 3 saptamini...sper ca doar atitea...

ps,era acolo..."una"...vb de parca avea prune-n gura...ori se facea ca nu pricepe,ori chiar era (...),a trebuit sa repet de 2 ori aproape fiecare fraza...
    NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE
    Contact:0722.833.643, Mihai, Vand ochelari de soare, Wayfarer, Aviator,Retro, Sport, Polarizati., Vand ochelari rotunzi, John Lennon style
    "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Moderator Nekrataal's Avatar
    Quote Originally Posted by Luci76 View Post

Nu te supara dar tu esti cel cu atitudinea: "nu fa nimic". Stii foarte bine ca o petitie online este egala cu zero si din cauza asta propui asa ceva!

MYSTIK pe de alta partea a zis ca o sa moara cu ei de gat, deja a inceput: reclamatie la ANPC.

Antibăsist MYSTIK's Avatar

dude, eu am asa: o sesizare, o reclamatie, ambele la ANPC, am cearta cu PCGARAGE si pe forum, si pe mail si la sediu, articol in curs de aparitie intr-un ziar... nu e chiar nimic. si in conditiile in care ANPC-ul nu face dreptate, voi reface reclamatia, si o voi tot reface, si voi trimite si mai multe mailuri la toate ziarele mai des citite. asta pana cand se face dreptate. iar banii aia ii recuperez, in 3 feluri: pc garage mi-i da civilizat, pc garage isi ia amenda si mi-i da legal, sau le fac imaginea varza, in valoare de 330 de lei, cat m-a costat pe mine procesorul.

anyways, cu petitiile online nu rezolvi nimic. pt moment am incredere in ANPC.
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu fozoms's Avatar
    Quote Originally Posted by MYSTIK View Post
    nimanui nu-i pasa de petitia ta
    Trademark-ul imi apartine
    Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta

Nimãnui nu-i pasã de continutul spoilerului tãu

Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior

melomaniac Cosmin_C's Avatar
    Quote Originally Posted by MYSTIK View Post
    anyways, cu petitiile online nu rezolvi nimic. pt moment am incredere in ANPC.
    Topicul despre ANPC l-ai citit ?
    Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
    God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...

Registered User
    Quote Originally Posted by Nekrataal View Post
    Nu te supara dar tu esti cel cu atitudinea: "nu fa nimic". Stii foarte bine ca o petitie online este egala cu zero si din cauza asta propui asa ceva!

MYSTIK pe de alta partea a zis ca o sa moara cu ei de gat, deja a inceput: reclamatie la ANPC.
    De ce sa nu foloseasca, se poate transmite la final catre cele 3 organisme care iau decizii si poate fi considerata in modificarile ulterioare. Acum depinde si de cate semnaturi se strang ... oricum, o sa o fac eu daca nimeni nu se ofera ...

Quote Originally Posted by fozoms View Post
    Trademark-ul imi apartine
    absolut

Luci76, ai nevoie de multe semnaturi. 1000 nu-s suficiente.
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Registered User
    Eu ma gandesc sa strangem peste 100.000

good luck, ce pot sa spun?
    e foarte greu sa mobilizezi multimea fara un castig. si cu cat castigul e sub forma de "promisiune de posibilitate ca se va schimba ceva", cu atat va fi mai greu. daca aduni macar cifra spusa de mine, meriti o bere.

Registered User Blondu's Avatar
    Quote Originally Posted by Blondu View Post
    Am ajuns si eu la garbage cu un Mio 720b,probleme cu BT-ul,cu microfonul,terbuia sa tip sa ma auda ,ecranul incepea sa raspunda din ce in ce mai greu la comenzi...mdea...se trimite in Cehia,va dura cel putin 3 saptamini...sper ca doar atitea...

ps,era acolo..."una"...vb de parca avea prune-n gura...ori se facea ca nu pricepe,ori chiar era (...),a trebuit sa repet de 2 ori aproape fiecare fraza...

Primesc mesaj de la ei ca este gata ,sa reparat.Cica au schimbat bateria,antena si sa resoftat.Il ridic ,semnez si plec...este mai stricat ca inainte.NU mai prinde sateliti ,ii dau cautare ,dar nu reuseste sa ma localizeze...nu se poate folosi.Sa il las in service sa vada ce sa intimplat...
    NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE
    Contact:0722.833.643, Mihai, Vand ochelari de soare, Wayfarer, Aviator,Retro, Sport, Polarizati., Vand ochelari rotunzi, John Lennon style
    "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

VY Canis Majoris punisher's Avatar
    mai nou pe forumul la pisi-garage sunt oameni care se plang de faptul ca a trecut o luna de zile de cand au lasat produsule in service si nimic .
    unul din ei le-a dat copy+paste la legea noua cu 15 zile si cei de la pisi garage ca ,domne nu , ca nu e asa ...pai wtf ?!!? pai legea aia e doar la misto sau care e faza ?
    º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
    ¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
    ¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„

in perioada de criza economica, sa te joci cu clientii inseamna pierderi. mari, daca devine o politica a firmei.
    ANPC, taica. a functionat pt mine

retrospectiv privind, am de facut adaugari:
    Devine din ce in ce mai clar ca magazinele online au cea mai mica parte de vina pentru intarzierile de garantii (cu exceptia celor care sunt de rea-credinta). Daca legea ar obliga producatorii sau importatorii IT (cei care introduc produsul in circuitul comercial) sa ofere garantia direct, prin retele nationale de service, cum fac cei de electronice sau electrocasnice, atunci lucrurile ar merge MULT mai bine. Daca ar mai zice si ca la defectele de nou (in 48 de ore), acestia trebuie sa inlocuiasca produsul nu sa il repare, ar fi EXCELENT.

Nu avem un coforumist care se pricepe sa puna o petitie online pe tema asta catre ANPC, Guvern si Parlament? Noi ceilalti o promovam in toate comunicatile, pe bloguri, peste tot - sigur se strang destule semnaturi cat sa-i atinga pe politicieni!
    acum, stiind ca posta de pe un IP al market online & shit, capata noi dimensiuni.
    retrospectiva no. 2:
    Quote Originally Posted by Liviu Varzaru View Post
    @MYSTIK: Ai primit un raspuns oficial atat la sediu, cat si pe forumul acesta. Tie nu ti-a placut raspunsul si ai facut o reclamatie catre ANPC. Asteptam raspunsul celor de la ANPC si nu are rost sa ne certam aici. Tie ti s-ar parea normal sa am si eu acelasi ton fata de tine cum ai tu fata de PC Garage? Sunt curios in cazul in care cei la de la ANPC nu iti dau dreptate mai folosesti aceleasi cuvinte la fiecare post?
    daaaaaaimmmmnnnn, se pare ca oficialitatea voastra e mai putin oficiala decat oficialitatea ANPC-ului.
    yeah, that's right, I said it!

Banned
    nu exista legea aia de 15 zile, a sunat un prieten de-al meu la anpc si au zis aia ca fiecare firma cu politica ei si ca max zile ar fi 30..si tot asa are placa la garantie de nu stiu cate saptamani

ce naiba, mai oamenilor... ia documentati-va. si in plus, aia de acolo de la anpc poate are rol de relatii cu publicul, nu e obligata sa cunoasca legile cu modificarile de ultima secunda. este vorba de Ordonanta de Urgenta 174/2008: Legi Internet din noiembrie, si intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2009. nu-i de mirare ca astia joaca fotbal cu voi, credeti toate prostiile de pe site-uri.

nu exista legea, dar uite ca exista cu desavarsire.

Registered User
    E posibil ca [url=http://apti.ro[/url] să fie dispusă să susţină o asemenea petiţie. Cu condiţia să fie redactată de cineva şi susţinută, probabil că ei o pot aduce în atenţia cui trebuie.

Doar că mi se pare ciudat să vină o asemenea iniţiativă de la consumatori, care-s afectaţi indirect, în loc să vină de la comercianţi, care-s afectaţi direct, că pe ei îi obligă legea la nişte chestii şi pe furnizori nu.
    If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry.

Registered User
    Singura propunere viabila e asocierea catorva dintre cei care au fost pagubiti de catre MediaDot sau PcGarage sau orice alte firma de comert online si angajarea unui avocat urmat de un proces

E mult mai greu sa dovedesti de unul singur ca ai dreptate dar cand deja sunt 4-5 sansele cresc destul de mult!

Cine are ocazia sa vorbeasca cu un avocat ar putea cere o estimare a costurilor si apoi putem vorbi mai multe :-)

S-ar putea ca d-soara care detine acest blog sa ne poata ajuta: http://www.cyberlaw.ro :s

VY Canis Majoris punisher's Avatar
    o alta neregula :

Cum cumpar? - PC Garage
    Valoarea minima a comenzii este de 10 RON.

parca nu era voie cu , comenzi "minime" nu ?
    º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
    ¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
    ¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„

Registered User
    Quote Originally Posted by rovek View Post
    Singura propunere viabila e asocierea catorva dintre cei care au fost pagubiti de catre MediaDot sau PcGarage sau orice alte firma de comert online si angajarea unui avocat urmat de un proces

E mult mai greu sa dovedesti de unul singur ca ai dreptate dar cand deja sunt 4-5 sansele cresc destul de mult!

Cine are ocazia sa vorbeasca cu un avocat ar putea cere o estimare a costurilor si apoi putem vorbi mai multe :-)

S-ar putea ca d-soara care detine acest blog sa ne poata ajuta: Cyberlaw - the technology makes us different :s

sau de incercat asistentapentruconsumatori.ro

mai ales daca ANPC nu da nici un semn de viata...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 19 of 29 FirstFirst ... 916171819202122 ... LastLast