In afara de faptul ca fiecare SMS e un EUR mai e ciudat ceva.
In datele de 23, 24 si 26 octombrie golful a fost castigat de aceeasi persoana - conform site-ului Vodafone.
Ce ziceti? E curata sau nu treaba?
In afara de faptul ca fiecare SMS e un EUR mai e ciudat ceva.
In datele de 23, 24 si 26 octombrie golful a fost castigat de aceeasi persoana - conform site-ului Vodafone.
Ce ziceti? E curata sau nu treaba?
dracu stie....
Chiar, nici nu am observat ca aceeasi persoana a castigat de 3 ori.
Oricum, mie imi "miroase" a teapa, si inca una destul de mare...
B 133 RRR - Ford Mondeo MK4 (2008, 1.8 Duratorq, 125CP)
B 96 CXE - Trabant 1.1 (1990, 1.1 @ 1.3 Benzina, ~60CP)
Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys
Protected by: F-Secure Internet Security
Eu am trimis la COSMOTE , pentru BMW seria 1 si acolo putea treaba urat de tot.
Au castigat numai unguri la un concurs national si era unu SZEKELY care lua in draci masini...
mesaj SUBLIMINAL
cate sms-uri ai trimis?![]()
Am facut prostia sa dau un sms, si acum sunt bombardat cu mesaje cum ca sunt la un pas de a castiga un golf, apoi un touareg, niste intrebari stupide ....
apoi mesaje de gen, "incarca acum 4 euro si iti dam 12" care este o teapa.
am citit in ziarul gardianu unde se plangea lumea ca odata ce ai incarcat cu 4 euro, ei iti dau 12 euro care sunt valabili 7 zile si daca faci apeluri in perioada asta iti consuma mai intai creditul tau initial, dupa aceea bonusul ....
mi se pare o "cersetorie de bani"
o fi dat criza peste ei ... foame de bani
aaaa.. voi n-ati primit sms-ul ala cu " CONVINGE ACUM UN PRIETEN SA SE MUTE IN RETEAUA VODAFONE SI VEI PUTEA VORBI CU EL 24 DE LUNI GRATUIT ".... "SENZATIONAL" ??
Ba da.
si eu am facut prostia sa trimit un sms la 100. Mi-am zis: o incercare si gata. Din pacate, si eu primesc aproape zilnic rahturile alea de mesaje cu intrebari.
Dati un telefon la *222 si spuneti-i operatorului ca va anulati abonamentul daca va mai trimite mesaje, sa va scoata din sistemul respectiv. Cre' ca o sa aveti castig de cauza.
Made of ticky-tacky.
eu chiar ma gandeam sa particip, ca tot vreau un g6. dar probabil dau si 100 sms si tot nu castig.
Stit pe cineva care a cistigat? In afara de niste nume anonime de pe site. Chiar sa se preteze o mare companie ca Vodafone la magarii? NU as prea crede.
stai linistit ca in spatele companiei sunt tot oameni, romani, ROMANIA ...
daca un logan a ajuns sa fie cumparat cu 70.000 EURO (cunoasteti bine cazul) de o institutie menita sa ofere siguranta si incredere, cu ce este mai prejos vodafone?
Negarea e primul pas spre adevar, Iisus sa te binecuvanteze. Nu vad de ce s-ar da in laturi la asa ceva, dupa cum s-a mai spus...e condusa pe stil nepotism si alte kkt similare generate de romani, nu de englezi, campania fiind destinata romanilor! Deci orice e posibil, eu unul chiar cred contrariul spuselor tale
.
kork, suna-i si spune-le ca-ti exprimi refuzul pt. a mai primi asemenea mesaje cu caracter publicitar, nu-i nevoie sa-i ameninti cu rezilierea abonamentului sau a cartelei daca ai prepayd. Eu oricum primesc anual, prin ianuarie, un mesaj de la ei in care ma intreaba daca doresc mesaje cu caracterul sus mentionat, le spun "NU"Ba da.
si eu am facut prostia sa trimit un sms la 100. Mi-am zis: o incercare si gata. Din pacate, si eu primesc aproape zilnic rahturile alea de mesaje cu intrebari.si n-am probleme cu ei tot anul
![]()
Vand diverse tablouri
Vand Role Powerslide Cell 2 FSK
Vand haine Pull and Bear, Fishbone & ZARA
Strangers of the past walking in the present, just shadows?
Nu eu am zis ca reziliez contractul.
Probabil ca o sa procedez la metoda cu refuzul mesajelor publicitare.
din moment ce orange aranjeaza in fiecare an concursul lor foto la care nu sunt premii atat de wow ca la vodafone in acest moment... sa fim seriosi.
Wisdom.Universe.Truth.Allah.Nation.God
pai daca dau 15 mii de fraieri sms ... le-a iesit golfu
breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration,
that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather.
Bill Hicks
Bookmarks