brat Capital group - ocoliti
Page 1 of 7 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 124

Thread: Capital group - ocoliti

Pervs R me TheCrusher's Avatar

Capital group - ocoliti

Uite ca si eu am picat in plasa celor de la Capital Partners. Eram/sunt somer, si am fost contactat de cei de la CP cum daca va doriti un job ati indeplinit prima cerinta a companiei noastre. A urmat un "interviu" cu un anume individ Marius nu-mai-stiu-cum (Tahone parca) care a inceput sa ne spuna cum a inceput el sa faca 2-3000 de $ pe luna. Dar cum desigur ca a avut rabdare si in prima luna nu a facut nimic. Ni s-a dat o foaie pe care ni s-a spus ca in fiecare seara la ora 11 sa urmarim bursa pentru indicii din ziua respectiva a catorva companii de mare cautare (J&P Morgan, DOW, BET si altele) In urmatoarele zile am fost chemati cate 1 ORA(!) in care din nou ni s-a palavragit de acelasi domn Marius (care mie sincer mi se pare doar un smecherasi de cartier care a descoperit cu sa faca ceva bani) cum se fac banii la bursa.

In una din zile a venit un domn Mishu (cocalarul perfect) care ne-a spus cum a reusit el sa inchida un client cu 300.000 de dolari luna trecuta. Plus de asta vorbeste de colegul lui (tipul gras care sincer chiar arata a tzaran infect) cum ca este un incult doar cu o scoala profesionala si ca face 5.000$ pe luna ca popa.
    In sfarsit vine prima zi de munca. Prezenta obligatorie la 7.30. La ora 8.00 se citeste situatia bursei, pretul actiunilor (care de fapt nu intereseaza pe nimeni)si sa nu uitam de stiri(stirile care pe doamna sau domnisoara Blanka o excita la maxim pentru ca in momentul cand unul din baieti incepe sa citeasca actiunile companiei de care se ocupa ea il atentioneaza mai mult decat violent si cu o scarba vadita pe fata, lasa astea zi de stiri, ai ceva stiri noi? Daca baiatul nu are nicio stire il ia la suturi ca "auzi bai, dar tu nu ai nici o stire niciodata, la ce dracu mai lucrezi aici?". Urmeaza apoi o mobilizare generala in care toata lumea incepe sa faca CANVAS-uri (sunatul potentialilor clienti). Clienti care sunt sunati dintr-o baza de date. baza de date care habar nu am de unde o au si de unde o printeaza. In situatia in care o baza de date ca lumea costa cateva mii de dolari. Mi se dau doua foi cu 50 de "abonati" fiecare. 50 din Prahova si 50 din Hunedoara. Jumatate nu mi-au raspuns (stiau ei de ce) o parte nu mai lucrau la firmele la care erau trecuti pe foi iar restul de voie de nevoie mi-au raspuns la telefon si i-am convinsa ca "Vreau sa le trimit o situatie saptamanala a pietei internationale de capital, (doar asa ca titlu informativ) si sa imi dea un mail sau un nr de fax.
    Aceiasi clienti sunt sunat MEREU si MEREU si MEREU de angajati diferiti din echipe diferite fara a se tine o evidenta a cine a fost sunat si cine nu.

Am facut astazi 25 de canvasuri. Magarul de Marius spre finalul programului (credeam eu) domne ca ce ai facut astazi? Ca de trei ori m-am uitat la tine si statateai, asta in conditiile in care timp de 8 ore am vorbit aproape continuu la telefon. Ca sunt alti baieti care in prima zi fac 50 de canvasuri (asta in conditiile in care cica limita pe ZI este de 40 de canvasuri obligatorii).
    Pe langa asta lucrurile nu se fac ca la un Call Center adevarat, nu ai calculator personal cu casti sau alte accesorii, doar un telefon mobil, pix si foi de hartie. Singurele calculatoare sunt cele la care Mishu si Blanka stau si citesc indicii bursieri + doua calculatoare de la care angajatii (amaratii pacaliti) trimit Situatiile Financiare pe mail sau fax. Plus ca sunt niste reguli cretine postate pe pereti cum ca NU ai voie si NU ai voie si iar Nu ai voie sa folosesti calculatori DECAT sa trimiti alea la clienti. Iar asta nu ai voie DECAT la sfasitul programului, care desi ar fi teoretic pana la ora 17.00 DAR daca vrei sa castigi BANI trebuie sa faci MAI MULTE canvasuri adica sa stai pana pe la 20.00 poate si mai mult. Deci la ora 17.00 cand in mod normal ar trebui sa pleci trebuie sa stai la coada la calculator pentru a trimite ce ai de trimis.

Cand i-am zis de baza de date a inceput sa rada ca daca vrei poti veni cu propria baza de date daca am. Sa fi vazut ce ochi a facut cand i-am spus ca am vreo 3 clienti ai mei (cam 60.000$) impreuna. Ca nu ii aduci sa ii inchizi? Ba da dar mai tarziu cand stiu cum se fac lucrurile astea. Cica aaa pai asta mai dureaza cam 1 an de zile. Ce face ma? Pai sapt trecuta ziceai ca in cateva sapt maxim invatam si facem si dregem.

Partea a doua. Astazi s-a nimerit sa vina un mare bastan cica polonez, ceh ce natia lui era. Cu un traducator. Si incepe ala sa le zica tipilor de la sales ce sa faca si ce sa zicacand vand. Faza e ca totul se facea cu urlete si batai de pumni in masa, in sala plina de urlete si tipete cu televizoarele date la maxim ca deh, suni de la bursa. Dupa vreo ora si ceva de sales la intens grasanul decide „bai in p*** mea hai gata ca ati vandut prea mult” mai aduceti niste clienti. Si brusc se face liniste in sala.iar polonezul spune clar ca el e acolo sa arate cu degetul pe cel care NU invata ca pe apa ce le-a dictat el.

Apoi peloponezul pune pe activa viitori brokeri sa VANDA la telefon 5 clienti acolo in fata tuturor asa cum i-a invatat el: „Domnule cutarescu, ultima oara cand am vorbit v-am promis ca va caut cand pe piata se v-a intampla ceva. Ei bine se intampla ceva” Dar desigur ca nu poate spune la telefon ce si ca trebuie URGENT sa vina la el la birou, nu conteaza de unde este, Hunedoara, Prahova sau Timisoara, MAINE esti acolo la el la birou. Ca el nu are timp de tine ca are agenda FOARTE incarcata cu intalniri, si secretara lui (tipa de la receeptie) nu poate face fata la cate „Simpozioane” si intalniri private are de aranjat.
    Faza este ca nu au reusit 5 persoane diferite nici macar sa convinga un client sa vina la firma.Peloponezul chiar a promis cui reuseste sa inchida un client (sa depuna banii necesari in contul firmei) si sa semneze contractul 500E (precizand ca un roman normal ar munci doua saptamanai pentru banii astia).
    Am aflat apoi ca acesti bani se ofera pentru ca oricum majoritatea angajatilor lucreaza mult timp pe NIMIC. Erau acolo oameni de aproape 2 luni care nu au castigat nimic.

Desigur ca tabla instalata pe perete are trecute in culori stridente salariile luate de manageri si diferiti vanzatori pe luna trecuta, salarii de genul 6.300, 3000, 2000 si altele asemanatoare.Iar salariile managerilor sunt trecute la loc de cinste cu sume de genul 34.000$ Misu si 25.000$ doamna Blanka.
    Desigur ca si eu am fost fraierit de mirajul banilor si am pus botul la vrajeala lor.
    Am mai intrebat pe unul pe altul (cand era prea tarziu) si mi-au spus ca pe net se vorbeste numai de rau de acest Capital Partners plus de asta, in prima zi de interviu, am intalnit un baiat in lifta care era cam de o saptamana acolo, si ca aia era ultima lui zi acolo ca nu se mai intoarce niciodata.
    Apoi la o cautare mai atenta pe Google am gasit cateva bloguri si adrese unde se vorbea de mare magarie si frauda care se face la Capital Partners.
    Pe langa asta au fost cateva comentarii ale baietilor de la sales ca m-au pus pe ganduri: intr-un moment de rspiro cand nu mai puteam de cat vorbisem la telefon, unul din ei ma intreaba „Mai poti?” Eu: „NU” El: „Fa acolo canvasuri ca altfel ajungi ca noi.” „Cum?” „Fara bani!”
    Cand m-am asezat la noul meu birou, Marius a intrebat pe unul de pe acolo daca locul e ocupat, la care baiatul a raspuns ca respectivul nu a mai venit de cateva zile.
    Pleaca lumea de acolo pe banda rulanta, asa zisele contracte Mandate sunt facute de ochii soacrei si oricum nu se respecta.
    Acum stau si analizez lucrurile la rece si sincer nu ma mai mira nimic: baietii fac canvasur si posibil agata un client (fraier) doi pe munca depusa de pustii naivi abia iesiti din facultate si orbiti de promisiunile de mii de dolari facute de asa-zisi manageri.

In concluzie: Capital Partners FRAUDA, magarie, inselaciune, batjocura, nesimtire.

http://www.desprefirme.com/companyFo...319&topic=2309

http://www.urbaniulian.ro/2008/07/31...#comment-48476
    “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha
    The best Diet is simply a matter of mind over platter.

Nick anterior: gxg John Doe's Avatar
    Nu te-a sunat o anume domnisoara Andreea ALbu?
    Acum 2 zile m-au sunat: "Nu ati vrea sa veniti la un interviu?"
    EU:"cum ziceati ca va numiti?"
    EA:"Capital matreata"
    EU:"Nu merci".
    Parca cu fraza aia a inceput si la mine :"felicitari cv-ul dvs a fost ales si a trecut de primul pas..." - de unde a avut cv-ul meu?
    Capital matreata frauda!

Moderator
    imi aduce aminte de Boiler Room (film - Wikipedia, the free encyclopedia)

http://en.wikipedia.org/wiki/Boiler_room_(business)

c/p din linkul de mai sus:

The term carries a negative connotation, and is often used to imply high-pressure sales tactics and sometimes, poor working conditions.
    Ce zice crusher se potriveste la marele fix.
    Sometimes oi just sits and thinks.
    Sometimes oi just sits.

SpS kyrre's Avatar
    A lucrat si nevasta-mea intr-o firma asemanatoare. Vindea niste actiuni la fraieri. Si pana la urma s-a dovedit a fi o mare frauda, nici macar nu existau actiuni . Oricum a plecat repede de acolo.
    Impreuna cu tara (locatia )

mike o sa razi darne-a dat tema pentru acasa sa vedem filmul ala.
    Ca cica filmul ala s-a turnat la 6 luni dupa ce s-a format firma. Ca nu cumva noi i-am inspirat? O singura zi am stat si a doua nici nu m-am mai dus.

La "interviu" am fost 13, la ultimul eram 9 in prima zi de munca au venit 7 si a doua cel mult 5 (eu si inca un tip nu ne-am mai dus).

Registered User faraonu's Avatar
    dude, ia-o ca pe o experienta...

tu esti fericit ca te-ai prins si nu ai investit prea mult timp in porcaria asta.
    da-i dreaq.

next!
    nu mi-e frica, nu mi-e frica... de bau-bau !!

Antibăsist MYSTIK's Avatar
    wtf? ce tampenie!!!

Capital Partners FRAUDA magarie inselaciune batjocura nesimtire pacaleala
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Registered User
    asa e

Veveroi jijea's Avatar
    Eu i-am mirosit pe astia inca de prima oara cand mi-ai povestit de ei. Mult succes cu urmatoarele firme.

Registered User freeman21's Avatar
    Sunt chiar curios sa stiu mai multe detalii despre ce spui aici (din simplul motiv ca lucrez, oarecum, in domeniu). In primul rand vorbim de astia ? : Capital Partners - the leading independent investment bank in Romania

In al doilea rand nu am inteles foarte clar care era jobul tau acolo. Spuneai
    Quote Originally Posted by TheCrusher View Post
    Ni s-a dat o foaie pe care ni s-a spus ca in fiecare seara la ora 11 sa urmarim bursa pentru indicii din ziua respectiva a catorva companii de mare cautare (J&P Morgan, DOW, BET si altele)
    Deci ce urmareati pana la urma ? indicii sau cotatiile ? pt ca tu spui acolo companii de mare cautare, dar DOW, BET... sunt indici.

Sa vad daca am inteles bine. Veneai la munca dimineata, ii vorbeai tipei despre cotatii/indici/stiri care ar putea influenta evolutiile ? Apoi incepeai sa suni persoane din baza lor de date incercand sa le convingi sa... ce ? sa investeasca/cumpere actiuni pe BVB ? daca nu pe BVB atunci pe care piata ? sa cumpere actiuni de la voi ? "voi" ce insemna ? capital partners ? sau clienti care vindeau actiuni prin intermediul capital partners ? ce inseamna un "canvas facut" ? inseamna un client convins sa cumpere actiuni ?

iar partea asta n-am inteles-o deloc:

Cand i-am zis de baza de date a inceput sa rada ca daca vrei poti veni cu propria baza de date daca am. Sa fi vazut ce ochi a facut cand i-am spus ca am vreo 3 clienti ai mei (cam 60.000$) impreuna. Ca nu ii aduci sa ii inchizi? Ba da dar mai tarziu cand stiu cum se fac lucrurile astea. Cica aaa pai asta mai dureaza cam 1 an de zile. Ce face ma? Pai sapt trecuta ziceai ca in cateva sapt maxim invatam si facem si dregem.
    Am si un amic care lucreaza acolo. Tot incepator... el zicea ca e broker or smth, dar am ramas mirat cand mi-a spus ca nu il lasa sa vorbeasca la tel sau sa intre pe mess/net in timpul muncii. M-am gandit ca cine stie, o fi vreo firma mai stricta.

LE: acum vad ca in link a aparut "the leading independent investment bank in Romania"... realizez ca asta e un mare bullshit, dar n-am mai stat sa editez copy/paste-ul
    Last edited by freeman21; 18-12-2008 at 17:33.
    Peace sells... but who's buying ?

Cotatiile indicilor. Nu m-am exprimat eu corect.
    Da asta se facea dimineata.
    Apoi sunam lumea daca accepta sa le trimitem acel "raport" urman ca probabil intr-o luna doua de "ademenit" sa-i convingem sa bage bani (minim 20k $) in conturile firmei (C. Partners) cu care asa zisii manageri sa joace la bursa. Sau sa-i bage in buzunar (cel mai probabil).

Quote Originally Posted by TheCrusher View Post
    Cotatiile indicilor. Nu m-am exprimat eu corect.
    Da asta se facea dimineata.
    Apoi sunam lumea daca accepta sa le trimitem acel "raport" urman ca probabil intr-o luna doua de "ademenit" sa-i convingem sa bage bani (minim 20k $) in conturile firmei (C. Partners) cu care asa zisii manageri sa joace la bursa. Sau sa-i bage in buzunar (cel mai probabil).
    Multam pt lamuriri. o sa vorbesc si eu cu amicu asta, sa vad ce-mi povesteste

melomaniac Cosmin_C's Avatar
    Exista un gen de oameni pusi pe capatuire rapida, fara munca sau cu cat mai putina. Pentru astia exista firme de acest gen, si nu-mi cereti sa mi se faca mila de bietii pagubiti ca nu o sa se intample, asta nu e genul de capcana la care sa puna botul un om bun, serios, muncitor. Asa ca felicitari ca te-ai oprit la timp, TheCrusher, si nu uita ca nu exista imbogatire peste noapte pe cai legale...
    Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
    God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...

Registered User
    TheCrusher tu ai avut si nitel ghinion ca erai in echipa lui Mishu...cocalarul ala de 21 de ani,ajuns mare manager peste noapte.Io am rezistat numai 2 sap la ei,dar am fost in echipa lui bicko(slovacul),in celalat birou.Am zis ca daca tot am trecut de "training" sa vad ce iese...din biroul unde eram io,care avea cam 40 de oameni nimeni numai facuse nimic de f mult timp...era o gagica tin minte care statea langa "biroul" meu,care era de aproape 4 luni si nu facuse nimic...
    Ce nu a zis TheCrusher e ca treaba era foarte intensa si veneai acasa rupt de foame si de oboseala si a 2 zi la fel iar trezirea la 6 ca sa ajungi la 7:30 la munca si asa mai departe...Noi am fost 22 in prima zi de training,am terminat 16,dupa prima zi eram 15,dupa a 4-a eram 10,cand am plecat io mai ramasesera 4...care inca mai sunt,nu pot sa zic decat saracii...la propriu si la figurat.
    Va salut si daca va suna astia,mai bine inchideti telefonul ca este doar o pierdere de timp

Quote Originally Posted by ursuciz View Post
    Va salut si daca va suna astia,mai bine inchideti telefonul ca este doar o pierdere de timp
    Eu chiar as vrea sa ma sune. Normal ca nu m-as duce, dar doar asa, sa ma amuz putin la telefon

O singura zi am mers si la final sunt rasplatit cu rahatul de "Ai cam stat toata ziua".

Stau si ma intreb altceva, oare chiar au legatura cu C. Partners din cehia sau este vreo chestie ilegala?

Registered User
    sa stii ca la asta m-am gandit si io cat lucram acolo.Pe mine un lucru m-a facut sa am semne de intrebare chiar de la "training",si ma refer la ce fel de materiale ne-au dat...cum erau redactate si asa mai departe...nu stiu ce sa zic dar pareau facute neprofesionist.Nu stiu exact cum era la managerii romani,dar aia 2 slovaci erau chiar ok ca oameni,exact opusul romanilor din celalat birou

Registered User Made in China's Avatar
    Pe mine M-AU DISPERAT de vreun an si ceva ma suna, la 1-2 luni, am primit muuulte telefoane de la diversi amarati de la astia.

Frate cata prostie Cum pmea sa investesti pe telefon fara sa cauti personal inainte unde, cand si cum sa o faci? Cati fraieri or gasi? Cum sa iti dea un site de la mama dracu' cu niste cifre aruncate pe el?

In ultima instanta, DE CE AUTORITATILE ROMANE nu-i opresc din activitate? Eu stiu ca trebuie sa derulezi contractele printr-o firma inregistrata legal in Romania, ce e tampenia asta?

http://www.baniinostri.ro/Finante-pe...ele--a274.html
    bla bla

Registered User nospheratu's Avatar
    Si pe mine m-au disperat cu telefoane dar intentionez sa ripostez. Are cineva timp sa stranga toate materialele de mai sus si din alte surse in versiune printabila? Vreau sa merg cu ele si altele pe care le-am mai strans in timp pe la pol capitalei si pe la anti-frauda plus in cateva locuri unde mai am intrari - cine e interesat sa-i calcam pe cap ma poate contacta. Personal nu am fost ars de cretinii astia dar pretind ca daca vreau sa fiu lasat in pace sa imi schimb nr de telefon... in plus mi-au promis ca or sa ma sune 85 de papagali de-ai lor permanent... deja ma gandesc sa strang vreo 10 muncitori intr-o duba si sa le fac o vizita... cum ai mei "trag fiare la baros" 12 ore pe zi e posibil sa nu agreeze indivizi care simuleaza munca la telefon...

mre
    mre is offline
    Registered User
    Salutare,

nospheratu, tu probabil ai o firma, sau administrezi una si esti considerat de ei un potential client. Am auzit despre strategii de disperare a unor potentiali clienti care au fost "nesimtiti" cu Capital ....... (sa zicem ca am auzit asta de la o pasarica-un papagal dintr-o colivie de sticla de pe Delea Noua)

Am fost si eu sunat, invitat la un "interviu" colectiv cu alti 10 tipi (fara liceu, cu liceu, cu facultate, cu master, studiile nu prea conteaza pentru ei). Am mers, timp de vreo 4 zile.
    Un training praf, nimic concret-productiv-informativ, decat spalare de creier cu mii de dolari proveniti din comisioane, ce dura cam 1ora jumate - 2 ore.
    La sfarsit, mi s-a oferit un "contract de mandat" (de vreo 5-6 pagini) pe care trebuia sa dau cu semnatura. Am aruncat ochii peste cateva clauze care mi s-au parut suspecte. (oi fi eu putin paranoic).
    Nu mi s-a oferit contractul acasa pentru a-l citi mai bine. ("Nu se poate" De ce? "Pentru ca nu se poate!" sau "Ce? La Vodafone citesti contractu'?").
    Ma rog, ideea e ca nu am semnat contractul si nu voi colabora cu aceasta firma.

Bafta tuturor.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 7 1234 ... LastLast