![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
poti sa cumperi linistit sunt ok
__________________ AMD X2 7750BE@3.0GHz Sk AM2+|Cooler Nexus HOC-9000|Sapphire PC-AM2RS790GX - PURE CrossFireX 790GX|2x2GB KINGMAX KLDD4-DDR2-1G800|2 x Seagate S-ata2 80 GB RAID 0 |1 x Seagate S-ata2 320 GB NCQ|1 x 640GB WD AAKS Blue Ed. |HIS 2600XT 256MB (128bit) GDDR3 |ANTEC 300|DVD-RW Liteon S-ata|IIYAMA ProLite E1900S 19''|Teac HP-5-S|Mouse + Tastatura | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2008 Location: Bucuresti |
am cumparat aseara o carcasa antec nine hundred two in valoare de 489ron! totul sigilat, am ajuns acasa si am vazut ca carcasa nu avea nici cea mai mica urma deci nu era SH....eram obosit si am zis ca nu mai bag la ora aia placa de baza si restul in carcasa dar macar sa vad si eu ledurile de la venturi...cand vad ca 1 din 4 leduri de la ventilatorul de 200mm e ars/ nu se aprinde..am zis ok..vad eu dimineata daca pot sa ii fac ceva dar nu am putut, asa ca azi, sambata, ei au program de la 10. de atunci tot sun pe ambele telefoane si nu raspunde nimeni..daca nu ma rezolva azi pana in 2 cand termina programul, maine e duminica si pierd cele 48 de ore pentru schimbarea produsului pe loc...luni ma duc si ori imi dau alta carcasa si o testez acolo sa fie NOUA sigilata, ori banii inapoi...nu e normal sa fie un led ars atata timp cat eu pentru lumini am dat bani si garantia e pentru ventilatoare LE: deci sa inteleg ca am pierdut cele 48 de ore din start? "SAMBATA 21 FEB 2009 SUNTEM IN INVENTAR" | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ╔═══════════════════════╗ VODAFONE : 0726732866 YM ID : grabber_22 ╚═══════════════════════╝ | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Aceeasi dilema o am si eu - cautam opinii despre pcbay si am ajuns aici (eh, mai era si un wishlist numit "best bay" - sic!- pe site-ul lu' pcgarge). Vad ca la multe produse pcgarage si pcbay au printre cele mai mici preturi si cum la pcgarage mi-am propus sa nu mai recurg, caut alternative. Problema e ca... cam cat dai atata face (nu am gasit alta formulare ).un pic de off-topic: haha, asta a fost buna! ca sa continui tot pe un ton glumet, as adauga ca daca situatia cu carcasa de mai sus era la PCGarage existau urmatoarele posibilitati: - returul in 48 de ore nu e aplicabil (nu scrie nicaieri asa ceva!) - returul in 10 zile nu e aplicabil pentru ca clientul a ridicat produsl de la sediul pcgarage deci nu e comert electronic (zic ei !) - garantia nu e aplicabila - clientul a semnat pe certificatul de garantie ca aceasta nu acopera componentele arse, deci in cazul unui led ars, clientul poate linistit sa plece la plimbare, la film sau unde vrea el ![]() - chiar daca ar fi fost acoperit de garantie accest defect, in situatia de fata nu ar fi fost aplicabila garantia, intruct este vina clientului, evient (poate dovedi clientul ca nu el a ars ledul?) - chiar daca nu ar fi fost de vina clientul, produsul nu e in stoc, dar daca clientul doreste, poate sa-l lase la reparat si-l iei peste vreo 10-30 zile; ulterior, va fi chemat sa ridice produsul in exact aceeasi stare (cu exceptia a cateva zgarieturi, si o mica ciobitura intr-un colt) cu precizarea ca produsul nu avea nimic; dupa inevitabila criza de nervi a clientului, pcgarage va pretexta ca formularul in care a completat simtomele defctului a fost neclar si incomplet; eventual, clientul va fi taxat cu circa 20-30 euro +tva pentru false warranty claim ![]() - evident, clientul are optiunea sa cumpere un model "similar" -singurul disponibil de alftel- dar mai trebuie achitata o mica diferenta de 300 ron
__________________ Robotic Electronic Beings, Inc. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu recomand PC Garage sau cel mai bine IT Direct, daca gasesti la ei tot ce te intereseaza pentru ca nu au de toate, doar ce importa ei direct.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ma rog, poate mai au cateva lucruri preluate de la altii, dar ideea e ca nu sunt magazin IT universal in care sa gasesti de toate. Chiar si asa, eu as face efortul de a configura PC-ul in asa fel incat toata marfa sa vina de la ei, si daca-i convingi sa-ti faca si asamblarea... te-ai scos.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
De multe ori firmele de bloc, mici si fara pretentii financiare deosebite, rezista mai bine la criza pentru ca au clienti fideli din cartierul respectiv. Stiu cazuri de firme care sunt tot la bloc de 10 ani, niciodata nu au excelat la nimic dar exista in continuare fara nici o problema...
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
NU CUMPARATI DE LA PCBAY...eu am facut imprudenta asta si asa am ramas fara cadou de ziua mea...am dat comanda la ei de un hdd de laptop si un rack pe data de 11 aug 2009...trebuia sa imi ajunga pe 13 aug....sun la fancurier sa vad daca a juns si imi spun ca nu au niciun colet pentru mine....sun la pcbay sa imi dea awb....imi dau un awb fals.....pe scurt am dat peste 10 telefoane atat la pcbay cat si la fan....nesimtitii de la pcbay au mintit cu nerusinare, pentru ca in final am sunat la fun la bucuresti si au cautat sa vada daca am colet dupa; ruta, nume, si ambele prenume si ca sa vezi nimic.... Degeaba au preturi bune daca sunt neseriosi si in plus daca la vanzare cand trebuie sa faca bani sunt asa, cum credeti ca o sa fie la o garantie???? FIRMA DE TEPARI!!!! | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Eu NU RECOMAND Pcbay.ro, am facut la ei o comanda si mi-au pus in colet in loc de un tub de pasta AS 5 de 12gr plin un tub de 12gr dar care avea doar un sfert de pasta. Am vb cu ei la telefon cand am vazut asta si ei ma luau cu vrajeala cu curierul, ca el ar fi umblat in el ceva de genu. Ce naiba sa faca curierul cu pasta As 5 ? Se spala pe dinti ?
__________________ The best parts rarities E6850 (L720 xxx)3800mhz 1,31v;4000mhz 1,39v \\Ninja rev A\\DFI DARK 965 \\Team Xtreem 2GB DDR2 800Mhz\1000MHz M1800HC5DC(3-3-3-3 800mhz)2,12v(4-4-4-4 900mhz)1,82v(4-4-4-4 950mhz)1,93v\\Bfg 8800 ultra\\coming enermax 425-525w modu+\\Case Mercury \\lcd Samsung 193P --==--TEAM Xtreem TXDD2048M1800HC5DC --==-- | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ PC Garage - nu mai fac cumparaturi de la ei.dupa ce am raportat ca am primit bip de la ei la finalizarea unei comenzi am primit ban. Nu ma mai intereseaza produsele cu garantie la pc garage. | Vand cd-key-uri autentice 100% pt aproape toate jocurile pc! | | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | pcbay
nici eu nu recomand firme care nu sunt in stare sa aibe pe stoc nici macar cateva ventilatoare de carcasa! tocmai mi-am luat teapa cu pcbay! daca toti end-userii ar lua atitudine, ar fi eliminati acesti asa-zisi comercianti care traiesc din discounturile facute de marile firme! si care mai mult ne incurca, decat ne fac un bine! Last edited by politic; 23-09-2009 at 21:07.. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Experientele mele cu PCBay au fost pozitive, partea de comandat/cumparat/schimbat (schimbat tastaura ca numi placea layoutul, schimbat HDD 1Tb DOA ), nu am testat partea de service, si am luat de la ei cam de 30mil in ultimii 2 ani si am recomandat si altora care au mai luat de inca vreo 20mil. Am preferat insa sa merg eu sa ridic comenzile, dar am si primit livrat prin curierat o carcasa si un cooler de exemplu, in mare incerc sa evit FanCurierul sau orice fel de curieri ( prea multe povesti aiurea auzite, intarzieri sau nevoie sa merg eu pana in Glucozei la 8 seara fiindca a uitat sa ma sune cand nu ma gasit acasa ). Legat de partea de stoc n-am ce sa comentez, asa fiecare poate sa zica ca "nu sunt in stare sa aibe pe stoc nici macar cateva ventilatoare de carcasa sau 2 procesoare sau 2 carcase sau 2 paste sau 2 coolere sau 2 mausi..." si tot asa pana cand se umple un depozit, nu? Presupun ca nu o sa poti comanda de la nimeni niciodata ca se intampla sa nu aiva ce vrei tu fix in ziua aia pe stoc, nu ?
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |