![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | D-LINK855
Am cumparat in data de 16.09.2009 un router d-link dir855, ( acest router este o panarama ), dupa 4 zile vorbesc cu ei sa-l returnez! il trimit luni 21.09.2009, si dupa nenumarate telefoane date mi se comunica ca din cauza faptului ca l-am folosit nu imi pot da decat 70% din valoare! am fost mintit si ca ei au dus routerul in service-ul elkotech! dupa doua zile de bataie de joc, i-am rugat sa il trimita asa cum este! deci mi-am tras o teapa de 10mil! routerul nu merge in banda de 5ghz ( ptr asta il luasem ), iar in banda de 2,4ghz nu reusesc sa am semnal ok la o distanta de aproximativ 10 metri! totul e ok la firmele astea atunci cand ai norocul sa nu apelezi sa iti duca produsul in service! ca o comparatie, de la emag am luat banii integral pe un anumit produs dupa 2 ani! ( produsul nu se mai fabrica si mi-au stornat suma care se afla pe factura )! exact cum sa mai spus de nenumarate ori, mai bine dai 1mil in plus si cumperi de la o firma serioasa cu putere financiara! am recurs la decizia de a sta cu produsul defect, ( cel putin pe cablu merge bine ! ) deoarece nu stiu cand mai vedeam banii de la o firma ca pcbay! PS: am ajuns in aceasta situatie, deoarece, m-am calicit la 50ron! cand te decizi sa devii comerciant iti faci un stoc decent si de bun simt de produse care stii ca se cer in mod curent! nu mergi pe ideea sa te milogesti de importator ptr. 4-5% discount atunci cand ai comanda ferma din partea unui anumit client! eu personal de cate ori am intrebat de un anumit produs ( de ex. hdd: wd640aaks ), am primit respunsul ca : nu avem aducem de la importator! ca o ironie a sortii, tot eu mi-am cerut scuze ptr. aceasta situatie! Last edited by politic; 24-09-2009 at 22:02.. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Referitor la problema domului Politic am sa postez mail-ul care l-am trimis eu la sesizarea adresata de Dl. pe adresa de reclamatii. '' Buna Ziua Referitor la problema dvs. va informez ca routerul a ajuns in data 22.09.09 la noi si dvs. ati solicitat returnarea baniilor, iar la solicitarea dvs. telefonica v-a fost trimis inapoi in data de 23.09.0 Deci prin urmare routerul nu avea cum sa ajunga in service la Elko tech, noi nu am contestat faptul ca nu merge in parametrii acceptati deoarece asta verifica serveice-ul de la Elko tec In ce priveste garantia produsului, este in continuare valabila si se poate efectua la cererea dvs. prin trimiterea lui la serviceul Elko tech de catre societatea noastra (solicitare care nu a existat Raspunsurile nu au venit prin mail deoarece au fost comunicate telefonic, cat despre capacitatea de a n-e permite in stoc un produs, ma tem ca nu aveti idee cate produse se afla in stocul unui "magazin de apartament Subliniez ca nu intentionez sa para nepoliticos raspunsul meu, dar diferenta de costuri dintre un magazin la strada si un apartament sunt cam de 10 ori mai mari(intre 3000-5000 E/luna) lucru care cu siguranta l-ati fi regasit in pretul produsulu Sper ca ve-ti aprecia corect situatia, iar in ce priveste rezolvarea problemei routerului, va asigur de tot suportul necesar Cu deosebita consideratie " Cred ca Dl. Politic poate confirma primirea acestui mail, cat si a faptului ca nu i-a fost ingradit dreptul la acordarea garantiei . ---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:26 ---------- Quote:
Ca urmare a acestei greseli, am procedat la inapoierea contravalorii produsului asa cum am discutat si inteles telefonic. | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | d-link dir 855
perfect adevarat ce a spus d-nul Mihai GH! am solicitat pe 23.09.2009 sa mi se inapoieze produsul, deoarece dansii mi-au comunicat ca nu imi pot inapoia decat 70% din valoare, deoarece produsul este folosit! ( nu l-am folosit decat in weekend ). produsul este prost conceput ! , chiar pe forumul d-link lumea se plange de acest aparat din cauza problemelor software si a performantelor slabe hardware, majoritatea oamenilor l-au returnat! numai eu, din cauza faptului ca am cumparat de la pcbay, mi-a fost incalcat dreptul de a retuna produsul in 10 zile, deoarece nu corespundea asteptarilor mele! in final am ramas cu buza umflata! hotararea am luat-o in urma discutiilor cu angajatii pcbay! in momentul in care ti se spune ca la ora 12:00 nu lucreaza nimeni la service, la ora 13:00, din nou nu lucreaza nimeni la service, incepi sa crezi ca esti luat de prost! si totodata sa iti pui intrebari de genul: mai vad ceva de la astia!!!! baietii mi-au spus ca routerul este in service la elkotech!!! am sunt la elkotech si mi s-a spus ca la ei nu a ajuns nici un router si am stabilit cu dansii sa-l trimit personal, dar numai cu factura prin care cei de la pcbay l-au achizitionat de la dansii! i-am rugat pe cei de la pcbay sa-mi trimita copie dupa factura! am fost asigurat ca o voi primi!!! suntem in 7.10.2009 si routerul sta aruncat intr-o debara! folosesc in continuare routerul meu trendnet tew-633gr, care da clasa router-ului d-link dir855! deja am platit de 3 ori taxe de curierat!! ce fac? il mai trimit odata? la dc-shop am trimis o singura data o placa de baza si mi-au returnat toata suma in 3 zile, inclusiv taxa de curier!!! fara comentarii, fara sa dau eu vreun telefon! la itdirect daca trimiti ceva in garantie platesc ei curierul!!!! la emag, la fel!! in ziua in care am comandat routerul, am mai comandat o placa Asus P7P55D-PRO si un procesor intel i750! ( placa era 650ron, procul 730ron ), sun dupa 1ora sa intreb daca pot pune produsele in aceeasi zi si totodata intreb daca preturile sunt cele dupa site si ce credeti ca mi se spune: placa costa 720ron, deci cu pretul asta urma sa o primesc a doua zi! ( am anulat comanda ptr placa si proc si m-am deplasat personal la pcfun, de unde le-am luat cu: 670ron placa si 749ron procul! in concluzie nu pot sa spun decat ca, nu vad nici un avantaj in a mai cumpara pe viitor de la firme precum pcbay!!!! la fel si cu routerul d-link: fac comanda cu pretul de 930ron si il primesc a doua zi cu 960ron! Last edited by politic; 07-10-2009 at 22:17.. | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
mihaigh - cumparatorul cand trimite ceva in garantie si daca e din in provincie voi suportati costurile ! si el are dreptate cu cele 10 zile . politic - cum ai procedat cand ai comandat ruterul : ai facut comanda telefonic/pe site/mail ? si apoi l-ai luat de la sediu ? daca da fa reclamatie la anpc pt refuzul returnarii banilor in baza legii cu cele 10 zile !!! ca sa nu mai vorbim de faptul ca odata confirmata comanda pretul din ea nu se mai modifica !!! ANPC !
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
cu o mica precizare , tu poti beneficia de cele 10 zile ! ti-am zis ce sa faci
__________________ vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post39868848 !!! vand http://forum.computergames.ro/106-el...l#post40397476 !!! | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| LOCOTUS , ma uit la ultimele 3 posturi ale tale pe forum (la ora aceasta) in care tu concluzionezi mereu ca vinovat e clientul (varii cazuri). Pune-te si tu in pielea respectivului si ai sa vezi ca situatia nu mai este asa placuta iar orice post arogant ca al tau de acum il vei privi cu dezgustare. Inceteaza in a mai trolla, in cazul de fata nu conteaza daca produsul nu este conform cu specificatiile sau a fost o greseala la cumparare, fiecare avem drepturi ce trebuiesc respectate. "gandeste intai si posteaza dupa simplu" | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
gluma gluma, dar ce s-a intamplat cu ei? Saptamana trecuta i-am sunat si nu au raspuns, de cateva zile vad ca nu mai au nici numarul trecut pe site. eu am luat o memorie acu vreo 2 luni, direct de la ei, si acu da erori in memtest. Mushkin 991643. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
cam neseriosi , probabil dau si ei faliment :|
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
pai deja au dat. Si mai sunt si nesimtiti pe deasupra. Adica dupa ce le dau mail sa schimbe memoria, m-au raspuns dupa o sapt, si mi-au zis porceste: "veniti la noi la sediu sa o schimbam, asa scrie si in garantie" Credul si fraier, m-am dus la ei, si acolo era GOL. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
pai vad ca siteul inca functioneaza doar ca nu au trecut adresa la rubrica contact .... aiurea firma ... ---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 02:37 ---------- care mai aveti adresa lor si un numar de telefon ?
|
| | #37 (permalink) | ||
| Nick anterior: retired Join Date: Jul 2008 |
Am cumparat de la Pc-bay un monitor prin vara si vazand discutiile de aici m-au facut sa ma uit pe o factura si ce sa vezi , surpriza ! firma distribuitoare este COOLPC ONLINE S.R.L @punisher: +4021.250.21.07 Last edited by a.cristian; 11-11-2009 at 17:40.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |