brat Inca o poveste despre neseriozitatea MediaDOT/MarketOnline...
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 52

Thread: Inca o poveste despre neseriozitatea MediaDOT/MarketOnline...

Registered User matose's Avatar

Inca o poveste despre neseriozitatea MediaDOT/MarketOnline...

Am si eu o mica poveste pe care vreau s-o impartasesc cu voi, poate astfel realizeaza si unii oameni ca nu-si pot bate joc non-stop fara repercusiuni. Am trimis aceasta poveste la Evenimentul Zilei si la nerve.ro .

"Toata povestea incepe in urma cu aproximativ 1 an cand am fost contactat de persoane din cadrul MediaDOT pentru a incepe o calaborare in scopul redactarii unor articole (definitii) care urmau sa fie introduse pe site-ul lor. Am cooptat inca un prieten pentru ca era un volum considerabil de munca (in final au iesit aproximativ 30.000 cuvinte), am stabilit pretul iar apoi ne-am apucat temeinic de treaba. Am muncit aproximativ 1 luna si cand le-am predat am incasat jumate din bani, ramanand ca cealalta jumate (1700RON) sa fie platita atunci cand articolele sunt urcate pe site.
    Dupa ce am fost amanati 2-3 luni de zile in mod constant cu scuze de genul: "Site-ul nu e gata!", "Sunt in concediu!" sau "Nu avem lichiditati!" aflam ca defapt MediaDOT nu mai apartine de Alko Group (cei cu care am vorbit noi) ci de Grifon Group (firma care are MarketOnline).
    Aceasta schimbare a coincis si cu aparitia definitiilor pe site-ul MediaDOT (dau doar 2 exemple ca sa se inteleaga despre ce vorbesc: pci sau pentium). In acel moment am luat legatura prin e-mail cu persoanele din cadrul MediaDOT cu care stabilisem. Toate mail-urile mi-au fost directionate catre Mugur Frunzetti, directorul Grifon Group (MarketOnline si, implicit, MediaDot). Din informatiile primite de la diverse persoane care au avut contacte cu el am aflat lucruri destul de urate (neseriozitate, minciuna, egocentrism, etc). Am zis ca "lumea e rea si invidioasa", asa cum bine zicea o vorba din popor. Drept urmare am facut rost de numarul de telefon al domnului Mugur Frunzetti, am vorbit si am aflat ca nu stia de aceasta intelegere pe care am avut-o noi cu MediaDOT dar ca incearca sa ne ajute. Imediat m-am gandit ca am avut dreptate si ca omul e foarte simtit, a inteles problema si e dispus sa ne ajute. Mi-a trimis un mail in care mi-a spus ca vrea sa discutam despre "trecute si viitoare colaborari" si ne-a invitat la o intalnire. Cum sediul MarketOnline se afla intr-o zona in care se ajunge destul de greu (cel putin pentru mine) am dat reply in care i-am spus ca nu voi discuta despre viitoare colaborari decat dupa ce este achitata si cealalta jumatate din suma. Practic am vrut sa evit sa fac un drum degeaba doar pentru a fi plimbat din nou, ma saturasem pana peste cap de asta. Nu am primit raspuns.
    Peste 2 luni am trimis un alt mail in care readuceam atentiei aceasta problema si in plus ofeream 2 variante: scoaterea articolelor de pe site sau achitarea restului de bani. Daca nici una nu era indeplinita am comunicat ca voi incepe actionarea pe cale legala. Din nou nici un raspuns....
    Totul a culminat cu convorbirea telefonica de acum cateva zile in care domnul Mugur a avut un ton foarte violent in care imi repeta ca dansul nu are absolut nici o obligatie fata de noi, dar si ca definitiile erau deja pe site cand a cumparat MediaDOT (cumparat e mult spus, tranzactionat la pret de nimic prin intermediul a 2 arabi e mai corect ), lucru extrem de fals de altfel. De asemenea a spus ca numai din binevointa ne ajuta si NUMAI dupa ce colaboram cu MarketOnline INCEARCA sa compenseze suma de bani. Si daca nu imi convine aceasta solutie am fost invitat sa ma duc la tribunal (am primit chiar si adresa exacta de la dansul...) si sa-l dau in judecata pentru ca are el dovezi prin care sa arate ca nu stia nimic de intelegere.
    Punctul meu de vedere este clar: munca mea este pe site-ul MediaDOT, al carui director este Mugur Frunzetti, si este neplatita in totalitate. Daca nu vrea sa plateasca sunt de acord sa o scoata de acolo, iar inca o colaborare cu astfel de oameni eu nu mai inchei, indiferent cat de profitabila ar putea fi. Un argument pentru care nu vrea sa plateasca, este faptul ca a bagat destui bani in MediaDOT de cand a preluat-o. O, chiar asa? Dar datoriile facute inainte de MediaDOT (Alko Group) catre furnizori care insumau sute de mii de euro nu le-a platit nimeni. De asemenea Grifon Group calca pe aceleasi urme si dupa cum se observa s-a realizat trecerea catre o a treia firma (Kelion Online Management). Ceea ce am vrut sa demonstrez e ca eu nu stau in acesti bani mai ales tinand cont de provenienta lor si nu o sa ma umilesc pentru nimeni, mai ales pentru niste oameni de o calitate indoielnica."

Banned
    • spatiul porturilor de I/O 32 biti
    • spatiul de configuratie pe 256 byte
    Pai, tinand cont de calitatea traducerilor (da, si ele se cheama plagieri) (proiectantii magistralei PCI, daca ar sti romaneste, nu prea si-ar recunoaste copilasul), consider ca au platit destul . Ba chiar de 3-4 ori mai mult decat ar fi cerut un indian la calitatea asta.

Ca aveati o intelegere (btw, scrisa sau verbala?) e cu totul altceva, acolo iti dau dreptate, succes cu instantele de judecata.
    Ceea ce am vrut sa demonstrez e ca eu nu stau in acesti bani mai ales tinand cont de provenienta lor si nu o sa ma umilesc pentru nimeni, mai ales pentru niste oameni de o calitate indoielnica.
    La fel, ultimul paragraf nu e necesar. Nu mai detaliez de ce, e cam evident ca totusi stati in banii aia daca v-ati inhamat la treaba.

Sa pricep ca nu mai merge biznisul cu ales procesoare din gramada, forjat, ce nu se pastreaza vandut ca nou clientilor? Cine ar fi crezut

BTW, Posea e unu' mic si blond?
    Last edited by SteakHunter; 06-03-2009 at 18:47.

VY Canis Majoris punisher's Avatar
    ai semnat ceva cu ei ?
    º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
    ¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
    ¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„

Banned
    Regretam ca nu ati inteles corect explicatiile si pozitia noastra, drept pentru care le expunem din nou, acum in scris:

1. la data la care Grifon Group a cumparat www.meadiadot.ro voi finalizaseti aceasta selectie/traducere/creatie (nu analizam si nu comentam cat % din fiecare) de informatii pentru proiectul WikiDot si ea era inclusa in ce am cumparat noi
    2. noi nu am fost informati in nici un fel despre cine a realizat Wikidot (am fost convinsi ca este cineva din cadrul magazinului) si cu atat mai putin ca exista datorii restante pentru acest modul, pentru noi Wikidot era doar o mica parte a ceea ce am cumparat
    3. evident, nu ne-am asumat (si nici nu aveam cum sa ne asumam daca nu stiam nimic) nici o raspundere sau angajament de plata fata de tine sau de colegii tai
    4. ne recunoastem greseala si ne cerem public iertare, punandu-ne cenusa in cap, pentru faptul ca, atunci cand ne-ati contactat prima data, am incercat sa gasim o solutie de a va ajuta si de a include aceasta suma pe care nu o datoram in cadrul unui nou proiect pe care sa il dezvoltam impreuna - corect era din prima clipa sa va trimitem la cei cu care ati avut intelegerea si cu care erati si prieteni dar totusi v-au pacalit, sa va plateasca ei cum e normal
    5. din ce mi-a spus cand i-am cerut sa imi ofere informatiile necesare acestui raspuns, Mugur te-a invitat in urma cu 2 zile, cand ati discutat telefonic, sa verifici toate aceste informatii cu prietenii tai cu care ai facut deal-ul initial si, daca e ceva fals in ele, sa ne faci o vizita ca sa iti facem plata noi ... se pare ca nu ai fost interesat sau ce ai aflat nu ti-a convenit si ai ales sa arunci public cu acuzatii nefondate, te felicitam pentru asta
    6. daca inca considerati ca aveti dreptate, este normal sa va sugeram sa apelati la Justitie, numai acolo se decide dreptatea, nu pe forumuri
    7. in ceea ce priveste speculatiile despre preluatea magazinelor de catre Kelion Online Management, ai auzit pe undeva de vreun furnizor sau alt partener care sa nu isi poata recupera datoriile de la Grifon Group (si nu includem aici Asesoft care a aruncat public cu noroi si apoi a pierdut lamentabil procesul, vorbim de cei care isi pot si proba pretentiile)?

Acesta este raspunsul oficial al Mediadot/MarketOnlinel la acuzatiile tale, unicul pe care il vom da pe acest subiect (nu ne vom implica in discutii ulterioare pe tema in cauza).

VY Canis Majoris punisher's Avatar
    RelClienti - cand a inceput procesul cu asesoft ?

reusiti sa treceti anul ?
    º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
    ¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
    ¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„

Banned
    Punisher, nu te lua de firma prea tare, stiu ca au MULTE bube in cap, sunt enspe thread-uri ce se ocupa de asta, dar faptul ca sunt tepari nu inseamna ca dau DOAR tepe.

Mie mi se pare destul de clara explicatia, si uitandu-ma pe proiect eu nu as plati pentru lipsa de calitate, punct si de la capat.

RelClienti, iti spun sincer ca din moment ce am postat pe forum nu ma mai intereseaza recuperarea acelor bani. Eu nu stau in ei, dar se pare ca pentru domnul Mugur este o suma importanta analizand dupa comportament. Eram dispus la o colaborare cu MarketOnline (nu aveam nici un motiv sa nu o fac) dar NUMAI dupa ce primeam si restul de bani, nu sa fac munca voluntara si apoi sa raman cu buza umflata.
    Si, apropo, procesul cu Asesoft a fost pierdut din cauza unor acte facute prost de avocatii lor (viciu de judecata), nu pentru ca Grifon Group ar fi avut dreptate . Mai bine te limitezi in a comenta lucrurile pe care le intelegi in totalitate pentru ca as putea spune mai multe care sa te lase fara salariu, de exemplu cum domnul Mugur controleaza mai multe site-uri si forumuri sau cum un baietel care a castigat un premiu la un concurs MarketOnline a fost lasat cu buza umflata pentru ca a dat telefon 1 saptamana mai tarziu...

Cine are capacitate de intelegere trage concluziile necesare din ceea ce am spus eu. Nu sunt chiar de ieri de azi pe forum si pot sa fiu ingaduitor dar cand cineva isi bate joc de mine si de munca mea deja se schimba foaia.
    Last edited by matose; 07-03-2009 at 18:34.

Banned
    Quote Originally Posted by matose View Post
    RelClienti, iti spun sincer ca din moment ce am postat pe forum nu ma mai intereseaza recuperarea acelor bani. Eu nu stau in ei, dar se pare ca pentru domnul Mugur este o suma importanta analizand dupa comportament. Eram dispus la o colaborare cu MarketOnline (nu aveam nici un motiv sa nu o fac) dar NUMAI dupa ce primeam si restul de bani, nu sa fac munca voluntara si apoi sa raman cu buza umflata.
    Si, apropo, procesul cu Asesoft a fost pierdut din cauza unor acte facute prost de avocatii lor (viciu de judecata), nu pentru ca Grifon Group ar fi avut dreptate . Mai bine te limitezi in a comenta lucrurile pe care le intelegi in totalitate pentru ca as putea spune mai multe care sa te lase fara salariu, de exemplu cum domnul Mugur controleaza mai multe site-uri si forumuri sau cum un baietel care a castigat un premiu la un concurs MarketOnline a fost lasat cu buza umflata pentru ca a dat telefon 1 saptamana mai tarziu...

Cine are capacitate de intelegere trage concluziile necesare din ceea ce am spus eu. Nu sunt chiar de ieri de azi pe forum si pot sa fiu ingaduitor dar cand cineva isi bate joc de mine si de munca mea deja se schimba foaia.
    Gresesti, baietelul a primit premiul integral, vrei niste poze sau documentele scanate?

L3 Artist
    SH, ai mai dat si prin alte parti aberatia aia cu, componentele forjate. Abtine-te daca nu stii prea bine despre ce vorbesti.
    Din ce am auzit si eu procesul cu Asesoft a fost castigat pe viciu de procedura si nu pentru ca Grifon ar fi avut dreptate. Am impresia ca hotararea nu este definitiva si irevocabila asa ca se mai pot intampla chestii.
    Am impresia ca Relclienti este chiar Mr. Frunzetti desi nu vrea sa arate... E grele alea cu IP-urile dom'ne.
    Geology rocks

Banned
    C3rE, OK, dar tu ai citit "wiki"-ul? Eu m-am limitat strict la linkurile date in primul post, stiu metode mai bune de pierdut timpul. Cam cat ai plati pentru asa ceva? Sunt sigur ca intelegerea initiala avea prevazuti si parametri de calitate dincolo de "the quick brown fox jumped over the lazy dog".

nu e aberatie, nu mai departe de saptamana asta am avut 2 confirmari legate chiar de case in point (nu recente, dar chestiile nu se prescriu de pe azi pe maine), din surse destul de credibile si altfel destul de admirative fata de gasca de la ******. Tu crezi ce vrei.

L3 Artist
    M-am referit strict la afirmatia ta cu forjarea componentelor. Nu am pic de interes sa dau click-uri pe la Mediadot sa ma uit pe wiki-ul lor, am alte surse de informare.
    Geology rocks

SH, treaba asta nu are legatura cu ****** sau cu calitatea produsului finit. Are legatura cu ce s-a stabilit initial si, mai ales, cu atitudinea domnului Mugur Frunzetti. Daca mi se explica frumos, cu un ton amabil, poate ca ma duceam pentru o discutie dar nu... a trebuit sa primesc amenintari si sa suport aerele de superioritate si frustrarile unora...
    Referitor la parametrii de calitate ai wiki-ului, ai gasit si tu cateva scapari si acum te dai centaur pe aici. Incearca si tu sa faci ceva asemanator, sa lucrezi ore intregi pentru documentare si apoi sa scrii un asemenea volum de informatii si dupa aceea poti sa iti dai cu parerea despre absolut tot ce doresti tu !

Registered User Iubitel's Avatar
    Quote Originally Posted by SteakHunter View Post
    Pai, tinand cont de calitatea traducerilor (da, si ele se cheama plagieri) (proiectantii magistralei PCI, daca ar sti romaneste, nu prea si-ar recunoaste copilasul), consider ca au platit destul . Ba chiar de 3-4 ori mai mult decat ar fi cerut un indian la calitatea asta.

Ca aveati o intelegere (btw, scrisa sau verbala?) e cu totul altceva, acolo iti dau dreptate, succes cu instantele de judecata.

La fel, ultimul paragraf nu e necesar. Nu mai detaliez de ce, e cam evident ca totusi stati in banii aia daca v-ati inhamat la treaba.

Sa pricep ca nu mai merge biznisul cu ales procesoare din gramada, forjat, ce nu se pastreaza vandut ca nou clientilor? Cine ar fi crezut

BTW, Posea e unu' mic si blond?

Nu ma pot abtine cand vad atata ura.Retard,nu matose urca continutul pe site,si stii bine ca oricand apar erori din te miri ce cauza.Apoi in loc sa te bucuri de raul altuia si sa stai ca balena pe uscat,mirandu-te cum sa te freci in chec sa scoti niste bani,mai bine ti-ai vedea de treaba ta,sunt convins duci lipsa de o gramada de cunostiinte in domeniul asta.
    Nu spun ca matose este un fel de Bill Gates,DAR,din moment ce omul a muncit si si-a pierdut niste timp important pentru ca unii ca tine sa invete noi lucruri,inceteaza cu atitudinea asta de roman redus si invidios.Mi se pare normal ca odata avand o intelegere,omul sa-si primeasca banii pentru munca dupusa.Punct!

Banned

Voi plecati de la premisa ca nu am facut documentari de marimea aia si ca nu stiu nimic pentru ca nu sunt de "meserie" "overcloacar". Wrong on both accounts, am scris in liceu de mi-a iesit pe nas, si nu imi permiteam sa fie slabe pentru ca nu primeam niciun ban daca se intampla asta.

Nu sunt niciun centaur, am citit exact cele 2 pagini date de tine, ambele sunt ciuruite de greseli nu care au cum sa apara cand urca webmasterul continut not by a long shot . Daca vrei corectura si nu stii cum s-o spui, pretul meu e de 3400 RON.

"ura de roman de cacat" e destul de relativ, poate am destule motive sa raspund cum raspund, nu gasesti? Nu concurez cu oamenii din service-urile de piese PC pentru paine, deci poate post-urile nu sunt din ura, nici din lipsa de cunostinte, nici din lipsa de timp, ci din indignare simpla si legata strict de continutul primului post

Iubitel (alias alextzebest, LOL), stiu ce e ala PCI de suficient timp, nu am nevoie de traduceri slabute de pe wikipedia & co pentru astea. Daca vrei si ai si banu', gasesc timp sa iti predau si tie. Apropo, ce treaba are Gates cu comertul cu placi video? Cat despre restul, vezi partea cu bold

Ma rog, ca sa fiu ontopic, de ce doar Evenimentul zilei? Nu sunt mai citite Adevarul si Jurnalul National? :-?
    Last edited by SteakHunter; 08-03-2009 at 15:16.

Tu nu te-ai prins ca esti in plus pe aici? Nu te-am vazut facand ceva constructiv pana acum, doar dai din gura ca o moara stricata. Arata-mi ceva rezultate de ale tale din orice domeniu sau vreun post de pe forum in care emani inteligenta pentru ca eu sincer nu am gasit...

P.S: Grabeste-te ca nu mai e mult si iei ban din nou !

Ontopic: Pentru ca EVZ e o publicatie interesata de asa ceva, au publicat recent si problema cu garantia la PCGarage...

Banned
    Pot sa spun exact acelasi lucru despre tine. Ah, oops, s-a dus si verde-ul de la nickname?
    Last edited by SteakHunter; 09-03-2009 at 00:33.

m3
    m3 is offline
    ofcors m3's Avatar
    O tara mai plina de maimutoi decat ۩.Disneyland.۩
    Quote Originally Posted by SteakHunter View Post
    Poti sa faci ceva constructiv pe forumul asta cu asemenea asi? Ma indoiesc. Ah, oops, s-a dus si verde-ul de la nickname?
    Verdele, academicianule.
    Si mai lasa lumea-n pace, ca te bagi peste tot.
    Vand Nissan Almera 2006
    Pentru tutun: nu sunt in tara, asa ca momentan nu onorez decat comenzi de peste 10 bucati. Livrare in 2-4 zile.

“Men have become tools of their tools” - Henry David Thoreau

Banned
    Nu e nicio problema, imi asum greseala, dar se poate si mai rau, nu intru in detalii

Totusi, ca sa fiu perfect ontopic si ca sa aveti voi sansa sa imi explicati ce tari sunteti, de ce e gresit quote-ul pe care l-am dat din definitia pentru PCI? Matose a zis ca "ai gasit si tu greseli si gata", astept sa fiu luminat Si nu, nu e "biti/byte"

m3
    m3 is offline
    ofcors m3's Avatar
    O tara mai plina de maimutoi decat ۩.Disneyland.۩
    Nu-i bai, dar chiar crezi ca solutia este sa critici tot ce prinzi?
    Vand Nissan Almera 2006
    Pentru tutun: nu sunt in tara, asa ca momentan nu onorez decat comenzi de peste 10 bucati. Livrare in 2-4 zile.

“Men have become tools of their tools” - Henry David Thoreau

Banned
    Cata vreme e constructiva si mai taie din fumuri, de ce nu? Ma rog, probabil nu-mi voi atinge scopul, la cum raspunde subiectul, deci multe succese in razboiul cu marketonline, astept sa vad cum iese

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 3 123 LastLast