brat Inca o poveste despre neseriozitatea MediaDOT/MarketOnline... - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 52

Thread: Inca o poveste despre neseriozitatea MediaDOT/MarketOnline...

Registered User matose's Avatar
    Verdele din nick e pentru editori, iar eu nu mai scriu de ceva timp pentru ComputerGames asa ca am solicitat sa fie scos din cauza unor "destepti" care cred ca daca am alta culoare la nick sunt considerat mai special decat ei.

Registered User Orlov's Avatar
    In calitate de colaborator la acest proiect as dori sa imi exprim si eu parerea referitoare la acest topic. In primul rand domnule SteakHunter referitor la greselile semnalate as dori sa adaug ca forma in care articolele au ajuns pe site nu era cea finala ci mai mult un draft, eventualele erori urmand sa fie corectate ulterior. Toate textele au fost scrise in graba la presiunile MediaDOT ce dorea o implementare cat mai rapida a acestora pe site urmand sa colaboram pana la o finalizarea corecta a acestora. Ulterior, alaturi de Matose chiar am propus corectarea acestora, raspunsul MediaDOT fiind ca se vor ocupa ei de aceasta operatiune.

In final as dori sa adaug ca nu ma intereseaza nici restituirea banilor si nici colaborarea propusa de domnul Mugur Frunzetti.
    He who will fight the devil at his own weapon, must not wonder if he finds out they are alike. Robert South

Registered User

Cristi pagubitul mediadot

Am cumparat produse IT de 20 de mil de la ei in 2007 in ianuarie. Mi s-a stricat placa video un ASUS HD 3870 acum cateva zile mai exact 8 martie 2008 (sincer nu m asteptam sa fie atat de proasta ca fiabilitate. Se incalzea fff tare de cand am luat-o si am dat si 850 de RON pe ea atunci). M-am dus acum 2 zile la sediul Mediadot din Lizeanu (l-au mutat din Vieparilor in Pisoni si din Pisoni in Lizeanu, asta asa ca masura de precautie, in 6 luni doar!!!!!!!!!!!!) si acolo o tiganca si la propriu si la figurat mi-a aruncat in nas aceeasi gogoasa ca celor de mai sus. Ca Alko a dat faliment si ca a preluat Grifon .... kkturi din astea... si sa fac reclamatie la opc. Fac reclamatie si cei de la opc imi spun ca am ramas cu paguba.... Ce mai e de zis? Baietii in aceeasi situatie ca mine scrieti-mi pe padronne2000@gmail.com si ii dam in judecata!!! Am vb deja cu un avocat si poate reusim sa cerem despagubiri. Hai sa ne strangem cat mai multi sa le-o tragem nenorocitilor. Astept mailuri sa luam legatura

Din pacate nu prea ai ce sa faci si nici pe cine sa dai in judecata. Fostul proprietar MediaDOT a vandut unor arabi Alko Group cu absolut tot. De la acei arabi domnul Mugur Frunzetti a luat doar site-ul si bunurile (calculatoare, birouri, etc). Tu ar trebui sa dai in judecata acei arabi dar nu mai dai de ei nici daca vrei..... A fost o manevra bine pusa la punct de toti cei implicati. Si eu mai am garantii la ei dar le consider nule... !

Registered User Croocodillul's Avatar
    Si-mi aduc aminte ce reclama agresiva faceau pe la inceput.Nu mai am incredere in nici o firma din asta de comert online.N-am avut niciodata o parere buna despre mediadot, probabil si din cauza ca nu au reusit sa ma serveasca macar o data, mereu lovindu-ma de clasicele probleme de stoc sau produse cu alte specificatii.

Comertul online incepe sa semene cu vanzarea la taraba(ba' astia cred ca sunt chiar mai intelegatori).

Registered User
    Ai două variante realiste de rezolvare:

1. Adresează-te importatorului Asus în România. Oricum comerciantul la ei (furnizor/importator/producător) apela pentru garanţie. Acum că a dispărut comerciantul te duci singur mai sus.

2. Dacă Alko e în procedură de faliment te poţi băga printre creditori. Dar nu văd logica decît dacă vrei neapărat să-ţi complici viaţa.

În niciun caz nu ai ce cere de la Mediadot. Faptul că au preluat o marcă nu înseamnă că sînt răspunzători pentru ce a făcut deţinătorul anterior.

Din păcate sînt mulţi ignoranţi şi proşti. OPC sau reprezentanţii Mediadot puteau să-ţi spună ce ţi-am zis eu aici ca să nu mai enervezi. Iar avocatul evident că te îndeamnă la proces că el din aia trăieşte.

Nu le ţin partea Mediadot şi se prea poate ca toată preluarea să fi fost regizată în diverse scopuri. Asta e, nu văd cu ce te ajută, eu zic că dacă ai realmente o problemă cu placa atunci cel mai bine ar fi să cauţi metode realiste de a ţi-o rezolva în loc să înjuri diverşi. Chiar dacă merită înjuraţi.
    If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry.

Registered User

Buba mare....

Am lucrat la mediadot de la inceputuri, de cand erau pe Vladislav Voievod, de la 2 saptamani de la lansare. Am fost o mana de oameni la inceput; fiecare dintre noi fiind minim bun la ceea ce faceam... Intre timp, firma a crescut, a inceput sa aiba mici "defecte" (legate si pe plan cu clientii, si pe plan intern) din cauza "cantitatii" angajatilor si nu a calitatii acestora....
    Desi la inceput promitea multe, desi la inceput il recomandam la toti (partial si pentru ca puteam optimiza derularea comenzilor, stiam ce furnizori au produse ok si care nu, ce furnizori sunt seriosi cu garantiile, realizam sisteme OC / silent pc / modding dupa dorintele si bugetul fiecaruia ......). Toate aceste recomandari nu s-au urmat a fi benefice, deoarece orice produs luat pe alko, se pare ca a ramas fara garantie.... Cea mai mare prostie ever....
    Sfatul meu: interesati-va inainte de la ce magazin cumparati. Pretul mic se pierde imediat ce apar problemele dupa... cand se pierd timp si bani in a avea un sistem functional....
    Pentru cei care considera ca ar avea nevoie de sfat: incercati pcgarage, pcfactory, it direct (desi sunt mai scumpi, merita fiecare banut in plus), mariosoft, tronix, onsite (chrome computers - mai cunoscut printre integratori).
    Last edited by ifn1985; 11-03-2009 at 11:23. Reason: Automerged Doublepost

Administrator Silviu's Avatar
    RelClienti era chiar mugur. A primit ban pentru spam si a sarit de fund in sus. Cititi inca odata postul lui din thread, sa vedeti cum el vorbeste singur cu el. Personalitate dubla ? Interesant cum a reactionat instant in momentul in care a fost poftit afara. Probabil sta cu F5 pe forum. L-am eliberat, acum se poate desfasura doar in curtea prostilor care cred ca vor recupera vreun ban de la el vreodata.

Banned
    Mugur Frunzetti FRAUDA?

Se observa cu ce oameni avem de-a face !

Registered User andreirazvan26's Avatar

Teapa

Salutari tuturor
    Mai nou am fost la service cu o placa de baza cumparata de la Marketonline cand firma era deja Grifon ceva srl si nu mai primesc nici aceste garantii.
    Magazinul a fost cumparat de S.C. KELION ONLINE MANAGEMENT S.R.L.
    Hell, I can take a crap in a box and put a guarantee on it for you…if that’s what you want. But then all you have is a guaranteed piece of s**t.

Registered User
    Deja devine ridicol.
    If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry.

VY Canis Majoris punisher's Avatar
    marketonline - singurul magazin de 7 stele .....
    º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
    ¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
    ¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„

Engineering, reporting for duty aurasdoom's Avatar
    Quote Originally Posted by punisher1 View Post
    marketonline - singurul magazin de 7 stele verzi.....
    fixed
    codetaku

Registered User Kickazz's Avatar
    deci orice garantie la market online e ca si nula atentie la cumparaturile pe forum de la clientii astora
    romania

Registered User
    Oamenii care muncesc toata ziua nu au timp sa faca BANI.

Foarte sigur
    Pe garantie scrie Grifon Group Srl
    Hell, I can take a crap in a box and put a guarantee on it for you…if that’s what you want. But then all you have is a guaranteed piece of s**t.

VY Canis Majoris punisher's Avatar
    pareri clienti despre marketonline ---> a se observa ca 90% din ei au probleme :
    Kelion Online Management SRL - parerile vizitatorilor.
    º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤ º°¨
    ¨°º¤ø„¸TIesto„ø¤º°¨
    ¸„ø¤º°¨FOREVER``°º¤ø„

MCF
    MCF is offline
    Banned
    Quote Originally Posted by andreirazvan26 View Post
    Foarte sigur
    Pe garantie scrie Grifon Group Srl
    Spre dezamagirea lui Silviu, nu foloseam eu userul Rel. Clienti, ci o colega de la marketing.

Acesta este insa userul meu, facut special pentru acest post adresat lui andreirazvan: MINTI! Complet! Absolut! Cu nerusinare! Nu a existat si nu va exista nici o garantie refuzata pentru ca a emis-o Grifon Group si primim zeci de garantii zilnic! La ce magazin online lucrezi tu?

Mugur

Sorry sa te dezamagesc, dar nu lucrez in domeniul IT sau domeniul vanzari (deci nu lucrez pentru vreun magazin online). Nu am preferinte pentru vreun magazin anume tinand cont ca am cumparat placa de baza de la Marketonline ( si da stiam deja de teapa Alko cand am cumparat, dar nu am crezut ca o sa se repete povestea).
    Nu am preferinte de magazine online am achizitionat produse si de la emag (memorii si router care din pacate sta sa decedeze), shopit (o groaza de produse hdd, monitor, placa video, etc - sincer cred in aceasta clipa nu o sa mai dispun de garantie pentru nici un produs cumparat de aici tinand cont ca ShopIT - Combo Pc Srl a ajuns la Fit Distribution ), dc-shop, mariosoft, diverta, flamingo, pcfun si lista poate continua.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast