Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-09-2009, 18:32   #1 (permalink)
Registered User

mastersoft's Avatar

A CUMPARAT CINEVA DE AICI...

nu fac reclama , vreau doar sa cumpar ceva de aici dar SUNA cam DUBIOS .

Site ul se numeste WWW.DEBO.RO dar modalitatea de plata e ciudata rau , A CUMPARAT CINEVA DE AICI ???

MULTUMESC

mastersoft is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2009, 18:37   #2 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Mai exact, ce ti se pare ciudat la modalitatile de plata? Vad ca accepta de la ramburs pana la plata cu cardul.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2009, 09:07   #3 (permalink)
Registered User

mastersoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez View Post
Mai exact, ce ti se pare ciudat la modalitatile de plata? Vad ca accepta de la ramburs pana la plata cu cardul.
ai citit bine ce scrie pe acolo la rubrica INFORMATII si CONTACT ?! Sa-mi fie iertat dar ... vad 1 singur numar de telefon, ma pun sa trimit 1 milion intr-un cont inainte ca la pitzipoance !?

As trimite si 1 milion dar de moment ce nu apar mai multe detalii despre firma ( CUI..NR INREG ) si la modul cum se pune problema la Dropshipping SA NU AM SURPRIZE ?!

Poate a cumparat cineva sau stie mai multe despre ei !

SUNT EU PREA SUPERSTITIOS ?

Comenzile se pot face: Online - prin folosirea coșului de cumpărături, telefonic apelând unul din consultanții noștri la numărul de call-center 031-780-DEBO (3326) - între orele 09:00 - 20.00 (L-V), 10:00-13:00 (S), sau prin email la: vanzari@debo.ro.
Modalitățile prin care se poate faca plata produselor sunt următoarele:
  • Plata ramburs - în momentul în care primiți produsul.
  • O.P. (Ordin de plată) - în contul RO40.BTRL.0130.1202.R706.65XX deschis la Banca Transilvania Cluj
  • Depunere de numerar - la oricare din sucursalele Bancii Transilvania prin completarea acestei dispozitii - nu necesita sa aveți cont deschis la Banca Transilvania
  • Online cu Cardul - Visa, Visa Electron, MasterCard
  • Card Avantaj - Online la finalizarea cumpărăturilor.
În cazul în care doriți să comandați produse cu statusul Intreaba sau Stoc Furnizor este nevoie să efectuați plata unui avans de 100 RON pentru produsele cu o valoare <10.000 RON, sau de 10% din valoare pentru produsele care depășesc suma de 10.000 RON. Plata avansului se poate efectua prin oricare din modalitățile sus enumerate, cu exceptia Card Avantaj.

Old 01-10-2009, 09:55   #4 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Avansul e necesar daca produsul nu este pe stoc, eu asa vad scris acolo.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 02-10-2009, 08:59   #5 (permalink)
Registered User

mastersoft's Avatar

am mai gasit un site care vinde produse la preturi bune ( superocazii.ro) si cand colo ce sa vad REFURBISHED

e ciudat ca nu sunt afisate datele firmei la DEBO

Old 02-10-2009, 09:26   #6 (permalink)
Registered User

vonclaus's Avatar

Tu crezi ca cineva investeste intr-o solutie online , se chinuie sa-si pune produsele online , au linie telefonica personalizata platita, contul la banca facut public etc etc ... ca te tepuiasca pe tine.

Eu cred doar ca ai facut reclama altfel intrebarile tale mi se par prostesti. Nu ti-a cerut nimeni bani in avans decat daca nu exista produsul pe stoc ..ceea ce mi se pare normal. Cam asa fac toate firmele mici/mijlocii.

vonclaus is online now    Reply With Quote
Old 03-10-2009, 23:28   #7 (permalink)
Registered User

mastersoft's Avatar

ce glume ai in tine domnu' !! eu caut pe cineva care a luat de acolo ,nu dau 60 mil pe un TV sa n am garantie apoi sau sa fie refurbished

ROG pe cei care isi dau cu parerea sa se abtina !

multumesc.

Quote:
Originally Posted by vonclaus View Post
Tu crezi ca cineva investeste intr-o solutie online , se chinuie sa-si pune produsele online , au linie telefonica personalizata platita, contul la banca facut public etc etc ... ca te tepuiasca pe tine.

Eu cred doar ca ai facut reclama altfel intrebarile tale mi se par prostesti. Nu ti-a cerut nimeni bani in avans decat daca nu exista produsul pe stoc ..ceea ce mi se pare normal. Cam asa fac toate firmele mici/mijlocii.

Old 04-10-2009, 10:40   #8 (permalink)
UranGutâiul

ALBastru's Avatar

Avand in vedere ca nu scrie nicaieri care-s datele de identificare ale firmei care opereaza acel magazin, mai bine te abtii. Oricat de bine-intentionati ar putea fi ei, faptul ca isi ascund identitate, desi legea ii obliga sa nu faca asta, ar trebui sa faca un posibil client cel putin suspicios.

ALBastru is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 10:18   #9 (permalink)
Registered User

Admdebo's Avatar

Buna mastersoft,

Informatiile de inregistrare ale DEBO INC SRL le puteti gasi in sectiunea termeni si conditii Termeni şi Condiţii - Debo.ro, sectiune in care suntem obligati sa publicam aceste date.

Legat de singurul numar de telefon, acesta este o solutie de call center cu 10 linii de apel (momentan).

In ceea ce priveste garantia produselor/frauda prin cererea unui avans, puteti consulta legislatia in vigoare pentru comertul online publicata si pe site-ul ANPC. Debo.ro nu vinde produse refurbished. Toate produsele puse spre vanzare poarta sigiliul producatorului.

Sper ca ti-am raspuns nelamuririlor. De asemenea iti punem la dispozitie doua adrese de mail office@debo.ro si contact@debo.ro unde ne puteti adresa orice intrebare legata de magazinul nostru si de produsele ce le comercializam.

Admdebo is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 12:45   #10 (permalink)
Registered User

matizul87's Avatar

eu zic sa incerci alte magazine virtuale mai sigure.... intelegi nu?

matizul87 is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 23:26   #11 (permalink)
Registered User

mastersoft's Avatar

cine face GARANTIA la produse ... reprezentanta sau dvs. ?

Quote:
Originally Posted by Admdebo View Post
Buna mastersoft,

Informatiile de inregistrare ale DEBO INC SRL le puteti gasi in sectiunea termeni si conditii Termeni şi Condiţii - Debo.ro, sectiune in care suntem obligati sa publicam aceste date.

Legat de singurul numar de telefon, acesta este o solutie de call center cu 10 linii de apel (momentan).

In ceea ce priveste garantia produselor/frauda prin cererea unui avans, puteti consulta legislatia in vigoare pentru comertul online publicata si pe site-ul ANPC. Debo.ro nu vinde produse refurbished. Toate produsele puse spre vanzare poarta sigiliul producatorului.

Sper ca ti-am raspuns nelamuririlor. De asemenea iti punem la dispozitie doua adrese de mail office@debo.ro si contact@debo.ro unde ne puteti adresa orice intrebare legata de magazinul nostru si de produsele ce le comercializam.

Old 19-10-2009, 23:42   #12 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by mastersoft View Post
cine face GARANTIA la produse ... reprezentanta sau dvs. ?
Reprezentanta in general

Sunt cativa oameni pe aria Digital Home-Video care au cumparat de la debo si au fost multumiti. Si eu probabil voi cumpara tot de la ei pentru ca au cel mai mic pret la Tvul pe care-l vreau.

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2009, 23:59   #13 (permalink)
Registered User

oxygen200000's Avatar

Location: just behind u... always watching...via Bucuresti-TEI
Si pe mine ma interesa sa iau ceva de la DEBO dar nu stiu ce sa fac.
Pretul e suspect de mic in comparatie cu alte siteuri... Singura chestie care ma retine este partea cu garantia. Din ce am inteles de la ei(am sunat) produsele sunt importate direct din Germania. Bun... Si garantia cine o face? intreb... Cica:Noi in service-ul propriu sau Service-urile autorizate ale marcilor respective. Asa ca am sunat la Genco (Samsung), sa ma asigur. Aia de acolo mai ca nu au izbucniit in ras... au zis ca daca nu e luat prin ei nu vor sa auda.
Samsung, teoretic trebuie sa aiba garantie internationala dar, se pare ca in tara noastra de fruct al popoului nu se prea respecta

oxygen200000 is offline    Send Message via Google Talk to oxygen200000 Reply With Quote
Old 21-10-2009, 00:08   #14 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

La produsul pe care-l vreau eu pretul e putin mai mic decat la altii. Panasonic Viera TX-P42S10E Lista de preturi - cel mai mic pret

Insa am observat ca la pretul a crescut usurel in ultimele 2-3 saptamani: Acum 3 sapt ~2900 acum o saptamana 3019 acum e 3026

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 02:16   #15 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Admdebo, ca idee, treceti repejor pe site detaliile firmei. Nu de alta dar asa e legea, orice comerciant online trebuie sa treaca pe site detaliile firmei (mai exact: denumire, nr. r.c., cui). Riscati pe barba voastra amenzi inutile.

Asta daca nu vreti sa va treziti pe viitor cu reclamatii in ANPC de la alti clienti. E doar un sfat prietenesc.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 08:24   #16 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Si eu urmeaza sa iau de la ei, atat ca produsul nu e momentan pe stoc. Revin cu impresii daca iau pana la urma.

O chestie: daca ne uitam pe price.ro mai sunt cel putin 5 alte firme care au preturi FOARTE apropiate, deci nu e un miracol. Miracol e cand mergi la Mediagalaxy/Domo/whatever si gasesti acelasi produs cu 40% mai scump

jmf is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 09:48   #17 (permalink)
Registered User

mastersoft's Avatar

asteptam impresii !!!

Quote:
Originally Posted by jmf View Post
Si eu urmeaza sa iau de la ei, atat ca produsul nu e momentan pe stoc. Revin cu impresii daca iau pana la urma.

O chestie: daca ne uitam pe price.ro mai sunt cel putin 5 alte firme care au preturi FOARTE apropiate, deci nu e un miracol. Miracol e cand mergi la Mediagalaxy/Domo/whatever si gasesti acelasi produs cu 40% mai scump

Old 02-11-2009, 19:48   #18 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Semi-impresie: am vazut azi prin oras un logan de la Debo. Daca ar fi tzeapa nu cred ca ar avea masini pe firma

jmf is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 09:35   #19 (permalink)
Registered User

dani129ro's Avatar

am comandat de la ei produsul este in stocul funizorului si mai sunt aproximativ 7 zile pana ajunge la mine (asta cel putin sper eu)

dani129ro is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 23:30   #20 (permalink)
Registered User

oxygen200000's Avatar

Location: just behind u... always watching...via Bucuresti-TEI
Eu sunt qaproape sigur ca nu e teapa... Pe mine insa altceva ama framanta... Daca se intampla si crapa(in ultimul timp e ceva la moda printre firmele de IT) cine fulgu' meu imi rezolva garantia? Asa cum am zis si mai sus, GENCO si nici nu vor sa auda de asa ceva. Tare ma tenta un 46B650

oxygen200000 is offline    Send Message via Google Talk to oxygen200000 Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules