Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-11-2009, 13:21   #21 (permalink)
1:72

AdyAero's Avatar

Quote:
Originally Posted by jmf View Post
Semi-impresie: am vazut azi prin oras un logan de la Debo. Daca ar fi tzeapa nu cred ca ar avea masini pe firma
Daca as fi persoana fizica autorizata mi-as colanta si eu masina cu reclama l aobiectul muncii, asta nu inseamna ca este masina de firma. Eventual as impartii autocolante prin oras, daca isi lipesc cocalarii cu Nike pe luneta de ce sa nu isi lipeasca ceva primit gratis, chiar daca se numeste CladiriConstruct Import-Export SA SRL LTD.

AdyAero is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 10:59   #22 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Da chiar, am vazut o gramada de masini colantate cu "programator X-ulescu c++/c#/java/php/whatever, 074xxxxxxx"

jmf is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:21   #23 (permalink)
Banned

Am si eu o intrebare firma cel.ro e serioasa?
A mai comandat cineva de la ea?

FeRdYy is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 11:28   #24 (permalink)
Registered User

Nu inteleg de ce va faceti atatea probleme cu DEBO.

Va ingrijorati ca au preturi mici...total gresit. Mie mi se pare ca au preturi normale. Faceti o comparatie cu site-uri din UK sau Germania sa vedeti ca acolo preturile sunt asemanatoare cu cele de la DEBO.

Referitor la Service, pe site este scrisa si o adresa din Bucuresti.

Am facut comanda la ei pentru cateva accesorii de Wii. M-au sunat sa imi spuna ca doar o parte le au in stoc si ca restul ajung saptamana viitoare. De altfel si pe site scria ca sunt in "Stoc Furnizor". Abia astept.

Cece is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2009, 22:39   #25 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Ok, as promised, impresii: desi a durat ceva timp si au fost ceva mici incurcaturi (as zice ca mai e un pic de lucru la partea de organizare, de ex comanda mea figura la un moment dat ca anulata si eu ma miram de ce nu ma mai suna nimeni ), astazi am ridicat marfa de la sediu. Sediu care nu e foarte mare, dar, cel putin mie, imi da impresia ca e in plina dezvoltare. In rest oameni foarte politicosi, de treaba, am platit personal cash si am transportat eu insumi bunul, m-au ajutat la incarcat, zambitori, foarte operativi (cred ca n-a durat 10 min sa vin-iau-plec, ma astepta deja factura, am semnat, am platit, am plecat).

Per total as zice o experienta placuta, recomand!

Ca bonus points: am vorbit cu vreo 3 oameni diferiti la telefon la ei (si cu unii de mai multe ori) si pot zice ca mi s-au parut mai cool decat la alte firme similare, mai precis mai politicosi, mult mai rabdatori, mai ca simteam un zambet pe fir, mi-a placut

jmf is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules