![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 |
am o mare, mare problema de care nu stiu cum sa scap! am jucat si eu o perioada un joc online (pe triburile.ro) si dupa 2 saptamani, au inceput sa mi se dechida 2,3, chiar 6 pagini cu reclame la diferite alte jocuri online. mi-am sters contul de acolo, dar paginile astea imi apar in continuu. cum deschid netu' cum imi apar . sunt exasperata | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Delete cookie + temporary internet folder golit + un antivirus instalat cu update la zi + scanare drive C: E posibil sa ai multe "gunoaie" in pc si/sau virusi. Ca sa scapi de batai de cap cu cautatul foloseste utilitarul Crap Cleaner..e gratuit si cu el golesti folderele temporare sau filele inutile ramase in pc. Restul trebuie sa le faci manual. CCleaner Download - Softpedia
__________________ Sunt umbra a ce am fost si cenusa a ce voi fi! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Stimati utilizatori de forum.. poate nu v-ati dat seama ca dati sfaturi unui user pc care nu "prea" stie ce sa faca.. Sa caute in startup ..dupa ce.. cai verzi pe pereti?.. gogosi cu gem? Daca tot dati un sfat macar faceti-l si voi mai usor de asimilat.. Toate bune.
__________________ Sunt umbra a ce am fost si cenusa a ce voi fi! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Instaleaza Spybot SD de aici The home of Spybot-S&D! Da-i Search for problems si apoi vezi ce gaseste. Nu uita sa activezi si Immunize si sa-i faci update pentru cele mai noi prostii care apar pe net. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |