Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2009, 13:39   #1 (permalink)
Dreamer

juGGaKNot's Avatar

Problema mouse gaming

SS kinzu cumparat de 2 saptamani, daca misti firul intro pozitie se blocheaza ( in joc ), am mers la sil* de unde e cumparat, le-am demonstrat ca se blocheaza acolo, l-au trimis la garantie, a venit de la garantie si cica e bun "testat 48 ore"

Problema e ca a fost testat in windows ( probabil, nu stiu exact ) nu in joc si el este mouse pentru joc.

Mesaj de la magazin :

Quote:
man am 2 vesti

1 buna
1 rea

cea buna ca a sosit mouse
cea rea ca nu l-au schimbat l-au testat 48 ore

si au considerat ca nu are nici un defect
Pot sa fac ceva ? mousul nu poate fi folosit in joc ca se tot blocheaza ( trebuie sa misc de el o secunda sa isi revina ) si este mouse de joc ....

Daca il intorc invers si caut pe fir gasesc o miscare a firului care stinge opticul.

Astept pareri ...

juGGaKNot is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 15:06   #2 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

pai daca le-ai demonstrat la firma de unde l-ai luat ca se blocheaza din cauza firului si ei ti l-au dat inapoi , inseamna ca sunt nesimtiti !
tu trebuia sa refuzi sa-l ridici din service ; te duceai si le faceai reclamatie la anpc .

punisher is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 15:10   #3 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Nu e ridicat inca din service, am cerut o adresa sau un nume de firma de unde au ei garantia pentru pentru o eventuala reclamatie, am impresia ca sunt independenti si ca ei doar colaboreaza cu firma care le repara nu stiu care e treaba, insa eu i-am aratat atunci ca se stinge chiar daca a durat un pic am reusit sa gasesc pozitia, a postat un prieten pentru mine ca nu-mi aduceam aminte parola, acum astept un raspuns daca va fii defavorabil ceea e foarte probabil cred ca maine e ok sa ma duc sa cer inlocuirea lui, voi ce credeti? eu personal nu as dori alt mouse... as dori sa mil repare pe acela dar daca asa se pune problema nu-mi ramane decat sa-mi dea altul sau sa fac reclamatie.
Sa nu mai zic ca atunci cand am sunat la numarul de pe garantie m-a luat o doamna la rost sa ma duc de unde l-am cumparat, de parca le-as fii luat numarul din ziar.

Acesta este ultimul mesaj la care astept raspuns dupa care nu-mi ramane decat sa fac reclamatie la opc sa vad ce se va rezolva..

"Eu cand l-am adus am demonstrat ca mousul e defect, nu stiu care sunt metodele prin care el l-au testat dar din cate stiu aceste teste se fac pe desktop ceea ce este egal cu 0, acela este un mouse de gaming, special creat pentru asa ceva,iar neregulile se vad atunci cand este folosit pentru ce a fost facut si implicit cumparat de mine, de fapt aceste lucruri nici nu prea conteaza atata timp cat eu am demonstrat ca exista o defectiune pe fir, e ca si cum eu vin cu pahar gaurit ei isi pun repede apa in el si beau si imi zic ca paharul este ok... eu personal doresc acelas mouse, adica cel care l-am adus, in caz ca cei de acolo nu vor sa-l repare doresc inlocuirea, intrebarea mea este daca vin sa il ridic, ce voi primi? acelas mouse stricat pe care l-am lasat ? pentru ca nu vreau sa fac inca un drum in plus, nu vreau sa acuz pe nimeni ca nu e vina nimanui ca este stricat, pentru ca a fost stricat din prima clipa insa a durat putin sa-mi dau seama care e problema si de unde provine si chiar daca se strica pe parcurs tot nu ar fii avut importanta, insa este vina celor care trebuie sa-l repare desi nu au facut-o... astept un raspuns "

Last edited by d`rAkY; 03-11-2009 at 15:54..

d`rAkY is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:40   #4 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

d`rAkY ce legatura ai tu cu juGGaKNot ?
el a zis problema ...

Old 03-11-2009, 18:05   #5 (permalink)
Dreamer

juGGaKNot's Avatar

El are problema, credeam ca nu are user pe cg.

Vina mea, problema ramane.

juGGaKNot is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 20:46   #6 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Am primit un raspuns de genul ca le comunica ca nu sunt multumit de rezolvare... de parca ar putea cineva vreodata sa fiu multumit ca iti tine cineva un mouse o saptamana si nu-i face nimic.

Old 04-11-2009, 16:24   #7 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

dar pe tine nu ar trebui sa te intereseze prea mult asta .
daca firma unde l-ai lasat in service a vazut ca ai probleme cu firul si cand s-a intors de la importator/furnizor a venit cu defect neconstatat ,atunci insemna ca este neserios importatorul/furnizorul si singura solutie ramasa este reclamatia la anpc !!

Old 04-11-2009, 21:52   #8 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Nu am experienta in asa ceva, in cazul in care continua sa sfideze problema reclamatia va rezolva ceva ? adica stiu ca traiesc in Romania si recunosc ca nu am mare incredere in anpc.

Old 04-11-2009, 22:08   #9 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

eu merg pe principiul : daca prima reclamatie nu rezolva ceva , se poate face o a-2a , a3-a , etc .
singurul lucru aiurea e ca solutionarea unei reclamatii la anpc se face in maxim 30 zile calendaristice .
eu zic sa mai vb odata cu firma ,iar daca nu si nu , reclamatie si astepti !

Old 05-11-2009, 13:52   #10 (permalink)
Registered User

d`rAkY's Avatar

Mi la schimbat, acum sper sa nu fiu atat de ghinionist incat sa il nimeresc si pe aceasta cu defect.
Multumesc de suport.

Old 05-11-2009, 21:26   #11 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

Quote:
Originally Posted by d`rAkY View Post
Mi la schimbat, acum sper sa nu fiu atat de ghinionist incat sa il nimeresc si pe aceasta cu defect.
Multumesc de suport.
sa-l folosesti sanatos :d

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Valea Plângerii

Thread Tools

Posting Rules