![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ceasuri replica orice model
PENTRU MAI MULTE DETALII/COMENZI CEASURI REPLICA/PRETURI SUNATI LA : 0727 591 719 (Connex) 0765 457 216 (Cosmote) YM: rotariucorneliu Rotariu (oricand) .. sau aveti detaliile mele mai jos (numai dupa 18:00 sau in weekend). CEASURILE SE POT LIVREA ORIUNDE IN TARA PRIN CURIERAT RAPID IN MAX 48H. PENTRU CAT MAI MULTE DETALII DESPRE CEASURI SUNATI LA NR DE TEL AFISATE .. DEOARECE NU POT GARANTA CA VOI RASPUNDE IN TIMP UTIL PE FORUM. PENTRU A PRIMII LINK'ul CU ADRESA SITE-ului POSTATI ADRESA DE MAIL PE FORUM SAU PUTETI VERIFICA LA HOMEPAGE'ul PERSONAL. am pus si cateva poze reale cu ceasurile !
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro Last edited by AIWA; 11-10-2008 at 18:21.. Reason: la cererea vanzatorului | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
inca niste poze !
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu am vazut preturi intre 1 si 3 mil insa cum le gasim care sint de 1 care de 2 sau care de 3...de 1,5 care sint?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
I-mi cer scuze ca nu am postat mai repede! iar acum ca sa va raspund la cam toate intrebarile, am mai multe modele, cateva din cele din poza s-au dat deja, insa am adus inca vreo 15 modele de ceasuri ... yo am pus pretzul intre 1 mil si 3 pt ca am f multe ceasuri si vreau sa stitzi cat sa datzi minim si cat maxim! insa va pot zice ca cele pe care le-am postat aici pretzurile ar fii de 1,9 mil iar Breitling 2,1 mil .... mai am acasa niste alte modele noi care arata SUPER care costa intre 2,5 mil si 3 mil si care nu am apucat sa le fac poze ... poate daca o sa mai treaca de weekend o sa le fac niste poze si o sa le postez! DrFan - nu stiu exact daca pot aduce cu curea din piele pt ca asa-i modelul lui .... I-mi cer iarasi scuze ca nu am pus pretzurile la fiecare in parte dar ceasurile se dau destul de repede deoarece am niste clientzi destul de fideli care-mi cumpara mai multe de fiecare data si nu prea am niciodata aceleasi ceasuri ... dupa cum am mentionat ... pt cei ce vor sa cumpere mai multe se fac reduceri ... cel mai bine este sa si sunati al nr: 0727 591 719 ( Rotariu) sau pe mine 0722 47 35 38 (Banica Alex)dupa 6:30 (deoarece sunt la munca) sau in weekend oricand, ne intalnim si aduc toate modelele cu mine si vedetzi ce am si sa va convingeti ...
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
am sa mai pun si alte poze ... da ceasurile sunt si waterresistent (nu toate) ... iar in leg cu link-uri .. presupun ca le putetzi gasi si voi destul de usor ... pe google etc ...
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ai postat, dar tot degeaba. nu ai precizat modelul si pretul... daca ai destui clienti fideli la ce ai mai facut thread? si daca vrem un pret bun trebuie sa luam mai multe... am inteles bine nu?
__________________ good cop, dead cop !! no one will be safe until the last cop is dead !! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Poti citi urmatoarele in "Reguli pentru fluidizarea publicitatii", obligatorii pt cei ce posteaza pe forum: "2. Fiecare produs scos la vanzare va fi insotit OBLIGATORIU de un pret estimativ. .... 4. Continutul topicului in cazul vanzarii OBLIGATORIU va contine o descriere a produsului respectiv, legata de (in)existenta garantiei, daca sint defecte vizibile etc., eventual insotit si de poze ale sale ce atesta acest lucru. Este recomandabil un link pentru edificarea in conditii optime a oricarui virtual cumparator. .... Nerespectarea acestor reguli atrage sanctiunile prevazute de punctul 3 din Regulamentul de ordine interioara. " Asadar asteptam cu totii sa te conformezi sau sa renunti. Repet: eu doresc foto cu marfa de 1 mil, si un link spre producator pt caracteristici tehnice ale ceasurilor. Ce garantie? In cat timp dispare luciul de pe suprafetele metalice?
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
motivul pt care nu pot pune preturile este pt ca deja am dat cam toate modelele din pozele de mai sus si am adus altele! nu stiu de ce va este asa de greu de inteles! asa cum altii vand parfumuri fara sa puna preturile exacte si yo pot sa vand ceasuri la fel! eu vand cel putin 10 - 20 ceasuri pe sapt si nu iau aceleasi modele de fiecare data! cei care chiar sunt interesati sa sune la nr oferite mai sus ca sa vada ce ceasuri am (acum mi-au mai ramas vreo 8 sau 9 modele ) si sa se convinga .. bbs - ai inteles gresit ! preturile sunt negociabile, insa pt cei care iau mai mult primesc o reducere mult mai mare! iar tu daca esti interesat sa cumperi ma suni pe mine dupa 6 sau pe rotariu (ai nr mai sus) la orice ora si vei avea ocazia sa-ti alegi un ceas sau sa faci comanda la un ceas pe care-l vrei ! iar thread-ul l-am facut pt ca vreau sa vand si mai multe cesuri ! cred ca am fost destul de logic, right ?! Aiwa, daca am incalcat vr'un regulament pe aici .. do u'r job !
|
| | #18 (permalink) | ||
|
am pus pana la urma si niste preturi, la insistentza dvs.: Tissot 1.9 mil Cartier: 2 mil Breitling: 2.1 mil Longiness: 1.9 mil BVLGARI: 1.5 mil
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
Tipul se crede la mica publicitate la ziar. Edit: e vorba de banica.alex AIWA, ce parere ai?
__________________ Paulic cuvinte dupa cuvinte sa acopere tacerea Last edited by Hazna; 18-07-2005 at 14:52.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |