![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
a suntetzi niste carcotasi ce nu am pomenit ! soxovici - am pus preturile la ceasurile pe care le poti vedea in poze ... tocmai am primit vestea ca au sosit iar si printre care se afla si modelele la care am pus pretz ...asa ca daca vreti vreunul din cele de acolo stii unde sa suni ! sau daca vrei la comanda, stii unde sa suni ! Hazna - acest forum chiar este un fel de "mica publicitate"
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
ok, perfect, vezi ca ne intelegem si noi ca oamenii in sfarsit dupa atatea zile. Suna si tu la 0727 591 719 ( Rotariu) sau pe mine 0722 47 35 38 (Banica Alex)dupa 18:30 .... si vei avea ocazia sa vezi ceasul chiar azi ... si sa te decizi !
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
NU sunt din Bucuresti, de asta tin asa de tare sa vad poze! ... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Alex..da data asta voi fi CLAR Vreau POZA si PRET PS Comparatia cu parfumul e depasita! Un ceas nu e parfum!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Ok Aiwa .... scuzele mele din nou! Deci, am sa ma exprim in asa fel incat sa ma inteleaga totzi (sper ca de data asta sa iasa bine ca am obosit ) Pozele pe care le voi pune cu pretz cu tot sunt de la ceasurile pe care le mai am din pozele pe care le facusem initial .Asadar, am urmatoarele ceasuri si pretzuri: Tissot 1.9 mil Cartier: 2 mil Breitling: 2.1 mil Longiness: 1.9 mil BVLGARI: 1.5 mil Aiwa, mii de scuze da nu ma lasa sa pun aceleasi poze de mai multe ori ... oricum, am pus pretzurile la pozele de mai sus .... promit ca zilele astea am sa mai fac niste poze (de indata ce gasesc si yo 2 min libere ) si am sa pun si alte poze urmate de pretzuri ca sa fie toata lumea fericita !Din pacate nu pot trimite cesurile in alte orase decat Bucuresti, pt cei din afara capitalei ii astept cu un telefon cand ajung prin orasul nostru minunat si ne intalnim pt a putea cumpara un ceas sau poate mai multe!
|
| | #28 (permalink) | ||
|
up
|
| | #29 (permalink) | ||
|
up !
|
| | #32 (permalink) | ||
|
zakiller - sunt destui aerieni Cunoscatori care-mi cumpara aceste ceasuri! si surprinzator tzie .... se mai si intorc sa mai cumpere ... si ca sa vezi cat de aerian esti tu ... multi cumpara ca sa le dea mai departe le pretzuri mult mai mari decat le dau eu ! daca nu cunosti si esti complet pe langa subiect te rog nu te baga ! du-te si cumpara tu cu 10 euro si vinde si tu !
|
| | #34 (permalink) | ||
|
dupa cum am promis, am revenit cu alte poze si cu pretzuri! ca de obicei pozele sunt cele reale .. insa din pacate nici de data asta nu am reusit sa le fac sa iasa mai bine deoarece le-am facut pe fuga ! so: ... Bvlagari: 1.5 mil Cartier Pasha : 2 mil Ebel: 2,3 mil Omega: 1.8 mil Tissot: 1.9 mil
|
| | #35 (permalink) | ||
|
dupa cum vedetzi ... au inca tzipla pe ecran unele din ele ! (vezi Tissot Sport) Tissot Sport 2: 2.2 mil Zenith: 2 mil
|
| | #37 (permalink) | ||
|
da .. stiu .. dupa cum am zis le-am facut pe fuga ... in weekend sper ca o sa am mai nmult timp sa stau la pc si sa le fac niste poze la o rezolutie cat mai mare ...
|
| | #39 (permalink) | ||
|
o sa fac tot posibilul sa le pun in weekend !
|
| | #40 (permalink) | ||
|
up ! nu am pus poze in weekend deoarece am sa pun pozele pe site-ul meu ... asa ca am sa dau un link care sa va duca direct la poze ... iar site-ul va fii "updatat" in permanentza!
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |