![]() |
| | #1201 (permalink) | ||
|
si mie unu pe al3x_hanganu@yahoo.com
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #1202 (permalink) | ||
|
vreau si eu catalog pe gimy_home@yahoo.com | |||
|
| | #1203 (permalink) | ||
| AVETI MAIL ... pt mai multe detalii/comenzi ceasuri replica/pretz-uri sunati la 0727 591 719 (Connex)/0765 457 216 (Cosmote) YM: rotariucorneliu Rotariu (oricand) .. sau aveti detaliile mele mai jos (numai dupa 18:00 sau in weekend) ceasurile se trimit oriunde in tara prin curierat, coletul ajunge in max 48h la destinatie... rugamintea mea ar fii ca pt a primii cat mai multe detalii despre ceasuri sa incercati sa sunati la nr de tel afisate .. deoarece sunt destul de ocupat si nu pot garanta ca va pot raspunde in timp util pe forum ... pt catalog ..postati adresa de mail
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #1204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
un catalog pe sympatycu_4u@yahoo.com ms | ||
|
| | #1206 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | mihaitanasescu@ymail.com catalog pls | ||
|
| | #1208 (permalink) | ||
|
Un catalog si pe mihaich@yahoo.com te rog. Mersi
__________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups. | |||
|
| | #1209 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
catalog raduqaz@yahoo.com | ||
|
| | #1210 (permalink) | ||
|
un catalog la flavius1611@yahoo.com
__________________ id : flavius1611 | |||
|
| | #1211 (permalink) | ||
|
sal trimite si mie un catalog la alexmakee@yahoo.com daca se poate te rog
__________________ contact : itsmagic_69@yahoo.com | |||
|
| | #1214 (permalink) | ||
|
trimite catalog te rog pe g.raull@yahoo.com | |||
|
| | #1215 (permalink) | ||
|
vreau si eu un catalog dr_dumi@gmail.com
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #1216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: romania |
pls send me The catalog: sorin7650@yahoo.com Thanks! | ||
|
| | #1217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
catalog alinroscatu@yahoo.com
__________________ alinroscatu@yahoo.com | ||
|
| | #1218 (permalink) | ||
|
asa ceva aduci???, http://www.bodying.co.uk/prg-130t-7v...r/watches/9431
__________________ Acolo unde suntem noi, nu mai este loc pentru nimeni. | |||
|
| | #1219 (permalink) | ||
|
am trimis mail la toata lumea Scuze ca nu prea am mai raspuns in ultima vreme insa am cam fost plecat si din tara si din oras. de aceea va recomand sa sunati la nr de tel recomandate pt cat mai multe detalii sau comenzi. Decimus - modelul acela din pacate nu il pot aduce daniii_86 - din pacate nici modelul acela, momentan cel putin ... pt mai multe detalii/comenzi ceasuri replica/pretz-uri sunati la 0727 591 719 (Connex)/0765 457 216 (Cosmote) YM: rotariucorneliu Rotariu (oricand) .. sau aveti detaliile mele mai jos (numai dupa 18:00 sau in weekend) ceasurile se trimit oriunde in tara prin curierat, coletul ajunge in max 48h la destinatie... rugamintea mea ar fii ca pt a primii cat mai multe detalii despre ceasuri sa incercati sa sunati la nr de tel afisate .. deoarece sunt destul de ocupat si nu pot garanta ca va pot raspunde in timp util pe forum ... pt catalog ..postati adresa de mail
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() ![]() Plotare, Printare, Colantare, Casete luminoase Contact: Sorin; Tel: 0722440192; Email: sorin@diversprint.ro | |||
|
| | #1220 (permalink) | ||
|
sal ,vreau si eu un catalog pe marioxxxx2005@yahoo.com .thx
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |