![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand parfumuri originale!
Vand parfumuri originale toate marcile cunoscute, absolut tot ce se gaseste si in Sephora, la aproximativ la 50-70% din pretul din magazin. Pot aduce si tester si tipla. Comenzile le pot onora imediat in limita stocului disponibil sau in maxim 5 zile daca nu se gasesc pe stoc. Voi atasa si o lista de preturi in curand. Cei interesati ma puteti contacta aici, pe mess la id-ul: hot_scents sau la nr. 0745072029 sau 0788739696. Va multumesc!
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Momentan am o oferta promotionala de preturi la urmatoarele parfumuri de pe stoc: Versace Blue Jeans man 75ml 85ron Versace Red Jeans woman 75ml 85ron Versace Woman 100ml 165ron Armani Sensi woman 100ml 215ron Burberry Week'End man 100ml 130ron Maine, cel tarziu, sigur voi posta si o oferta completa de preturi. Pt. cei interesati nu ezitati sa ma contactati. Multumesc! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pt cei interesati, momentan pe stoc la preturi bune: Bvl Aqva man 100ml 140ron Versace Blue Jeans man 75ml 85ron Versace Red Jeans woman 75ml 85ron Burberry Week'End man 100ml 130ron Armani Sensi woman 100ml 210ron Lolita L'Empicka Au masculin 100ml 140ron Davidoff Echo woman 100ml 150ron | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
recomand ....user serios ...am cel putzin 5 parfumuri de la el ....si sunt multumit de toate .... ![]() bafta la vanzare ![]() considera-l ca pe un up de la mine ![]() ma intereseaza si pe mine un 212 men la 100ml tester ...daca ai ... si un Bvl Aqva man 100ml astept pm de la tine Last edited by maweryck; 11-05-2008 at 20:26.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| d&g by ?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
m3 - D&G By for man nu se mai fabrica de vreo 2 ani, chiar mai mult, mi-a mai cerut cineva acum vreo 5-6 luni si m-am chinuit vreo 2 luni sa-i aduc si nu am gasit decat after shave crema pentru barbat, deci nu cred ca pot gasi ca sa-ti aduc, si oricum daca voi gasi pretul cred ca va fi destul de ridicat, avand in vedere ca nu se mai fabrica si este un parfum foarte reusit si destul de cautat. Nu stiu de ce cei de la D&G au ales sa nu-l mai produca...... Daca il doresti pe cel de dama, acesta se mai poate aduce..... da-mi un pm si zi-mi pe care il vrei ca nu ai specificat.... maweryck - ai PM de la mine.... cls55amg - diferenta intre EDT si EDP este: EDT este apa de toaleta si EDP este apa de parfum, apa de parfum este mai concentrata decat apa de toaleta, unele parfumuri se gasesc si in varianta EDT si EDP, altele doar 1 varianta dintre ele. Testere sunt mai ieftine pentru ca si eu le cumpar mai ieftine, nu stiu de ce, probabil din cauza modului de prezentare, ca nu vin in cutie normala cu tipla, ci doar intr-o cutie de carton cu denumirea parfumului si inscriptionarea de tester. Unii spun ca sunt mai concentrate decat varianta in tipla, eu personal nu cred asta. recomand tester daca nu doresti sa faci cadou, pentru ca atunci modul de prezentare nu cred ca conteaza si continutul este acelasi. Daca mai ai si alte nelamuriri astept PM...... Si la Very Irrezistibile man pretul este de 170ron varianta in tipla si 160ron tester, dar se gaseste mai greu tester la Givenchy..... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Vreau barbatesc. Oricum, multumesc.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Am adus produse noi pe stoc, am 90% din produsele din lista disponibile cu livrare imediata. Parfumurile sunt ORIGINALE, nu am treaba cu fake-uri sau replici si nu ma intereseaza de ele. Sunt disponibil si la colaborari pe termen lung cu vanzari en-gros, pt. detalii pot fii contactat la YM: hot_scents sau 0745072029. Pot cei interesati accept si schimb pt produsele de pe stoc daca e nevoie, accept numai produse ORIGINALE, ca si cele oferite de mine. Rog SERIOZITATE! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |