Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Accesorii de zi cu zi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-06-2009, 10:35   #21 (permalink)
Registered User

maruka's Avatar

o serie de nedumeriri si o sugestie

1)daca un vanzator vinde un obiect de firma, mult mai ieftin decat in magazine, genul de obiect care deseori este fake si vandut ca original de alti vanzatori de pe diverse forumuri,deci asupra caruia poate plana suspiciunea ca este fake daca este la un pret mai mic...inteleg ca nu e voie sa pui link extern dar atat timp cat nu este un site care sa rivalizeze in vreun fel cu acesta, nu este ok ca acel vanzator care vinde un original sa puna, pe langa poze detaliate, si un link de pe un site de specialitate pentru a sustine si mai mult faptul ca acel obiect de firma este original?

daca la vanzare se afla o scobitoare no-name, intradevar, un link ar fi exagerat

insa nu sunteti de acord ca daca un om nestiutor vede doar poze detaliate cu un ceas, pe care scrie firma, o serie, arata bine,merge, etc el vazand aceste poze frumoase poate crede ca este original desi nu e decat un fake bine facut?

uitam cozile care se faceau la camera de comert la "expozitia cu vanzare" de ceasuri originale care erau de fapt fake? dar frumoase, mergeau, etichete, garantii la ele, tot;

daca vanzatorul respectivului fake ar fi in stare sa prezinte si niste linkuri de pe alte site-uri unde se vand ceasuri (deci de specialitate) si ar avea omul poze profesionale cu acel ceas unde sa vada ca e identic cu ceea ce vinde forumistul,ca seriile de pe el sunt bune, nu ar fi mai bine pt cumparator? mai ales ca de multe ori fake-urile au serii/coduri care nici macar nu exista

vad zeci de exemple pe acest forum unde se vand "100% originale, garantat" si sunt fake-uri, daca i-ati pune pe aceia sa puna un link in multe cazuri ati vedea ca modelul respectiv nici nu exista..

2)apropo, eu ma "pricep" la o anumita categorie de obiecte, si vad cum se vand falsuri sub pretentia de a fi originale, si sunt sigura ca sunt fake-uri si pot prezenta si argumente solide; nu imi place insa sa ma bag in afacerea altuia, de aceea niciodata nu am facut-o; insa la urma urmei, acel om vinde fake-uri zicand ca sunt originale si nu e normal..nu te simti prea bine sa dai 100$ pe ceva ce e 15$..ce e de facut? unde sa anunt eu cand vad o situatie asa?

poate o asemenea arie ar fi potrivita, un loc unde un om sa zica: ceea ce vinde asta e fake, iata argumentele(solide-linkuri/poze cu original,etc) si na..poate ca unii stiu sa recunoasca adidasi falsi sau tricouri,ceasuri, ochelari, parfumuri,etc..si astfel cunostintele unora ajuta ca pe acest forum sa existe din ce in ce mai putini vanzatori imorali;se vor gasi si multi care vor bate campii din invidie pe alti vanzatori probabil dar nimic nu e 100%perfect si cred ca un moderator rational va putea distinge intre un balivernist si un om bine intentionat si cu dovezi; zic de acest loc separat pt ca totusi nici nu e ok sa te bagi in afacerea cuiva chiar daca respectivul pacaleste lumea

exista si fake-uri incredibil de bine facute, dar acelea, sunt scumpe si nu prea da romanasu banii pe ele decat daca este si el fraierit de altu si chiar crede ca e original; de ex o geanta prada falsa, poate costa si pana la 500$ daca e un fals f bine facut (originalul fiind cateva mii) dar nu este cazul la noi; la noi se aduc fake-uri care pot fi usor identificate, nu e asa mare inginerie;

si sa nu uitam ca exista si oameni care nu au nimic impotriva sa cumpere un fake, tot ce ar trebui respectat este principiul onestitatii, vinzi un fake, spune ca e replica, atat timp cat e f ieftin in comparatie cu originalul foarte posibil sa ai destui clienti, chiar mai multi pentru ca il dai ieftin si e accesibil..

astept pareri, si ii multumesc oricui vrea sa imi raspunda la intrebarile pe care le-am pus, poate o face chiar domnul Cypher

P.S. da, recunosc, acest post este o frustrare personala dar sper sa iasa ceva bun din el

maruka is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2009, 13:34   #22 (permalink)
Nick anterior: Volcanos

Cypher's Avatar

In primul rand iti multumesc pentru opinia ta.
In al doilea rand,aceste reguli nu le-am facut eu. Regula cu linkul extern este valabila doar cand e vorba de link-urile catre un shop,forum etc. Deci poti posta un link extern catre site-ul producatorului acelui produs,dupa cum spune si punctul 2 din Regulamentul de postare pentru aria Publicitate.

Spuneai de poze. Pai, poti lua poza din link-ul acelui shop + detalii si o postezi aici daca nu exista un link catre producator.

ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Last edited by Cypher; 29-06-2009 at 14:07..

Cypher is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2009, 15:38   #23 (permalink)
Registered User

spliffy's Avatar

eu cred ca s-a facut mult prea mare scandal pe asa ceva...cine are ceva de vandut si spune ca este produs veritabil sa o dovedeasca cu actul acestuia,chiar daca are actul acestuia sau chiar daca nu il are pune un link,poze cu produsul in sine,ca sa se poata remarca autenticitatea acestuia...nu va obliga nimeni sa cumparati de la cei care nu au pus poze cu produsele , ca sa nu va puteti da seama de autenticitate...,sau daca tineti neaaparat sa cumparati de la cineva fara poze si fara dovezi despre produsul pe care il vinde... luati aminte despre produs(cautati in magazine de specialitate sau online), intalnitiva,...si fata in fata cercetati daca este sau nu original...daca va convine cumparati daca nu nu....

Regulile la vanzare in ceea ce priveste vanzarea/schimbul produselor aici pe forum nu obliga postarea pozelor cu produsele dar daca sustineti ca este autentica marfa dovediti acest lucru...pt a va vinde marfa cu mai multa usurinta si a scapa de intrebari stupide de genul e replica,facatura,si alte prostii...pe pagina de GSM s-a reusit acest lucru...nu in totalitate..inca mai exista cateva replici care se vand pe post de tel autentice dar nu reusesc sa le dea aici pe forum au inceput sa deschida mai multi ochii si sa isi dea seama de diferentele intre autentic si replica

Deci parerea mea este...vrei sa iti cumperi un ceas,o bratara,o pereche de ochelari,un parfum original sau ce altceva mai exista pe aici de vanzare...vezi produsul intr-un magazin de specialitate vezi produsul autentic,tine-l in mana(ca sa iti dai seama si de finisaje,greutate...), pe urma vezi ceea ce vrei sa cumperi de aici de la userul de pe forum...iar daca observi ca a vrut sa iti dea teapa acel user...posteaza-i in th...Fa-i reclama..ca sa se stie ce fel de om este si ce fel de marfa vinde...

E atat de simplu....

spliffy is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 11:28   #24 (permalink)
Registered User

spliffy's Avatar

Ceas Bulova Accutron VX-200 Valjoux 7750

aici nu ai ce sa ii ceri omului sincer...are dovada clara ca are de vanzare un ceas autentic cu certificatul de garantie valabila pt produsul X al carui cod este pe certificat si inscriptionat si pe ceas...

Old 06-07-2009, 16:15   #25 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Quote:
Originally Posted by spliffy View Post
eu cred ca s-a facut mult prea mare scandal pe asa ceva...cine are ceva de vandut si spune ca este produs veritabil sa o dovedeasca cu actul acestuia,chiar daca are actul acestuia sau chiar daca nu il are pune un link,poze cu produsul in sine,ca sa se poata remarca autenticitatea acestuia...nu va obliga nimeni sa cumparati de la cei care nu au pus poze cu produsele , ca sa nu va puteti da seama de autenticitate...,sau daca tineti neaaparat sa cumparati de la cineva fara poze si fara dovezi despre produsul pe care il vinde... luati aminte despre produs(cautati in magazine de specialitate sau online), intalnitiva,...si fata in fata cercetati daca este sau nu original...daca va convine cumparati daca nu nu....

Regulile la vanzare in ceea ce priveste vanzarea/schimbul produselor aici pe forum nu obliga postarea pozelor cu produsele dar daca sustineti ca este autentica marfa dovediti acest lucru...pt a va vinde marfa cu mai multa usurinta si a scapa de intrebari stupide de genul e replica,facatura,si alte prostii...pe pagina de GSM s-a reusit acest lucru...nu in totalitate..inca mai exista cateva replici care se vand pe post de tel autentice dar nu reusesc sa le dea aici pe forum au inceput sa deschida mai multi ochii si sa isi dea seama de diferentele intre autentic si replica

Deci parerea mea este...vrei sa iti cumperi un ceas,o bratara,o pereche de ochelari,un parfum original sau ce altceva mai exista pe aici de vanzare...vezi produsul intr-un magazin de specialitate vezi produsul autentic,tine-l in mana(ca sa iti dai seama si de finisaje,greutate...), pe urma vezi ceea ce vrei sa cumperi de aici de la userul de pe forum...iar daca observi ca a vrut sa iti dea teapa acel user...posteaza-i in th...Fa-i reclama..ca sa se stie ce fel de om este si ce fel de marfa vinde...

E atat de simplu....
Nu e atat de simplu, sunt EXTREM de multe produse pe CG care NU exista in magazinele din Romania, deci NU ai unde sa le testezi/tii in mana etc...aici e problema mare.
De aceea la genul asta de produse ar trebuii postate poze OBLIGATORIU, ca sa facem diferenta intre pozele postate si pozele de pe net, de pe site-uri de specialitate, care intradevar...se gasesc cacalau.

Asa l-am deconspirat si pe hotul ala cu ceasurile GFF care "cica" erau Gianfranco Ferre, dar de fapt Ferre nu facuse niciodata asa ceva, l-am deconspirat cu acel site care prezinta absolut TOATE modelele facute de Ferre pana in prezent, aici a fost lovitura decisiva...omul si-a dat seama ca nu prea poate da tzepe pe forumul asta si s-a retras pe alte site-uri unde si-a gasit fraierii care dau bani pe bucati de tabla de 15$ din china...google "ceasuri gianfranco ferre" si o sa vedeti ca omul nu duce lipsa de clienti, nu imi e rusine sa spun ca unii romani sunt BOI cu diploma daca dau bani pe asa ceva. :/

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2009, 08:54   #26 (permalink)
Registered User

spliffy's Avatar

@P@TRYK eu nu am zis ca sa nu puna poze cu link-uri...chiar si din afara...nu ma intelege gresit...oricum te asigur...ca cel care isi pune produsul la vanzare si detaliaza ,pune poze si arata autenticitatea produsului pe care il vine il da mult mai repede si fara bataie de cap,intrebari stupide...pe langa cel care nu stie sa isi puna in fata atuurie produsului...nu mai zic de cei care incearca sa vanda facaturi pe post de originale,desi ai sa razi...dar 40% din oamenii care cumpara habar nu au ce cumpara..vb lui Aiwa se trezesc ca se fac de ras cand le atrag altii atentia ca nu sunt autentice...

Old 13-07-2009, 17:24   #27 (permalink)
Registered User

Doggfather's Avatar

Parfum original sau fake ?

vreau sa-mi spuneti parerea voastra daca e sau nu original , am pus cateva poze ... sau la ce detalii sa ma uit , multumesc anticipat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC01867.JPG
Views:	37
Size:	1.16 MB
ID:	499999   Click image for larger version

Name:	DSC01868.JPG
Views:	31
Size:	1.18 MB
ID:	500000   Click image for larger version

Name:	DSC01870.JPG
Views:	24
Size:	1.12 MB
ID:	500001   Click image for larger version

Name:	DSC01871.JPG
Views:	28
Size:	1.38 MB
ID:	500002   Click image for larger version

Name:	DSC01874.JPG
Views:	26
Size:	1.18 MB
ID:	500003  

Doggfather is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2009, 01:29   #28 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Aparent pare original, dar in ultima vreme am vazut si facaturi cu acelasi cod pe sticla si cutie....deci din poze NU ai cum sa iti dai seama daca e autentic.

Du-te la o parfumerie si testeaza-l pe incheietura, pe urma fa acelasi lucru cu parfumul pe care il ai....vezi daca miroase identic ca cel de la parfumerie, daca primele secunde dupa ce ai sprayat miroase a alcool...e facatura, daca miroase identic ca cel din parfumerie...si persista la fel, e ok.
Un parfum autentic de brand scump(nu vorbim aici de Avon, Adidas, Puma, STR8 si alte trompete) nu are voie sa miroasa a alcool nici in prima secunda de cand a fost aplicat, asa depistezi facaturile....au mai mult alcool in ele si pentru cateva secunde miros a spirt...

Old 14-07-2009, 15:58   #29 (permalink)
Registered User

spliffy's Avatar

mai poti face o chestie...agita-l bine...si daca da pe afara...se umezeste la locul unde ar trebui sa fie strans...e clar fals...asa iti dai seama de majoritatea facaturilor la parfumuri...

Old 14-07-2009, 17:15   #30 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Asta se intampla la facaturile ieftine de 2$ de la turci care miros a mamaliga...
Exista si facaturi care sunt facute binisor...numai ca nu persista mai mult de 2-3 si mirosul SEAMANA cu cel original.

Eu niciodata nu am inteles de ce lumea cumpara parfumuri facaturi, stiind ca sunt facaturi, dau 50-60ron pe asa ceva, dupa maxim 3ore mirosul dispare...si nici nu e acelasi miros ca la cel original, se simt de la o posta ca miros a facatura...

Old 14-07-2009, 17:28   #31 (permalink)

Zarzavat's Avatar

nu toti e jmekeritzi nambar uan ca tine. uni e nevuoiasi si accepta aceste variante de compromis sa zicem. cat despre cat persista depinde si de parfum (apa de toaleta vs apa de parfum, casa producatoare). as vrea sa vad si eu apa aia de toaleta horiginala care persista 10 ore

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2009, 17:43   #32 (permalink)
Registered User

spliffy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
nu toti e jmekeritzi nambar uan ca tine. uni e nevuoiasi si accepta aceste variante de compromis sa zicem. cat despre cat persista depinde si de parfum (apa de toaleta vs apa de parfum, casa producatoare). as vrea sa vad si eu apa aia de toaleta horiginala care persista 10 ore
inainte de vanzare invata sa scri..poate intelegem si noi...

Old 14-07-2009, 19:36   #33 (permalink)
Nick anterior: Volcanos

Cypher's Avatar

Quote:
Zarzavat stiu ca esti seful TTU dar aici nu suntem pe spital , oke?

Quote:
Originally Posted by spliffy View Post
inainte de vanzare invata sa scri..poate intelegem si noi...
E ironic don't worry.

Nici eu nu am inteles de ce sa dai 60-70 lei pe un fake ,cand/daca esti nevoiasi iti cumperi ,cum spunea Patrik o trompeta de STR8 ,Tonino Lamborghini la 20-30 lei si sunt decente.

ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Cypher is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2009, 15:12   #34 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Quote:
Haules baules a lu' cichi cichi, vezi ca A*Men este apa de toaleta si persista 15 ore +, vezi ca Joop! Pour Homme este apa de toaleta si persista 20 ore +, sa nu mai vorbesc de Issey Miyake pour homme sau Le Male...

Old 16-07-2009, 00:24   #35 (permalink)
Registered User

problema e delicata. practic nu poti face mare lucru. calificativele sint un criteriu dupa care te poti ghida insa vorba cuiva, mai vin si useri noi care vand marfa buna. chiar adineaori am vazut un user care vinde de mult timp aici ceasuri originale in schimb nu are deloc calificative de vreun fel. ceasurile lui sint autentice, se vede si din avion acest lucru (vorbesc in cunostinta de cauza.. baiatul vinde in special seiko) si multi posibili cumparatori pot fi sceptici totusi.
insa nu ar trebui sa uitam ca foarte multi forumisti sint amatori de comentarii offtopic, bagatori de seama, cautatori de nod in papura si de fapt nu vor sa cumpere absolut nimic.
de aceea cred ca nimeni care vinde aici nu ar trebui sa faca niste eforturi extraordinare in a dovedi ceva. unii nu merita aceste dovezi iar altii iau plasa aiurea. fiecare pe riscul lui.
Vand cam orice in materie de jocuri video: jocuri pentru ps1, ps2, ps3,xbox, xbox 360, nes, snes, gb, gba, n64, ds, psp, sega megadrive, master system, dreamcast, gamecube dar si consolele enumerate mai sus cat si accesorii pentru ele. Tel 0765.509.501, Bucuresti.

geckoati128 is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 00:32   #36 (permalink)
Registered User

Ochelari Ray Ban 3025 Aviator-originali sau fake?

salut

am si eu o intrebare referitor la acesti ochelari Ray Ban model 3025 Aviator L

au toate semnele de la Ray Ban scrise pe lentila si rame

provenienta:"Made in Italy" by Luxotica cu oglinda mirror si rama argintie

pe lentila in partea dreapta este scris in lentila RB

pe lentila in stanga sus este scris cu alb Ray Ban

pe bratul stang este scris cu vopsea alba foarte fina RB3025 Aviator L

pe bratul drept este scris cu vopsea alba la fel de fina Ray Ban "Made in

Italy"

cele doua pernute din silicon care sustin ochelarii pe nas au stantate RB

sus intre rame are o tija care uneste cele 2 lentile si are stantat Ray Ban

poate sa imi dea cineva un raspuns in legatura cu autenticitatea acestor

ochelari si eventual o evaluare de pret?

multumesc pentru ajutor

poze cu ochelarii
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RAY BAN 1.JPG
Views:	30
Size:	66.8 KB
ID:	501502   Click image for larger version

Name:	RAY BAN 2.JPG
Views:	20
Size:	142.7 KB
ID:	501503   Click image for larger version

Name:	RAY BAN 3.JPG
Views:	22
Size:	118.0 KB
ID:	501504   Click image for larger version

Name:	RAY BAN 4.JPG
Views:	21
Size:	60.9 KB
ID:	501505   Click image for larger version

Name:	RAY BAN 5.JPG
Views:	21
Size:	171.3 KB
ID:	501506  

dragonballzet is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 09:59   #37 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

mai bine orienteaza-te tu dupa pretul cerut.
daca sunt noi, sigilati in toc, trebuie sa fie de la 300-350 lei in sus.
altfel ori iti da cineva pomana ori sunt fake.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2009, 15:05   #38 (permalink)
Deepmix

kegpr's Avatar

Dragon - fake-urile nu vin cu atatea detalii, alea costa si nu mai faci nimic daca imiti la perfectie originalul, nu ? Ochelarii i-ai luat de aici de pe forum ?

P@tryk are dreptate, Joop! Homme ( ala roz ) persista incredibil ( peste 10 ore , atat EDT cat si aftershave-ul ) . Pe de alta parte, exista de exemplu Lacoste Essential care persista 3-4 ore, desi e original ... depinde de casa producatoare, pana la urma.

Vechi proverb irlandez

kegpr is offline    Reply With Quote
Old 21-07-2009, 21:39   #39 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dragonballzet View Post
salut

am si eu o intrebare referitor la acesti ochelari Ray Ban model 3025 Aviator L

au toate semnele de la Ray Ban scrise pe lentila si rame

provenienta:"Made in Italy" by Luxotica cu oglinda mirror si rama argintie

pe lentila in partea dreapta este scris in lentila RB

pe lentila in stanga sus este scris cu alb Ray Ban

pe bratul stang este scris cu vopsea alba foarte fina RB3025 Aviator L

pe bratul drept este scris cu vopsea alba la fel de fina Ray Ban "Made in

Italy"

cele doua pernute din silicon care sustin ochelarii pe nas au stantate RB

sus intre rame are o tija care uneste cele 2 lentile si are stantat Ray Ban

poate sa imi dea cineva un raspuns in legatura cu autenticitatea acestor

ochelari si eventual o evaluare de pret?

multumesc pentru ajutor

poze cu ochelarii
Salut,

Am o pereche exact ca cei descrisi de dragon. Am dat 120 ron pe ei de pe okazii. Se pare ca omul aduce saptamanal ochelari de genul asta. Fake sau nu? Cum ne putem da seama exact ?

Daca e sa judecam dupa pret este irelevant. De ce nu ar pune un 300-350 ron daca tot au toate semnele de originalitate?

ColdWave is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 00:46   #40 (permalink)
Deepmix

kegpr's Avatar

Replicile "de clasa A" sunt ff greu de deosebit, au toate elementele de identificare, asa am inteles de la cineva care aduce Ray Ban . A zis ca a fost cu o perechhe de fake-uri la optiplaza si aia auu zis ca sunt originali ... Dar no daca imita perfect , atunci singurul dezavantaj este calitatea lentilei sau ca a

Vechi proverb irlandez

kegpr is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Accesorii de zi cu zi

Thread Tools

Posting Rules