Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Accesorii de zi cu zi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-07-2009, 01:05   #41 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

daca tot vrea cineva ray ban originali il sfatuiesc sa ii comande din US (80-150 $ in functie de model) sau sa meraga in magazine ( din ro sau ue. 100-150 euro in functie de model).
nu exista ray ban originali la 100-150 lei nici la producator. practic e imposibil. se plateste calitatea lentilei si brandul.
la 120 ron pe okazii gandeste-te ca 50% e doar profitul vanzatorului si cine stie a cata mana este.
practic facaturile astea vin pe filiera malaezia si sunt 15-25 $. google it.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 01:08   #42 (permalink)
Deepmix

kegpr's Avatar

Corect. Singura varianta ramane ca omul sa fie intr-adevar disperat sa-i vanda, dar in cazul asta o conditie esentiala este ca el sa aibe TR mare si sa te duci sa-i verifici, altfel e pur si simplu loterie ( cu sanse mici de castig , deci ).

Vechi proverb irlandez

kegpr is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2009, 10:46   #43 (permalink)
Registered User

Bzzzcp's Avatar

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by dragonballzet View Post
salut

am si eu o intrebare referitor la acesti ochelari Ray Ban model 3025 Aviator L

au toate semnele de la Ray Ban scrise pe lentila si rame

provenienta:"Made in Italy" by Luxotica cu oglinda mirror si rama argintie

pe lentila in partea dreapta este scris in lentila RB

pe lentila in stanga sus este scris cu alb Ray Ban

pe bratul stang este scris cu vopsea alba foarte fina RB3025 Aviator L

pe bratul drept este scris cu vopsea alba la fel de fina Ray Ban "Made in

Italy"

cele doua pernute din silicon care sustin ochelarii pe nas au stantate RB

sus intre rame are o tija care uneste cele 2 lentile si are stantat Ray Ban

poate sa imi dea cineva un raspuns in legatura cu autenticitatea acestor

ochelari si eventual o evaluare de pret?

multumesc pentru ajutor

poze cu ochelarii
Pe lentila stanga langa rama, mai tre sa fie inscriptionat RB cu laserul. Din pozele atasate nu se vede acest lucru. Stiu ca sigla aceasta e cel mai greu de "copiat" Literele tre sa fie scrise perfect, nu una mai groasa sau mai stramba.

Bzzzcp is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2009, 02:39   #44 (permalink)
Registered User

StonedInLove's Avatar

Peste tot vad parfum Giorgio Armani - Black Code de vanzare la 100 ml si din cate stiu eu acesta se fabrica doar la 30, 50, 75 si 125 atunci => ca cel la 100 ml e fake.
Intrebarea mea este urmatoarea: stiti cumva daca si cele din cantitatile de mai sus sunt contrafacute ? Eu numai la 100 ml am vazut ca vand "baietii" si sunt curios daca sunt fake-uri si la cantitatile de fabrica

StonedInLove is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2009, 17:47   #45 (permalink)
Registered User

StonedInLove's Avatar

Quote:
Originally Posted by StonedInLove View Post
Peste tot vad parfum Giorgio Armani - Black Code de vanzare la 100 ml si din cate stiu eu acesta se fabrica doar la 30, 50, 75 si 125 atunci => ca cel la 100 ml e fake.
Intrebarea mea este urmatoarea: stiti cumva daca si cele din cantitatile de mai sus sunt contrafacute ? Eu numai la 100 ml am vazut ca vand "baietii" si sunt curios daca sunt fake-uri si la cantitatile de fabrica
Chiar nu stie nimeni ?

Old 17-09-2009, 01:27   #46 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

Quote:
Chiar nu stie nimeni ?
la 100ml exista Eau De Toilette Spray Refill si After shave.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2009, 01:46   #47 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Eu stiam ca Black Code nu se mai fabrica de mult, acum se numeste simplu Armani Code (fara black) - este ACELASI parfum numai ca au scos cuvantul Black din denumire.

@lotofthings: 100ml Eau De Toilette Spray Refill exista numai si numai la Armani Code! La Black Code nu exista cantitatea asta, iti spun sigur 100%.
Deci Black Code 100ml eau de toilette...este FAKE 100%.
Quote:
Peste tot vad parfum Giorgio Armani - Black Code de vanzare la 100 ml
Peste tot in Romania. Daca dai un search pe google si bifezi "web"...pe paginile straine NU o sa gasesti nici macar un link cu asa ceva.
In Ro sunt cele mai multe turcisme/chinezarii, black code facatura se gaseste si la multe parfumerii "online" din cate am vazut, mari tzepari romanii nostri.

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2009, 02:12   #48 (permalink)
:: prætorian ::

AeLLus's Avatar

Si eu zic la fel, am avut deja 4 parfumuri Armani Code si nici unul la 100ml, si nici nu am vazut/auzit de unde le-am luat eu (magazin sau site-uri din USA).

Armani (Black) Code 100ml frauda!

AeLLus is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2009, 01:19   #49 (permalink)
Registered User

StonedInLove's Avatar

Mda.. Black Code sau simplu Code e cert ca la 100 ml nu exista. M-am uitat si pe site-ul oficial GA si + alte cateva din "strainezia" si niciunde nu e la 3.4 Oz deci => romanii mari tepari. Si cel mai mult ma enerveaza ca si zic ca e original + ca mai sunt cativa care zic ca e original si il vand la 150 lei +

Old 07-10-2009, 12:59   #50 (permalink)
Registered User

Thumbs up Pret ceas TagHeuer Carrera ????

Stie cineva cati bani pot sa iau pe un ceas TagHeuer Carrera ?? modelul este urmatorul: http://www.tagheuer.com/the-collecti...=CV2014.FT6007 ...l-am primit de la cineva din Danemarca, dar eu nu port si as vrea sa-l dau...poate se pricepe cineva sau e vreun pasionat de ceasuri pe aici....ms

VrAjA20 is offline    Reply With Quote
Old 07-10-2009, 13:29   #51 (permalink)
Registered User

Salut

Pretul este de aprox 2000 USD.

Este chiar un ceas superb (daca ai varianta originala esti chiar norocos)

Tag Heuer CV2014.FT6007 Carrera Automatic Chronograph Tachymetre Watch (Men's) - Yahoo! Shopping

Horia1 is offline    Reply With Quote
Old 07-10-2009, 14:44   #52 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Cum a spus si Horia cam ala este pretul. Daca e nou in cutie si cu acte.

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2009, 11:50   #53 (permalink)
Registered User

imi zice si mie cineva pls ce anume cauti/verifici la un ceas sa vezi dak e original sau nu ???

Old 09-10-2009, 15:01   #54 (permalink)
Registered User

pap1's Avatar

tinand cont ca e cel mai copiat tag si unul din cele mai copiate cesuri in general ,daca nu ai acte la el nu prea cred sa se bage cineva.Din pacate ceasornicarii nostri sunt varza cand vine vorba de deosebit un fake de un original.

O comparatie "face to face" cu un original ar fi totusi edificatoare.Oricat de bine ar fi executata replica nu poate acoperi toate finetzurile unui original.

pap1 is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2009, 21:33   #55 (permalink)
Registered User

deci cu alte cuvinte nu ai cum..k dak totul ar sta intr-o hartie e clar...totusi cineva kre e interesat m-a intrebat dak accept orice verifikre.deci s poate verifik intr-un fel dak e original.totusi, cel kre mi l-a facut cadou l-a scos de la mana.nu m-ar mira k un roman sa poarte un fake, dar cineva din afara......nush, tocmai de asta vreau si eu sa-l verific.k nu am acte sau cutie la el.doar ceasul.dak e original il vand, k s iau bani frumosi p el, dak nu e, il pastrez k ceasu e super....il tin acolo de design :P

Old 09-10-2009, 23:06   #56 (permalink)
Nick anterior: Volcanos

Cypher's Avatar

Renunta la acest tip de scriere.

PS: Te poti duce cu eventualul client la un magazin de ceasuri mare pentru o verificare.

ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Cypher is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 05:09   #57 (permalink)
Registered User

Quote:
Mda.. Black Code sau simplu Code e cert ca la 100 ml nu exista. M-am uitat si pe site-ul oficial GA si + alte cateva din "strainezia" si niciunde nu e la 3.4 Oz deci => romanii mari tepari. Si cel mai mult ma enerveaza ca si zic ca e original + ca mai sunt cativa care zic ca e original si il vand la 150 lei +
exista armani code 3.4 oz sau 100ml .... doar refillable

gabrielcr is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 20:25   #58 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Quote:
Originally Posted by pap1 View Post
tinand cont ca e cel mai copiat tag si unul din cele mai copiate cesuri in general ,daca nu ai acte la el nu prea cred sa se bage cineva.Din pacate ceasornicarii nostri sunt varza cand vine vorba de deosebit un fake de un original.

O comparatie "face to face" cu un original ar fi totusi edificatoare.Oricat de bine ar fi executata replica nu poate acoperi toate finetzurile unui original.
Nu este 100% corect ce spui tu. Un fake se opreste la mecanism. Exista si in romania centre autorizate care iti pot face autentificari. Helvetansa si Cellini sunt 2. Nu stiu cat cer la Cellini dar la Helvetansa am fost eu cu un Corum si a costat 30roni autentificarea.

Completare despre fake - Un fake se opreste la mecanism cu exceptia celor "franken" , cel mai des intalnite la Rolex.

Exemplu : Se realizeaza un fake - carcasa/bratara + se cumpara un mecanism Rolex original dar vintage (Aprox 500$) care se pune in carcasa fake = Franken

Aici se pacaleste un ceasornicar care nu verifica/cunoaste mecanismul. El o sa iti spuna ca este un mecanism Rolex original doar ca nu o sa-si dea seama ca acel mecanism (ref number) este de pe un model care s-a produs pana in '80 si nu are ce sa caute pe un ceas din 2005 (Sa zicem asa)

Quote:
Originally Posted by Baracuda View Post
Eu vreau sa fac o recomandare, daca se poate, apropo de parfumuri originale la preturi bune. De ~4ani de zile tot cumpar de la userul Lifephorm, am cumparat peste 25 de bucati si nu au fost niciodata probleme.
Quote:
Originally Posted by Cypher View Post
Daca asa e cum spui atunci e o recomandare foarte buna. Ar trebui sa o postezi la Accesorii de zi cu zi,poate se mai uita userii care vor un parfum dar nu stiu de unde sa il i-a.
Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
Si eu am cumparat peste 10 parfumuri de la LPH, parfumuri 100% originale, omul este extrem de serios, il recomand si eu.

Dintr-o alta discutie.

Asta pentru cei care vor parfumuri ORIGINALE fara nici un risc. Nu este reclama, nu castig nimic din asta. Omul este serios, cinstit si il recomand cu MARE placere.

Last edited by Cypher; 02-11-2009 at 21:28..

Baracuda is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Accesorii de zi cu zi

Thread Tools

Posting Rules