![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Bucharest | Parfumuri de firma, replici extrem de reusite!Preturi minime! Preturile sunt fixe!!! Pot aduce si alte modele. Trimit in provincie prin Posta Romana sau curier rapid. Schimb parfumurile care au probleme(se mai sparg la transport). Contact: lyon_1414 0765023311 Acum pe stoc: 3x Aqua di Gio (Armani) la 100ml. Pret: 50 Ron Fahrenheit (Dior) la 100ml. Pret: 50 Ron Last edited by razvan_smart; 20-10-2009 at 15:40.. Reason: Am adugat poze | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Mentioneaza autenticitatea.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Iti imaginezi cat de vizibil este daca eu nici eu nu am zarit. Asa ca te rog sa mentionezi si in topic. PS: nu trebuie sa fi acid ca e usor,nu de alta dar pot fi si eu.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Bucharest |
Ce mi-s dragi upurile! Pe stoc urmatoarele replici: 1 Armani Aqua di Gio 100 ml, 1 Amor Amor Cacharel 100ml, 1 Coco Chanel Mademoiselle. Pret 50 ron bucata, calitate super!
__________________ Contact: 0765 02 33 11 lyon_1414 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |