![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | Corporatie Romana - Recruteaza EVE Online | EVE Insider | Forums Apeiron. [APRN] este o Corporatie recent infiintata de cativa membrii Romani cu ani de experienta, avand la ora actuala atat membrii din Romania cat si membrii din alte tari. Corporatia opereaza atat in imperiu cat si dincolo de granitele acestuia, si are ca scop principal sa devina un oponent considerabil pe orice camp de bataie iar ca scop secundar, sa devina un competitor respectat pe piata producatoriilor de nave super-capitale. Cautam oameni dedicati, dornici sa faca parte dintr-o echipa multi-nationala, ambitioasa si dedicata. Acceptam oameni cu experienta precum acceptam si incepatori. Cu aceasta ocazie, "Salutam toate Alientele/Corporatiile de Romani existente prin urmare, toti jucatorii de EVE din Romania, le dorim tuturor - SUCCES" | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
multumesc.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | Quote:
iar membrii corporatiei au varste cuprinse intre 22 si 28 de ani. Iti multumim faraonu pentru interes, speram prin aceasta sa-ti fi raspuns la intrebarea ta, pentru alte intrebari iti stam la dispozitie. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| nu e cazul. m-am lamurit ![]() multumesc !
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |